Bad tattoos!

14:47 20 Aug 2016

Cissi Wallin:

Outade två av flera skämstatueringar i @nyhetsmorgon idag? klippet finns på TV4 play nu?

A photo posted by Cissi Wallin (Blomberg) (@cissiwallin) on

Cissi var med på Nyhetsmorgon i morse och visa upp några av sina ”skämstatueringar” vilket osökt fick mig att tänka på två saker – Kvinnan som tatuerade in ”DRAKE” i pannan för att hedra sin favoritartist och Joe Santagato. Inte för att han har en massa pinsamma tatueringar (som jag vet om) utan för att han gjort en video där han har samlat en hel hög på sin Youtubekanal.

Har ni några hemska tatueringar ni skäms över?
KnivMicke lasrar ju bort sånt.
Fatta vilken bra affärsidé. Du tatuerar på vilken skit som helst som kunderna vill ha och sen när de ångrar sig tar han bort dem igen. Chachiiiiing!!

3 kommentarer | “Bad tattoos!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elli skriver:

    Skäms inte över den, men ångrar min första tatuering lite. Gillar den helt enkelt inte längre. Den ska täckas över med snyggare motiv inom en snar framtid. 🙂 Som tur är så sitter den på baksidan av axeln så jag slipper se den.

  2. Sara skriver:

    Alltså TACK för att du introducerade mig till Joe Santagato. Har suttit i princip sen du la upp det första klippet med honom och bara sträckkollat på hans videos. Mad lib madness-videosarna med hans bror(?) fick mig att låta som en gris och även gråta av skratt och det bästa av allt, jag har massvis med roliga videos kvar att se. Så taaaaaaack så sjukt mycket queen Cam-cam!

  3. L skriver:

    Kan ångra ibland att jag började tatuera mig. Blev som ett gift några år. Nu har jag hela ryggen och ena armen full. Samtidigt finns det ju värre saker att ångra 🙂
    När jag ser någon på tex stranden som inte har någon tatuering alls brukar jag tänka ”fan va snyggt att inte ha en enda”.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg