Varning på stan.

14:27 29 Jun 2016

Om ni blev upprörda över trosbilden HÄR så är det ingenting mot vad ni kommer bli av Lady Dahmers senaste Instagramalster.
Tadaaaaaaaaa! Blod och fett och navelsträng och hela härligheten!

dahmersbebis

52 kommentarer | “Varning på stan.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mila skriver:

    Undra om Blondinbella kommer skriva ett helt inlägg om det ? Precis som när KatZ ”vek” ut hennes son.

    1. C skriver:

      Katrin vek ju ut sin egen son och inte blondinbellas 🙂

    2. Mila skriver:

      Sin* son, sorry 🙂

  2. Maria skriver:

    Åh, den där smärtan. Får ont i fiffin bara av att tänka på det.

  3. HannaPanna skriver:

    Babben ser redigt förbannad ut över att bli utplockad haha! Och medan jag tycker det är coolt att ha en sådan här bild för framtiden skulle jag aldrig lägga ut den offentligt på nätet. Det är inte bilden i säg som jag vänder mig mot utan behovet att behöva dela allt med alla.

  4. Matilda skriver:

    Men asså navelsträngen? My gawd, hade ingen aning om att den är som ett sånt grovt rep en klättrade upp för i gympan osv.

    1. Plumbob skriver:

      Eller hur! Den är ju skruvad liksom.

    2. Sara skriver:

      Haha 😛 roligaste kommentaren 😉

    3. Alice skriver:

      Reagerade också på det. Trodde liksom den skulle vara smal som en sugrör. Helt fascinerad!

      PS Är det hon själv som ligger och fotar medan hon föder barn? Allt för sociala media. ?

    4. Margit skriver:

      Haha, älskar dig för den kommentaren!

    5. Ella skriver:

      Håller med är helt chockad! ? Hur länge har man kvar den? Även om man klipper den måste det ju vara en stor stock kvar på bebisen? Och tömmer man den på något vis eller låter man den bara vara med en massa klegg kvar i??!

      1. Någon som vet? skriver:

        Man klämmer väl ut moderkakan efteråt, som jag har förstått det, och så får den typ sitta kvar med navelsträngen ett tag för att föra över all näring till bebisen. Och sen klipps navelsträngen av några centimeter från magen, och efter ett tag torkar den ihop, blir svart, skrumpnar och ramlar av, och naveln blir kvar som ärr.

  5. Joanna skriver:

    Asså förlåt men….. Har hon ingen jävla stoppknapp?
    Jovisst, jag ska kunna scrolla vidare and so on, folk behöver inte dra den. Men asså har hon ingen som säger till henne att man kanske ska chilla med vissa bilder…?

    1. Sanna skriver:

      Varför? För att DU och somliga andra tycker den är för privat? Vi är ju väldigt många som tycker att det är en tokhäftig bild som hyllar det allra första andetaget, så vem ska hon rätta sig efter? Sig själv och oss som känner som henne, eller er som inte gör det?

      1. Johanna skriver:

        Eh kanske för att barnet inte vill ha dessa bilder på nätet. Kan för mitt liv inte förstå hur man som mamma kan lägga upp vilder som denna. Jag är född 91 och är så otroligt tacksam för att mina bebisbilder finns i ett fotoalbum och inte ligger ute på min mammas fb/insta/blogg. Mår nästan illa av tanken att barn växer upp på det sättet idag. Tycker att det är nog att folk kan spåra mitt liv i detalj från 2007ish på fb men då är det iaf jag själv som bestämt vad som syns och inte.

      2. Sanna skriver:

        Och då lägger du dina personliga känslor och tankar på ett barn, utan att veta vad det barnet faktiskt kommer tycka. Alla gravidböcker som finns, det är bilder i så gott som varenda en av precis samma ögonblick som Lady D här lagt upp på sin ig. Reagerar du likadant för dom? Eller alla förlossningfilmer som ligger uppe i utbildade syfte online, för vem som helst att ta del av? Vart går gränsen för att det är okej eller inte? Och återigen, ska hon rätta sig efter vad DU tycker känns rätt, eller vad hon själv tycker känns bäst?

      3. Mimi skriver:

        Fast varken du eller Natasha har heller inte en susning om vad barnet själv kommer tycka, men du vill ju bli underhållen och N vill ha klick och snackdebatt, så då får barnets integritet stryka på foten. Att det finns förlossningsklipp och bilder tänkta att användas i utbildningssyfte är knappast en ursäkt för att exponera sitt barn inför hundratusentals människor, det är överhuvudtaget inte samma sak och de barnen är anonyma, inte uthängda på en nationell plattform till allmän beskådan.
        Förövrigt tycker jag det är en vansinnig inställning att anse att man bara ska rätta sig efter och agera utifrån det man själv KÄNNER, och att detta att känna någonting, oavsett vad, på något sätt rättfärdigar vadhelst man tar sig för. Är det nödvändigtvis bra bara för att det känns bra, och ska de egna känslorna verkligen vara överordnade alla andra rättesnören? Vad händer egentligen med ett samhälle där den moraliska kompassen hos individer alltid pekar mot ‘jag’?

      4. Johanna skriver:

        Har så svårt förstå hur du kan läsa din egen kommentar och tycka att den makear någon som helst sens….

  6. :o skriver:

    Asså jag mår fysiskt illa men kan samtidigt inte låta bli att kolla, vad är det för fel på mig !?!?

    1. wigwag skriver:

      Äsch..Samma känsla som när man ser vilken skräckfilm som helst väl. Inget fel på dig.

  7. Mathilda skriver:

    Så underbar jävla bild, tänk om man hade den kollen när man själv födde barn att ta en massa coola bilder – själv eller pappan! *hjärtaögon*

    1. Sara skriver:

      Visst är det häftig, men jag kan inte få in i mitt huvud HUR hon tagit bilden… Låg hon liksom beredd med kameran? Det skulle inte jag pallat i det ögonblicket då bebis liksom glider ur efter att huvudet kommit… Shit då var jag halvt förlamad 😉

      1. E skriver:

        Hennes man tog den.

  8. Lisa skriver:

    Kunde du åtminstone inte skrivit Varning i rubriken?! Jag vill spy/vänligen en äckelmagad person

    1. Bloggbevakning skriver:

      Har du läst rubriken? =)

      1. Lisa skriver:

        Fan det missade jag. VAD ÄR DET MED MIG! Varför scrollade jag inte förbi! Jag avskyr ju sådant här. OCH barn.

    2. E skriver:

      Du kommenterar att du ”avskyr barn” under en bild på en liten bebis som precis kommit till världen?! Fyfan vilken elak människa du måste vara om du på riktigt avskyr små oskyldiga varelser. Själv avskyr jag pedofiler, djurplågare, osv..

      1. Viola skriver:

        Jag avskyr också barn. Skulle aldrig få tanken på att skaffa barn. Jag hatar pedofiler och djurmisshandlare. Är jag elak för att jag avskyr barn. Måste man älska barn? Vem säger att alla människor måste älska barn? Tänk om det var tvärtom. Att det var mer normalt att avskyr barn än att älska dom. Skulle ni som älskade barn vara elaka då, i en omvänd universum. Alla är vi olika och tänker och tycker olika. Men du har ingen rätt att säga att vi som avskyr barn är elaka. Det är att vara dömande. Jag tycker inte barn är söta. Dom må vara oskyldiga tills dom blir vuxna. Det är min åsikt.

      2. Sanna skriver:

        Men snälla, varför är en elak för att en inte gillar barn?

      3. Keso skriver:

        Det är inte elakt att inte gilla barn, det har ingen ens påstått men att hata och avsky barn är väl inte schysst? Att avsky och hata en nyfödd bebis (vilket lätt tolkas så när man skriver en sån kommentar under en bild på just en nyfödd bebis) är som att hata en kaninunge eller en liten hundvalp, det kan omöjligt finnas någon grund för känslorna utanför ens egna hjärna. Om man i ordets rätta bemärkelse hatar barn så klassas man i mina ögon som psykopat för det innebär även en önskan att skada, men jag tror att det är väldigt få som på riktigt gör det.

      4. Loooool skriver:

        Finns det mat du inte gillar? Fy vilken hemsk människa du är i sånt fall! Tänk på alla som går upp tidigt på morgnarna för att jobba i fabriker för att ge dig mat och så gillar du den inte! Du är en så himla elak människa!

        Hahaha. Väx upp, pucko.

      5. Loooool skriver:

        Keso: ”Om man i ordets rätta bemärkelse hatar barn så klassas man i mina ögon som psykopat för det innebär även en önskan att skada, men jag tror att det är väldigt få som på riktigt gör det.”

        Förstår du att det finns klassificeringar för psykopater, som psykologer, forskare, poliser etc. tagit fram? Alltså fakta, och inte personliga åsikter. Eller är du en sån där som inte tror på forskning och fakta? Chemtrails?

  9. AJ skriver:

    Jag applåderar varenda jäkla bild hon lägger upp, bilder som visar något verkligt ej tillrättalagt!
    En motpol till alla löjliga filterförsedda selfies, selfies som krävt 1 timmes sminkning, 150 foton och ett par timmar för att välja den allra bästa.
    En motpol till spända rövar, hårda silikonbröst och oändlig retuschering.

    1. Harkel skriver:

      Jag gillar denna”explosionsbild” på det första andetaget i livet! ? ?
      PS. Antagligen är det Oscar som har tagit denna bild.

    2. Charlotte skriver:

      min sillisar är jättemjuka och goa dock 🙂

      1. Loooool skriver:

        Fascinerande det där, att folk tror att silikonbröst är hårda. På riktigt, vem skulle betala för att få in två tennisbollar i brösten liksom?

  10. Sb skriver:

    Seriöst, fyfan vad stor unge!? Min var bog hälften så stor… Bra jobbat att orka bära den där!

  11. Linda skriver:

    Fantastisk bild, tycker jag! Och jag håller med de som hyllar LD/bilden – jag förstår inte hur man kan gå ”bärsärka” över något sådant? Det är en skön motpol mot allt tillgjort skrafs som man annars ser.

    /Linda

  12. K skriver:

    Jag tycker hon är ganska vidrig och går för långt i sin önskan att vara så speciell.

    1. E skriver:

      Ja, barnafödande är ju vidrigt…

      1. K skriver:

        Ja inte är det vackert iaf.
        Så mkt fel på personer som lägger ut bilder som hon gör. Uppmärksamhetsökande much.

  13. Sanna skriver:

    Vilken stor bebis! Wow, kvinnokroppen är så satans häftig!

    1. Sb skriver:

      Reagerade också på hur stor han är 🙂 jaa den är faktiskt det!

  14. CAMILLAESI skriver:

    Jag tycker att bilden är vacker på något sätt ändå. Det fångar en sjukt fint stund på hur livet börjar

    1. wigwag skriver:

      Förman väl inte. Ungen har legat och bakat till sig i 9 månader och är väl förbannad för att folk han inte känner tar i och sliter i honom samt att han inte fått komma ut tidigare. Och med kulorna i vädret också fullt blottade. Ja..jag tror han är förbannad och skyller allt som gått fel ur hans perspektiv på andra. Det är det bilderna visar och inte något liv som blivit till för det här är redan en resursstark liten kille med bestämda åsikter. Det ser man ju.

  15. Jen skriver:

    Undrar vad som egentligen är vidrigt med denna bild? Det är en skrikande bebis, barnmorska, navelsträng och lite av ett ben med i bilden.. Själv är jag ett stort fan av min integritet och skulle aldrig dela en sån bild och jag tyckte att det var riktigt jobbigt att folk ens såg att jag var gravid. Men känslan denna bild framkallar i mig är kärlek för jag minns exakt den stunden när allting äntligen var över, jag hörde bebisskrik, min man grät och jag grät och jag var en sekund ifrån att få hålla och känna mitt barn i mina händer. Det största ögonblicket i mitt liv. Så, jag är glad att någon delar denna del av livet och låter mig påminnas och även visar att vi alla är människor och varit exakt där en gång i tiden.

  16. E skriver:

    Hur kan folk klaga på en bild som denna?! Ett helt fantastiskt ögonblick (med en sjuhelvetes smärta såklart). Att föda är ju det mest normala som finns.

    1. Frivilligt barnlös skriver:

      Bara för att något är normalt är det inte fräscht. Det är nog det folk klagar på, allt kladd och sådant. Dessutom är det inte normalt för alla kvinnor, fyi. För mig är det helt absurt att vilja förstöra sin egen kropp för en annan människa, men det är bara jag, och jag accepterar och respekterar att andra kvinnor inte tycker så, så kan vara en fördel om du inte lägger värderingar på andras åsikter och upplevelser, bara för att du tycker det är normalt att föda barn.

    2. KisseKatt skriver:

      Anledningen kan väl vara att det kort och gott ser äckligt ut. Nu är jag ju bombis på att man inte får säga eller tycka sådär om barnafödande. Men nu vet du iaf ;P
      (Observera att jag inte säger att barnet eller mamman som är äckligt i sammanhanget.)
      Det finns hur mycket som helst som är äckligt, trots att det är fullt naturligt. Skulle kunna rada upp en lång lista, men skippar nog det. Det ena utesluter ju liksom inte det andra 😉

  17. tokfan skriver:

    Jaha! Och? Det har fötts cirkus sju miljarder människor som lever just nu. Det är väl så här det vanligtvis går till eller……

    Underbar bild …älskart <3

  18. V. skriver:

    Jag förvånar mig själv men jag tycker att bilden är vacker.

  19. Emelie skriver:

    Jag tycker INTE att bilden är vacker. Jag tycker inte att dessa bilder ska spridas runt på internet där tonåringar kan läsa fritt under bilden vuxnas kommentarer om att det är vackert och dom får tanken att skaffa barn än att leva sitt tonårsliv och skolliv.

    Men nog om det exemplet.

    Jag tycker inte detta är fräscht, jag har själv fött barn och jag kunde inte se på mitt barn för ens hon var avtvättad och kollad. Inget elakt med det…vissa klarar av det andra inte. jag hatar inte mitt barn för det, eller andra barn för den delen för att jag tycker detta är vidrigt. Med andra ord..att en födsel är vidrig, nyfödda direkt från smeten är vidriga. Tvärt om. Just detta ögonblick är usch i mina ögon. gör mig finns det ett stop för vad jag kan se och vad jag vill att andra ska se. Konsekvenserna är inte alltid positiva.

    Och det mina vänner är MIN åsikt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp