En undran..

12:00 17 Jun 2016

Dessie:

topp

Hur kommer det sig att Dessie får kritik för 3 bilder på sin topp medan Kenza kan lägga upp 25 bilder på ett enda plagg där hon vrider sig 14 grader för varje bild utan att någon har en åsikt om det?

27 kommentarer | “En undran..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. H skriver:

    Jag läser inte Kenzas blogg men kanske har en mer sympatiskt framtoning i bloggen än Dessie? Dessie får kritik för det mesta för att hon verkligen ver hur man irriterar folk

    1. Plumbob skriver:

      Tror också på det här, det har väl varit kontroverser kring Kenza förut men hon har nog aldrig tagit den öppet provocerande vägen förut som Dessie et al.

      1. Malin skriver:

        Jag kan förstå att Kenza lägger upp typ 10 bilder på en outfit om hon har betalat fotografen för bilderna.
        Men Dessies bild på toppen är ju tagit med en mobilkamera och exakt samma pose samt vinkel. Förstår inte varför man skall behöva lägga upp 3 stycken exakt likadana. Hon kunde ju tagit en bakifrån (med självutlösare) och en från sidan. Men nej, exakt samma vinkel 3 gånger. Hur tänker man i huvudet?

      2. Sanna skriver:

        Måste säga att jag gillar hur hon skriver om snickarbyxor som om det vore värsta grejen att hon köpt ett par och att hon är först i ledet, för det kommer bli sååå poppis igen! Alltså, dom har ju haft ett uppsving de senaste åren…

  2. Fanny skriver:

    Jag tror att människor älskar att hata Dessie. Det är sorgligt att det inte finns viktigare saker att lägga energi på.

    1. Emma skriver:

      Vad lägger du din energi på nu? Att kritisera människor som kritiserar Dessie? Har du inga viktigare saker att lägga DIN energi på? Sluta klaga på folk som klagar och arbeta med dig själv. Jag ska ut i solen nu, kram!

      1. wigwag skriver:

        Det där var väl en himla onödig kommentar. Kritisera dom som kritiserar Dessie kritiker. Himla onödigt…Ah. .vad håller jag på med!

  3. ............ skriver:

    Hm kikade in snabbt på denna blogg http://nouw.com/belladellermark
    och HERREGUD hur mycket reklam hon gör utan att märka ut det? Eller bara jag som överreagerar?

  4. Sara skriver:

    Blondinbella har köpt en porsche. Gissar att den är såld eller krockad inom ett år. Tyvärr. Såg dock en rolig kommentar på hennes blogg ”är inte Odd avundsjuk nu när han åker in till jobbet på moppe”, hahaha snacka om skillnad… ?

    1. Sigge skriver:

      Vore mer logiskt om Odd hade en Porsche för att få lite extra självförtroende. Kan inte vara så kul att vara husslav åt Blondinbella.
      Isabella är redan så mallig och egoboostad att hon kunde ta sig fram på rullskidor utan att känna sig förminskad.

      1. H skriver:

        Mallig? Tjejen är 25 och har lyckats ta sig till att äga en egen Porsche för ca 1 miljon. Hon har all anledning att vara mallig…

      2. Jossan skriver:

        Fast H, jag tror inte att Blondinbella är så dum att hon köper bilen. Antingen så får hon köra den till en förmånlig kostnad i utbyte mot reklam eller så leasar ett av hennes företag den och hon nyttjar den som tjänstebil.

      3. Sandra skriver:

        Nu kanske jag låter helt okunnig.. och det är jag förvisso också 😉
        Men varför är hon dum om hon har köpt bilen?

      4. H skriver:

        Nej, hon har nog inte lagt kontanter på att köpa bilen. Men att som 25-åring ha ett eget företag som gör att du antingen kan ha en Porsche som tjänstebil eller som gör att du kan ingå ett avtal om sponsring där en Porsche ingår är också något att vara stolt över. Hon har ju faktiskt byggt upp sitt varumärke från grunden under tio års tid och även om jag nog tycker hon använder en del tveksamma metod och inte alltid är sanningsenlig så har hon trots allt skapat något som genererar rejält med pengar bara genom sitt namn.

    2. H skriver:

      Tittar man på ratsit så finns där bara två fordon reggade än så länge på deras adress, BMWn och moppen. Antingen har det inte kommit in än, eller så står hon/de inte som ägare på den.

      1. Malin skriver:

        Det kan nog ta tid att registreras där, med tanke på att det tar tid för folkbokföringen att redigeras på den sidan talat från erfarenhet.

    3. Amina skriver:

      Men gud vad kul för henne, jag drömmer också om en porsche!! Inser att det här låter som en ironisk hånande kommentar men jag vill faktiskt sprida lite positivitet bland gnället, är på riktigt glad och exalterad för hennes skull! 🙂

      1. C skriver:

        Det kan behövas här inne 🙂 håller med.

  5. Malin skriver:

    För att Dessie är en oerhört dålig bloggerska jämfört med andra som tjänar lika mycket pengar, och hon vägrar ta emot råd från hennes läsare.

  6. Buhu skriver:

    För att folk älskar att hata på dessie. Som någon kommenterade här så förstår jag inte heller hur folk orkar lägga ner energi dagligen på någon som dom uppenbart inte gillar? Okej om man vid ett tillfälle kan få spy ur sig hur värdelös och dålig en människa är, om man nu känner att man måste, men att VARJE dag ha exakt samma debatt om henne tillsammans med andra sorliga människor.. Nej fy jag tycker bara så synd om er 🙂 sen att ni som försvar bara kan använda ‘men duuuu då som klagar på folk som klagar på dessie, det är ju samma sak!!!” säger bara mer om er själva.. dessies haters är verkligen retards på hög nivå ? och klassikern när man kommenterar något om dessie som INTE är negativt ”hej dessie!! Vi vet att det är du som kommenterar hihihihi”…. alltså ni behöver en kram 🙂

    1. Plumbob skriver:

      Nä fan, you got us…det går ju inte att säga nåt nu för vi ser ju bara salty ut. Fan CamCam, du får lägga ner bloggen nu. Game over.

    2. Malin skriver:

      Du älskar väl uppenbarligen att hata på folk om du nu går in på den här bloggen? Eller åtminstone älskar att läsa om folk som ”hatar” på folk…

    3. Emma skriver:

      Oj någon har visst för små trosor på sig..

    4. wigwag skriver:

      Bra kommentar. Det är ett jävla substanslöst malande helt enkelt. Och små reptilhjärnor fungerar ungefär som Pavlovs hundar. Börjar dregla så fort bokstaven D dyker upp i nåt blogginlägg. Vidrigt beteende för att inte säga sjukligt. Ni är inga hundar som ska gläfsa i flock. Börja reflektera och ifrågasätt det ni läser, även på denna blogg, som riktiga människor.

  7. Sandra skriver:

    Det spelar väl inte någon roll vad Dessie gör, för folk ogillar henne ändå tack vare hennes attityd. Precis som med Tyra. Bloggare med bättre attityd (som Kenza exempelvis) kan göra lite vad de vill utan att få en massa mothugg. För mig känns det märkligt hur de två inte kan se sambandet.

    Eller.. håll i hatten nu..!
    Kanske är det så att människor är mer ”avundsjuka” på Dessie än vad de är på Kenza?
    Ja, det verkar ju faktiskt logiskt. Jag tror på den!

  8. Hanna skriver:

    Har Dessie uppdaterat än idag? Orkar inte gå in på hennes blogg.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG