Har Dessie fått en uppsträckning av United Influencers?

13:00 24 Jul 2016

Dessie:

feminism

Kan det vara så att Dessie har fått klagomål från sin portal United Influencers att hon behöver dra lite mer trafik och att det är anledningen till hennes nyfunna religiösa inriktning och nu detta – feminism.
Hon gör verkligen allt hon kan för att öppna ”cans of worms” och kasta in brandfacklor.
Hennes inlägg om naturlighet och osminkat verkar ha tröttat ut läsarna – knappt att någon bemöter hennes inlägg längre så hon var ju tvungna att hitta på något nytt.

Vad kommer närnäst?
Dessie möter upp den självutnämnda ”satanistiska” Paow när hon kommer hem från Mallis för att tvångsdöpa henne i en toalettstol på flygplatsen?

25 kommentarer | “Har Dessie fått en uppsträckning av United Influencers?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lotta skriver:

  Stämmer nog hon trodde säkert hon skulle få mycket klick till bloggen=pengar men de blev inget denna gång,,,,

 2. Izabella skriver:

  Det där händer inte på min iPhone när jag skriver Mensvärken? Är det olika på olika telefoner?

  1. Viktor Den Store skriver:

   Telefonen lär sig av det du skriver och försöker sedan räkna ut vad som är troligast att du skulle försöka skriva. Det är därför som det blir olika för olika människor, och därav blir det också lite dumt av Dessie att skylla allt på Apple… Igen. Har dock ingen aning om ifall bilden ens är äkta eller ej…

 3. Pandy skriver:

  Hon kan alltid börja att uppdatera mer än 0 eller 1 gång/ dag. Vet inte om hon har ”semester” men isf borde hon göra massa kul som hon kan uppdatera om. Hennes inlägg om Kolmården var inte så roligt så tror att Dessie har tappat inspon helt till att blogga.

  1. Dennina skriver:

   Eftersom bloggen är hennes enda inkomstkälla (om inte Simon försörjer henne) så lär hon väl inte ge upp förrens samarbetspartners låter bli att teckna reklamavtal med henne. Efter det kanske hon kan leva lite på sparade pengar och Theos barnbidrag, underhållsbidrag, bostadsbidrag tills de också tar slut. ELLER så söker hon någon relevant utbildning som är CSN-berättigad.

   1. Emelie skriver:

    Hon behöver ju komvux eller folkhögskola… Komvux vet jag ger CSN, men gör folkhögskola det? Sen ska Dessie leva på 10k i månaden från CSN som bara kommer 9 månader om året. Vad får hon med barnbidrag och bostadsbidrag? 12-13k? Blir inte mycket Chanelshopping då, eller fika, eller äta ute…

   2. kiddi skriver:

    Emily:

    Nä precis. Det handlar om prioriteringar. Dessie prioriterar fika, Chanel, sovmorgon, ”möten” och lekparken. Jag skulle inte heller banga på en såpass bekväm livsstil, men jag inser att det inte kan vara för evigt. Kenza tex kan leva på bloggen bra mycket längre än Dessie men väljer ändå att investera sin tid och sina pengar på något mer lovande.

    13k räcker långt om hon flyttar till en billigare lägenhet, slutar fika dagligen, äter mindre pp restaurang och shoppar mindre märkesprylar. En ingenjörsutbildning går på ca 3 år (högskoleingenjör), jag tror att det är värt att bortprioritera en latte för en utbildning. Hon kan gå på komvux för att sedan läsa cidare till någon hon finner intressant. Finns många yrkeshögskolor i Stockholm.

   3. HannaPanna skriver:

    Kiddie, jag tror inte Dessie ens har fullständiga betyg från grundskolan så hon behöver nog många års studier om hon ska utbilda sig. Jag tycker nog hon ska satsa på en kortare yrkesutbildning om hon vill ha något stabilt. Men hon verkar ju tyvärr sakna all drivkraft. Dock är hon ju bara 21-22 så även hon kan ju mogna och komma på vad hon ska göra med livet.

   4. Sanna skriver:

    Emelie: Yes, folkhögskola är CSN-berättigat, jag avslutade mina studier på en sådan i maj. 🙂

   5. Dennina skriver:

    HannaPanna:

    Grundskolan är obligatorisk att avklara av en anledning. Dessie är ett levande bevis på att konsekvenserna av att hoppa av högstadiet leder till en himlans mycket bekymmer i framtiden. Hon skyller på ADHD men snälla, det är ingen anledning att låta bli att lära sig läsa och skriva. Sveriges utbildningssytem är ibland ett skämt, speciellt grundskolan. Vi blev praktiskt taget matade kunskaper dagligen utan att speciellt mycket förvantades i gengäld. Dessie hade nog klarat av grundskolan galant vare sig hon faktist har ADHD eller inte. Det känns mest som en bortförklaring… ADHD är liksom inte någon CP-skada direkt. Även de med CP klarar av grundskolan så länge de inte får höra att ”de är speciella” och därför inte har några krav på sig.

    Jag önskar Dessie all tur i livet…hoppas hon kan ta vara på sin tid. Latten lär finnas där även när hon har en utbildning.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Fast en CP-skada är en hjärnskada som påverkar motoriken mm – inte intelligensen. Sen kan man givetvis ha olika ”tilläggshandikapp” men en CP-skada är en fysisk funktionsnedsättning. Människor med CP-skador klarar galant av både grund och högskolestudier och kan inneha i princip vilket jobb som helst som den fysiska funktionsnedsättningen tillåter. Blanda inte ihop äpplen och päron här nu..

   6. Dennina skriver:

    Bloggbevakning:

    Jo, det vet jag. Det jag menar är att om någon som har så svårt med finmotoriken ändå klarar av skolan och allt vad det innebär, så klarar nog Dessie också av det. CP är bra mycket svårare att handskas med än ADHD. De med CP behöver mer hjälp med vissa aspekter medan de med ADHD (om Dessie ens har diagnosen) klarar sig så länge de faktist närvarar. Jag skrev varken att Dessie är mindre begåvad eller de med CP. De behöver bara olika typer av hjälp för att klara sig igenom grundskolan. Dessie överdriver när hon påstår att det var för jobbigt med skolan pga ADHDn, medan de med CP klarar sig galant utan att behöva skylla på sitt handikapp.

   7. Emelie skriver:

    Kiddie: min poäng var huruvida Dessie skulle klara av att leva på 13k och välja bort vad hon anser vara viktigt, inte huruvida det är möjligt för gemene man.

    /klarar mig fint på 10k

   8. Emelie skriver:

    Kiddie: förlåt, fel av mig, läste för snabbt!

   9. Dennina skriver:

    Emely:

    haha, inte alltid lätt att detektera sarkasm i farten xD

 4. Wyy skriver:

  Hahahhahaaha…. :,(

 5. Danni skriver:

  Hahahah, men HERREGUD! Vilken fruktansvärd cringe-attack jag fick av detta!

  1. Vvv skriver:

   Jag betyder cringe?

 6. KisseKatt skriver:

  Herregud.
  Alltså.. ne.. jag vet inte ens vad jag ska säga. For all I know så kommer Dessan från en annan planet än jag, som ligger i ett annat solsystem i ett annat universum. Typ så känns det efter hennes senaste små utspel.
  Nu ska jag dricka mitt eftermiddagskaffe och begrunda mänskligheten.

 7. Ta makten! skriver:

  Mm. Telefonen är hjärntvättad. De har hjärnor. Som blir tvättade av samhället. Exakt så.

  Eller så kan hon, och andra tjejer som gnäller, ta och inse fakta: det finns många gånger fler män inom elektronikvärlden. Det finns många gånger fler män inom STEM-världen. Vill kvinnor få bort lönegapet och sexismen får de fan ta och sluta studera feministisk dans och börja plugga till civilingenjörer. Ta sig in på den manliga arbetsmarknaden och göra den jämställd, istället för att gnälla om att ingen vill anställa dom för att de har värdelösa utbildningar. Eller ja, som i Dessies fall, ingen utbildning alls.

  1. Keso skriver:

   Åh för vi alla studerar feministisk dans ? är män oförmögna att kritisera feminism utan att vara sexistiska? Du klagar alltså på ett problem som du är en del av.. Produktivt verkligen. Jag kan inte läsa någonstans att dessie klagar på att inte få anställning på Apple? Men jag har väl läst för mycket feministisk litteratur så mina läskunskaper är säkert helt världelösa ?

  2. S skriver:

   Ja det är ju verkligen problemet för arbetsrelaterad ojämställdhet, alla dessa tossiga kvinnor som precis slutat gymnasiet och som lämmlar i masshypnos söker till ingenjörsjobben! Enda problemet med jämställdheten är utbildning, inte ett skevt maktövertag och att utbildade kvinnor väljs bort till förmån för män.
   *ironi off*
   Eller så ser vi till att höja statusen på de typiskt kvinnliga yrkena istället, typ omvårdnad, eftersom de är viktigare för samhällsfunktionen. Så kan ju fler män ta sitt ansvar och söka dit också!

 8. A-K skriver:

  Känns inte ens som om det är hon som har skrivit. UI kanske till och med ger henne ghost writers för att försöka öka trafiken.

 9. Vvv skriver:

  Hon tänkte väll att efter religionsfiaskot och det ”oväntade hatet” måste hon vinna lite positiva kommentarer och hoppades få feminister som räddning men hon underskattade väll sina läsares intelligens igen då alla nog såg igenom det.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG