Tyra har frågestund..

17:56 1 Jul 2016

Tyra:

ask

Jag gissar att hon inte kommer svara på frågor om följande ämnen, oavsett hur trevligt ställda de är:

– Fleur
– Varför hon sålde Corvara
– Vad som hänt mellan henne och Cornelia
– Varför Cornelias syster Julia bara chefade på Starrider i några enstaka månader
– Hennes uthängningar
– Tramadol
– Hennes och Andreas bröllop

Fyll gärna på bland kommentarerna..

41 kommentarer | “Tyra har frågestund..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jj skriver:

    Känns som ett ypperligt tillfälle att kontakta en sport-trader.

    Det brukar vara ypperligt skickliga på att räkna ut odds och sannolikheter för det mest lustiga sakerna man kan tänka sig 😛

  2. Emma skriver:

    Läsarna har ju skrivit frågor bland kommentarerna om det mesta du tar upp. Tyra behöver ju bara svara på de frågorna. Frågestunden är bara utfyllnad i brist på inlägg. Sedan dröjer det oftast jättelänge innan hon svarar. Flera frågestunder har hon glömt bort flera delar av. När hon väl svarar på en intressant fråga så innehåller svaret oftast inget svar, utan bara ord, eller svar på något annat än vad som efterfrågades. Så undviker Tyra effektivt att svara på frågor vars egentliga svar inte visar henne i direkt positiv dager. Så hennes frågestunder ger aldrig några ärliga raka svar. Tyra är för upptagen med att vända på sanningen för att framställa sig som en oskyldig ängel i alla lägen.

  3. Hmm skriver:

    Varför hon inte publicerar helt trevligt skrivna kommentarer angående att de påpekade att det var fel val att välja gamla skor istället för nya, exempelvis min…. 😉

  4. Jennie skriver:

    CamCam! Kan du luska ut varför Elaine är så himla himla ledsen? Skilsmässa? Som inlägget – skilsmässa vs döden – och alla ”tårar” efter det?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag tror hon är ledsen för sina vänner skull som går igenom jobbiga saker, inte för sig själv. Då skulle hon nog inte lagt upp en bild på sig och sin man. Så tolkar jag hennes inlägg i alla fall..

      1. Anna skriver:

        Hennes mormor är döende/har dött. That’s why!

    2. Hmm skriver:

      Hennes bonusfarmor ligger för döden vilket gör att Elaine blir ledsen vid alla tankar på att skiljas åt hur det än går till..

  5. Anna skriver:

    Är det nån som vet hur det gick för Anitha Schulman och hennes graviditet?? Pratade hon inte om huruvida hon skulle behålla barnet eller inte..? Eller missförstod jag det helt och hon var bara inte helt glad över att vara gravid igen?

    1. Elin skriver:

      Hon valde att inte behålla barnet, berättade om det i podden Storelördag.

      1. Anna skriver:

        Ok, tack för svar : ) jag är väl inget jättefan av varken henne eller Ann Söderlund så har aldrig orkat deras podd.

      2. Lovisa skriver:

        Vad tråkigt. Eller framför allt tråkigt att göra hela historien offentlig, kan inte för mitt liv förstå varför. Tänker främst på deras barn, vet någon om de har pratat med barnen om detta och hur de reagerar i så fall? Känns som att det är ganska mycket att ta in för barn i förskoleåldern, att de hade ett syskon i mammas mage som hon valde att ta bort. Och som hon berättat öppet om för hela sverige.

  6. Denice skriver:

    Hur ska hon kunna veta om frågorna är otrevliga eller dryga om hon inte läser dom?

    1. Hella skriver:

      Av den enkla anledningen att bloggen är modererad och hon har någon som går igenom kommentarer och avgör om de ska godkännas att publiceras ???

  7. Karin skriver:

    Och vad tycker vi om Monas Universum’s”fiske” till upgrading på hotellet/slottet hon ska bo på?Normalt sett får man bo i annexet om man har hund…(fick jag iaf)men det kanske inte gäller alla….och vad tog den lilla hunden Kennet vägen?Lever han?

    1. Evian skriver:

      Kenneth är hennes äldsta dotters hund och dottern ville inte av nån anledning att Monica skriver om Kenneth på sin blogg.

    2. Charlie skriver:

      Hon fick tydligen sova i annexet och verkar sådär nöjd med det enligt insta.

      /C

  8. Mikaela skriver:

    Vore så himla kul om ingen frågade nåt alls om nånting som alla undrar… För att visa att alla har tröttnat 🙂

    1. Marie skriver:

      Tre frågor än så länge så inget jätteintresse ?

      1. Linn skriver:

        Det beror ju på att hon inte godkänner, jag har skrivit 3 olika och ingen av de ligger uppe. Men å andra sidan brukar inte mina släppas igenom jag frågar väl saker hon inte vill svara på

      2. Stella skriver:

        Jag skrev två frågor kl 17:15, 1. Varför sålde corvara? 2. Vart är fleur? Vad händer kring henne? Är hon såld?
        Men nej det släpps inte igenom heller trots att andras gjort. Tror hon bara som vanligt släpper igenom det hon vill svara på. Jag undrar när bloggen kommer dö helt.

  9. Sara skriver:

    Jag tycker det brukar bli så att alla oviktiga frågor svaras på, se större lite mer intressanta frågorna sparas till ett eget inlägg för att publiceras ”senare”. Och så kommer aldrig senare.

  10. Magdalena skriver:

    Varför ha en frågestund för att ”hon vet att det är mycket frågor nu”? Ja men ta då bara alla frekventa frågor och svara på dem med en gång istället, behövs ingen specifik frågestund för det? Om man inte vill förhala det hela såklart…suck.

    1. S skriver:

      Haha, precis: först kommer ”vad tror ni om en frågestund?” Sedan kommer frågestunden, ”oj vad många frågar det kom in! Svarar snart/nästa vecka/aldrig”, nästa inlägg är eventuellt frågestunden eller ursäkter att den inte kommit upp… här finns även läge att skälla på läsare ”som inte fattar hur mycket jobb det ligger bakom en blogg” och att de ”bara är avundsjuka!!” Vips har frågestunden genererat massor av inlägg, utan innehål!! Tadaa! 😀

  11. Siri skriver:

    nellie skriver på sim blogg idag att Hilda var sjukt jobbig att rida för att hon BARA VILLE UT I HAGEN. Har jag fel om jag minns att nellie gång på gång skrivit hur Hilda alltid hoppar över staketet för att hon hatar o vara ute och vill komma in igen?

    Är det en ursäkt för att ha hästarna ute så pass kort tid hon faktiskt har dom i hagen?

    1. Hella skriver:

      Vad svamlar du om nu ?

    2. Linn skriver:

      Nu vill dom väl det när de slipper Malin och får bo hos Tobbe istället. Inkonsekvent

    3. Therese skriver:

      Jo hon skrev även förr att hennes hästar haaaatar att rida ut, blir bara stressade osv. Sen hon flyttade till skåne så älskar de tydligen uteritter

    4. Anna skriver:

      Man får ju inse att hon är ett barn och har erfarenhet och kunskaper som ett barn. Hon är en väldigt duktig ryttare för sin ålder, men precis som för många andra som rider bra och har väldigt fina hästar så brister det något i basic hästkunskap. Lite och väldigt begränsad utevistelse för hästar med högt blod = hästar som blir tittiga och har mycket energi vid uteritt. När samma häst ges möjlighet att avreagera sig i hagen och blir van vid mer utevistelse har de inget behov av att avreagera sig när de kommer utanför ridhuset/ridbanan.

  12. Sara skriver:

    Alltså jag skäms nästan över att jag läser hennes blogg.

    Har tillräckligt med kunskap för att se den psykiska obalans hon befinner sig i. Hur hon kämpar för att ta sig till ytan med sina ständiga ”börja om” ”starta nytt”

    Hur detta senare urartar till rent försvar när hon inte lyckas tillgodose de behov hon försöker släcka.
    När man ser till graden av nuvarande mentala ålder hur den sjunker varje gång hon faller. Vilket gör att hon går i försvar.

    Hon behöver ordentlig hjälp. Att läsa hennes blogg är intressant. Man ställer sig frågan hur hon fungerar. Och man undrar över varför hon själv har sådan total avsaknad av insikt. Varför har hon inte efter alla dessa år och nitar. Lärt sig att härbärgera sina känslor istället för att släppa ut dem offentligt?

    Det känns lite fel att läsa det hon skriver. Jag gillar inte folk som filmar när någon annan gör bort sig. Eller när man glor på en utsatt person. Därför känns det fel. Och ändå är det så svårt att sluta läsa.

    1. Madde Löv skriver:

      Jag har samma tankar som du. Undrar även varför hennes anhöriga inte iallafall försöker stoppa henne från att göra bort sig, gå på nitar, alla impulsbeslut, hur hon framställer sig själv i sociala medier osv. Nu ser jag dagligen psykisk sjukdom i mitt arbete och vet hur svårt det är för anhöriga. Men varför verkar det inte ens som att Tyras familj försöker utan istället hejar på henne?

      1. Linn skriver:

        Nåväl, killen hade ju vett på att inte gifta sig med henne som hon är nu i alla fall

      2. Madde Löv skriver:

        Oj tror du det är så alltså? Antagligen något vi INTE kommer få svar på på frågestunden iallafall?

    2. Elin skriver:

      Eller hur!
      Jag försöker komma ihåg om det verkade som att Tyra hade några problem innan hon ”gick in i väggen” (kan ej avgöra om det verkligen var så eller om hon bara klev in i ett annat sjukdomstillstånd.) Antingen missade alla någonting och tänkte inte ett dugg på eventuella märkliga sidor hos henne, förutom sjukt sjukt sjukt långa stycken i varje text, eller så hände verkligen något ungefär när hon var klar med renoveringen av lägenheten i Sthlm.

      Retar mig SÅ på att hon med sin ålder aldrig verkar fatta galoppen (hehe) utan är som ..i en helt egen bubbla där allt alltid är alla andras fel. Som att hon är en tonåring med vuxet ansvar såsom boende, pengar osv.
      Förvånas varje gång jag går in och läser något inlägg och hon fortfarande verkar vara otroligt verklighetsfrånvänd, narcissistisk och att det aaaaldrig ordnar sig någon gång.

      Jag lämnade en rätt lång kommentar förut där jag verkligen genuint brydde mig (minns inte exakt vad som hade hänt henne då, bara Att något hänt ..igen) och ifrågasatte snällt lite hennes val av väg för att få livet bra igen, jag gav något personligt råd också då en släkting haft väldigt liknande problem, men fick istället ett svinsyrligt inlägg (!) där hon ;););) skrev om hur patetiska folk är som klankar ner på henne ;););) typ.

      Det är verkligen synd om henne som är sjuk, vad det nu än är, men jag förstår inte hennes omgivning som inte GÖR någonting på riktigt.

      1. Louise skriver:

        Vad tycker du att hennes omgivning ska göra? Tvångsinläggning på psyk? Hacka hennes konton på sociala medier och radera dom? Jag är genuint intresserad av vad du menar, har sett såna här kommentarer förut om att hennes familj/vänner inte gör någonting men ingen säger vad dom faktiskt tycker att hennes familj ska göra.. Vi har ju ingen aning om vad dom har försökt med. Men vad kan man göra? Det är en vuxen människa det handlar om, hon är nog inte så lätt att hjälpa..

      2. Elin skriver:

        Louise: Du har absolut rätt, ingen vet. Menar faktiskt det du skriver. Min familj skulle, hoppas jag verkligen, göra en typ intervention om läget aldrig blev riktigt bra och om de såg vad jag ständigt gjorde för felprioriteringar och val. Om jag gjorde mig själv såna otjänster som T har gjort. Annars göra orosanmälningar till soc, ringa polisen (varje dag när hon tog sådär hög dos Tramadol och liknande akuta tillfällen, om de finns fler.) Jag har gjort de två sakerna för min släkting, som jag skrev om, när jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Sedan ställdes ultimatum på denne: Släkt och familj kvar = sök ordentlig hjälp, vänd om helt. Annars går allihopa.
        Som ovan nämnt, ingen har koll på om det här faktiskt har gjorts. Jag bara undrar då det mesta verkar se likadant ut för henne, ibland i annan form, men för det mesta likadant.

  13. Olivia skriver:

    Jag har en fråga som skulle kunna passa in: ”Kommer du att svara på frågestunden?” ?

  14. c skriver:

    Förstår inte varför hon ska ha frågestund. Ändå ingen som vill veta vilken hennes favoritfärg är och om hon tror att hon fortfarande kommer ha en blogg om 5 år.
    För det är väl bara såna frågor som kommer komma igenom.

  15. M skriver:

    Förstår att Tyra inte har tid att blogga. Både idag och imorgon är det tävling igen!
    http://online.equipe.com/sv/horses/1537214
    Förresten, undrar vad dom ska sälja i Falsterbo? Mängder med varor är nämligen markerade slutsålt i webshopen…

    1. My skriver:

      De ska sälja de tightsen med dålig kvalité som de slutat tillverka nu

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg