Vad menar människan?

12:00 16 Jul 2016

Dessie:

des

När hon var 3 år så kunde hon spela Ukelele utan till. Utan vad? Utan tillSTÅND? Utan tillBUD? Utan tillIT?

Man kan inte säga A om man inte tänker säga B.

18 kommentarer | “Vad menar människan?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Det är uppenbart att hon menar ”utantill”, men sanningshalten i det är en annan femma.

    1. V. skriver:

      Håller med. Och vadå utantill, utan noter alltså? Att hon hade kunnat läsa noter vid 3-års ålder hade varit imponerande om något. ☺️

  2. Antonia skriver:

    Förmodligen har hon kopplat över till engelska och använt det engelska ordet för kassalåda dvs till.
    Varför har jag ingen aning om.

  3. Bella skriver:

    Vad är ens att spela ukulele utantill? Kunna noter och spela vilken låt som helst? Eller menar hon att hon satt och plonkade på strängarna? Eller vaa

    1. Isabelle skriver:

      Isåfall är min tvååring en hejare på gitarr! Han spelar nästan varje dag! Och ingen liten barnmodell, nej han spelar lös på min Fender i vuxenstorlek! Vilket musikaliskt geni! *stolt mor*

      1. Fan vad gött för mig som flickvän till en riktig musiker. Nu behöver jag inte skämmas för att jag inte kan ta ackord, jag spelar ju utantill!

  4. Mirre skriver:

    ”spela ukulele utan till” är lika lustigt uttryck som när Isabella föra några år sedan skrev ” ”Det går bra att köra, nu kör jag fläckfritt”.
    Hur gör man när man kör bil ”fläckfritt”? Inga fläckar på bilklädseln, eller?

  5. F skriver:

    Haha särskrivningar alltså ?? Hur svårt kan det va?!

  6. Mia S. skriver:

    Hahaha asså jag älskar din blogg. Jag sitter och skrattar högt för mig själv, och det bästa är att du är inte elak mot någon öht 🙂

  7. Lisa skriver:

    En sak jag verkligen inte fattar, är att typ alla bloggare typ inte kan stava eller särskriver! Inget illa menat, men det är ganska irriterande när man läser, och det är ändå deras jobb att skriva???

    1. HannaPanna skriver:

      Få bloggare som gått ut gymnasiet med fullständiga betyg, och ännu färre som har akademiska meriter. De skriver mycket men har ingen som rättar deras texter som i skolan så de lät sig aldrig vad de gör fel. Tio år som bloggare, otaliga tillsägelser och Kissie skriver fortfarande ”väll”….

      1. Mirre skriver:

        …och Blondinbella skriver ”förens” trots massor med påpekanden.

      2. A skriver:

        Mirre, flera har också skrivit till Isabella att de gillar hennes sätt att skriva på eftersom hon använder mer talspråk än grammatiskt korrekt.

      3. Mirre skriver:

        Dessutom är hon laktosintolerant dyslektiker med ADHD så Isabella är väl egentligen inte ansvarig för något hon tar sig för.

      4. vvv skriver:

        hahaha som jockiboi

  8. ems skriver:

    haha du är queen CamCam

  9. Ostbåge skriver:

    Jag skriver massor av fel, trots både fullständiga gymnasiebetyg och eftergymnasial utbildning. Men jag skriver inte så att samma människor läser det hela tiden, och sällan långa texter. Så när jag skriver fel så ser det ut som ett skrivfel kanske mer än ett stavfel. Var inte så hårda, vi förstår ju oftast vad de menar eller?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG