Cheap trick!

11:00 21 Jun 2016

Annica Englund:

Haha..Det här var nog faktiskt det mest uppenbara sättet att tigga likes som jag någonsin sett på en blogg. =)
Gulligt..

billigt

9 kommentarer | “Cheap trick!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mia skriver:

    haha tänkte på amerikanare som har sådana skyltar typ ”honk if you like cookies”

  2. Magdalena skriver:

    Fattar inte ens varför man strävar efter likes på en blogg? Är inte antalet sidvisningar betydligt mycket viktigare gällande reklamintäkter osv? Och de registreras ju utan att man likear ett inlägg, troligtvis kan man tjäna minst lika mycket på en blogg som folk inte gillar haha…

    1. Hmm skriver:

      Det skapar en from av ”masshypnos”. Om man ser att många trycker på gilla-knappen så intalas man att man själv borde också gilla vad där står eller i förläningen vem den bloggaren är. Iaf så tvekar man på att om man inte tycker samma att man tycker rätt.

      Jag har studerat detta fenomen bl a i kommentarsfälten är man ser att vissa får massa likes mer beroende på att man vet VEM som står bakom nicket än VAD som egentligen står skrivet i kommentaren under inlägget. Och ju fler som tidigare har klickat att de gillar vad hen skriver, desto större sannlikhet är det att hen får nya gilla-klicks vid nästa kommentar också.

      1. Hmm skriver:

        *NÄR man ser att vissa får massa likes …

      2. Hmm skriver:

        *Det skapar en FORM av ”masshypnos”…

        *Sannolikhet….

        etc 😳

      3. M skriver:

        Intressant! 😀 Vet att jag många gånger på youtube gillat en kommentar utan att tänka på det då jag sett att den har många likes, men sen när jag läser kommentaren så bara ”Va? Men varför likade jag detta? Det här håller jag ju inte med om…”

      4. Alice skriver:

        *förlängningen
        Förlåt, var tvungen ?

      5. Hmm skriver:

        @M du ser 😉

        @Alice: Därav min ”etc” 😉 😀

  3. K skriver:

    Haha då måste du ju se Ellinor Lövgrens trick igår. (Pdotter). Både på twitter och instagram skrev hon ”OMG, Jag och P har blivit tre! Kolla in mer på bloggen” Man kopplat det ju kanske till att de väntar barn eller kanske har köpt hundvalp men NEEEEEEJ. Klickar man in sig på bloggen visar det sig att det bara är hennes mammas hund som hon fått låna några dagar………

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp