Sätta stopp.

21:08 1 Jul 2016

Då kan vi ju en gång för alla sätta stopp för spekulationerna om att Daniel från Panetoz är far till Kelian – Catrin Hedlunds yngsta son.

keli

Tack Saga för tips.

36 kommentarer | “Sätta stopp.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Carina Åkerlind skriver:

    Det är bra så alla vet och stackars Daniel inte behöver få någon mer skit?

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Ja den yngste

    2. Bo-Uno skriver:

      Carina, du verkar helt besatt av Catrin. Man ser dina kommentarer överallt på denna blogg när det skrivs om henne, du har tydligen gått bananas bland kommentarerna på nån varningsgrupp samt skrivit riktigt skumma och elaka kommentarer inne hos Catrin vad jag kunnat se de få gångerna jag varit inne och kollat. Det är absolut en fascinerande story om en kvinna som gjort sig skyldig till ett hemskt brott men pleaseeeee…. Stäng ner datorn, gå ut och njut av sommaren. Det är inte normalt det du håller på med.

  2. Malin skriver:

    Är det inte den yngre sonen som heter Kelian? Kevin är väl den äldre?

    1. Saga skriver:

      Helt riktigt! Kevin är äldst och Kelian yngst. Det här gäller den senare.

  3. Harkel skriver:

    Men, ska du inte censurera mannens sista nummer i personnumret?
    Annars är du CamCam ute på farlig is.

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Det är offentliga uppgifter

      1. Carina Åkerlind skriver:

        Det har redan länkats ut på flashbacl

      2. Harkel skriver:

        Okej.
        Då vet jag det.
        Men, i vilket fall så anser jag att de fyra sista siffrorna ska censureras.
        Man vet inte vilka följder det kan inbringa.
        Även det står på Flashback där man inte vet vem som har lagt ut det. Så kan det tyvärr bli straffbart i detta forum på grund av att det vet vem som har denna blogg.

    2. Blomma skriver:

      Att något ligger på flashback betyder INTE att det är lagligt.

  4. Anna skriver:

    Men … ska du inte censurera adressen? Visst att vem som helst kan googla reda på en adress men skulle det inte vara lite schysst med tanke på att det är ett barn det handlar om? Oavsett hur mamman är.

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Adressen ligger ju redan ute på flashback också och det är inget straffbart att länka ut personummer som alla kan ta reda på själva, offentliga uppgifter

      1. Anna skriver:

        Carina, att försvara något med att det redan finns på flashback är i mina ögon inget som legitimerar något alls. Men det är ju upp till var och en. Jag tycker inte heller att allt som inte är olagligt är okej, det är till exempel inte olagligt att gifta sig med sin kusin men min personliga åsikt är att det är något en bör avhålla sig från i alla fall.

  5. Dian skriver:

    Tycker du kan ta bort de sista siffrorna på personnumret oavsett om det är offentliga uppgifter eller inte. Så vitt jag vet så har inte han önskat att synas i offentligheten, och även om hon är en psykopat så ska inte han drabbas enligt min åsikt.

    Om fel personer ser personnumret så kan ju det missbruk för exempelvis bedrägerier.

    1. Carina Åkerlind skriver:

      Det är klart att han inte velat synas, han hade ju och har en fru när barnet/ barnen kom till

  6. Elisa skriver:

    Äntligen kommer sanningen fram!! Hur kan man ljuga omen sådan sak? HELT SJUKT! Stackars stackars barn och man! Hurra för denna blogg

  7. Danie skriver:

    Tycker nog också att sista fyra o adress kunde censurerats. Inte viktigt info i sammanhanget och trots att det går att hitta på andra ställen behöver man inte hjälpa till att sprida. Någon av Catrins bedragna kanske är lika empatilös som hon verkar vara.

  8. c skriver:

    Mossvägen.. Får rysningar bara jag ser den adressen. När jag var brevbärare så var det värsta stället att dela ut till, men varför vet jag inte. Fick alltid bara en olustig känsla när jag var där :’)

  9. Mia S. skriver:

    Personnummer och adress är offentliga handlingar och ingen kan bli straffad för att de ligger ute på nätet ??

  10. Saga skriver:

    Tack CamCam! ?

    Daniel och hans anhöriga förtjänar verkligen upprättelsen!

    Vad gäller de fyra sista siffrorna i ett personnummer så är det väldigt överdrivet vilken skada det skulle kunna göra att lägga ut dem. Vem som helst som vill få tag på någons fyra sista siffror kan få det. Extremt enkelt dessutom. Vill någon göra något olagligt mot en person så tar man bara reda på dem genom att skaffa ett ratsit-konto eller ringa Skatteverket. Det tar två minuter. Ingen bestämmer sig för att begå ett brott på grund av att de fått tillgång till siffrorna. Man bestämmer sig för att begå ett brott och sedan tar man reda på siffrorna.

    1. Hmm skriver:

      Men det är väl inte riktigt sant. Ofta är det tillfället som gör tjuvren. Att någon får sin siffror publicerade gör det mycket mer troligt att någon kommer använda just dem och inte någon annan random person. För bedrägeri mot en person är sällan riktad mot just dig utan det råkar bara bli du pga en rad omständigheter som oftast tillskrivs slumpen.

      Kan ju säga att många utanför Sverige skara på huvudet hur lättvindigt vi delar med oss av våra siffror till alla möjliga register som inte har med stat och sjukvård att göra tex medlemskap på gym.

      Den dagen som ni fått er identitet kapad så kommer ni inte tycka att det är så bara längre att skriva ut siffrorna på nätet.

  11. N skriver:

    Tycker bara så himla synd om barnen som för alltid kommer vara kopplade till denna soppa :/

  12. E skriver:

    Oki men nu har hon faktiskt cencurerat pers nret! Så nu kan ni sluta diskutera det.. Ingen verkar förstå vilken skit Daniel fått utstå pga av en ren lögn! En helt absurd lögn.. Sätt er själva in i hans sits, folk e snabba på att döma men när det gäller att frias från misstankar är folket inte lika snabba.. Typiskt

  13. Julia skriver:

    Har plöjt igenom hela din blogg på ett par dagar och herregud, den är verkligen så hysteriskt rolig! Dina inlägg får mig att skratta rakt ut. Du gör ett riktigt bra jobb du, CamCam!

  14. Malin skriver:

    Varför raderar du inlägg, tex det om Dessies hår? Är det för att du inte läser på tillräckligt innan du skriver vissa inlägg? Samma sak med Gunilla Perssons medverka i Fångarna, och nu om Catrins barn.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag fick flytta hela bloggen inlägg för inlägg från Finest och tog bara med dom som jag själv ansåg ”viktigast” eftersom det tog en jävla tid. 🙂 Ungefär ett 15-tal utelämnades tror jag.. Men dom finns nog kvar i cachen tror jag om man vill läsa..
      Så det är den enkla anledningen till att vissa inlägg inte finns här.

      1. Malin skriver:

        Fast det om Dessies hår skrev du ju bara häromdagen?

        1. Bloggbevakning skriver:

          Vad skrev jag om Dessies hår häromdagen? Jag har inte raderat nått..

      2. Malin skriver:

        Men guuuud, ber så hemskt mkt om ursäkt! ??? My mistake! Visste att jag läst om’et nånstans, och var visst inte hos dig, så inte så konstigt att jag inte hittar inlägget!
        Sorry! ?

        1. Bloggbevakning skriver:

          Ursäkt accepterad. Så klart!

    2. Nat skriver:

      Det var roligt skrivit av dig 🙂 Mest med tanke på att det var den andra bloggen som skrev om Dessies hår och nu har raderat inlägget pga felinformerad. Kasta inte sten i glashus, eller hur var det nu? 😉

    3. Blomma skriver:

      Det har jag missat. Gud vad roligt. Vad handlade det om? Hur kan Dessies hår vara felinformation?

      1. Nat skriver:

        Haha, inlägget handlade om att Dessie säger att hennes hår är naturligt och att resultatet blev naturligt nu när hon satte in löshår. Den andra bloggen hade då skrivit att ”hur kan hon kalla det för naturligt när salongen färgat en vit slinga i hennes lugg och det ser inte alls naturligt ut”. Dessie saknar pigment i luggen, hon har skrivit om det ca en miljon gånger i sin blogg så man tycker ju att en skvallerblogg borde veta. Förmodligen raderades inlägget när hon fick en kommentar om saken. Kommentaren ovan skällde på denna blogg om att hon raderat ett inlägg om Dessies hår för att hon inte läst på tillräckligt. Egentligen var det den andra bloggen det gällde. Jag tyckte det var lite kul. Äru med? 😉

  15. Nat skriver:

    Och TACK för att man nu kan bli meddelad om man får svar på kommentarer <3

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG