Say what?

17:05 20 Maj 2016

Tyra:

yryrs

Vad är syftet och poängen med det här inlägget?
Att på ett lite inlindat sätt – återigen – lyfta fram sina gamla meriter och blygsamt tala om hur bra och framgångsrik hon är?

Tyra Sjöstedt och hennes hjärna är verkligen ett mysterium.

18 kommentarer | “Say what?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sr skriver:

    Är det bara jag som inte orkar läsa hela hennes inlägg? Det är så mycket ordbajsning..

    1. Z skriver:

      Nä, jag håller med. Det är för långt och så bara upprepar hon sig hundra gånger.

      1. Eazy skriver:

        Hon kanske får betalt per ord? :p

  2. Eva skriver:

    Varför måste hon hela tiden prata om hur bra det gick för style by tyra… De gick ju i konkurs…

    1. Anna skriver:

      Men hon brukar understryka att det inte var en vanlig konkurs, utan en som var nödvändig av olika skäl som jag aldrig förstått. Det hade alltså ingen negativ innebörd eller berodde på att det på nåt sätt gick dåligt. Som vanligt är allt speciellt i Tyras värld just för att hon är Tyra…

      1. C skriver:

        Haha kommer ihåg när hon sa att alla företag måste gå i konkurs till slut typ. 😀

  3. Dressyrryttare skriver:

    Skäms å hennes vägnar.
    Har hon ingen skam i kroppen…

  4. Emma skriver:

    Det enda hon gör i nästan varje inlägg är att förändra sanningen för att framhäva sin egen, enligt henne själv, enastående förträfflighet. Att det fortfarande finns läsare som lyssnar på och tror på hennes sagostunder är väldigt underligt. Dock verkar den skaran minska i rask takt. Tyra verkar vara flitig med att skriva egna kommentarer nuförtiden, och de flesta kommentarer som inte är bara positiva raderas.

  5. Anna skriver:

    Men herregud vad är det att ens blogga omför dig? Tyra har väl all rätt till att skriva om hennes tid på style by Tyra? Och inlägget handlar om att allt är möjligt. Till skillnad mot den här bloggen där allt handlar om att trycka ner andra.

  6. Fanny skriver:

    Jag tycker att jag bara ser Jante-lagen överallt, att man inte ska tro att man är något. Det kommer både från Tyra då det låter som att hon måste hävda sig själv för att visa andra att det går bra för henne och hennes karriär. Det kommer från denna skvallerblogg som gör lite narr över att Tyra hävdar sig och skriver att Tyra ”talar om hur bra och framgångsrik hon är”, och det kommer från folk som kommenterar om att hon ”endast förskönar sanningen och försöker hävda sin enastående förträfflighet”.
    Varför måste folk hävda sig själva hela tiden? Varför kan vi inte bara acceptera varandra och sluta trycka ner varandra? Lägg tid på något som verkligen betyder något och gör skillnad. Herregud vad tragiskt.

    1. Frida skriver:

      Egentligen så har du så rätt. Man borde försöka skriva fint om personer ist. Och strunta i å skriva elakt när man stör sig på någon. Bita sig i armen helt enkelt. Sen kvarstår ju faktum att detta är en skvallerblogg.

      1. Fanny skriver:

        Ja, men på andra skvallerbloggar eller skvallertidningar (internationella/nationella) så brukar de vara väldigt sakliga och inte lägga i så många egna värderingar i skvallret, till skillnad från ex denna skvallerbloggen.
        Camcam gillar att röra om i grytan och få läsare att tänka i olika banor ang ex perfektion som många bloggare försöker visa, och det älskar jag att hon gör! Men när det skapas inlägg där man inte bara skvallrar, utan trycker ner någon i syfte att skapa diskussion, då är det oproffesionellt och bakåtsträvande.

  7. Blomma skriver:

    Är det någon som ser en röd tråd eller poäng i det där inlägget? Skrytet i början verkar inte hänga ihop med frågeställningen i slutet.

  8. K.A.T. skriver:

    Har varit en rätt sporadisk följare av Tyras blogg/ar, men har nu slutat helt. Tycker det har börjat kännas nästan lite sorgligt & obehagligt, vilket inte är vad jag är ute efter när jag läser bloggar (det tar mer energi än vad det ger, kan man väl uttrycka det).

    Hänger inte helt med i hur hela resonemanget hänger ihop heller, MEN hon har helt klart en poäng i att det spelar inte särskilt stor roll i hur duktig/talangfull/driven du är inom ridsporten om det saknas (rejäl) ekonomisk uppbackning i någon form – företrädesvis ganska tidigt i form av föräldrar. Visst, det finns enstaka undantag till denna regel, men värt att notera är då att de flesta av dessa ”undantag” fick sin chans för ganska många år sedan nu. Ser inte riktigt likadant ut i hästbranschen längre, utan det har blivit ännu tuffare att hitta alternativa vägar.

    Så jag känner igen frustrationen som skiner igenom i texten, sedan vet jag inte om den kommer ifrån henne själv (att hon själv skulle vilja satsa på toppen, men känner att dörrarna är stängda) eller är för någon annans del (att hon tycker det är tråkigt att någon talang blivit förbisedd). Skulle kanske förstås, i hennes fall, gissa på det senare…

  9. Christina Johanson skriver:

    Och vad är syftet med ditt (campam eller ???) inlägg? Att locka fram dessa märkliga kommentarer som ifrågasätter Tyra på ett mycket otrevligt sätt. OM hon stryker obehagliga kommentarer så är det väl bra, det borde i så fall fler göra. Mår nämligen själv dåligt när jag läser insinuanta,kränkande och idiotiska kommentarer till människor som delar med sig av sina liv. Din hjärna, och mångas med dig, verkar vara ett mysterium. ( ALLAS hjärnor är ju till stor del ett mysterium ???, frågan är väl vad man gör med den . ) M v h Chris

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg