Tänk efter före..

21:22 23 Jul 2016

Sindy&KnivMicke:
 
 Hon ringer ner min telefon..
 

105 kommentarer | “Tänk efter före..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Vem som helst skulle ju kunna skärmdumpa och sprida det där. Säg att 10 stycken skulle sprida det till 50 pers var. Då hade Sindy haft fullt upp att ringa och be folk radera. Let it be a lesson!

 2. Linn skriver:

  Officiella personer, till skillnad från oss o-officiella 😉 (var tvungen)

  1. J skriver:

   Haha, hon tror förmodligen att det är detsamma som ”offentliga personer”.

  2. A skriver:

   Inofficiella heter det dock 😉 (var tvungen)

   1. Linn skriver:

    Ja det har du rätt i! ?

 3. !!! skriver:

  Jävligt bra skrivet av dig Camilla! Tycker du är grym som inte ger med dig.. Till skillnad från andra bloggen som raderade inlägg direkt ifall någon bloggare kontakta henne o bad henne radera något

  1. C skriver:

   Exakt. Plus att hon låter rasistiska inlägg ligga kvar. Bloggbevakning är så mkt bättre.

   1. Frida skriver:

    Så bra att ni har hittat en blogg som faller er i tycke.
    Ni borde bara sätta punkt där, men istället ska ni börja spy galla över en annan blogg. Fjortisar?

   2. Emma skriver:

    aha, så man är fjortis bara för att man inte gillar en viss blogg och tycker att den här är bättre?

   3. Frida skriver:

    Ja precis, då är man fjortis emma.. *ironi*

   4. Kristin skriver:

    Nä men finns ju hur många kassa bloggar som helst, släpp det, gå vidare, skita i Svenska Bloggare och läs Bloggbevakning som tydligen aldrig gör fel.

    Finns rätt mycket obehagligt hat i kommentarerna på den här bloggen också. Säger inte att det rättfärdigar rasismen etc i kommentarerna på SB eller att Camilla är ansvarig för hatet som finns här bara att det antagligen inte är det lättaste att moderera kommentarer.

 4. Jenny skriver:

  Haha så jävla bra!!!!

 5. Happy skriver:

  Fast nej. Jag har läst i ett par månader till och från men aldrig kommenterat. Här känner jag dock att jag önskar att du kunde ta ner bara för att vara schysst? Inte för att du måste eller för att hon hotar eller är ortrevlig utan för att det är det rätta att göra när någon ber om det. Jag förstår den journalistiska etiken bakom men som jag förstår det är det här en blogg avsedd för underhållning. Hennes deperata begäran gränsar till något annat ångestframkallande utan underhållningsvärde. Man behöver inte ha fel vara för att vara schysst men såsom hon vädjar skulle jag önska att du raderade allt och lät henne reda ut sin skit i lugn och ro – hon verkar ha mycket av den varan. Kram från mig

  1. Erica skriver:

   Fast jo, Sindy har ju hotat och haft sig. Jag ser inte denna bloggen som endast en underhållande blogg. Denna bloggen skriver med glimten i ögat men tar även upp viktiga ämnen inom socialamedia. Den här bloggen behövs och Cam Cam har inte skrivit något elakt utan istället vädjat till detta paret att sluta lägga upp saker de inte kan stå för senare. Detta är ett viktigt ämne som bör uppmärksammas. Jag tycker det ska vara lika för alla varför ska man få igenom sin vilja genom hot? Detta är ett bra exempel på hur farligt det kan vara att lägga ut saker i stundens hetta. Jag tycker inte att det är rätt att barn ska växa upp i missbruk och i detta fallet så skvallrade föräldrarna på sig själva, samt att allt nu finns dokumenterat, inte så shysst mot unen tycker jag. Jag hopppas de lärt sig en läxa och alla att andra som också läst om detta får sig en tankeställare.

   1. Happy skriver:

    I en ideal värld ska inga barn behöva växa upp under missbruk, fattigdom, övergrepp eller annan misär. Faktum är dock att barn som blir omhändertagna och hamnar hos annan än sina föräldrar har små chanser att lyckas eller känna sig lyckade i livet. Skadan repareras inte av att saken diskuteras i en blogg av en grupp människor som bidrar till en virtuell stening av personen som har begått överträdelsen. Inte heller tror jag att någon i riskzonen lär sig en läxa eller tänker efter före – därför har jag svårt att sympatisera med motiveringen att inläggen ska bidra till någon allmän fortbildning om sociala media. Dessutom – den dagen jag gör bort mig totalt skulle jag önska att någon barmhärtig själ förbarmade sig över mig. Inte för att den är skyldig att göra det eller har moraliskt ansvar utan enbart för att en hungrande främling mindre är en broder mer, typ. Jag tycker också att den här bloggen är bra, inte för att jag kan se till den stora nyttan av varför den finns, men jag läser, tycker att det är kul att vara uppdaterad, uppskattar humorn, läser kommentarer som på det stora hela särskiljer sig från de under andra bloggar på så vis att de verkar vara skrivna av en mognare och mer nyanserad publik. Men att dra slutsatsen så långt som att säga att den här bloggen är bra för barnets bästa är att dra långtgående slutsatser utan grund. Jag förstår att jag är i minoritet om att sympatisera med Sindys önskan men och därför desto större anledning att dryfta min åsikt.

   2. Denize skriver:

    Agreed, här sprider inte CamCam några rykten utan hon har något att gå på. Här finns konkreta ”bevis” med skärmdumpar. Det hade varit värre om hon fortsatte sprida en falsk historia som Micke eller Sindy hade spridit om varandra, utan att ha någonting som helst som kan bekräfta detta. Med tanke på att det är någonting som Sindy och Micke själv publicerat, så tycker jag bara att CamCam gör rätt. Här har båda i förhållandet kört samma öppna och offentliga pajkastning. Värre tycker jag att det är med dessa andra spekulationer runt Bella och Odd, Dessie, Foki, Kenzas kille osv där ingen vet någonting egentligen för att man inte får höra båda parter.

   3. Daniela skriver:

    Jaaa exakt Erica!! +1 +1 +1 +1

  2. blomma skriver:

   håller inte med. hennes barn far illa i hemmet. bör komma ut.

   1. Happy skriver:

    Hur vet du att barnet har farit illa än och att det inte far mer illa av alla turer kring mamman som slutligen antingen inte leder till något LVU-omhändertagande eller till en omplacering? Om en orosanmälan har skett för att Sindy har publicerat saker på sin egen blogg så må det vara hänt, lagligt och lika bra. Men det som pågår här, i kommentarsfältet, påminner i vissa fall snarare om skadeglädje förklätt till omtanke gentemot barnet. Men jag kan hålla med om att CamCam bör ha det i åtanke när hon bestämmer sig för om hon ska radera kommentarer eller inte, om det är barnet hon försöker skydda i och med publiceringarna. Hon har inte bemött det än utan det dom har publicerats har vad jag förmodar varit en fraktion av vad hon tänker men framför allt så har hon varit tydlig med integriteten gentemot yttrandefriheten. Det är också ett ändamål att beakta och helt hedervärt i sig. Men jag ber er tänka på att man tar på sig ett ganska stort moraliskt ansvar om man beslutar sig för att resonera att publiceringarna är bra för barnet. Jag hoppas innerligt att alla agerar efter samma moral även i riktiga livet där barn beprövat far illa.

  3. Li skriver:

   Horar man ut hela sitt liv & hänger ut varandra & söker ”snö” så är de väl ändå bra att de ligger kvar så soc kan se? Sindy verkar göra allt för uppmärksamhet, hon visade ju tuttarna på Instagram idag & la upp en väldigt flummig video igår. Hon som försöker ligga lågt.

  4. Erica skriver:

   Nu tror jag inte att det kommer att gå så långt att barnet blir omhändertaget, det hoppas jag iallafall inte. Att soc istället finns där som stöd eventuellt med samtal med föräldrarna kanske med hjälp av psykolog eller vad som nu passar verkar som en possitiv sak. Jag kan själv säga att jag fick en tankeställare. Jag att Jag tycker iallafall att denna bloggen tagit upp ämnen sen den startade som jag inte sett någon annanstans och på kommentarerna verkar det som att det inte är bara jag som tycker så. Sen handlar det i detta fallet inte om ett litet sensteg utan uthängningarna på Sindys blogg har pågått länge. Glöm nu inte att det är de som lagt ut all denna infon för deras följare ska ta del av den vilket såklart är ett vedvetet val. Detta är inte något CamCam grävt fram som varit hemligt.

   1. Happy skriver:

    Nyanserad och bra kommentar, självklart har CamCam inte grävt fram något hemligt och självklart begår hon inget lagligt fel i inlägget och självklart har Sindy enbart sig själv att skylla. Ibland kanske man vill vara schysst inte för att någon har förtjänat det utan bara för att man vill hjälpa till. Ge någon en chans den inte ännu har förtjänat. Göra en liten skillnad. Men vi kan tycka att det är bra om orosanmälan leder till stöd från SOC men det finns ju väldigt lite vi kan göra annat än att hoppas och tro att det inte leder till omhändertagande av barnet – det är ju en annan form av konsekvenstänkande. Om det nu blir så, har vi något ansvar i det? Jag leker enbart med tanken och självklart fattar SOC beslut mot bakgrund av fakta som föreligger efter ordentlig analys (förhoppningsvis) och struntar högaktningsfullt i vad vi tycker – men jag menar att det skulle vara intressant om någon då skulle säga att inläggen var bra för att de ledde till ingripandet eller om det då är lättare att distansiera sig till det hela. Jag ville egentligen bara framföra ett enkelt och inte speciellt djupt budskap: tänk om det här är den gången man kan göra något snällt mot en främling som inte har förtjänat det. Jag tycker den tanken är värd att fundera kring.

  5. T skriver:

   Jag håller med. Det här är människor som mår skit psykiskt och som agerar på impuls just på grund av det och sen ångrar sig och förmodligen mår många gånger sämre än innan. För att vara en medmänniska vore det schysst att radera.

  6. Erica skriver:

   Jag förstår hur du tänker och min tanke var lite annorlunda, om något händer barnet pga föräldrarnas oansvariga beteende så är det ju deras val inte vårt som disskuterar om saken. Sen finns det ju folk som kanske anmäler pga att de underhålls av detta, det får stå för dem. Nu har jag ingen aning om de brukar droger när barnet är närvarande eller inte men om så är fallet så bör det uppmärksammas. I vilket fall så finns det ett problem och som det ser ut nu så kommer sonen att få lida av allt detta.

   1. Marie skriver:

    Om sonen omhändertas vilket ska leda extremt nyck det till att det sker så är det för barnets bästa. Vissa här verkar tro att sic omhändertar vind för våg. Så är det inte. De gör det bara när det inte finns annan utväg. Från en som arbetar inom soc.

 6. YoutubeSV skriver:

  varning för smygreklaaam 😀

  Hej på er! Jag har startat en NY blogg om våra svenska youtubers.
  Ni får jätte gärna gå in och läsa den.
  Anledningen till att jag startade den var för att jag tyckte att den som redan fanns inte alls uppdaterade bra…

  http://youtubesv.blogg.se/

  1. jacq skriver:

   Bra initiativ det behövs som du säger! Tänkte på det tidigare ikväll känns som jag blivit bönhörd 😀 Jag kollar inte på youtubers men läser gärna din blogg då jag fascineras av dom helt sinnessjuka barn som titulerar sig fans. Låt dig inspireras av CamCam som vet exakt hur en sådan blogg skall drivas!

   Måste bara säga det igen Camilla, du är sjukt grym på det gör. Du växte som fan i mina ögon efter detta inlägg!!! Jag hatar att jämföra dig med SB eftersom det är en SKVALLERblogg men anledningen till att jag förut läste den är samma anledning som jag nu läser din – jag tycker om diskussionerna bland läsare – och fyfan vad irriterad jag blev alla gånger hon slutade att skriva om folk (tyra, sindy osv) för hon var så jävla rädd för att stryka någon mothårs. Så all jävla respekt till dig som står fast vid det du tror på (jag tycker också det är skitviktigt att granska)!

   När jag ändå är igång vill passa på att klaga ännu mer på SB, tycker det är så komiskt hur hon blivit sedan hon förlorade alla läsare till dig. Hon märkte hur uppskattad din ‘syrlighet’ och ironi var, så ett tag försökte hon vara lika vass själv men misslyckades grovt då hon är TOTALT obegåvad när det kommer till språk :’D Ganska kort tid innan du startade blev hon flera gånger ombedd att skriva om fler bloggar men det vägrade hon pga ”denna blogg handlar om svenska BLOGGARE inte tex artister som råkar ha en blogg” men när hon såg hur uppskattad din variation var började hon genast nämna x antal personer som aldrig någonsin figurerat hos henne tidigare. Tyckte även det var ganska kul när du svarade på frågan hur man får en stor blogg och du sa att du trodde att din blivit stor bara för att en liknande har saknats och varit efterlängtad, varpå Madde någon dag senare frågar sina läsare vad för blogg dom saknar i bloggvärlden :”””’D

   Tror Madde ångrar sig bittert nu att hon inte lyssnade på sin publik. Jag är skadeglad för att jag själv snällt erbjöd mig att hjälpa henne förbättra bloggen gratis med många olika förslag och ideér och jag fick inte ens ett ”tack men nej tack”. Så yes, #hater och står för det

   1. jacq skriver:

    *obs jag erbjöd mig hjälpa henne för ett år sedan ungefär. skickade ett långt trevligt mejl

   2. bb J skriver:

    lol misstänker att youtubesve = svenska bloggare 😀 låter ju så på språket och stämmer ju med ”Madde någon dag senare frågar sina läsare vad för blogg dom saknar” haha konspiration

   3. YoutubeSV skriver:

    Hej bbJ, jag som driver bloggen YoutubeSV är inte Madde från SB. Som jag skrivit så tycker jag det är tråkigt med bloggar som ej uppdaterar vilket SB inte alls gör nå bra. Den enda Youtube bloggen som jag läst tidigare uppdaterar npn gång i veckan och det drev mig till att starta en egen istället. Kanske kommer ut en bild på mig i bloggen men jag ville helst hålla den ”opersonlig” från min sida.

 7. Alexandra skriver:

  Men vad är skillnaden på att hennes vadå 60 000 följare (ingen aning hur många hon har) läser allt hon lägger ut än att några tusen till läser här?

  1. Lisa skriver:

   Det undrar jag med. Jag vet inte varför hon skulle vara mer rädd över att det publiceras här eftersom vem som helst som ser hennes inlägg kan ringa socialtjänsten.

 8. Johanna skriver:

  Usch jag är kluven,

  1. Sindy är en ung tjej som kanske är streetsmart men inte vet allt ännu och ung förälder som har rätt göra vissa misstag (ja ja jag försvarar inte allt men få av oss är perfekta) –
  2. men att CamCam inte vill vika sig för hot (vilket jag kan förstå)

  CamCam…fråga/fundering:
  Kan det vara så att du egentligen vill att Sindy ”ber” dig om att ta ned dina blogginlägg (istället för att kräva/hota)?

  1. Lisa skriver:

   Fast allt ligger ju på hennes Instagram så vad är egentligen skillnaden?

   1. Danie skriver:

    Är också kluven. Tycker inte CamCam gjort något fel, det gör jag oftast inte även om tonen ibland är lite för syrlig/snudd på elak för min smak. Däremot drar jag lite paralleller till andra som önskat få saker bortplockat från ex Flashback men inte lyckats, där jag anser att Flashback drar yttrandefriheten för långt. Mamman vars mördade barns obuktionsbilder läcktes och laddes upp. Familjen till pojken som hängde sej live som önskade få bort videon. Inser att personerna själv inte lagt ut materialet så som Sindy och Micke har här, men jag kan ändå tycka att det där med att vara hygglig kan överväga ibland. Det hade såklart varit bäst om Sindy vänt sej till CamCam i en lugn sansad ton men igen, jag tror ju heller inte att hon mår helt okej och då är man sällan sansad. Att plocka bort publiserat material här tar ju inte död på det, det finns kvar i cyberspace och i databasen här. Om Lucy faktiskt far illa hemma låter jag vara osagt, men jag antar att när han en dag läser detta blir han nog inte så glad. Jag utgår också ifrån att folk i deras närhet tagit tag i problem som setts om där var några, men det är kanske felaktigt. Jag vet inte.

 9. Milan skriver:

  Grymt Camilla! ??

  1. Harkel skriver:

   Jag får intryck att det har blivit en orosanmälan till socialjouren i Stockholm.
   Därför vill hon ha bort allt som har skrivits och dokumenterats i sociala medier om henne som är negativt.

 10. Johanna skriver:

  obs – uttrycket ”hota” avsåg de eventuella mejl som CamCam hänvisade till tidigare.
  Uttrycket ”hotfull/hotfulla” tror jag användes vid återgivningen av innehållet.

  Sindy – shape up – get on – get better, you can do it!

 11. J skriver:

  Du väljer vilka inlägg du vill behålla och ta bort. Däremot ser jag det inte riktigt som att hon hotar dig? Hon säger ju faktiskt uttryckligen att hon ”ber dig”. Att hon sedan säger att hon inte kommer att ge sig förrän allt är borta uppfattar jag inte heller som särskilt hotfullt eller skrämmande. Envist? Visst. Irriterande? Säkert. Men hotfullt? Nja. Blockera hennes nummer om du känner dig hotad av henne. 🙂

  1. Julia skriver:

   Jag tror inte det är det enda Sindy har skrivit, CamCam har nog utelämnat hot-delen. Det var så jag uppfattade det som!

   1. J skriver:

    Då uppfattar vi det olika. Varför skulle det utelämnas? För att plötsligt skydda Sindy? Om andra hot skulle förekommit vore det ju snarare fördelaktigt om dessa publicerades och syntes i sammanhanget. Det skadar knappast Camilla.

  2. Julia skriver:

   Ja, uppenbarligen uppfattar vi det olika. Om du läser inlägget ”And she’s BACK!” lite längre ned skriver Camilla att Sindy skickade ett hotfullt sms tidigare den dagen. Varför hon inte publicerar det har jag ingen aning om.

   1. J skriver:

    Det hade jag faktiskt missat. Då förstår jag din syn på saken bättre och blir än mer nyfiken på vad detta hot skulle bestå av. 🙂

   2. Julia skriver:

    Läste inlägget igen och såg att det visst var ett mail och inte ett sms som var hotfullt, men skitsamma! Är också lite nyfiken faktiskt. 😉

 12. Emma skriver:

  Älskar att du står på dig och vet vad som gäller! 🙂

 13. Anna skriver:

  Hur tänker man när man döper sin son till Lucifer? Inte roligt alls, bara knäppt.

  1. Li skriver:

   Exakt vad är fel med det? Lucifer påstås vara en ”fallen ängel”, Daniel är med namn på en så kallad ”fallen ängel”. Bort med allt bibel skit!

   1. Lisa skriver:

    Inom större delen av kristen teologi förknippas Lucifer med Satan även om namnet betyder ljusbringare för den fallna ängeln som Jesus såg uppenbarade sig som Satan. Och så tänker jag på katten i Askungen. ?

   2. Sanna skriver:

    Det betyder dessutom Ljusbringare. Vackert tycker jag! ?

   3. Sanna skriver:

    Oj! Såg nu att du skrivit det redan, Lisa. Min kommentar tar var ett svar/en fortsättning på Li’s kommentar, hann inte se din innan jag skrev ?

  2. T skriver:

   Jag tycker också att namnet Lucifer är hemskt. Att döpa ett oskyldigt barn till djävulens namn övergår mitt förstånd. Det känns domedagsaktigt. Tycker det skulle vara förbjudet. Hemskt namn.

   1. VH skriver:

    Ja inte nog med att han lär bli mobbad för sitt namn när han blir äldre så kommer han även kunna läsa på nätet om hur hans morsa sprungit runt o försökt fixa knark till hennes vänner och all psykisk (och fysisk) misshandel hon utsatt hans stackars pappa för. Stackars unge

   2. Anki skriver:

    Lucifer är inte djävulens namn, lucifer var en av Guds närmaste änglar som sen av vissa anledningar hamnade på djävulens sida och där blev en fallen ängel.

    Notera även att satan och djävulen inte är samma individ!

   3. M. skriver:

    Anki

    Från Uppenbarelseboken 12:9: ”Så blev den store draken nerslungad, den ursprunglige ormen, han som kallas Djävul och Satan, han som vilseleder hela den bebodda jorden; han slungades ner till jorden, och hans änglar slungades ner med honom. ”

    Och Uppenbarelseboken 20:2: ”Och han grep draken, den ursprunglige ormen, som är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år.” (Ormen syftar på den som lurade Eva i Edens trädgård).

  3. Josefine skriver:

   Superfint namn tycker jag! Både Lucifer och Ozzy är fina namn

 14. Li skriver:

  Horat man ut hela sitt liv för likes & clicks, så kanske man ska tänka efter innan man postar saker? Klart Sindy vill ha bort inlägg vart hon söker ”snö” ?

 15. Sara skriver:

  Men tjejen har ju själv publicerat allt innehåll först på sina egna sidor… Man kanske skulle tänka steget längre innan man lägger ut sitt skit på WWW.

  1. Frida skriver:

   Har hon publicerat på sina sociala medier när hon frågar efter snö? Har hon det? ? ?
   Fjortis-Sara följer strömmen. Wooow, du är cool.

   1. Sara skriver:

    Inte just den skärmdumpen jag menade ”Frida”. Utan allt annat. Det finns mer än bara den där snökonversationen vet du. Ja det borde du veta.

   2. Frida skriver:

    Eftersom det är just missbruksdelen folk hakar upp sig på så är ”snö”-inlägget HÖGST RELEVANT.

 16. Sofie skriver:

  Stackars, stackars barn. Så himla synd. Av det lilla jag ser så verkar det hela otroligt destruktivt. En mamma som ska mordhota alla som ens kollar åt hennes ”killes” håll, en pappa som inte kan träffa sitt barn som han önskar och värst av allt: En mamma som flörtar med andra män för att fånga uppmärksamhet medan hon försöker fixa knark. Det hela är så tragiskt och jag vet inte om jag hoppas att någon kontaktat soc eller om jag önskar att föräldrarna skärpar till sig. Jag mår illa av hela den här karusellen.

  1. Frida skriver:

   Du uttrycker en stor oro över barnets miljö.
   Du önskar att någon kontaktar socialen.

   Min första tanke blir: VARFÖR RINGER DU INTE SOCIALEN SJÄLV NÄR DU ÄR SÅÅ OROLIG?

   1. Sofie skriver:

    Jag vet inte om det är bäst eller inte. Ifall du läser hela mitt inlägg ser du det. Jag hade inte själv bidragit till att få bort ett barn från sin mamma och pappa, då jag i det konkreta fallet inte vet om det är bäst eller inte. Jag hoppas dock att de får professionell vägledning från något håll.

   2. Frida skriver:

    Ja.. nu ser jag att du skrev att du inte visste vilket som var bäst.. Fel av mig.
    Jag tror dock inte att socialen kommer vidta några åtgärder i detta fallet ifall någon skulle göra en orosanmälan. När jag säger ”vidta åtgärder” så menar jag att dom skulle flytta Lucifer en kortare tid.

  2. Frida skriver:

   Här är numret:
   Jourtelefon: 08-508 400 00.
   Öppet dygnet runt

 17. Jenny skriver:

  Undrar hur sur Sindy är på Micke just nu eftersom att det var han somm läckte ”knarkkonversationen” från första början. Konsekvenstänk much?

  1. Sassy skriver:

   Ja hur fan tänkte han egentligen. Det är väl bra att han får informationen till sig kanske men vad kommer behovet av att lägga ut det på sin instagram som är öppen där vem som helst kan se. Que?!

  2. VH skriver:

   Hon har ingen anledning att vara sur på Michael, han gjorde helt rätt med tanke på hur hon betett sig i flera år mot honom. Efter alla år av psykisk misshandel, kontrollbehov o misshandel från hennes sida så är detta första gången sindy verkligen får vad hon förtjänar. Detta är KARMA o hon har förtjänat allt detta så jäkla länge, att sättas på plats. Med tanke på att jag vet vad som försigåtts mellan dom i flera år så är jag faktiskt glad över att hon för en gångs skull får känna på hur det känns att må riktigt jävla dåligt då hon fått Michael att må såhär i flera år. As i said, karma is a bitch

  3. Frida skriver:

   Hur sur skulle du blivit?
   Jag hade iallafall blivit vrålsur eftersom det var en privat konversation.
   Men Jenny, du kanske går runt här i livet och har konsekvenstänk hela tiden? Alla beslut är korrekta, rätta och perfekta. Du har ALDRIG gjort ett misstag. Du vandrar genom livet med perfektion.

   1. Jenny skriver:

    Hahahahaha fast nej jag kan lova att jag aldrig hade lagt upp en sån konversation

   2. Sara skriver:

    Alltså vad är det för fel på dig? Haha.

   3. Frida skriver:

    Det är mycket som är fel på mig. Oj oj oj, du skulle bara veta.
    Och vad är det för fel på dig?
    Kram <3

   4. Frida skriver:

    Fast du Jenny.. det är ju inte Sindy som har lagt upp den konversationen.
    Det var ju knivmicke.
    Ärligt talat så tycker jag det är väldigt fel av dom flesta här som enbart kastar skit på Sindy. Han knivmicke verkar ju inte vara så jäkla guld själv. Då tänker jag t.ex på otroheten och att kasta skit på sitt barns mamma på sociala medier.

    Jag tycker båda två beter sig som småungar. Ingen av dom verkar ju vara mogen. Inte direkt årets föräldrar.

 18. Jenny skriver:

  Sindy sitter och förklarar sig på svenska bloggares kommentarsfält i inlägget där hon flashar brösten..

 19. Cecilia skriver:

  ”Tänk efter före”.
  Klockren rubrik Camcam.
  Återigen, val får konsekvenser, oavsett om man ångrar sig strax efter eller när man inser att konsekvenserna blev helt andra än man trott.
  Hårt absolut, en välputsad fasad och ett ”varumärke” far inte speciellt väl av sådan här. Avgjort dåligt också när ett barn finns med.
  Så ja, ”tänk efter före” borde sitta i ryggmärgen på Sindy (och Micke) efter det här.
  Så ja, en bra idé vore nog att låta bli att leva sitt liv i de sociala medierna ett bra tag framöver.

 20. !!! skriver:

  En annan sak jag tycker är märklig är att sindy vid flera tillfällen på bl.a insta svarat folk att hon skiter fullständigt i vad som står om henne på nätet då hon i vilket fall alltid kommer vara ”100% ärlig till Lucy om exakt allt” (hennes egna ord). Var bara någon dag sen jag såg att hon svarade något liknande på sin insta till någon som frågade hur hon kände inför att hennes son i framtiden skulle få läsa om henne på nätet. Men varför är det då helt plötsligt så viktigt och bråttom att få bort alla inlägg från denna sida? Om hon nu endå har tänkt att vara uppriktigt om precis allting, och att hon själv som sagt vid flera tillfällen skrivit att hon inte bryr sig om vad som står på nätet. Jag hoppas inte du ger med dig Camilla och tar bort några inlägg, vilka snyfthistorier hon än skulle dra med.

 21. Sara skriver:

  I love it! Nu kliar det nog i fingrarna på henne efter att lägga upp mer på instagram men hon försöker hålla sig pga Camcam ?

 22. M skriver:

  *läser kommentarsfältet-förlorar hoppet om mänskligheten*….

  Att man kan tro att man har det minsta med andras liv att göra känns inte helt friskt.

  1. En annan Sara skriver:

   Men ändå sitter du och läser bloggar… Som handlar om just andras liv. Tänka sig att man kan klaga på andra men vara precis likadan själv!

  2. HannaPanna skriver:

   Eh….har du missat att de här personerna lägger upp allt på nätet själva? Tror du den här bloggen skulle göra inlägg om anonyma Anna & Anders bråk i husvagnen på Ullaredscampingen? Nej, det är ju inte offentligt. Men när personer som Sindy & Micke lägger upp sina bråk offentligt på nätet så är det fritt fram för övriga nätet att diskutera det de FRIVILLIGT delat med sig av. Jag förstår inte varför vissa blir såååååå upprörda över att folk diskuterar de inlägg bloggare lagt upp på sina bloggar? Du kanske inte tycker om de åsikter vi har om bloggarna men, tuff skit, vi måste inte hålla med dem om de knäppa saker de, igen, FRIVILLIGT, delar med sig av.

   1. Frida skriver:

    HannaPanna – HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

   2. Sara skriver:

    Börjar tro att ”Frida” är Sindy… Hmm…

   3. Frida skriver:

    Varför tror du att jag är Sindy?

 23. A skriver:

  Hon är en vuxen individ och därmed alltid ansvarig för sin handling. Olika Handlingar ger olika konsekvenser och det måste man stå för. Karma is coming.

 24. Medberoende skriver:

  Om nu denna Sindy har haft ett drogberoende, har hon förmodligen gått på någon form av behandling för att bli drogfri. I denna behandling (12-stegsprogrammet iaf) ingår bl.a. konsekvenstänk. ”Gör jag si eller så,vad blir det då för konsekvenser?”
  Det är någotsom denna kvinna borde ha tagit till sig, innan hon började fläka ut sitt privatliv på sociala media.

  Hon och hennes man/pojkvän får faktiskt ta de konsekvenser som blir, när de själva står för grundagerandet.

  1. Frida skriver:

   1. Det är inte säkert att hon har fått en behandling för sitt drogberoende.
   2. Om man får behandling så är det inte alls säkert att man får 12-stegsprogrammet.
   3. Får man behandling, låt oss säga 12-stegsprogrammet, och dom lär ut konsekvenstänk så är det långt ifrån säkert att personen ifråga kan applicera det på vardagens alla händelser, hinder och utmaningar.
   4. Oavsett vilket så får man som alla andra ta ansvar för dom val man gör här i livet.

 25. !!! skriver:

  Som någon annan skrev så kliar det nog satan i sindys fingrar just nu då det snart gått över ett dygn hon la ut något. Samma med Michael, är helt säker på att det är sindy som dragit med diverse hot för annars hade Michael lagt ut något vid detta laget också. Verkar som dom kanske börjat med konsekvenstänk?.. Bra jobbat camcam! Om det nu är fallet vilket jag hoppas. Undrar hur sindy tar detta då instagram är som syre för henne. Hur ska hon klara sig utan all bekräftelse o uppmärksamhet? Läskigt

 26. Systemfel skriver:

  En sak jag funderat över. Varför verkar sonen två namn? (kanske tagits upp tidigare men då har jag missat det) Men Ozzy verkar vara mest förekommande hos M. Och hos S Lucy ? Rätt förvirrande….

 27. Frida skriver:

  Nämen va kul 😀
  Jag är tydligen Sindy.. 😉
  Hehehe…

  1. M skriver:

   För det är något att vara stolt över…?

   1. Frida skriver:

    Var står det att jag skulle vara stolt över det?

 28. !!! skriver:

  https://postimg.org/image/wupxwhjw1/

  Screenshot från ett inlägg sindy skrev på sin blogg för nåt år sedan när hon berättade om hur hon och Michael träffades. Är det normalt att åka in på psyk för att man är utan sin pojkvän några dagar? Förstår nu vad alla snackat om när det kommer till hennes kontrollbehov o.s.v över michael. Läggs man in på psyk för att man är utan sin kille i några dagar, då är det väl fan något som inte stämmer. Obsessed much…? Stackars Michael. Kan inte tänka mig allt han måste gått igenom

  1. !!! skriver:

   Så med andra ord är jag inte förvånad över hoten om att hon skulle ta självmord ifall han lämnade henne. Undrar hur länge han faktiskt velat avsluta allt men inte vågat då han är orolig över vad hon skulle göra. Klart man inte vill ha någons död på sitt samvete liksom och han har ju redan fått bevittna alla hennes psykbesök och självmordsförsök så han vet ju vad hon är kapabel till. Och så tycker folk han är ett svin för att han var otrogen.. Brukar inte tycka man kan försvara otrohet men come on, stackars killen kunde ju lika gärna sitta fängslad i en bunker någonstans för det är ju precis så mycket frihet han fått av sindy. Sjukt att inte ens kunna lämna sin flickvän för att hon hotar med självmord.. Nej jag finner inga ord för detta. Tycker så jävla synd om Michael och deras son.

   1. S skriver:

    Men om det är såå himla synd om ängeln knivmicke och han är så rädd för Sindy, varför vågade han vara otrogen då?

 29. Johanna skriver:

  Hmm.. När Tyra härjar att du ska ta bort inlägg så händer det att du gör så. Vad är skillnaden? Tyras inlägg är ofta också printscreens på korkade påhopp osv. Tycker nog det är lite lamt om du viker dig för Tyra men påstår annat till Sindy?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag har aldrig plockat bort ett inlägg om Tyra.. Skulle aldrig falla mig in..

   1. HannaPanna skriver:

    Tänkte också det, har aldrig sett att du plockat bort något inlägg om någon? Allra minst Tyra… Känns som om hon är sista människan som du skulle vika dig för! 😉

   2. Johanna skriver:

    Inlägget om hennes pojkväns adress Tog du väl bort?

    1. Bloggbevakning skriver:

     Nope.

 30. Daniela skriver:

  Inget kondukventtänk där inte… Hoppas hon lärt sig en läxa.

  1. Daniela skriver:

   Wtf… Konsekvenstänk*** jävla autocorrect haha

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp