FÅR MAN ÄTA NU!??!?

18:15 23 Jul 2016

Caroline Berg Eriksen:

berg

Alla hennes bilder är snudd på perfektion men jag kan inte låta bli att undra – hur lång tid tar allt det här innan familjen kan sätta sig ner och faktiskt äta?
I inlägget innan stage’ar hon enhörningar och stjärnor runt sin frukost. Kaffet hinner ju kallna innan den perfekta bilden knäppts av.

M sa det till mig när vi var på landet att ”Gud vad skönt det är att allt inte länge ska fotas till bloggen hela tiden”..
Jag håller visserligen med honom men nackdelen blir att vi knappt har ett enda foto från den här sommaren eftersom jag inte hela tiden har med mig kameran för att fota ”bloggvirke”.
Och ni vet ju att det inte räcker med EN bild – nej, det ska vara en femton, tjugo stycken innan man fått en som man är nöjd med.

Fotar ni mycket generellt?
Och har ni fotoalbum eller samlar ni bara alla bilder i datorn eller telefonen?

7 kommentarer | “FÅR MAN ÄTA NU!??!?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. H skriver:

  Min man är fotograf och har därmed med sig en kamera vart vi än går, så hos oss blir det ganska mycket bilder ? jag fotar mest med mobilen och samlar allt tills det är dags att lägga över på annat ställe. Vi (läs jag) har även äntligen skaffat en selfie stick som har fått hänga med på våra resor, väldigt uppskattat av mannen som tvingas vara med på bild var och varannan meter ?

 2. Emma skriver:

  jag fotar typ aldrig. var på summerburst i Göteborg t.ex. och har EN bild därifrån haha. jag har mobilen med mig överallt men jag tänker aldrig på att jag ska ta kort ?

 3. HHanna skriver:

  Jag har varit ganska bra på att fota men sen fick jag barn och har gått bananas på att fotografera, hehe. Jag kom på att jag skulle sammanfatta dotterns tre första månader med en fotobok, så jag beställde en. Nu har jag fått blodad tand och ska beställa fler, en för varje år sedan jag började fota med telefonen (innan det finns inte så mycket bilder)

 4. Hannah skriver:

  Fotografer aldrig :'( har noll intresse för att fotografera, ogillar också att stå framför kameran. Tyvärr är min sambo exakt likadan = vi har typ 2 bilder tillsammans på oss efter nästan 3 år… 🙁

  1. Angelica skriver:

   Haha samma här ? Vi har dom enda 2 bilderna på oss tillsammans inramade ?

 5. HannaPanna skriver:

  Dessie har skrivit ett nytt inlägg (hon är aktiv den här veckan måste jag säga!) och gissa vad hon skriver om? Låga odds på den gissningen…. 😀

 6. jacq skriver:

  på tal om att äta, kan du inte skriva om det här? <3
  https://www.instagram.com/p/BHFeeRDgi9Z/?taken-by=sessano
  jockiboisjonna skriver 2 veckor innan bröllopet att hon måste banta för att komma i sin bröllopsklänning och jag tycker det rimmar så jävla illa med att hon har BARN som målgrupp, varför ens uppmärksamma det öht? hon hyllar det där c9 som folk jämför med en sekt. och barnens kommentarer är så sorgliga:

  ''Gör ett graviditetstest''
  ''I värsta fall om du inte kommer i din klänning samma dag typ så kolla på blocket om någon säljer någon i närheten där du bor''
  ''Mitt tips är att gå på gymmet''
  ''Här är ett tips jag åt vad som helst men i en eller två veckors tid så åt jag citron klyftor efter maten och gick ner mer eller mindre än 10kg du kan liksom äta vad som helst men ät fyra st citron klyftor tro mig det hjälper''
  ''gör 20 situps varje dag''

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg