Bland det dummaste jag hört..

09:29 19 Aug 2016

Dessie:

dess

Att Dessie glömmer bort sina följare har jag svårt att tro eftersom uppmärksamheten från dem är viktigare för henne än syre.
Att hon också anser sin Facebook vara jätteprivat är ännu svårare att tro på eftersom den ligger öppen för alla och envar att gå in på och titta igenom. Hon är även vän med Pascal som är journalist på Expressen och som ofta skriver om bloggare.

Det är okej att inte ha någon integritet på nätet men varför ljuga om det och försöka framställa sig som någonting man faktiskt inte är?

dess2

13 kommentarer | “Bland det dummaste jag hört..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kissekatt skriver:

    Så alla hennes selfies lägger hon alltså upp för vänners och familjs skull ;P
    Jag kan väl typ, kanske, möjligen förstå ungefär vad hon menar. Hon är nog mest bara så fruktansvärt dålig på att få fram vad hon menar i text.

  2. e skriver:

    kan inte alla bara sluta gå in på hennes blogg…. så trött på den tjejen

  3. J skriver:

    Skrev hon inte tidigare när hon gjorde en ny instagram att hon har börjat ta mer ”professionella” bilder för oss följare?:s

    1. HannaPanna skriver:

      Jag tror hon kommer på bra idéer till bloggen och övriga sociala medier men saknar totalt drivkraften att genomföra idéerna. Så när hon får en idé skriver hon om den och kanske genomför det några gånger, sen faller allt för hon är i grunden väldigt lat. Hon tillhör kanske helt enkelt den kategori människor som tycks fastna och aldrig tar sig vidare. Alla har väl vänner från barndomen som man stöter på ibland som aldrig tycks kommit vidare från gymnasiet, samma jobb, samma snubbe och så några kids på det? Skolans sötaste tjej som 20 år efter studenten jobbar som städare i äldrevården och fortfarande lever på att hon var populärast i klassen.

  4. Vivvi the one and only skriver:

    Inte läst hennes blogg på månader. Man får ju reda på allt smaskigt här 🙂 ❤️

  5. V. skriver:

    Det kan verka helt osannolikt (och lite skrämmande) att hon glömmer, men väldigt tydligt med tanke på vilket schizofrent intryck hon ger på de olika kanalerna, samt att hon på dessa även ger olika sanningar.

    1. Kristina E. skriver:

      Gillar inte att vara en ”polis” men gillar ännu mindre hur ordet schizofren missbrukas (jobbskadad antagligen). Antar att det du menar är dissociativ identitetsstörning och det är inte samma sak som schizofreni.

    2. Jj skriver:

      Min mor har schizofreni och hon har inte två personligheter. Istället hör hon röster och har förföljelsemani. Tror dessie har andra problem än de 😉

  6. j skriver:

    Tre skolor och alla är från hennes grundskoletid. Något att flasha med :p

    1. Vivvi the one and only skriver:

      Fan vad pinsaaaaaaaaaaaamt

    2. Hanna skriver:

      Jag gick också i tre olika skolot under min grundskoletid. En i lågstadiet, ett annat i mellan och ett i högstadiet. Borde jag skämmas menar du? Finns flera anledningar att byta skola.

      1. Lovisa T skriver:

        Nej men varför ange dem på facebook?

      2. j skriver:

        Ja det var väl kanske inte det jag syftade på, att man skulle skämmas. Snarare så att vi alla (de flesta??) gått ut grundskolan och att det inte är något att flasha med precis.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg