Who the fuck is YOU?

15:00 27 Jun 2016

Kissie:

taylor-swift-blank-space-ws-710-150105

kiss

To tell people how to feel and express their emotions?
Dumbass.

Så Kissie är känslokall för att hon inte skriver om sitt ex? Är Kenza också det då eftersom att hon inte skriver om sjukdom i familjen?
Är Tjocka Hetsätarkatten känslokall för att han inte gråter ut om förlusten av sina pungkulor?

KISSIE SKRIVER EN BLOGG! INTE EN FUCKING REDOGÖRELSE ÖVER VARENDA LITE BIT AV SITT LIV!
En blogg representerar inte verkligheten och har aldrig gjort.
Den representerar den lilla del – verklig eller overklig – som bloggaren väljer att dela med sig av och hur nyfiken man än blir så får man acceptera det..

Om jag inte bedyrar min kärlek till min sambo överallt i sociala media – betyder det då att jag inte älskar honom längre?

Ps. Kissie ska spela in en video med ”The Gunilla”… I cannot wait! Det här kommer bli episkt!

15 kommentarer | “Who the fuck is YOU?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    Who the fuck ARE you är det väl? Snälla, snälla, snälla säg att jag bara har missat något här? Det där är en av dom värsta missarna jag vet *dör typ*

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha…Du har helt rätt! Det är ett väldigt getto/gangtaaaaaaa-way att säga det på.. Jag har lyssnat för mycket på Chris Rock’s stand up! =)

      1. Maria skriver:

        Phuuu! Nu kan jag sova gott inatt med vetskapen om att det var med flit, heheh 😉

  2. :O skriver:

    Fick en gång en utskällning av ett ex kompis för att jag typ en vecka efter vi gjort slut skrev en facebookstatus om att livet var bra. Han tyckte att jag skulle sitta hemma och gråta över mitt ex/hans kompis, som att de senaste månadernas dåliga förhållande med en dryg snubbe inte hade hänt. Jävla pucko. Så korkat av folk att sitta och försöka diktera hur andra människor ska känna. Usch.

    1. Lovisa skriver:

      Haha I feel you! Jag gjorde slut med min pojkvän efter 5 år och var ledsen typ en vecka, sen blev jag lycklig istället. Han hade behandlat mig illa och det släckte kärleken långt innan jag vågade ta steget. Så hela sorgeprocessen var i princip klar när jag väl gjorde slut, hade liksom gråtit dagligen i ett halvår. Så jag var rätt obrydd efter uppbrottet och det ifrågasattes såklart av omgivningen. Fasiken vad trött jag är på människor som ska lägga sig i andras känslor när de vet kanske 5% av relationens historia…

  3. Linda skriver:

    Nej Gud nej! Varje dag måste man visa sin kärlek! Syns det inte på internet finns det inte.
    Eller hur var det nu igen? Var folk inte kära och hade bra förhållanden innan sociala medier?
    Jag föredrar nog att säga min kärlek till mannen min än till okänt folk faktiskt;)

  4. Eva skriver:

    Kissie kanske bara fejkar att hon har kul och är glad för att ex:et skall vilja ha henne tillbaka? Eller inte ?

  5. Mila skriver:

    Snark. Ingen bryr sig om kissekatten.

    1. Li skriver:

      ”Ingen bryr sig”, så, du vet hur alla känner?

  6. HHanna skriver:

    Jag tycker ofta att det är de som är mest ivriga att lägga upp på sociala medier med att visa sin kärlek till varandra och hur lyckliga de är är de par som har problem och ofta gör slut.

    1. Elle skriver:

      Precis! Jag har vänner på FB, där jag vet att det inte står helt rätt till… IRL. Men gulligare FB och Insta får man leta efter.
      Själv delar jag ingenting… nånstans.

    2. vvv skriver:

      Jag lägger iof upp ganska mycket om mig på min Facebook men det är mest för min farbror i usa ☺ kan dock verka lite mediakåt för mina andra vänner kanske men för mig är det ett snabbt sätt att uppdatera släkten

      1. Maria skriver:

        Du vet nog om detta men det går att reglera vem som går se vilka poster, bilder osv. Om du endast vill att din farbror ska se dom så kan du alltid välja att posta så enbart han ser 🙂

  7. Li skriver:

    Jag har aldrig varit så glad som jag var efter att ett 4 år långt förhållande tog slut. Fan vilken kall & dålig människa jag måste vara.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG