Catrins blogg kommer tas bort från ”Vi med barn”..

10:09 18 Aug 2016

Catrin Hedlund:

Många undrade lite över hur bloggportalen ställer sig till Catrin och hennes domar och en läsare som faktiskt kontaktat dem fick det här svaret.
Hennes blogg kommer alltså plockas bort från portalen.
Rätt eller fel?

catrin

Jag själv ger inte mycket för bloggportalers ”regler och policys”. Jag följde varenda en på Finest och blev nedstängd ändå..

19 kommentarer | “Catrins blogg kommer tas bort från ”Vi med barn”..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Men ärligt talat… Hon har gjort ett antal fel i livet, detta betyder inte att hon inte förtjänar att ha sin blogg kvar? Visst, hon är dryg mot många i kommentarerna, men jag tycker mest synd om henne. Allra mest dem som blev bedragna kanske, men jag tror ändå på att människor kan förändras.

    1. KisseKatt skriver:

      Förändras på några månader menar du?
      Man kan på sin höjd förändra sina kostvanor på några månaders tid. Att göra en så omfattande personlighetsförändring att man går från fullständigt ohederligt till hederlig på några få månader är inte mänskligt möjligt.

      Brotten är ju inte direkt begångna för flera år sedan. Då hade jag kunnat hålla med dig. Nu pratar du där emot i nattmössan.

      1. M skriver:

        Nej, inte helt förändras. Men jag är säker på att det hos alla finns en VILJA att förändras. Om den viljan är stark nog för att faktiskt förändras, det är en annan sak. Men, eftersom jag väljer att tro att den är tillräckligt stor, så vet jag också att det blir svårt att förändras om alla runt omkring en hindrar en från det. Hur ska Catrin kunna komma ifrån det hon gjort om alla gör sitt bästa för att hålla henne kvar där?

      2. KisseKatt skriver:

        Fast vad i hela friden är det du mummlar om?
        Snacka om offer-resonemang. Det är väl ingen som håller henne kvar i hennes gamla dåliga beteenden bara för att de tar avstånd från henne. Att folk inte diggar henne är inte det minsta konstigt. Hon har bäddat sin säng och får nu ligga i den. Det är så det funkar. Beter man sig som ett komplett rövhål får man liksom ta att folk vänder en ryggen och tycker illa om en.

        Huruvida Catrin har en vilja att förändras eller ej har jag ingen aning om, men uppenbarligen har hon inte slutat bete sig som ett rövhål eftersom det inkommit nya anmälningar ang bedrägeri från hennes sida även det här året.

        Hon har sått, och nu får hon skörda!

    2. Plumbob skriver:

      Du…tycker synd om henne? Va? Hur i hela friden kom du till den slutsatsen, att det är synd om henne? Hon har inte ett uns av ånger i kroppen och vill heller knte betala tillbaka vad hon stal från folk. För inte så länge sen heller.

      1. M skriver:

        Jag tycker inte det är synd om henne, jag tycker det är synd hur hon behandlas.

    3. Binnky skriver:

      Det finns pågående anmälningar mot henne om bedrägerier, hon har alltså fortsatt och verkar inte ha lärt sig alls.

      1. The real real skriver:

        Precis. Och förutom bedrägerier har hon ägnat sig åt att köra bil fast hennes körkort är indraget.

      2. Carina Åkerlind skriver:

        Eftersom hon behandlar andra som skit är hon inte värd att behandlas som annat än skit, inte ett uns av ånger, ingen vilja att förändra eller förbättra sig…. Hon sover på hotell, köper dyr utemat, leksaker åt ungarna, ute och festar ofta o skryter om det på bloggen för att jävlas.

    4. Carina Åkerlind skriver:

      Vem vill ha en dömd bedragare som föredöme? Och det var väl genom bloggar och facebookgrupper hon raggade sina offer? Och sponsra henne vill ju ingen göra förstås, hon har inte gjort ett fel, hon dömdes för 17 olika bedrägerier och ett tiotsl håller på o granskas.

    5. E skriver:

      Klart hon inte ska blogga på vimedbarn, hon är en kriminell idiot. På den sidan här bullbakande mammor hemma, inte en sån som hon?! :s

  2. Binnky skriver:

    Eftersom det finns pågående anmälningar, ett pågående ärende mot henne tycker jag det är ok.

    Finest är sämsta portalen, bryr sig för mycket om vad de kända bloggarna tycker, bara yta, ingen substans.

  3. Danie skriver:

    Svårt att hävda att man förändrats när man fortsatt bedra folk MEDAN en annan utredning om gamla bedrägerier pågått. Ett tecken på förändring borde väl iallafall var ånger, och hon har inte bett om ursäkt till någon. Inte ens den stackars killen som hon hängde ut som pappa till sitt ena barn! Hon har också skrivit att hon inte tänker betala tillbaka något, utan söka om skuldsanering, bara någon vecka innan hon åkte på utlandssemester…

    People can change. This one, however, has not.

  4. toter skriver:

    Spelar väl ingen roll om hon har förändrats eller ej. Hennes blogg borde få vara kvar precis som camcam borde fått vara kvar på finast. Bara för att man ogillar vad en person står för så är inte det anledning att plocka bort dem. Tycker att ni alla har en ogenomtänkt inställning till det här.

    1. Emma skriver:

      Handlar väl mer om att Catrin är kriminell. Tror inte Camcam var det. Så jämför inte deras bloggar tack.

      1. toter skriver:

        Ja, och kriminella människor får inte synas eller höras eller vad? Ajabaja på dig, gå och sätt dig i garderoben och håll käften forever. Fin inställning där! Jag drar paralleller mellan behandlingen utav två bloggar och det står jag för, tack själv.

  5. sanna skriver:

    Varje portal har väl rätt att värna om sitt varumärke och märker de att läsare ifrågasätter varför CL får blogga där så är väl valet enkelt att plocka bort henne därifrån?
    Hon kan väl driva bloggen på egna ben, men det ger väl inte lika stor publik och jobba för mödan verkar hon heller inte vara intresserad av.

    Nej, CL har varken bett om ursäkt eller visat att hon vill förändras. Allt handlar om att hon tar sitt straff nu och hon tycker själv att det räcker. Som om hon har något val?

  6. Lina skriver:

    Så jäkla mkt skit och bedrövelse hon ställt till med tycker jag det är bra att hon nu får smaka lite på sin egen medicin. Som man bäddar får man ligga. Hon är GENOMRUTTEN!! Tror ni hon betalat tillbaka EN krona på det hon stulit? NEJ det är viktigare med sin egna utemat, hotellnätter med sin ”homie” och drinkar i Södertälje. Hon är helt ärligt, en hemsk människa. Tycker ni annat så läs förundersökningen.

    Och bara för att man får en ”dom” att betala tillbaka är INGET avslutat innan offren fått tillbaka sina pengar. Tills dess är hon ett rövhål. Och i o m att hon inte VILL betala tillbaka, (läs bryr sig ett skit,) är hon en komplett skitstövel som gott kan ha sin patetiska blogg på egen portal.

  7. Carina Åkerlind skriver:

    Nu har bloggen stängts ner, hon skriver på Instagram att hon tar bloggpaus?, hon skulle ju aldrig skriva att den blivit nedstängd, men hon börjar nog snart att skriva på den hon hade innan, för mycket dramaqueen över henne och titta på mig, jag är bästmentalitet för att hon ska sluta skriva intetsägande egoblogginlägg.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg