Catrin Hedlund slipper sitt straff..

14:00 14 Jul 2016

catrin

Mhm..

Jag blev ju dömd till ett program som heter ”VINN” istället för fängelse iom att jag inte är dömd sen innan och för att jag erkände. Som ni vet blev jag även frikänd på 2/4 brott.

Detta VINN program ska jag inte längre gå pga att jag inte anses ha hög återfallsrisk längre samt för att man anser att man intr ska ”älta” gamla saker när man nu inte längre har ett kriminellt tänk..
Självklart blev jag jätteglad då jag nu kan fokusera på heltidsjobb istället!//Catrin

Tror ni hon kommer betala av skadeståndet hon är skyldig med lönen från sin heltidslön?
I think not..

20 kommentarer | “Catrin Hedlund slipper sitt straff..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Izabella skriver:

    Kan du inte skriva ett inlägg om Paula och Hugos ständiga smygreklam? Senast i Hugos senaste inlägg där det står olympys under varje bild, eller när de fick en sponsrad resa till Göteborg och Liseberg, eller när Hugo skrev om ett par skor på instagram för typ 1,5 mån sen, eller när de skrivit om Citroën på insta etc.. Skulle vara väldigt intressant om du kunde gräva lite i det.

  2. C skriver:

    Fy fan vad detta gör mig arg. Hon lurade fan av ett barn dess pengar! Det sägs ju dock att det kommer väckas nya åtal mot henne som inte togs upp i förra rättegången och fälls hon för det lär det ju bli lite värre straff. Äcklas så mycket av henne. Särskilt när hon skriver vissa uppläxande inlägg på bloggen när hon själv är en… Ja jag kan inte ens skriva det. Finner inga ord.

    1. C skriver:

      Samtidigt är det väl bra för hennes barn att hon slipper högre straff antar jag. Försöker tänka så för att inte vara arg haha. Tycker så synd om hennes barn som har henne som mamma 🙁

      1. Carina Åkerlind skriver:

        Varför skulle det vara bra för barnen?

      2. C skriver:

        Nej jag tänkte mest ifall hon skulle hamna i fängelse. Det känns inte som att det vore det bästa för barnen.

      3. V skriver:

        @C, barnen är ju ändå hos hennes mamma hela tiden känns det som. Catrin verkar bekväm med att lämna ifrån sig sina barn (Tänk när hon åkte iväg på semester och struntade i sin sons 1 års dag), så jag tror inte att det blir några problem.

        Om hon nu brydde sig om sina barn skulle hon inte hållit på med att lura folk hejvilt på deras pengar, utan istället fokuserat på sin familj och agera bra förebild. Tycker otroligt synd om hennes barn och tycker att de förtjänar en mamma som fokuserar på deras välmående istället.

      4. C skriver:

        V, på dig låter det lite som att du tycker att jag försvarat Catrin..? Hoppas jag missförstår dig. Jag tyckte jag gjorde det rätt tydligt att jag tycker hon förtjänar ett ganska väl tilltaget straff. Och jag tror inte heller Catrin skulle bli särskilt förstörd av att vara ifrån sina barn men barnen lär bli det. Oavsett om de är mycket hos sin mormor så är ändå Catrin deras mamma. Självklart skulle det rubba hela deras världsbild om Catrin hamnade i fängelset. Själv tycker jag att Catrin borde få fängelse men inte alltför länge pga hennes barn. Dessutom finns det många studier som visar på att fängelse inte nödvändigtvis är det bästa alternativet, många ggr leds fler in i tyngre kriminalitet efter ett fängelsestraff. Hoppas jag var tillräckligt tydlig nu 🙂 är svårt att få fram exakt hur man menar ibland på nätet när man inte känner varandra.

      5. Carina Åkerlind skriver:

        Om hon kommer undan med sina straff så lär hon ju inte sina barn att man tar ansvar för vad man har gjort, risken är ju stor att någon kommer att lura henbes barn på samma sätt för att hon ska få ” känna” på, övervakare har hon ju fortfarande, självklart ska kriminella avtjäna sina straff oavsett om dom har barn eller inte, då kan ju papporna ha barnen.

      6. C skriver:

        Carina, känns som att du missade lite av det jag skrev… Skrev aldrig att hon skulle komma undan sitt straff.

      7. Carina Åkerlind skriver:

        Det låter som att du tycker det ska vara en förmildrande omständighet att få mildare straff om man har barn, finns ingen anledning att ett straff ska mildras för att man har barn, och i det här fallet tror jag barnen har det minst lika bra om hon sitter inne och dom är hos någon annan.

      8. C skriver:

        Carina, nej?! Då har vi missuppfattat varandra helt. Tråkigt. Antar att vi inte kommer längre än såhär.

  3. Maria skriver:

    Jag tror att kronofogden drar pengar från lönen till brottsoffer myndigheten och som sedan betalar ut till de som fått skadestånd beviljat. Så man kommer nog inte undan från det. Så var det för ett par år sedan i alla fall. Tack för en bra blogg? Maria

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Först måste brottoffrena kräva in sitt skadestånd själv, sen kommer inte utmätning göras före 2017, någon ringde och kollade det…. För det fanns inget att ta av värde sista utmätningen, hon har ju kronofogdeskulder innan som dom gjorde utmätning på… Så inte innan 2017 tror jag nåt händer, hon jobbar ju så lite som möjligt så dom inte ska kunna ta nåt, själv lär hon inte ta initiativ till det.

  4. wigwag skriver:

    Vad bra för henne. Hon är inte mycket till brottsling överhuvudtaget som det verkar. Frikänd i 2 av 4 åtalspunkter och dömd till nåt slags rehabprogram i stället för fängelse i 2 fall. Ett program hon nu slipper helt för hon erkänt och bedöms vara en så bra människa helt enkelt. Underbart.

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Eller hur…. Sjutton bedrägerier blev dom dömd för, och över ett tiotal nya som hon begick 2015-2016 granskas. Hoppas det blir fängelse men Sveriges rättväsende är för mesigt, hon är en riktig wt parasit, ljuger om allt.

    2. Carina Åkerlind skriver:

      Hon nekade hela tiden i förhören tills hon inte kunde det längre, och tycker du att såna som hon är en bra människa då tycker jag synd om dig….

    3. anne skriver:

      Jag hoppas wigwag att den kommentaren är skrivet med stor ironi.

  5. V. skriver:

    Helt vansinnigt. Sedan avskyr jag sättet som hon skriver om hela den här historien på, som en stor jäkla långnäsa åt sina offer.

    1. C skriver:

      Exakt. Hon gillar att reta brottsoffren och det får henne att framstå som narcissistisk tycker jag. Det känns inte som att hon ångrar det hon har gjort. Finns en konversation mellan henne och en mamma där mamman typ ”jag hoppas verkligen att du inte lurar mig nu för detta är mina sista pengar…” Och Catrin svarar typ ”nej nej jag vet hur det är att vara ensamstående mamma, skulle aldrig lura dig” och så gör hon det ändå :/ hur kan man ens göra så undrar jag. Det är hjärtskärande hur hon lurade av ett barns pengar också. När hon själv har barn… Det får mig att tänka att hon nog inte har förmågan att sätta sig in i andras känslor. Allt annat är typ omänskligt.

    2. Carina Åkerlind skriver:

      Ja, idag skrev hon att hon skulle fotas av en fotograf med rånarhuva och pistol är det roligt?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG