Jag får utslag!!

16:00 15 Jul 2016

Dessie:
utslag
Hon har lyckats få in dom smått magiska inredningsdetaljerna ”designpryls-emballage” OCH väggord i en och samma bild – att det ens är möjligt?

Herre min skapare! Vad kommer härnäst?
En taklampa gjord av tåtussarna från hennes Chanelskor?

44 kommentarer | “Jag får utslag!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hmm skriver:

    Tycker kommentarerna under det inlägget är mer värda att uppmärksammas. En ”anonym” som går lös på stackars Dessie. verkar helt besatt.

    Tänker att du CamCam och Dessie borde jämföra lite ip på det där trollet. 😉

    1. Harkel skriver:

      Definitivt ingen snäll person som kommenterar hos Dessie.
      För att återgå till något roligare. Så kan bloggarna använda sina ”gamla” plastpåsar till att virka badrumsmattor. När så många av dem är intresserade av inredning…

    2. J skriver:

      Håller med dig. Personen går bananas i var och varannat inlägg. Rent utav hatisk och riktigt obehaglig. DET är värt att uppmärksamma, snarare än hennes inredning i hallen.

      Jag tycker att Dessie förtjänar lite uppmuntran och kärlek (oavsett vad man vanligtvis kan tycka), för jävlar vad med skit hon fått på sistone.

  2. Evelina skriver:

    Icke att förglömma skinnjacka, Fulaste ever.

    1. Margit skriver:

      Skinnpaj, snyggaste ever.

      1. Evelina skriver:

        Usch nej. Fulaste uniformen på brudar, matchas med fördel med skinnyjeans, nudefärgade pumps, spetstop i någon ”pudrig” färg samt chanelväska.

    2. Elin A skriver:

      Word! Trodde jag var ensam om att ogilla skinnjackor. Jag är dessutom vegan så skulle aldrig klä mig i skinn. Fuskskinn är ännu fulare så det går fetbort.
      Skinnjacka är det absolut tristaste en människa kan ha på sig. Skinnjacka, smala Jeans och converse. Snacka om att se ut som alla andra.

  3. Sanna skriver:

    VARFÖR använder en påsar och boxar från märken som inredning? Alltså, jag förstår verkligen inte! Det är inte så att någon skulle hänga upp en H&M-påse lite chict på en stol, och då är dom ändå bra mycket snyggare än de flesta märken. Eller om det nu är just papperspåsarna, så har jag heller inte sett någon ha Gina’s julpåse som utsmycknad på tv-bänken hemma. Det är så löjligt så jag dör!

    1. K skriver:

      Jag tycker inte heller det är snyggt men Chanel är både dyrare och andas kvalité vilket man knappast kan säga att Hm och Gina gör, kanske känns det exklusivt för Dessie att hon har handlat från Chanel. Vet vet ?

      1. Sanna skriver:

        Haha, nej, självklart inte, men jag tvivlar ju på att det är skillnad i kvalitet på Chanels papperspåse kontra Gina’s papperspåse, lite mer så jag tänker. 😛 Det är ju varan som är exklusiv, och ja, det ÄR coolt att hon som är så ung tjänar tillräckligt för att kunna lägga dom pengarna på väskor och skor, jag tycker verkligen det. Men det blir så fånigt att inreda med påsar och lådor – oavsett vilken butiks/märkes namn det står på.

  4. A skriver:

    Inte så fint :/

  5. Harkel skriver:

    Jag återkommer med temat med plastpåsar.
    Man kan göra riktigt snygga väskor så som en yogaväska för sin virkade plastpåsematta för yogan.
    Se http://www.365slojd.se #276 Prova fusa plastpåsar med strykjärn

  6. Det valda citat är dessutom så jävla lame. Nej. Allt är inte tillåtet i krig eller kärlek. Du kan dammas för krigsbrott (att det ens finns spelregler för hur exakt man får bomba någons hem är en annan sjuk grej i sig dock) och jag är tveksam till att jag får döda min sambo för att han doppat den i fel hål….. Lär eventuellt göra det ändå. Kanske kan få förmildrande för att jag redan varnat honom?

    1. *dammas. Telefonjävel. Dammas kan man säkert göra också. Damma av hjärnan lite med elektriska stötar?

      1. Sanna skriver:

        Dömas*

        Varsågod! 😉

  7. Soffan skriver:

    Viktigt också att det Acne-märket på jackan syns…

  8. sofia skriver:

    Är inte taklampan (?) till höger i bilden väldigt låg? ?

  9. Camilla skriver:

    Lampan får en ju att tänka på lite andra saker….

  10. FK skriver:

    Har aldrig förstått mig på det där uttrycket heller ”i krig och kärlek är allt tillåtet”. Finns ju faktiskt speciella regler i krig och vad menar man med att allt skulle vara tillåtet i kärlek?

    1. Skrev detsamma men min telefon anser det vara viktigare med dammande… uppenbarligen.

      1. FK skriver:

        Din kommentar fanns inte när jag började skriva, tog ett bra tag innan jag postade kommentaren då det kom annat emellan 😛 Kanske är det tangenterna som måste dammas lite? 😉

  11. HannaPanna skriver:

    Kikade igenom vad Tyra lagt upp om sjukhuset och reagerade på att hon inte har id-band på någon av bilderna. Är man inlagd på sjukhus har man alltid det där platsbandet med namn och personnummer på sig till man skrivs ut. Men på ingen av hennes bilder syns det. Och hon har ju samma byxor på sig på alla bilder. Är hon kvar på sjukhuset eller har hon tagit ett gäng bilder som hon pytsar ut fast hon är hemma?

    1. Jonna skriver:

      Att du orkar…

      1. HannaPanna skriver:

        Jag kan meddela att du inte behöver bry dig minsta lilla om vad jag orkar och inte orkar…. Passar det inte kan du scrolla vidare.

    2. Hmm skriver:

      Jag ska stilla din nyfikenhet. Många som ska ligga inne länge och som är hyfsat klara i huvudet väljer att ha id-bandet om vristen istället. 😉

      1. HannaPanna skriver:

        Att de kunde ha dem om vristen visste jag inte. Har bara sett dem om handleden. Men det förklarar inte varför hon har samma byxor?

      2. Harkel skriver:

        Det var en ny variant på id-bandet.
        Annars brukar det vara fotledes att man har dödsfallet på en pappersbit inlindat på tån.
        Men, tiderna förändras…

      3. Emelie skriver:

        Haha får man? De gånger jag varit inlagd har de inte frågat, bara satt dit det. Blir det inte jobbigt i en akutsituation (patient svimmar på annan avdelning, rum etc.) och de måste veta vem hen är och måste leta efter bandet? Liksom har alla på vänster handled är det ju busenkelt.

      4. Linnea skriver:

        Fast nej, det är inte vanligt att de har det runt fotleden

      5. Isabelle skriver:

        Vadå? Jag har då aldrig varit med om ID-band runt vristen (bortsett från nyfödda på BB). Med vänlig hälsning, sjuksköterska arbetandes inom Norrbottens Läns Landsting.

      6. Hmm skriver:

        Fast Linnea, jag skrev inte att det är vanligt. Jag skrev att många gör så om de ska ligga inne länge och är klara i knoppen. Anledningen är att det är mycket bekvämare att ha den runt vristen än på handleden + man kan gå ut från rummen utan att alla kan läsa vad du heter och när du är född.

      7. Hmm skriver:

        @ Isabelle: Jag har sett det tillämpas på minst tre sjukhus beroende på vilken avdelning pat ska ligga inne på, om pat har mycket permis etc.

        Jag tror många sätter bandet på rutin, men om man fråga pat var de vill ha det så väljer många vristen om de ska ligga inne mer än en vecka.

      8. Hmm skriver:

        Emelie: Nej alla har det inte på vänsterarm. Kanske rutin på just ditt sjukhus men inte alla.

      9. S skriver:

        Arbetar på Intensiven i Sthlm.
        Är vanligt att man sätter ID-bandet runt vristen.
        Bättre placering för vissa.

  12. Ostbågen skriver:

    Katrin z var i Nice på promenaden i natt under vansinnesdådet. Med barn och allt. Usch.

    1. Mia skriver:

      Kan ju hoppas hon blir lite mer ödmjuk efter det hemska

  13. C skriver:

    Jag tycker att en del papperspåsar är snygga men skulle inte ha dem i kök, vardagsrum, hall, osv. utan om jag hade märkespåsar så kunde jag däremot tänka mig att ha dem i en walk in closet där de ändå ”hör mer hemma”.☺

  14. V. skriver:

    Smaken är som baken, men det är för mig en gåta att någon som enligt egen utsago är så intresserad av inredning men inreder i stil med tonårsrum.

  15. Makeupglam skriver:

    Jag tycker det är snyggt, har själv inrett med påsar jag fått när jag handlat på LV eller Michael Kors. Varför är det fel? Finns ingenting som är rätt eller fel när det gäller inredning, det är ändå DU som ska bo där. Sen om du vill visa stolt upp ditt hem, do it.

  16. Lol skriver:

    Har inte råd att köpa skohylla/skåp från något dyrt ställe: köper från IKEA och väger upp med Chanel-påse.

  17. L skriver:

    Hur kan man ens driva en blogg där man sitter och stör sig på någons indredning? Fattar helt ärligt inte vad grejen är, låt henne inreda precis som hon vill. Det är ju inte din lägenhet så varför i helvete bryr du dig?

    1. V. skriver:

      Det skulle ju vara jättemärkligt att ha en blogg om andra bloggar utan att bry sig andra bloggar.

      1. L skriver:

        Jo, det är sant! Men tycker man kan skriva lite skvaller då istället för att sitta och skriva dryga inlägg om någons indredning som man tydligen inte tål. Himla läsvärt!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg