Tur att man är smidig som en panter..

10:35 23 Maj 2016

Dessie:

kebbFan, nu blev jag hungrig. Är det inte lunch snart?

THAT’S MAAA GURL!
Cola Zero for the win!
Om jag bara fick välja en dryck för resten av mitt liv så skulle det vara Cola Zero. Eller bubbel… eller rosévin…eller nä…cola zero…..eller kanske rött vin med en tofs på?
Näää..Cola Zero får det bli!
Dessan och jag kanske kan bonda över ett stort glas Cola Zero nån dag?

Men jag undrar hur man kommer in till de innersta stolarna i hennes kök? Det ser så smalt ut. Kryper man över? Under?
Hoppas Dessan är lika smidig som jag – ofrivilligt – blivit. Not.
Vi har nämligen fått VÄRLDENS minsta parkeringsplats till vår bil och det står SUV’s på båda sidorna om oss och den sista veckan har bilen på förarsidan ställt sig så nära att jag fått klättra in från passagerarsidan. Där står ännu en gigantisk bil så om den ställer sig pyllelite närmre oss så kommer jag få klättra in genom bagageluckan – tänk er en mycket full säl som försöker klättra i en ribbstol. Ungefär så..

Jag ser det som träning inför när Queen CamCam ska få vara med i Fångarna på Fortet. 
Det är verkligen en dröm jag haft sen jag var liten. Jag kommer komma hem i gipsvagga men det kan det vara värt, eller?

21 kommentarer | “Tur att man är smidig som en panter..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SR skriver:

    Är hon tillsammans med Simon nu eller har hon någon ny (med tanke på att det är dukat för 3)? 🙂

    1. A skriver:

      Det var aldrig slut mellan henne och Simon. Hon skrev bara så för att få trafik till bloggen. Jag tror att hon tror att hon är mer ”spännande” som singelmamma och att hon kan få fler läsare genom att hinta om dejter och ny kille. Hon hintade mycket i början om att hon hade en ny, natt på hotellrum, middagar osv. Men nu är det samma gamla rutin på bloggen (i alla fall sist jag var in).
      Kanske ville hon också distansera sig från Simon pga av att han dömts för narkotikabrott. Det här är bara spekulationer men om han har skulder och de är sambos så är det i vissa fall möjligt att även hennes tillgångar mäts ut. Så hon kanske vill få Kronofogden att tro att de inte är sambos längre. Men som sagt, bara spekulationer.
      Dock är det ju känt sedan tidigare att den familjen är rätt duktiga på att mygla ekonomiskt. Det har skrivits en hel del om att Dessie stod som målvakt på ett gäng bilar som Simon ägde samt att Dessie haft ett stort antal anmärkningar hos Kronofogden pga av skulder vid bilköp. Jag skulle inte bli förvånad om det påstådda uppbrottet med Simon har ekonomiska baktankar.

      1. Hmm skriver:

        Men hur kunde hon stå som målvakt?

        En mål vakt är per definition någon som lever på existensminimum med noll utsikter från att ha en laglig inkomst i framtiden. För grejen är ju den att målvakten drar på sig en massa skulder och böter som aldrig kan betalas till kronofogden då de inte får dra så mycket pengar att hen inte kan överleva.

        Möjligen så har bilar stått på Dessie för att minska vem som har högst kapital, men de i sig är ju en icke fråga då vi inte har förmögenhetsskatt längre och du kan inte tjäna något på en bil. Ja möjligen så står hon som ägare för att dra bort blickarna från Simon av skatteverket om att han inte skulle kunna köpa den bilen med de vita pengar han drar in utan för att ha råd med den så har han tjänat svarta. Men det är fortfarande inte det som avses med att vara en målvakt.

      2. A skriver:

        Det här var för 3-4 år sedan då Dessie hade väldigt låg deklarerad inkomst (i samband med att hon bodde i en lägenhet som hennes bloggportal betalade). Hon fick troligen all lön svart i kontanter då. Hon sa själv 2013 att en ”kompis” skrivit bilen på henne och sedan stuckit och lämnat henne med skulderna. Men hur hon kunde stå som ansvarig för skulderna framgick inte. Hon hade ingen vit inkomst och hade inte kunnat få ett lån för bilköp så det hela är rätt skumt och är en härva av lögner.

      3. Dampig skriver:

        Såg Simon på tinder bara för typ två dagar sen så tror nog han är singel… Om inte så har han en del att förklara för Dessan!

      4. Johanna skriver:

        Jag tycker inte om att spekulera i andras privatliv egentligen, men jag har också fått intrycket att de aldrig gjorde slut. De verkar ju umgås mycket fortfarande,vilket faktiskt låter lite konstigt. Jag menar, om man gör slut med någon som man varit med i flera år och har barn med är det ju såklart jobbigt, då brukar man väl vela vara själv lite iallafall precis i början för att kunna komma över personen och gå vidare med livet? Men vad orsaken att ljuga om det är vet jag inte, kan vara för trafik till bloggen, eller på grund av ekonomiska skäl som någon annan skrev.

      5. A skriver:

        Han syntes tydligen mycket på Tinder redan innan de ”gjorde slut”. Men Dessie hävdade då att det absolut inte var Simon utan bara folk som inte kunde se skillnad på asiatiska killar….

      6. Dampig skriver:

        Haha det är definitivt Simon. Han hette Simon, Theo är med på ena bilden och han står som ägare till vad det nu heter… Ölstället han driver.

        Jag swipeade nej rakt av (gillar ej droger… Och tänk er att ha Dessan som crazy ex???) men dyker han upp igen ska jag skärmdumpa. 🙂

  2. malin skriver:

    Haha ja men exakt så! Det här med stolarna i Dessies kök har jag också klurat en del på. Hur gör gästerna hemma hos henne för att ta sig till de inre stolarna? Kanske något jag ska föreslå till henne att hon kan göra en vlogg om?!

  3. Linnea skriver:

    Jag träffade en tjej i Köpenhamn som beställde rödvin och cola i ett glas hela kvällen och tyckte det var asgott. Prova vettja!

    1. Malin skriver:

      Det är jättevanligt att man blandar ut rödvin med cola och vitt vin med sprite i Kroatien, har en väninna som berättat detta för mig då hon är därifrån och således besöker Kroatien årligen.

      1. Hmm skriver:

        Och i Frankrike så blandar du 50/50 öl med sprite. 😉

      2. Sanna skriver:

        Ååh, 50/50 öl med Fanta citron fick jag lära mig när jag bodde i Spanien. En helt galet god ”drink” som heter typ Clara, perfekt under varma sommardagar!

  4. Tee skriver:

    Cola Zero är mitt liv. ”Drick vatten” ”Det är vatten i Cola Zero”.

  5. Johanna skriver:

    Och nu ett oombett råd:

    Be att få köa för byte till en annan parkeringsplats så snart det frigörs en.
    Ibland kan man då få byta till nästa ”lediga” plats så fort den blir tillgänglig och någon annan på kölistan får överta ens egna lilla ruta. (beror ju förstås på på vad man har för bil).
    Ta gärna foton och gör tex röda pilar på problemområden och mejla in – så kan det lösa sig efter ett tag.

    Från en som tidigare inte kunde fick plats med sin kombi på den nya tilldelade rutan och var så frustrerad men då fick byta…. 🙂

    Btw – dricker bara vanlig Cola eller vatten, inget däremellan, pga aspartam smakar så konstigt på sidan av tungan liksom, jag minns tom smaken på Diet-Coke.
    Men alla har vi rätt att vara lite olika 🙂

    Light vs zero
    http://www.matvett.se/vad-ar-skillnaden-mellan-coca-cola-light-och-coca-cola-zero/

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nej nej.. vår styrelse består av gamla gubbar utan liv så man får absolut inte byta varken förråd eller parkeringsplats för då förstör man ordningen. Att vi vägrade tömma och byta förråd när vi flyttade inom föreningen har än så länge gått under radarn men vilken dag som helst kommer styrelsen knacka på dörren och kalla oss föreningsligister.

  6. Bella skriver:

    Själv är det Pepsi max som gäller 😀 på sin höjd cola light..

    1. Margit skriver:

      Indeed! Pepsi Max är mitt livs kärlek.

  7. C skriver:

    Påminner om mig står på jobbet, jobbar på sjukhus alltså finns de MASSOR MED PARKERINGAR, jämte mig stå två nötter på varsin sida JÄTTENÄRA.. Sen va de tomt på hela den raden.. iallafall jag var höggravid, vi hade då en sedan så klättra in genom bagaget gick ju inte..
    Stod och halvt lipade innan jag försökte dra in magen så mycket jag kunde,, slutade med att jag klättrade över passagera sätet då de va mest plats där, höggravid klättrade och massa med folk som kollade en svettig kossa en varmsommar dag klättrade i bilen… Gissa om jag ville gå under jorden när jag upptäckte att alla kollade på mig..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG