Att ignorera..

12:00 1 Aug 2016

Dessie:

des

Jag har lite svårt att komma Dessies avslutande mening om att hon bara skrollar förbi kritik och att hon ”Ain’t got time for that” när hon just ägnat ett HELT inlägg till att bemöta just sådant som hon menar att hon inte har tid för och skrollar förbi.

Jag kan tänka mig att hon nog gärna skulle vilja KUNNA skrolla förbi sådant men det är klart att hon inte kan det.
Det spelar ingen roll vart man är inne och läser – blogg, instagram eller snapchat – där har vi Dessie som bemöter kommentarer om sina sjumilaben, att hon inte gillar korta shorts eller vill lyfta fram att hon minsann VISST visar att allt inte är en perfekt yta.

Så ut i solen och njut, Dessie, istället för att lägga semestern på att bemöta kommentarer. För ditt behov att göra det skriker liksom högre än din avslutande ”jag bryr mig inte-rad”.

GUUUUUUUD vad du bryr dig!
Du bryr dig mer än Tjocka Hetsätarkatten bryr sig om mat!

9 kommentarer | “Att ignorera..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. HannaPanna skriver:

    CamCam, kan inte du utveckla lite kloka tankar kring Kissies senaste inlägg? Det där hon beklagar sig över sin ”mysmage” och att hon gått upp i vikt ackompanjerat av photoshoppade bilder på henne i bikini, komplett med indragen, platt mage…

    1. Bloggbevakning skriver:

      Kommer

    2. Keso skriver:

      Reagerade också på det

  2. Kissan skriver:

    Är lite fundersam hur det kommer sig att hon och hennes knarklangare till kille har gjort slut men ändå så verkar dem vara tillsammans dygnet runt och nu till och med åker dem på semester ihop..

    1. HannaPanna skriver:

      Min spontana tanke är bidragsfusk. En f.d. kollega till mig åkte dit på det. De fejkade en separation, han skrev sig på en annan adress och så fick hon mycket högre bostadsbidrag samt att det var något med hans underhåll också.
      I Dessies fall är det något som är skumt. Hennes mamma är nämligen skriven på samma adress som henne, Simon är skriven på en annan adress. Dessutom, på ingen av adresserna finns en bil skriven men Dessie kör ju alltid omkring i en BMW. En förklaring är att det är en tjänstebil, troligen Simons. Men varför kör då Dessie den hela tiden om de inte bor ihop? Och varför är hennes mamma skriven på hennes adress? Och vem äger mopeden som är skriven på Dessie och mammans adress?

      1. Bella skriver:

        Det är DESSIE som är skriven på SIN MAMMAS adress vad jag vet. De typ bytte lägenhet förut och sen ville inte dessie att hennes nya adress skulle komma ut eller nått sånt

      2. HannaPanna skriver:

        Ja, Dessie är skriven på en adress på Söder, dit de flyttade när de bytte lgh med hennes mamma. Dessie har många gånger skrivit att hon bor på Söder. Men det kvittar, är hon inte skriven på den adress hon bor på är det lagstridigt.

  3. Denize skriver:

    Som sagt, det är skillnad på bloggare och bloggare. Hade varit otroligt intressant att jämföra Dessie och Bella. Inte bara på hur de bemöter kritik likt det inlägget du publicerade här om dagen, men också hur de spenderar sin tid. När ska Dessie växa upp och ta tag i sitt arbete? Man måste ibland ta åt sig av kritik för att utvecklas. All kritik är inte alltid dålig kritik.

  4. Elle skriver:

    Jag kan tycka lite synd om Dessie. Hon har levt på sin blogg sedan 15-16-årsåldern och vet inget annat. Hon har ingen utbildning och just nu verkar hennes blogg smått desperat. Mer eller mindre avklädda bilder på sig själv, varvat med små ”brandfacklor” om det ena eller andra. Hon verkar inte ha några reella framtidsplaner för sig själv. Försvinner läsarna, vad har hon då?

    Detta borde hon verkligen ta upp med sin ”bloggcoach” och föräldrar.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG