Otrohet utan apor..

15:00 15 Jul 2016

GabJoss:

joss

Tydligen var det inte aporna på Parken Zoo som var otrogna – den HÄR gången! Man vet väl hur slampiga små, lurviga apor kan bli om det inte finns tillräckligt med bananer att tillgå – utan det är GabJossan som bakar en het potatis på sin blogg.
Att hon vågar.. Klart det kommer komma inlägg som idiotförklarar henne för att hon eventuellt skulle kunna förlåta Fjordingen och han slängt med snabeln någon annanstans än i GabJossans sockerskål.
Så klart – alla skriver ju totalt känslostyrda kommentarer när man pratar om ett så pass känsligt ämne.

Jag skulle själv VILJA kunna förlåta otrohet om omständigheterna tillät det men det betyder inte att jag skulle kunna. Det tror jag knappast. Jag är inte speciellt svartsjuk av mig – längre – men skulle nog kunna bli ett monster av svartsjuka med taggar i bröstet, kontrollbehov och panik varje gång min karl lämnade huset och så vill jag inte leva. Inte en gång till.

Men frågan är ju inte heller svart eller vit.
Det finns inget rätt eller fel svar här. Att det är fel att vara otrogen – om man lovat varandra trohet – är en sak men om det är rätt eller fel att ta någon tillbaka efter otrohet är ju en fråga med två svar, båda rätt eller fel beroende på vem det är som svarar.
Och sen då… Vad ÄR otrohet? Det är ju också helt upp till var och en att bestämma för sin relation.

Herregud, Gaby Joe – you opened up a can of worms here!

9 kommentarer | “Otrohet utan apor..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Izabella skriver:

    Det senaste inlägget från Hugo – ingen tvekan om att han är ansvarig för den texten. (Smygreklam)

    1. Izabella skriver:

      Det var tydligen Paulas blogg jag var inne på.

  2. E skriver:

    1) Hon godkände inte min kommentar som inte ALLS var elak. Snarare väldigt jobbig för mig att skriva. Fan vad lågt.

    2) Det stör mig att hon tror att hon inte kommer bli bedragen. Tror hon inte att många som blir bedragna också tror att de har en lojal och underbar partner?

    1. julle skriver:

      Jag beklagar om du inte fick öppna upp dig om något som kändes jobbigt för dig – men det finns nog en anledning till varför din kommentar inte blev godkänd. Hur som helst är det hennes blogg som hon har rätt att bossa över.

      Däremot undrar jag hur kan man störa sig på att hon inte tror att hon kommer bli bedragen? Precis som du skriver: självklart tror man aldrig det själv. Och många har helt rätt i det. Jag tror nog att Gabriella själv har bäst insikt i deras förhållande.

      1. E skriver:

        Jag skrev absolut inget elakt, förutom: ”det märks att du fortfarande är fast i en nykär bubbla”. Men det är ju inget nytt att Gabriella enbart godkänner kommentarer som innehåller ”kram, puss, älskar din blogg” och liknande. Jag stör mig på att hon inte tror hon kommer bli bedragen just för att man aldrig kan veta det. Jag har sett så mycket otrohet i mitt liv att det är dumt att tro att man är skyddad från det. Det är man inte. Jag är själv öppen för att jag säkerligen blir bedragen någon gång, tyvärr är det så verkligheten ser ut.

      2. E skriver:

        Ska tilläggas att jag inte tycker den frasen är elakt skriven, om hon tog åt sig av det är hon verkligen lättkränkt :/ Hon har ju själv sagt att det är så!

  3. Adam skriver:

    Älskar att hon avslutar ALLT med en kram. Till och med ett utskällningsinlägg

  4. Det rösta jag vet är människor som ska bestämma åt andra vad som är otrohet eller inte eller om man ska förlåt vs inte förlåta. Herrejävlar…. vems liv lever jag ens liksom?

    1. *Det värsta.

      Nu slutar jag fan kommentera från mobilen och rensar mina inställningar…. adjö!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG