Vad får man skoja om?

15:46 4 Maj 2016

Det här klippet sammanfattar hur jag ser på yttrandefrihet, humor, ironi och satir och eftersom jag själv är smålänning och ingen skulle förstå vad jag sa om jag själv spelade in ett videoklipp så får min vän Magnus förklara det för er.

Se videoklippet
Fundera
Reflektera
Återkom

Eventuellt se klippet igen
Fundera
Reflektera
Prata med en vuxen/mogen människa i din närhet
Återkom

Håller ni inte med mig – nej, okej – så kan det vara ibland och det är helt i sin ordning.
Givetvis är det tråkigt om någon blir ledsen och det är så klart inte varken syftet eller meningen men att gå runt och hävda sin rätt att inte blir kränkt och resultatet av det ligger inte på mig.
I ett samhälle som ska betrakta sig själv som fritt måste det vara tillåtet att man även gör konst och humor och saker som faktiskt trampar människor på tårna. Det måste vara så annars kommer alla människor gå runt och vara konstant kränkta och det är ingen bra motor att drivas fram av och leder nog till ett rätt tråkigt samhälle där alla är konstant rädda för att råka kränka någon.

Då får vi sluta med all typ av konst, musik, böcker, film, tv, humor, stand up comedy etc eftersom alla dessa områden riskerar att på något sätt kränka någon någonstans och det är inte en utveckling jag vill se.
Vill ni?

 

75 kommentarer | “Vad får man skoja om?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marie skriver:

    Skummat igenom Gabjoss kommentarsfält nu och förstår verkligen inte. Det är många skällsord och elakheter riktade mot dig, men det sjuka är att så gott som ingen har läst ditt inlägg eller ens vet vilken blogg det handlar om. Gjorde en sökning på både ”camilla” och ”bevakning” i de 250 kommentarerna och det blev NOLL träffar, även fast många frågar efter din blogg.

    Tror du att Gabjoss medvetet tar bort kommentarer som hänvisar hit för att folk inte ska hitta hit och se vilken struntsak det handlar om?

    (för övrigt: ”polis” 10 träffar, ”sjuk” 72 träffar, ”gråter” 4 träffar)

    1. Anna skriver:

      Hyllar man inte GabJoss är man inte välkommen. Så många elaka kommentarer mot Camilla och så säger sig GabJoss vara emot näthat…

    2. Maria skriver:

      Japp gabbjoss tar bort alla kommentarer som inte smeker henne medhårs eller som ifrågasätter hennes resonemang minsta lilla. Blev blockad på instagram pga skrev att hennes följare betedde sig illa som skrev saker som ”vidrig” och ”psyksjuk” osv.

  2. Hmm skriver:

    Jag håller i stort sett med men tycker ändå att det finns vissa gränser för vad jag tycker man skämtar om. Jag tycker allt har gränser oavsett vad vi pratar om och även vår yttrandefrihet har gränser enligt lag.

    Jag tyckte inte ditt inlägg om den dansande super-bebisen var särskilt kul, men jag tyckte inte heller att du gick över gränden. Anledningen till att du inte gjort det är pga hur Gabs själv lagt upp sin blogg. Jag är heller inget fan av att man får skylla sig själv/ har man gett sig in i leken så får man den tåla etc, men ibland så är det faktiskt så att som man sår får man skörda.

    1. M skriver:

      Håller med dig! Samtidigt känner man väl lite att Camcam kan gå till överdrift om just Gabriella eftersom att det blir så många inlägg om just henne, kanske hade man inte tyckt samma sak om detta om det skulle skrivar precis lika många inlägg om de andra bloggarna också.

      Gillar din blogg i övrigt queen CamCam :)! Blir lite för mycket av Gabriella bara..

      1. Hmm skriver:

        @M : Det var någon som hade räknat hur många inlägg som CamCam skrivit och då får vi det till att det är 3,7% av inläggen som handlar om Gab. 🙂

    2. A skriver:

      Yttrandefrihet handlar faktiskt inte om att vad privatpersoner får säga om en annan privatperson. Yttrandefriheten reglerar privatpersonen (och medias) rätt att uttrycka sig offentligt utan att staten lägger sig och utövar censur. Om Stefan Lövfen hade sagt åt den här bloggen att inte skriva om Gabriella, DÅ hade det varit ett brott mot yttrandefrihetsgrundlagen. Know your law.

      1. Hmm skriver:

        Öh, ang vad och till vem adressera du din kommentar?

      2. Malin skriver:

        Fast vi har faktiskt yttrandefrihet, inte bara enligt YGL utan även enligt Regeringsformen. Det är dock inte en absolut rättighet, den får inskränkas vilket den också har gjort i form av lagstiftning om framförallt förtal, förolämpning och hets mot folkgrupp. Men om du tycker att något av det Camilla har skrivit skulle vara ens i närheten av att uppfylla rekvisiten för förtal så kanske det är du själv som borde studera lite mer juridik..

  3. Emilie skriver:

    Tack Camilla för ett fint inlägg! Har tänkt länge på detta men du skrev det så bra. Det blir nästan att ju mer det börjades uppmärksammas desto mer blev folk kränkta?! Jag är uppvuxen med att folk får tro och tycka vad DE vill och så tror och tycker jag mitt – sedan kan vi ha en diskussion om det eventuellt utan att det behöver att gå på personangrepp.

  4. :'D skriver:

    Fascinerande det där, hur folk kan bli så kränkta. Man undrar ju vad deras föräldrar har gjort för fel i uppfostran, när de inte har lärt ungarna att hantera när saker inte går deras väg.

    Oj, förlåt. En undrar ju*. Och en måste inte ha flera föräldrar, en kan faktiskt överleva med en eller tre!!1!1

  5. Victoria skriver:

    Nej, vet du vad? Det är INTE okej att ”göra” humor på någon annans enskilda bekostnad. Visst att han i videon säger något om göteborgare men det är en stor grupp av människor och man kan ta det med en nypa salt. Men att som DU skriva fånerier om personer och deras familjemedlemmar och göra dig rolig på deras bekostnad utan att dom godkänner det är INTE okej.

    Om jag förstår det rätt ”ligger det inte på dig” om denna person känner sig kränkt. Okej, vem ligger det på då? Det är ju DU som gjort dessa handlingar som personen upplever som kränkande. Är det hennes eget fel som känner på det här viset? Hur trevligt skulle du tycka det var om någon skrev lustiga historier om din bonusdotter?

    1. Sara skriver:

      Du skriver ”Hur trevligt skulle du tycka det var om någon skrev lustiga historier om din bonusdotter?”. -det är HÄR du har så fel. Camilla skriver inga lustiga historier om någons barn. Hon skriver om det Gabjoss själv har skrivit. Så det är Gabjoss som så målande beskriver om hennes barns intressen för musik och dans eller hur det nu var, och Camilla återberättar detta, och ger en reflektion på det hela, som inte på nåt vis går ifrån det Gabjoss själv har skrivit. Kan alla bara sluta hitta på att Camilla hittar på kränkande historier om nån annans barn? ! Har ni ens läst inlägget? Och med vilka glasögon läste ni dom?

      1. Helena skriver:

        Alltså så HÄR står det:
        ”Det blir Svansjön nästa för Super-Jason!
        Vilket magiskt mirakelbarn han är!
        Han kommer kunna gå i pension vid fyra års ålder som han jobbar på..”

        Och jo det är visst att göra sig lustig på någon annans barn.
        Ja jag fattar att det är Gabriella och henennes ”gulligull” sätt som hon skriver på som hon vill åt men den här gången gick det för långt! den här gången var det ett hån mot Jason.
        Visst, alla kanske inte uppfattar det så men MÅNGA gör det men det kommer alltid finnas folk som backar den här sortens mobbing…
        Så jävla tragiskt.
        Men ja folk har rätt att tycka vad dem vill men då måste ni också förstå att människor har rätt att tycka att detta var ett ruttet övertramp.

    2. Hmm skriver:

      Viktoria: Nu är jag i stort sett på din sidan men… hur är det med läsförståelsen? CamCam har inte drivit med Jason. Hon har drivit med Gab och hur hon skriver allt i himlasprakande superlativ med orimliga saker som sauterade fakta.

      1. Hmm skriver:

        *statuerade fakta :oops.

      2. Victoria skriver:

        Nej, du/ni har nog rätt. Hon har inte hittat på men hon har förlöjligat vad Gabriella skrivit och om Gabriella anser att hon blivit kränkt har hon det. Alla uppfattar saker olika och just att förlöjliga, eller göra narr av som Gabriella skriver på sin blogg skulle i alla fall inte jag heller gilla om mina barn utsattes för.

      3. Hmm skriver:

        Viktoria: Kan du någonstans förstå att det tillsammans med Gabs överdrivna skrivsätt och hennes helt orimliga censur av hennes kommentatorer i bloggen, blev så här?

    3. Thess skriver:

      Ni som säger att man absolut INTE får skämta om barn, tycker ni det här är kul?

      http://www.boredpanda.com/funny-children-hide-and-seek/

      Om ni drar på smilbanden en endaste gång när ni tittar på dessa bilder, så har ni inget att komma med. Det spelar ingen roll hur ni vinklar det, detta är ett skämt om barn som inte fattar bättre när som ska gömma sig för att dom är just BARN. Dom behöver inte förstå bättre i det läget. Detta är ett skämt på barns bekostnad. Snälla, säg att detta är hemskt och att deras föräldrar borde korsfästas lika lätt som ni går på Camilla.

      Det är GabJoss som är butt-hurt, inte Jason, för han förstår inte bättre. När han blir äldre TROR JAG att han kommer vara surare över hur han är exponerad i hans mammas blogg än av detta blogginlägget.

  6. Harkel skriver:

    ”Skriver man om en synål är det alltid någon enögd jävel som känner igen sig.”
    Fritiof Nilsson Piraten

  7. F skriver:

    Ja självklart. Men sen finns det bra humor och dålig humor. Din humor inkluderar den sistnämnda. Inte i klass med Magnus Betnér iallafall.

    1. Wyy skriver:

      Och vem får bestämma vad som är bra och eller dålig humor?

    2. Malin skriver:

      Tycker du ja.

    3. Maria skriver:

      Men du kan ju inte bestämma vad som är bra humor och dålig humor? Du tycker en sak, jag tycker en annan.

    4. AJ skriver:

      Jag tycker att denna blogg är OTROLIGT BRA HUMOR!
      Däremot så tycker jag att din kommentar var väldigt dålig, inte alls i klass med mina kommentarer?

      1. F skriver:

        Jag tycker iallafall inte att det är någon hög kvalité av ”humor” i denna blogg. Får liksom bara obehagskänslor när man läser eftersom det enda jag kan tänka är att det sitter en vuxen människa och skriver. Trodde först att det var en tolvåring som skrev eftersom ”humorn” känns att vara på den nivån. Men absolut, ni får tycka att det är hur roligt som helst.

    5. Helena skriver:

      Word!!

      Att göra sig rolig på bekostnad av någon annans barn är ALDRIG roligt,
      Och innan folk skriver ”va var är det ett hån mot Jason nånstans har ni ens läst inlägget” bla bla så kommer det här IGEN:
      ”Det blir Svansjön nästa för Super-Jason!
      Vilket magiskt mirakelbarn han är!
      Han kommer kunna gå i pension vid fyra års ålder som han jobbar på..”
      Det är så jävla taskigt skrivit och det är INTE bra humor.
      Tycker jag (och typ tusen andra)
      Men visst, alla har rätt att tycka vad dem vill men då får dem fan acceptera att vissa tycker att detta var att gå för långt.
      Jag är svinförbannad på hur långt hon har tagit det här och hur hon har sårat Gabriella.

      1. Cissi skriver:

        Sårat Gabriella? Hon borde vara tacksam över all publicitet hon får! Hade ingen aning om vem hon var tills Camilla började skriva om henne! Har läst i princip alla inlägg i den här bloggen och förstår verkligen inte hur man kan tycka det är mobbing? Folk är så lättkränkta! Snart blir man väl polisanmäld bara man hälsar i fel tonläge..

  8. Jompa skriver:

    Det snackas en del om retuscherade bilder hos bloggarna. Kan du inte lyfta några exempel? Som den man hittar i svar på frågestund nummer 1 för året hos Sveriges största Equestrian blogg? 🙂

  9. Louise skriver:

    Nu brukar jag aldrig kommentera men var tvungen när jag läst alla inlägg och många kommentarer. De flesta här verkar ha den humorn att det är kul när den här bloggen gör narr av andra offentliga personer och visst att ha den humorn är väl helt ok. Det jag dock reagerar på är att många som kommenterar verkar också tycka att det är helt ok att göra narr av bloggare bara för att det är offentliga personer? Om Gabriella inte vill att denna blogg ska skriva om henne och göra narr av hennes inlägg så har den här bloggen fortfarande rätt att göra det? Hör ingen hur konstigt det låter? Gillar man inte hur någon skriver eller visar sin bild av sitt liv behöver man väl inte gå in och läsa om det? Och som sagt, bara för det är en offentlig person har väl ingen rätt att skriva om den på det här sättet? Då kan hon som har denna blogg skriva om andra personer som inte tar åt sig!

    1. Sanna skriver:

      Ska du höra av dig till alla skvallertidningar också?

    2. Jen skriver:

      Så funkar det inte förstår du väl? Var går gränsen då? Får man skämta om Fredrik Reinfeldt? Eller om Stefan Lövén? Får jag skämta om kissies överdriva retuscherande av sina bilder? Eller ska vi alla bara låtsas med och berätta hur vacker hon är utan att reagera på vilka signaler hon sänder ut? Det är så stark dubbelmoral av bloggerskor att prata om naturlig skönhet och man duger som man är, när bilder retuscheras och utseenden ändras med hjälp av kirurgi/fillers och den sidan måste också komma fram och talas om. Gabriella retuscherar sin vardag och väljer enbart att publicera kommentarer som håller med henne, hon överdriver och romantiserar allting. Får man inte skoja om det utan enbart låtsas med? Hon säger sig vara emot näthat med startar själv ett stort drev mot Camilla utan att ge rätt information, källhänvisning eller tillåta kommentarer som ger en annan bild. Det är manipulerande och riktigt fult gjort och går inte alls ihop med hennes bild av sig själv som hon försöker förmedla. Hennes läsare, som hon har piskat upp, har betett sig mycket värre och riktigt obehagligt jämfört med skämten om Gabriella. Jag tycker att Gabriella borde skämmas och borde be om ursäkt för sin förvridna historia. Hon kan välja att inte blogga, hon kan välja att inte exponera sin son, hon kan välja att vara helt privat på nätet men hon har valt att göra helt tvärtom. Är man känd så skämtas det om en, nämn en känd person som har gått ut i media och sagt ”nej, ni får inte göra narr av mig eller skämta om mig”. Näthat är näthat och dom enda som sysslar med det är Gabriella och hennes läsare.

      1. C skriver:

        Bra skrivet! Instämmer helt!

      2. Ju skriver:

        Instämmer helt. Sedan är jag tveksam till att Gabriella faktiskt tog så illa vid sig som hon får det att låta som, får en känsla av att hon rider på vågen mest. En del skriver verkligen riktigt hemska saker på hennes instagram och blogg om saken och jag undrar om de ens har läst inlägget, kan man vara så lättkränkt? Tydligen. Trist om hon på riktigt blev sårad, men tycker det överdrivs. Håller med någon nedan att jag längtar tills det här är över. Gillat vårt lilla gäng här på sidan som kunnat diskutera saker i vettig ton, med alla nya läsare som inte ens har intresse för bloggen så spårar det och det börjar bli tröttsamt att läsa om den här saken under varje inlägg.

      3. Margit skriver:

        Tack! Dubbelmoralen hos många är otroligt frustrerande. Tyvärr tror jag att många inte inser hur illa de beter sig eftersom de anser sig vara på ”den goda sidan”. Att syna sig själv och tänka efter hur väl man lever som man lär är något som många glömmer bort lite väl ofta.

        Det är lite som på 1700-talet när man sminkade och parfymerade sig för att det skulle se bra ut och dofta gott, men var lika skitig för det under grannlåten. Men det SÅG ju tjusigt ut, så länge ingen skrapade på ytan och synade närmre.

      4. Jen skriver:

        Ja, det är lite lustigt att tonen på bloggen blev hätskare och hårdare när hennes läsare kom hit, dom som är så emot näthat. Och jag tror att du har helt rätt i att hon själv förmodligen inte tycker att det är en större grej utöver att hon inte gillar att inte ha kontroll över bilden av sig själv. Det var ett smart sätt att vända på det.

      5. Nancy skriver:

        +1 Camilla skämtade om Gabbys sätt att skriva och Gabbys läsare går till personangrepp. Det om något är nätmobbning. Tycker att Camilla är grym och hennes svar på tal är bääääst.

      6. Camilla skriver:

        Klockrent skrivet!!

  10. Sofia skriver:

    Jag tycker absolut att du gick över gränsen. Jag har läst igenom varenda inlägg du skrivit om Gabriella, och det är ingen humor någonstans utan det är ren jävla mobbing du håller på med. Det spelar ingen roll att hon själv skrivit om sin son på sin blogg, det ger inte dig någon som helst rätt att håna honom eller henne.
    Hur är du funtad om du inte förstår att du gjort väldigt fel?
    Och varför vill du ens driva en sån här blogg?
    Spelar ingen roll om du ser det som ett skämt eller inte, det du skriver är elakt och det sårar folk. För att inte tala om hur patetiskt det är att ge sig på någon som inte kan försvara sig själv.
    Hur är ni andra som kommenterar funtade om ni tycker det Camilla gör är okej? Tänk om det var erat barn hon skrev om, eller ni kanske inte ens har barn så ni kan sätta er in i den situationen?

    1. Nancy skriver:

      Om jag var Gabriella skulle jag ta det med en nypa salt. Varför ens läsa den här bloggen om man är lättkränkt? Ingen har ju tvingat henne att läsa inläggen som handlar om henne. Hon kan ju lika gärna lägga ner bloggandet om hon inte tål att det skrivs om henne.

    2. Johanna skriver:

      Hade jag haft barn hade jag aldrig frontat honom/henne i mina sociala medier med syfte att så många som möjligt ska läsa, följa, kommentra för att jag ska tjäna pengar på det. Då har man inte sitt barns främsta i åtanke utan tänker mer på sig själv och sin egen vinning! Skyll dig själv GabbJoss du kunde inte låta ditt barn vara anonymt på nätet.

    3. C skriver:

      Jag kommer aldrig att exponera mitt barn så på nätet. Och om jag hade gjort det har jag ändå tillräcklig självinsikt för att inse att det i så fall skulle kunna leda till att folk driver om det jag skriver om mitt barn. Alla som säger att Camilla är så hatisk mot Gabriella bör läsa det inlägget där hon försvarar Gabriella mot riktiga hatiska kommentarer på en annan blogg..

    4. A skriver:

      För det första, Camilla driver med Gabriella och sättet hon skriver om sitt liv, däribland sin son. Camilla har inte skrivit ett ord om sonen utan enbart skämta ät med sättet Gabriella skriver OM honom.

      För det andra, det finns inte en isbits susning i helvetet att jag skulle hänga ut mitt liv på nätet så som Gabriella gör. Jag anser dessutom att om man väljer att tjäna pengar som offentlig person så får man även stå ut med att man granskas, att folk inte alltid håller med och att folk skämtar och driver med en. Gabriella har ett extremt överdrivet sätt att skriva om sin son och sitt liv och det kommer folk driva med i alla lägen och som offentlig person är det något man får ta med beräkningen. Att hon sedan väljer att radera och blockera alla som inte håller med henne, även de som i vänlig ton lägger fram sin åsikt, gör bara det hela ännu mera löjligt.

      Du håller kanske inte med men din åsikt är inte rätt, det är bara din åsikt, och du har inget mandat att påstå att Camilla eller hennes läsare ska göra eller tycka på ett visst sätt. Så tona ner ditt kategoriska dömande, sluta läsa den här bloggen så kommer allt lugna ner sig.

    5. Margit skriver:

      Hon kan försvara sig själv. Hon gör det genom sin blogg och Instagram och har där samlat på sig många som står på hennes sida som både försvarar henne och fördömer CamCam. Hade hon inte haft någon räckvidd inom sociala medier hade jag hållit med om att det varit orättvist, men så är nu inte fallet. Tycker absolut att hon kan säga ifrån att hon känner sig sårad, men att inte kunna ta diskussionen på sina kanaler, men vara okej med att skicka sina följare på CamCam känns trist.

      Det sker för övrigt inget magiskt med folks empati så fort de fått barn, som gör att de har en överlägsen förmåga att veta vad som är rätt och riktigt i den här situationen. Kanske är det så att vissa föräldrar allt för snabbt fördömer allt som på minsta sätt kan tolkas som taskiga eller osmakliga skämt så fort barn på något vis är involverade. Precis som Betnér pratar om så har vi alla känsliga ämnen som får oss gå igång direkt, utan att kanske först ta ett andetag och fundera över ifall vi måste ha någon slags toleransnivå, för annars blir allt omöjligt att driva med eftersom det alltid kan finnas någon som tar illa upp.

    6. Helena skriver:

      Håller med… Och eftersom Gabriella uppenbarligen har tagit väldigt illa vid sig så borde hon sluta skriva om henne.
      Att driva med andra kan absolut vara roligt men när det blir på bekostnad av ett barn ja då är det inte roligt längre.
      CAM verkar ju ha väldigt svårt att acceptera att folk inte tycker det är okej det hon har gjort eftersom hon hela tiden vill hävda sig om saken även nu efter inlägget är publicerat.

  11. Josefine skriver:

    Queen CamCam strikes again!! Gabjoss är bara lite butthurt, hon är inte van vid att få så mycket uppmärksamhet av någon som inte tycker att allt är lika magiskt som hon gör. Det lägger sig snart, hon vet själv att det inte är så farligt som hon fått det att låta, hon måste väl få lite sympati bara. Det kan inte vara lätt att vara en lättkränkt person, stackars lilla gabjoss 🙁

  12. Dania skriver:

    Måste säga att alla ni involverade är irriterande. Både Camilla och Gabriella. Och alla ni kommentatorer som anammat Camillas ”vassa” sätt att skriva, och alla ni som anammat Gabriellas ”magiska” sätt att skriva. Gud, vad det känns sekteristiskt i vissa lägen.

    Längtar tills det här går över.

    1. Eazy skriver:

      Gnäll. Vad gör du ens här? Känns inte riktigt som att du passar in.

      1. Dania skriver:

        Det där är förmodligen den absolut mest patetiska kommentaren jag någonsin läst. Må du finna inre frid och glädje i vardagen. Amen.

      2. Eazy skriver:

        Känns som att du skulle behöva komma ut lite i världen; det var en välbefogad fråga då du klagade på humorn i bloggen. Jag är rätt nöjd med mitt liv, fast inte tack vare människor som du, skulle jag tro.

      3. Dania skriver:

        Nej, jag ogillar det nuvarande tjafset mellan Gab och Cam och en del av respektives följare. Du måste kunna förstå det du läser innan du ger svar på tal.

        Sedan vill jag påminna dig om att inte skriva att folk inte passar in på skvallerbloggar. Du kan riskera att framstå som en jubelidiot. Ha det!

  13. CAMILLAESI skriver:

    Hhaha, Magnus Betner<33

  14. Blomma skriver:

    Om du frågar mig (och det gjorde du väl) tycker jag så här:
    * Det har blivit lite mycket om just hon. Är hon så mycket värre än House of Philia eller Matplatsen eller Mitt vita hem eller en drös andra?
    * Man har rätt att säga vad man vill, men då får man också stå ut med att bli kritiserad för det.
    * Det här påminner om Schulman/ Birro-fighten förra decenniet (showing my age here). Schulman piskade upp ett klimat bland sina läsare som ledde till att de skrev direkt brottsliga saker till Birro. Även om du har vett att uttrycka dig utan ord som ‘hora’ och att hon ‘har en bra kropp, men fult ansikte’ så har du läsare som inte har det. En hel del som skrivits är mobbing.
    * Du är skitbra, Queen CamCam.

  15. E skriver:

    Nu blir jag riktigt jävla förbannad. För ca 1 minut sedan skrev jag en kommentar på Gabriellas Instagram om att Camcam INTE har gjort narr av hennes bebis, utan enbart gått på det som hon själv skrivit. Och att hon godkänner kommentarer som näthatar på Camcam men tar bort de som ifrågasätter detta. Tog henne ca 10 sekunder att blocka mig! Jag var inte ens elak för jag skulle ALDRIG skriva fega, elaka kommentarer på nätet. SÅ HIMLA FEGT AV HENNE däremot!!!! Startar man en debatt ska man minsann låta båda sidor tala och inte bara stänga ned de som ger en annan version (om de inte är elaka förstås). Nu sätter hon bara Camcam i helvetesljuset och framstår själv som en ängel. Påstår inte att Gabriella är en djävul för hon har egentligen inte gjort något fel – tills nu. Skitdåligt hanterat. Stå på dig Camilla! Jag älskar den här bloggen, fortsätt som du gör. Tack

    1. Mikaela skriver:

      Hon har öppen Insta så du kan googla efter den om du vill läsa ibland! 🙂 Jag blev också blockad fastgör länge sedan o skrev absolut inget otrevligt. Typ ”Fast hon var ju inte elak” till nån annans försvar bland kommentarerna. Hahahah så snopet ?

      Hon måste må så dåligt den människan..

      1. E skriver:

        Hahaha vad patetiskt! Nej, hennes Instagram eller blogg vill jag inte ta del av… Jag tror inte en sekund på den fasad de upphåller

  16. Yazmin skriver:

    Läs kissies senaste inlägg om killar. Fy satan vilken elak människa hon är 🙁

    1. Mikaela skriver:

      Hon brukar skriva vettigt nu! Läste det o tänkte ”ja, precis! Men verkligen! Jaa! Öh.. Va? Nä.. Va?” Så det tog vändning.. Haha! Knäpp tös.

    2. Sanna skriver:

      Haha, jag tycker hon är skön! Hon skriver ju så där för att hon vet att hon kommer få reaktioner, bäst att bara ta det med en nypa salt! 😉

    3. Yazmin skriver:

      Visst, hon är väl rätt vettig nu förtiden. Men att sitta och skriva att hon blir äcklad när fula killar raggar på henne, det är seriöst bara elakt.

  17. Emelie skriver:

    Sen du starta din blogg har jag äntligen något kul att läsa efter jobbet, du gör mig glad med din otroligt härliga humor. Alla människor gillar att gilla olika, och gärna uttala det, så som jag gör nu. Jag gillar dig och din blogg, och ja, var en jäkla bra video att lägga upp, tycker den verkligen sätter punkt.

  18. Elin skriver:

    Grejen är att många verkar ha svårt att skilja på att känna sig kränkt och att faktiskt bli kränkt. Det är fullt normalt att känna saker som inte är befogade. Att jag är rädd för en skräckfilm betyder ju inte att den är farlig.

  19. Bella skriver:

    Alltså stämningen i kommentarerna är jättekonstig sen allt igår.. Folk som kommit hit nu är ju elaka avsiktligt vilket ingen annan här varit?
    Aja, camilla låter iallafall ALLA kommentarer vara kvar, gabriella däremot.. Blev blockad på insta för att jag inte höll med om det hon skrev, och mina kommentarer på bloggen om att folk borde läsa inläggen här innan dom slänger ur sig massa saker blev inte godkända. Men massa personligt hat mot camilla blev godkända..

    1. AJ skriver:

      Ja usch, det har kommit hit människor som hatar på riktigt, som tar hela bloggvärlden på blodigt allvar, varje ord ska vägas på guldvåg och allt kan kränka någon.
      Ironi, skämt och självdistans finns inte i deras vokabulär.
      Måste också påpeka att det är rätt obehagligt att Gabjoss plötsligt tolererar hat och fula ord så länge de inte är riktade mot henne själv. Det säger en HEL DEL om henne.

  20. Lee skriver:

    Fortsätt precis som du gör CamCam, du är grym ❤️

  21. Mathilda skriver:

    Fast du, att sitta och ge sig på ett barn är bara fult spel du tar ju till alla metoder du kan för att få 1 till läsare, vad har en 6 månaders bebis gjort dig så att du ska bete dig så? Du är hemsk, hade du velat att folk gav sig på dina barn eller? Skäms för sånna som dig! Vi har yttrandefrihet i Sverige MEN DET BETYDER INTE ATT MAN GER SIG PÅ BARN OAVSETT!! Du har seriösa problem människa

    1. E skriver:

      Jag tror jag smäller av! Och hur har Gabriella fått sina läsare då? Genom att spamma kändisars Instagram och bloggar! Finns hundratals screenshots. Jag tror jag dör nu hahaha. Camilla har inte ens gjort reklam för sin blogg och har ändå en sjujävla trafik. Du har inte ens läst den så du vet inte.

    2. Thess skriver:

      Repost:

      Ni som säger att man absolut INTE får skämta om barn, tycker ni det här är kul?

      http://www.boredpanda.com/funny-children-hide-and-seek/

      Om ni drar på smilbanden en endaste gång när ni tittar på dessa bilder, så har ni inget att komma med. Det spelar ingen roll hur ni vinklar det, detta är ett skämt om barn som inte fattar bättre när som ska gömma sig för att dom är just BARN. Dom behöver inte förstå bättre i det läget. Detta är ett skämt på barns bekostnad. Snälla, säg att detta är hemskt och att deras föräldrar borde korsfästas lika lätt som ni går på Camilla.

      Det är GabJoss som är butt-hurt, inte Jason, för han förstår inte bättre. När han blir äldre TROR JAG att han kommer vara surare över hur han är exponerad i hans mammas blogg än av detta blogginlägget.

  22. B skriver:

    Jag tycker helt enkelt bara det är tråkigt att läsa om Gabriella, är totalt ointresserad av hennes blogg och därav går inte humorn hem hos mig. Skrollar alltid bara förbi inlägg om henne.

  23. Emma skriver:

    Gabriella har tagit bort sin instagrambild med alla hatiska kommentarer. Ännu ett bevis på att CamCam inte gjort något fel.

  24. Sanningsströssel skriver:

    Det som får det att koka lite extra i mig, förutom Gabriellas just nu spruckna falska fasad är dubbelmoralen i näthatsdebatten. Hon säger att hon vill ha ett positivt klimat i sin blogg men det gäller tydligen endast gentemot henne. Armadan som smutskastar andra bloggar får minsann första parkett i kommentarsfältet. Jag är säker på att du läser detta Gabriella; du är inget offer. Folk vill inte ditt barn illa. Men ditt kommentarsfält speglar din blogg: vinklat & förskönat för att locka läsare. Just nu sitter du och ”laddar” tidsinställda inlägg medan dina ”fans” håller andan om du ska återgå till bloggen eller inte. Vi vet alla att du inte kan leva utan uppmärksamheten.

    Tips dock: sälj inte ut din familj för följare. Inget är mer guld värt än familj & integritet. Inte ens för gratisprodukter från Libero eller ett par assnygga magiska skor från Ellos webbutik!

    1. Mickan skriver:

      Precis som jag tänker. Förmodligen sitter hon och gnuggar händerna och har dollartecken för ögonen och hoppas få mer trafik till hennes blogg. Uppmärksamhetskåtare person får man leta efter

  25. M skriver:

    Man måste väl få kunna ifrågasätta någons livsstil utan att bli kallad mobbare?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp