Det blir alltid bättre med lite naket..

16:00 26 Jun 2016

Paow:

paow paow2

Det är inte att Paow äter kött igen som får mig att vilja skriva ett inlägg om henne – för det har hänt fler gånger än Tyra skrivit försvarsinlägg det senaste året – utan det är valet av bild som får mig att lyfta på ögonbrynet.

Varför väljer man att pynta ett inlägg om mat med en nakenbild på sig själv? Är hon SÅ stolt över den?
Eller ser hon sig själv som ett stort stycke kött?

Jag kan få KRUPP av bloggare som lägger upp bilder till inlägg som inte har någonting alls med varandra att göra.
*hint Gaby Joe* =)

Det gör mig topptunnor rosenrasande – bomber och granater, nu blommar asfalten och lite så…
Nä, inte riktigt men det stör mig.

(Funderar på att lägga upp en bild på min tandborste här)

35 kommentarer | “Det blir alltid bättre med lite naket..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Daniah skriver:

    Typ som när en vän på Facebook lade ut en badrums-selfie och beslöt sig för att citera Oscar Wilde helt jävla plötsligt (?!) Snacka om att jag ville citera den där snubben i The Office och ba: NOOOO! GOD NO PLEASE GOD NO!

  2. A skriver:

    Kan du skriva ett inlägg på vad bloggarna gjorde och hur de såg ut på midsommar?

    1. Snälla skriver:

      Gärna vimmelbilder också!

  3. J skriver:

    Skönt att hon pallar käka kött. Jag själv suger på att äta vegetariskt och går omkring med näringsbrist hela tiden. Önskar att jag också bara kunde skita i det och käka kött! Men jag spyr av bara tanken på att trycka i mig likdelar

    1. Bella skriver:

      Cred att du inte äter kött

    2. La Luna skriver:

      Du behöver absolut inte få näringsbrist av att äta vegetariskt! Äter du mejeriprodukter? Då finns absolut ingen anledning till näringsbrist! Inte med vegandiet heller, om du bara tar B12-tillskott.

      1. J skriver:

        Jag har köpt blutsaft för en vecka sedan, så får se om det hjälper.

        Joo vissa mejeriprodukter försöker jag få i mig ibland. Jag får väl försöka få i mig mer av det plus blutsaften så kanske man åtminstone orkar röra på sig 🙂

      2. Hmm skriver:

        Människan är omnivore. Det är oerhört svårt för oss att må bra på en diet utan kött. Framförallt här i norr.

        Lättare att klara det i klimat med stor variation på grönsaker, men svår även där, men för att människor här i norr svårt att fixa det. Så får vi börja fundera på hur vi påverkar klimatet med import av divers livsmedel.

      3. Andrea skriver:

        Till Hmm: Du har helt fel där. Det är inte svårt alls att överleva på en diet utan kött. Det finns bättre proteinkällor såsom t.ex. bönor, linser, quinoa och quorn. Så vad du skulle fått det ifrån förstår jag inte.

      4. Hmm skriver:

        Andrea: Det är skillnad på att överleva och att leva med bästa hälsan.

        Och nej bönor, linser etc är inte bästa proteinkällan för människan. Vi är skapat för att lättare tillgodogöra oss proteinet frän animalier.

        Bara för att något går så betyder det inte att det är det bästa valet. Lite som att det skulle gå att ge proteiner i från växtriket till din katt också men den skulle inte må bäst av det, ja t o m vissa katter skulle inte tåla det alls.

        Så… ja människan kan överleva på enbart växter. Vi är som sagt ominvorer. Men en del av att vara ominvor ingår det också att vi mår bäst av att äta kött ibland. Forskning har bl a visat på att den största orsaken till att människan har utvecklat sin hjärna så långt som vi har har varit riklig tillgång till fisk och annan sjömat.

        Vil någon av etiska skäl inte äta kött så tycker jag så klart att det är allas samvete etc som ska vara ledande. Men kom aldrig med skälet att vi mår bättre av att helt utesluta kött ur vår diet, för det är inte sant.

      5. Andrea skriver:

        Det stämmer inte att vi är gjorda för att äta kött. Du verkar helt ha missat det faktum att våra tarmsystem är för långa för att kunna göra sig av med köttet innan det hunnit ruttna i kroppen. Det blir giftigt för oss till slut. Ingen som inte lever i förnekelse kan komma å påstå att gifter i kroppen, som har visats att till slut kunna leda till cancer, är nyttigt för oss. 😉

      6. Andrea skriver:

        Sen kan du inte komma och jämföra katt med människa, där brast dina argument med en gång 🙂

      7. Maria skriver:

        Till Hmm:

        Kan man få källa på den forskningen?

      8. Hmm skriver:

        Andrea: Jag jämförde inte katter med människor jag tog dem som ett exempel på ett det finns däggdjur som inte mår bra utan kött.

        Och snälla du du kan tom på en så enkle sida om 1177 läsa om att människan tillgodogör sig proteiner från animalia lättare än från växtriket.

        Du får nog dra in dina taggar lite. Jag skrev aldrig att det inte går att enbart äta växter med god hälsa, jag skrev att det är mycket svårt och att göra det i norr ä r = en mijöbelasting.

        Strid du för din kost men det hjälper ett vara påläst innan. Så länge som du kommer med argument baserat på hur du tycker det ska vara istället för hur det verkligen är så kommer iaf inte jag ta dig på allvar.

      9. Hmm skriver:

        @Maria: hittar inte själva forskningsrapporten utan för betalväggen men här är ett sammandrag från en av dem i den här artiklen som nuddar vid på det jag säger..

        http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2206544/Humans-began-eating-plants-180-000-years-ago-aid-brain-development—affecting-diet-today.html

      10. Hmm skriver:

        En annan artikel som tar stöd på forskingen…

        http://www.economist.com/node/16214142

        Ledsen att jag inte hittar själva källan.

      11. Hmm skriver:

        Här har du någon som gett sig på en sammanfttning..

        ”Arachidonic acid (AA) and docosahexaneoic acid (DHA) are two especially critical fatty acids for brain development. In addition to dietary DHA, which is predominantly found in marine foods, humans can naturally synthesize DHA and other essential fatty acids from dietary w3 and w6 fatty acids, both of which are rarely in high concentrations outside of food from a shore diet. This has important implications because relative>b> brain size generally decreases as body weight increases because animals cannot bio synthesize AA and DHA quickly and efficiently enough to support further development of their brains (Crawford, 3).”

        http://fubini.swarthmore.edu/~ENVS2/S2007/kuyehar1/Fish_essay.html

      12. Andrea skriver:

        Till hmm: huruvida vi enklare tillgodoser oss animaliskt protein eller inte hör inte till saken. Utan jag har skrivit att det är mkt bättre att äta vegetariskt protein. Men om du vill äta kött som ruttnar i din kropp å smutsa ner dig själv med det så är det upp till dig själv, du kan fortsätta argumentera i all oändlighet om du vill för faktum kvartstår.

      13. Hmm skriver:

        Andrea: Bara ge dig, Du skrev…

        ”Det är inte svårt alls att överleva på en diet utan kött. Det finns bättre proteinkällor såsom t.ex. bönor, linser, quinoa och quorn”

        Det skrev du som en direkt kommentar till..

        ”Det är oerhört svårt för oss att må bra på en diet utan kött..”

        Ovan kan du inte få till..

        ”huruvida vi enklare tillgodoser oss animaliskt protein eller inte hör inte till saken. Utan jag har skrivit att det är mkt bättre att äta vegetariskt protein”

        Du kanske tycker att det är bättre att äta vegetariskt men din kropp vet att den år bättre av att ibland får proteiner från animalia.

        Over and out!

        PS Lite läsförståelse skulle inte skada.

      14. Hmm skriver:

        *vet att den MÅR bättre…

      15. Andrea skriver:

        Till skillnad från dig så viger jag inte mitt liv åt att sitta å kommentera på precis allt i en blogg. Jag har sagt det innan och säger det åter: ”Vill du äta sånt som ruttnar i din kropp och som även kan utvecklas till cancer så varsågod.” Själv tycker jag att det är argument nog för att man ska fatta att det proteinet från bönor och linser t.ex. är 100 ggr bättre. Men fortsätt du argumentera, då du ändå inte verkar ha något bättre för dig.

      16. Hmm skriver:

        Andrea: Tja jag kommer iaf ihåg vad jag skriver i en kommentar från en annan och poängen som jag vill föra fram med dem till skillnad från dig samt att jag bygger mina kommentarer på underbygd fakta.

        Du bli bara arg och kommer med personangrepp.

        PS Du sitter ju och svarar mig hela tiden så du verkar lägga ned lika mycket tid du. 😉 :mrgreen:

      17. Andrea skriver:

        Till Hmm: Att skriva ”det är upp till din egen dumhet om du vill äta kött när det ruttnar i din kropp” anser jag inte riktigt vara ett personangrepp eftersom att jag indirekt skriver det för din egen skull. Alltså att du bör akta dig för att äta för mkt kött annars kan det få konsekvenser. (Ok nu lät det som ett hot men du förstår förhoppningsvis ungefär vad jag menar)

      18. Hmm skriver:

        Att försöka ge dig på mig om vad jag ängar min tid åt med nedlåtande ton är ett peronangrepp.

        ”Till skillnad från dig så viger jag inte mitt liv åt att sitta å kommentera på precis allt i en blogg”

        ”Men fortsätt du argumentera, då du ändå inte verkar ha något bättre för dig.”

        Men även meningen som går ut på att mitt val beror på dumhet är ett personangrepp, framförallt som att det inte har nåogot med dumhet alls att göra när jag väljer hur jag väljer utan för att jag synnerligen är väl påläst och har använt mitt intellekt..

        ”det är upp till din egen dumhet om du vill äta kött när det ruttnar i din kropp..”

        Att beskriva att någon agerar av dumhet är själva definitionen av ett personangrepp.

        Nu behöver du inte oroa dig då jag inte tar illa vid mig av det som kommer från dig. Inte heller om du hade hotat mig med cancer. 😉

      19. Hmm skriver:

        Föll bort…

        Nyckelordet är DIN dumhet. Om du ville vara generell så hade du skrivit ordet NÅGÖNS.

        Fast mycket bättre hade det inte varit… 😉

      20. Andrea skriver:

        Fortsätt du att briljera åt höger å vänster med ditt fantastiska och såååå välutvecklade intellekt kära du. Du verkar tro att du kommer oerhört långt på det.

      21. Hmm skriver:

        Men titta. Förutom att du aldrig kommer med sakargument och tar till personangrepp så kommer du nu med lite fin härskar taktik i from av ”kära du”.

        Du är underhållning på riktigt. 😆 😆 😆

        Jag har ett talesätt som stämmer snart när till 100%

        Där argumenten tar slut tar personangreppen vid.

        Lycka till nu! 🙂

      22. Andrea skriver:

        Lycka till själv i livet då du verkar tro att det går ut på att visa bevis på en skvallerblogg för hur saker å ting verkligen ligger till. Hoppas du inser att det finns annat att lägga sin tid på.

      23. Andrea skriver:

        Och ja, jag är underhållning det har du helt rätt i. Men du är det inte tyvärr. Bara ledsamt hur du alltid ska briljera med din ”gedigna kunskap” så fort någon skriver något där du minsann vet hur det verkligen ligger till.

    3. La Luna skriver:

      Det här behöver inte utvecklas till en vego/kött-tråd, men det finns inget som visar på att människan behöver kött för sin (eller sin hjärnas…) utveckling och välmående. Vi äter för MYCKET protein idag, för MYCKET kött och hela planeten lider av köttproduktionen som tagit bisarra proportioner. En vegetarisk livsstil leder till bättre hälsa för individen och för planeten – om individen anstränger sig för att lämna den invanda kött-karusellen och lära sig ett nytt tankesätt. När man väl gjort den lilla men intressanta och viktiga ansträngningen, finns där en VÄRLD av underbar, nyttig och spännande mat som innehåller ALLT man behöver. Förmodligen blir man både friskare och mår bättre av den nya dieten. Vegomat är INTE tråkig och smaklös – tänk t.ex. bara på Indisk mat med sin explosion av smaker, som får svensk husmanskost att blekna…. Till exempel. Jag har aldrig ätit så god, så spännande och så nyttig mat som sedan vi gick över till vego. Proteininvändningen är en seglivad myt.

      1. Hmm skriver:

        La Luna: Ja vi äter för mycket kött. Det har ingen skrivit något om. 🙂

  4. B skriver:

    Vad lam hon är. Med tanke på hur hårt hon gått på köttätare är det ju rent av komiskt att hennes egentliga skäl till att äta kött nu för att hon är för lat för att laga mat hemma. Men sen är ju i princip allt hon säger ett stort frågetecken för dom flesta. Precis som valet av bild till inlägget.

  5. C skriver:

    …eller när de lägger återanvänder bilder flera gånger. Bättre utan bilder än med gamla/irrelevanta.

    1. HannaPanna skriver:

      Ja vissa bloggare är experter på att ta ett stort gäng bilder på sig själva och sen pytsa ut dem allteftersom. Särskilt Kissie och Dessie är duktiga på att lägga in bilder som inte har med inlägget att göra.

  6. Agnes (en annan) skriver:

    haha ja just de inlägget och den bilden gick kanske inte hand i hand men förstår ändå att man vill trycka in en bild (fast man inte har någon som riktigt passar just texten)..

    Vissa besöker ens blogg för bilderna och vissa läser för texten och vissa bryr sig säkert om båda men tyvärr är nog den gruppen som bara kollar bilder störst.. Så ja menar mer att, jag fattar hur dom tänker.. Men visst vore det kul om dom ansträngde sig liiite vid bildval för att koppla.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg