Man får väl ändra sig?

11:00 17 Jun 2016

Kissie:

shein3

Tänk vad lite pengar kan ändra någons uppfattning.
Kissie har tidigare dissat sidan Sheinside som numera heter Shein.com men så fort dom köpte reklamplats på hennes blogg så är dom bara sååååååååååå grymma.

Trovärdighet=noll.
Två inlägg där hon totaldissar märket.

shein

shein2

 

8 kommentarer | “Man får väl ändra sig?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Miika skriver:

    Fy fan vad pinsamt! Där sjönk trovärdigheten i botten, kan inte ha värt de pengarna med tanke att du snappade upp detta

    1. H skriver:

      Hon har kommenterat i bloggen att de ”lovat” att kvalitén är bra nu men skriver samtidigt att hon inte hunnit testa alla kläderna nu.

      Kappan hon visade upp tidigare reagerade jag på att den var skrynklig och hade tydliga vikveck. Såvida den inte är i 100% silke så är skrynklorna inte särskilt snygga…

  2. Sanna skriver:

    Jag köpte ett par short ifrån dom. Då fanns det inte ens ett hål för knappen som man knäpper högst upp. Det var igen sytt helt och hållet.

  3. Jj skriver:

    Söker man på reviews så kommer den senaste kommentaren om fruktansvärt dålig kvalité 2 dagar sen… https://uk.trustpilot.com/review/www.sheindress.co.uk

  4. E skriver:

    Shein är exakt som DMretro, dom köper in skit från Kina. Exakt samma kläder har jag hittat på Alliexpres och eBay! Så när jag blev kär i en hoodie på shein gick jag in på alli och beställde en exakt likadan fat billigare ☺️?? (så ja, kvaliteten är ju inget att hurra för med tanke på vad dom köper in kläderna för)

  5. Antonia skriver:

    En person som rekommenderat 18 olika och fantastiska tandblekningspreparat de senaste åren har ingen trovärdighet över huvud taget.

    1. Anna skriver:

      Särskilt inte dom hon själv har tandfasader i överkäken. När folk har klagat säger hon att hon bleker tänderna i underkäken ( som man aldrig ser på bild)

  6. Lollo skriver:

    Är det ens nån som läser hennes blogg fortfarande? CamCam, kan inte du kolla upp hennes statistik? Känns som att allt fler och fler börjar överge hennes blogg nu.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg