Every second counts!

11:03 28 Jun 2016

Dessie:

dessie2

Jag tyckte Dessies svar här var så jäkla roligt att jag var tvungen att ta tiden på mig själv – hur lång tid tar det egentligen  att öppna upp ett dokument i word.
Här ser ni svaret..
Antar att hon har jääääkligt ont om tid alltså…

dessie

11 kommentarer | “Every second counts!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kissekatt skriver:

    Du får ju räkna med tiden det tar att köra copy paste från word till wordpress (eller vad de nu använder) också. Säkert 8,63 sekunder till bara där!

  2. Plumbob skriver:

    Känns då som att hon inte vet hur Word funkar? Tror hon att man måste spara textfilen och importera till hennes plattform kanske? Jag kommer inte på nåt annat svar..men folk i hennes ålder vet väl hur Word funkar?

    Fast..hade en praktikant på jobbet nu som inte visste hur man skriver ut. De har bara paddor på hennes skola.

    1. Sanna skriver:

      Alltså, jag brukar i vanliga fall ogilla hela ”hon har inte gått klart skolan”-argumentet så fort det är något med Dessie. Men i detta fallet, så känns det isf rimligt, för just Word lärde en sig ju faktiskt att hantera i skolan. Alltså, om det är så som du säger, att hon inte riktigt vet hur det fungerar. Har hon inte jobbat i det, vore det ju knappast konstigt att hon inte vet hur det ska arbetas. 🙂

  3. Hmm skriver:

    Apropå varje sekund räknas. 🙂

    Från att jag klickat mig in hit, ligger ju redan överst i bländaren 😉 , till att jag läst och kommenterat detta inlägg så har det gått ca 230 sek. 🙂

    #hejarepåattmultitaska

    #förklaringentillattminakommentareralltidärsådåligtstavade

  4. :O skriver:

    Hon är immun mot konstruktiv kritik. Samma sak som när folk rättar hennes felstavade engelska ord, inte fan börjar hon skriva rätt efter det. Eller så gör hon det bara för att provocera, vilket funkar, alla hatar henne ju. 😛

  5. Petra skriver:

    Jag skrev den första kommentaren och jag skrev det här inlägget på Dessies blogg som svar. Eftersom Dessie har börjat ta bort kritiska kommentarer lägger jag upp den här också så att hon inte kan komma med sitt gnäll om ”näthat”.

    ”På allvar? Det tar ju bokstavligen ingen tid alls extra att skriva direkt i Word och sen ctrl + C & ctrl + V för att klistra in i din blogg. Jag kunde anta att du inte vet hur man jobbar i Word men jag kan inte tro att en 20-nånting tjej 2016 inte vet hur man använder ett ordbehandlingsprogram på PC eller Mac. Du vet väl hur man gör?

    Men, men…ditt svar visar ju tydligt hur lite du bryr dig om din blogg och att den framstår som proffsig. Du säger hela tiden hur mycket tid du lägger på bloggen och att läsarna inte ser allt du gör för bloggen. Men här har du ett exempel på hur du enkelt och snabbt kan visa för läsarna att du faktiskt lägger tid på bloggen men du ignorerar det och orkar inte ens lägga en extra minut på stavningskontroll. Så varför ska vi tro på att du lägger massa jobb på bloggen som vi ”inte ser”?

    Dessutom, all den där tiden du lägger på bloggen borde vi se någon gång i form av nya projekt och samarbeten men allt vi ser samma trötta adlink kollage från diverse nätshoppar. Och med tanke på att du snittar ett inlägg om dagen borde du ha all tid i världen att sälja in din blogg och ditt varumärke till potentiella samarbetspartners. Händer det något nytt och spännande med ditt varumärke Dessie? Jag förstår att det kan vara lite lugnt under sommaren men ett tips, lägg några timmar på att lära dig Words stavningskontroll. ”

  6. Jasmine skriver:

    Nu har Tyra lagt upp ett nytt inlägg där hon looooovar att det ska bli bättring på bloggen igen. Får väl se hur länge det håller i sig tills det är dags för en ny paus? 😉

  7. Marie skriver:

    Jag tror hon insåg att det kommer ta tid att gå tillbaka och ändra allt som blir markerat av word som felstavat, för det lär nog ta bra många fler sekunder än 8 🙂

    1. Frida skriver:

      Fast man känner ju rent spontant att har hon en blogg som huvudsyssla så borde hon hålla reda på dom mest basala delarna i huvudsysslan – i hennes fall stavning och meningsuppbyggnad.

  8. Camilla skriver:

    Det känns som att Dessie och Tyra är på samma nivå. De vill verkligen inte verka proffsiga eller seriösa.

    Att stava korrekt och använda ett bra ordförråd gör massor för läsaren. Tänk om alla böcker skulle vara skriva som talspråk *hua*

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG