I samarbete med Yves Rocher.

14:27 28 Jun 2016

spons

Precis som med Ellos så var det min mamma som introducerade mig för Yves Rocher – eller ”Yv Rochääääääär” som lilla småländska CamCam uttalade det.
På den tiden fanns det också bara via postorder och lyckan var ju när mamma beställde hem en härlig lotion eller fick parfymprover.
Min första låt skrev jag när jag var 5 år gammal genom att kombinera namnen på mammas parfymer med lite coola ord.
”Nina Richi, kavaaaaaaaaj! Som en dröm i solens skeeeeeeeen”
Ett hit vill jag påstå!
Tanken var att Lotta Engberg skulle spela in den så hon var min husgud men jag blev snopet nog STOPPAD när jag försökte klättra upp på scenen på Skara Sommarland när hon sjöng. Oklart varför..

Men i alla fall..
Nu finns ju Yves Rocher i butik – Sergelgången om jag inte minns fel – och i julklapp fick jag helt underbara produkter av min syrra som luktar kanel och apelsin. Jag har fortfarande lite badskum kvar men jag håller hårt i den eftersom den är så säsongsbaserad.
Men nu såg jag att Yv Rochäääääääääär har ett toppenerbjudande – 30% av OCH fraktfritt – Klicka här för det!
Det är inte alltid så billigt att beställa badskum och liknande eftersom paketet väger en hel del men nu kan jag alltså köpa på mig badskum för resten av året!!!

Tjoohoooo!!!
Här är mina favoriter!

yves

8 kommentarer | “I samarbete med Yves Rocher.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. S skriver:

    Men… nej… inte reklam här med 🙁 kan du inte utforska patreon, flattrd och liknande?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det kan du beskylla Tyra för. Hon fick mig kickad från Finest baserat på lögner så därför behöver jag ha reklaminlägg. Men oroa dig inte.. Dom är noga utmärkta och max 1 varje 10-15 inlägg.

      1. S skriver:

        Ja det Tyra gjorde var riktigt pissigt, det säger jag inget om. Men är finest enda stället en kan tjäna pengar på som bloggare? 🙂 Jag tycker dina reklaminlägg är roligare skrivna än andras ja, men reklam är ändå reklam… det är mest det.

    2. Kissekatt skriver:

      Men sååå farligt är det väl inte ändå?
      Tycker snarare att de är ganska underhållande. CamCam förtjänar lite klirr i kassan!

      1. S skriver:

        Jo…! Om en hatar reklam! 🙁 Däremot håller jag med om att Queen CC förtjänar klirr, och därför gav jag lite andra förslag.

  2. A.j skriver:

    Dina reklaminlägg är typ 3 miljarder gånger bättre än ”vanliga” bloggare! Hoppas du kan tjäna en rejäl hacka på detta nu så motivatonen att ge oss mer fantastiska inlägg inte dör ut 😀

  3. F skriver:

    *klickar på adlink* ??

  4. Alice skriver:

    Kör på med reklam bara. Du förtjänar att dra in en slant på bloggen och till och med reklaminläggen är roliga och personliga. Heja heja!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp