THAT – you can have!

17:30 7 Jul 2016

Janni Delér:

janni

När jag slutat fokusera på Jannis sjukt snygga skor och på om jag över huvudtaget ens ska kolla efter vad dom kostar så blir jag så full i skratt av hennes snäck-ankelsmycke.
Alla ni Vännerfans vet vad jag menar..

Joey: Y’know what? Why don’t you just give us our souvenirs and get the hell out of here?
Chandler: We really…didn’t get a chance to…
Phoebe: You have got to be kidding me!
Monica: We didn’t get anything for anyone.
Joey: Hm-mm! Yeah nice shell necklace!
Monica: THAT you can have.

22 kommentarer | “THAT – you can have!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Cicci skriver:

  Tänker bara på Monicas rastaflätor med snäckor HAHAH

  1. S skriver:

   Det var exakt det jag tänkte också! Hahaha! När hon försöker gnaga loss sig från duschen!!!

 2. S skriver:

  Alltså inläggen hoppar omkring för mig. Tror att du har uppdaterat lite idag så ska jag gå tillbaks och läsa kommentarer så hittar jag nya inlägg mitt i allt?
  Why??

  1. Caroline skriver:

   Upplever samma. De tidsbestämda inläggen (eller vad det nu heter? schemalagda inlägg?) verkar bråka lite ibland?

 3. MA skriver:

  Notera även den undangömda Nellyväskan.

 4. Juliad skriver:

  Har du sett Tyras insta?? ?

 5. H skriver:

  Livstecken från Tyra på Insta, hon skriver på en bloggpost. Det låter iaf illa, undrar vad som har hänt

  1. LILLGAMMAL skriver:

   Ja jag får ingen bra känsla… 🙁

 6. Tove skriver:

  Tyra har uppdaterat…

 7. frippe skriver:

  Tyras blogg är uppdaterad och jag fick ont i hela kroppen av att läsa vad hon fick för skador :/

 8. J skriver:

  Man kan säga det ena och det andra om Tyra, men fasen vad genuint ledsen man blir när man läser hennes inlägg om hennes skador. Benen är i mitt tycke ett av de värsta ställena att skada. Tänker ibland på hur livet skulle bli om jag inte längre kunde gå, springa, cykla osv och det är en väldigt mörk och otäck tanke. Usch, jag hoppas hon har turen med sig att skadorna läker så snabbt som bara är möjligt, att hon får tillbaka samma kvalité som tidigare och att eventuella starka mediciner inte ställer till det för henne igen.

  1. Fia skriver:

   Exakt vad jag också känner. Jag är verkligen inget fan av henne och hennes attityd ibland men det här önskar man ingen.. Kändes ändå som att saker börjat vända för henne i och med Mille och att hon fått tillbaka gnistan i stallet. Du camcam hade väl också brutit höften? Förstår att det inte är nån barnlek detta. Hoppas hon inte fastnar i missbruk igen när skadorna är läkta. Känns som att hon haft nog med tråkigheter nu… ?

 9. Elli skriver:

  Så sjukt chockad när jag läste om Tyras skador! 🙁 så hemskt!

 10. M skriver:

  Vill inte sparka på någon som ligger. MEN Tyras inlägg går inte ihop med varandra. Man får bara starta två klasser per dag och i första inlägget säger hon sig vara placerad i den första klassen (dvs. fallet var inte då) och felfri i andra klassen (dvs. fallet var inte då heller). Om man ramlar av blir man utesluten oavsett om man ramlar på första eller sista hindret, hon säger sig ha ramlat av i mitten av banan och bör därför ha blivit utesluten. Det är heller inte tillåtet att hoppa upp och rida vidare vid avramling, som vuxen får du hoppa upp och skritta av banan, men inte fortsätta banan. Skadorna är hemska, det säger jag inget om, men det är något som inte stämmer. Undrar vilket som är modifierat?

  1. Alexandra skriver:

   Inlägget innan det om skadorna är ju från lördagen och hon skadade sig på söndagen. Eller har jag missförstått något?

   1. M skriver:

    Så kanske det kan vara, då har jag missuppfattat henne.

  2. Tess skriver:

   Det är olika tävlingar. När hon blev placerad är tävlingen innan hon ramlade av

  3. Jenny skriver:

   Men det är ju två olika dagar.

  4. Andrea skriver:

   Snälla?! Vad spelar det för roll överhuvudtaget? Hon har skadat sig allvarligt och du anmärker på något sådant?

   1. M skriver:

    För det första så hade jag ju missuppfattat, som jag redan skrivit och som flera påpekat. Sen tycker jag att det är en helt rimlig undran faktiskt. Så som jag hade förstått det så gick det inte ihop. Nu när fler förklarat för mig så förstår jag ju att jag hade tänkt fel. Vill också påpeka att jag sa att skadorna är hemska. Jag undrade bara hur det gick ihop och ihop går det ju eftersom det var två olika dagar. Så för att du ska känna dig lite lugnare (ja, det är min mening att låta spydig) så ber jag om ursäkt för att jag missuppfattat Tyras inlägg. Och Tyra om du läser det här, inte min mening att påstå att du ljuger. Jag tänkte helt enkelt inte hela varvet runt, förlåt.

   2. Andrea skriver:

    Nu vill inte jag vara spydig heller men de flesta vet att de Tyra skriver (i de flesta fall åtminstone) bör man ta med en nypa salt. Tyckte mest bara det var onödigt att påpeka något sådant nu när det hänt en såpass allvarlig olycka och allt.

 11. vvv skriver:

  Jag tycker det är fint men inte med dom skorna till, nån hippieklänning och sandaler typ hade varit snyggt

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg