Love is in the air?

13:00 16 Jul 2016

Kenza:

kins

Kenza och resten av grundarna av Ivyrevel blev intervjuade till Dagens Industri igår och då slog det mig – Kenza och Aleks jobbar ihop hela dagarna, Kenza är högsta hönset och ansiktet utåt och sen går dom hem och kuckilurar…

Skulle ni vilja eller ens kunna jobba ihop med er partner? 

28 kommentarer | “Love is in the air?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moody skriver:

    Ja jag kan. Ser inga problem i detta.

    1. Elin A skriver:

      Jag också, har familjeföretag, det här hur bra som helst.

  2. Isabelle skriver:

    Nej. Nej. Aldrig i livet! Jag älskar min sambo, men att vara med honom dygnet runt är nog väldigt påfrestande. Jag är dessutom sjuksköterska inom akutsjukvård och får således vara med om många svåra händelser. Då är det skönt att komma hem och prata om helt andra saker än jobbet.

  3. Antonia skriver:

    Skulle knappast gå om de jobbade på samma H&M-varuhus eller på samma avdelning på huvudkontoret på H&M. Större företag brukar ha regler för sådant.
    Men än så länge kan naturligtvis Ivyrevel få köra sitt race eftersom de fortfarande är ett självständigt företag.

  4. Woh skriver:

    Någon mer som sett eller träffat på honom ute och undrar om han verkligen är trogen?

    1. Elin A skriver:

      Varför skulle han inte vara det?

    2. emma skriver:

      Har träffat på honom ute, kan väll intyga att han är väldigt… flörtig.

      1. H skriver:

        Det enda jag har hört är att han avvisade en tjej som raggade på honom en gång rejält!

      2. Lora skriver:

        Kan även intyga detta

      3. Lora skriver:

        Med flörteriet alltså

      4. vvv skriver:

        Han är inte bara trevlig då? folk tror att jag flirtar hela tiden bara för att jag inte berättar om min pojkvän det första jag gör när jag möter någon ny och så brukar jag överlag vara trevlig och verka intresserad när andra pratar…

      5. Sanna skriver:

        Som vvv skriver, han kan bara vara trevlig. Detta uppfattas ofta som flörtig, tråkigt nog. Både jag och min sambo har det ”problemet” och får höra att vi är ”flörtiga”.

      6. emma skriver:

        Jag kan skilja på flörta och vara trevlig 🙂 Har själv samma problem, folk tror att jag flörtar när jag faktiskt bara är trevlig haha.

    3. Trin skriver:

      Vad spännande att du skriver detta. Träffade nämligen på honom ute och han gav mig en kommentar som jag definitiv tog som flörtig och inte bara ”trevlig”. Vågade inte säga till någon pga trodde folk skulle tro att jag hittade på och så gick jag in här och såg denna kommentar!

      1. emma skriver:

        Samma här! Tvivlar att han är trogen.. vet inte varför, har en konstig känsla. Det var ju någon bloggares kille som var otrogen,tänka direkt på aleks. Men sen vet man ju aldrig, han kanske bara är väldigt flörtig och kenza tycker att de är ok…?

      2. Woh skriver:

        Haha! Okej vad sjukt att det inte bara var jag. Tänkte att jag kanske fick det helt om bakfoten men då kanske så inte var fallet… Hoppas det stannar där för hans gf är ju to die for

  5. Tee skriver:

    Jag skulle inte kanske inte kunna det för jag är en jobbig jävel, men tycker det är fint som fan att kenza och aleks kan det. Måste vara härligt ju! Jag klarar knappt av att vara runt samma person för länge för jag behöver min egen tid men önskar att jag inte var så haha, det är tråkigt.

  6. A skriver:

    Jag trodde inte heller att det skulle funka särskilt bra men nu jobbar jag och min sambo på samma jobb under sommaren och det fungerar jättebra. Dock är vi oftast på olika avdelningar men det händer att vi är på samma och det fungerar jättebra! Dock håller vi självklart inte på och pussas och kramas på jobbet utan samtalar bara med varandra precis som med andra. Det beror nog på lite vad för arbete och uppgifter man har och hur man är som personer och fungerar som par.

  7. L skriver:

    Min fästman och jag träffades på jobbet. Det var dock bara ett sommarjobb, men det gick bra 🙂
    Hade kanske varit svårt att inte prata jobb hemma om man jobbade med något mer permanent.

  8. Jen skriver:

    Nej, jag vill ha något som är enbart mitt. Fast å andra sidan hade det varit gött att umgås mer, så kanske 50/50 då.

  9. Jessica skriver:

    Jag och min pojkvän sen två år tillbaka träffades på jobbet 🙂 det funkar jättebra så länge man ser till att ens förhållande är privat, de andra har inget att göra med ens förhållande/problem osv, och på jobbet är man kollegor. Sen försöker vi se till att lämna varandra ifred några kvällar i veckan.

  10. A.j skriver:

    Jag jobbar med min sambo just nu. Han var arbetslös och vi behövde folk nu inför sommarkaoset. Just nu går vi ihop och jag får försöka lära honom saker och ting. Det är både svinkul och tröttsamt haha. Vi funkar fruktansvärt bra ihop, har haft typ ett bråk på tre år, men han är allt lite nonchalant när jag försöker säga till honom (konstruktiv kritik) haha! Snart kommer någon annan ta över och gå med honom och då blir det minsann andra bullar! 😉

  11. sofia skriver:

    Jag är ekonom och jag sköter bokföringen i min mans företag . Det fungerar jättebra 🙂 vi tycker det är härligt jobba tillsammans en del, vi får lite mer tid till varann om dagarna och man ses inte bara på kvällen. Man får undvika prata för mycket jobb bara på fritiden :p

  12. V. skriver:

    Jag skulle aldrig klara av att arbeta tillsammans med min man. Jag kräver så mycket egentid att jag t om måste ha en man som reser i jobbet för att jag inte ska bli galen (och det handlar inte om mannen i fråga utan det är hos mig ”problemet” ligger).

  13. Mosis skriver:

    Nej det skulle jag inte vilja. Inte för att jag inte vill umgås mer med honom utan för att det är så skönt att ha något som är bara mitt och vi har helt olika jobb nu och det är så roligt att kunna berätta om jobbet till den andre 🙂

  14. Z skriver:

    Jag skulle hemskt gärna jobba tillsammans med min man. Han är bäst och vi samarbetar jättebra tillsammans. Men hans bransch är helt olika mot min så det kommer aldrig att hända :p.

  15. Ida skriver:

    Tänkte på en sak när jag läste Kenzas inlägg. Hon skriver ju att grundarna för Ivyrevel har intervjuats osv… Men var det inte bara hon och en annan snubbe som grundade företaget? Aleks hoppade väl på för bara ett år sedan? 🙂

    1. Sanna skriver:

      Nej, de grundade företaget tillsammans, men Aleks jobbade fortfarande kvar på Tailsweep. Men förra(?!) året så gick han över på heltid till Ivyrevel.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp