Kalasdags!

17:30 23 Aug 2016

GabJoss:

kalas

Jämför de här kalasplanerna med det som Hugo och Paula hade för Molly när hon fyllde tre.
GabJossans tänk känns så himla sunt jämfört med deras mastodontkalas med 75 personer, sponsrat allt och en jävla ponnyridning mitt i villakvarteret.
För en treåring som mest av allt såg överväldigad och rädd ut.

Är inte ett ettårskalas mest för föräldrar och anhöriga ändå?
Lite som den första julen?
Ungen ska spökas ut som en lite ren, tomte eller – ve och fasa – en polkagris för att sedan spendera dagen med att äta på snören och göra sitt bästa med att dra ner julgranen över sig.

Min syster brukar låta barnen öppna så många paket de orkar innan de somnar på stället och sedan portioneras leksakerna ut under året. Det kan man ju bara göra så länge de har närminnet av en krockskadad guppy men det känns ändå sundare än att låta dem få alla leksaker på en och samma gång.

Undrar vad min bonusdotter skulle tycka om det?
Jag: ”Nej, K – du far bara öppna paketet med den nya handväskan men du får inte börja använda den förrän till hösten. Så du inte blir överväldigad förstår du.”
K:” VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!??!?!” MEN ASSÅ NI FATTAR JU INGENTIIIIIIING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (fyll i valfri svordomsharang)

Ridå.

20 kommentarer | “Kalasdags!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. HHanna skriver:

    Jag tycker att man ska såklart fira sina barn hur man vill, storslaget eller sparsmakat. Men däremot ska nog många ta sig en funderare på för vems skull man gör ett megakalas med dekorationer som är färgmatchade med den gigantiska fikabuffén när barnet fyller ett-två år. Barnet förstår inte så de bryr sig inte. Är det för släktingarna, sig själv eller, som jag tror i de flesta fall, sina följare på Instagram?

    1. Hanna skriver:

      Nej alltså jag brukar hålla med om det mesta som skrivs i den här bloggen men GabJossans kalasplaner verkar rätt.. galna. Hur mycket smörgåstårta, fika, tårta och sockerfria snacks kan behövas för familjen och de närmsta vännerna?

      1. Daniela skriver:

        Mina kalas är bara för familj och närmsta vänner, har ändå alltid många alternativ att välja mellan 😀 då får man äta när kalaset är slut ju 😉

    2. Elin skriver:

      Troligtvis är det för hennes egna vinning, instagram och för bloggen. De måste ju vara magiskt, frääscht och huuur fint?!

  2. Nyfiken skriver:

    Kan inte du skriva om Gina Dirawis dubbelmoral ang skönhetsingrepp. Hon har ju gjort näsan två gånger och sen är jag övertygad om att hon gjort läpparna också. I hennes program Ginas värld,när hon är i Libanon så predikar hon så starkt med att hon är totalt emot skönhetsingrepp och att hon inte skulle göra något. Sen att hon säger att hon gjort näsan pga andningsproblem är bull. Isåfall behövde hon väl inte förneka ingreppen som hon tidigare gjort. Vem som helst förstår ju att det var av estetiska skäl hon gjorde dom. Har du något intressant om systrarna Hoss ? De är ju nya Rebecca Stella med sina ingrepp. Blev helt chokad när jag såg en äldre bild av dom. Helt oigenkännliga.

    1. Josephine skriver:

      Var kan man se bilden på systrarna hoss?

    2. C skriver:

      Men alltså systrarna hoss märker man ju inte ens längre. Räknas de ens som ”offentliga”?

      1. Clea skriver:

        Vem fan är systrarna hoss

      2. C skriver:

        Clea, ja det är det jag menar?!

  3. M skriver:

    Off topic men hittade den här och visst påminner person A om Blondinbella…? Hahaha

    http://m.imgur.com/iNxoVW0?r

    1. Maria skriver:

      HAHAHAHAHAHAHAAH!!! Dööööööör!! ????

  4. Shrimp skriver:

    Tips!

    Kolla in http://ninamariwany.se bloggare som tidigare bloggat för United influencers men av okänd anledning slutat där. Hon skriver många inlägg som verkar sponsrade men skriver ALDRIG ut det.

  5. Sanna skriver:

    ”Det kan man ju bara göra så länge de har närminnet av en krockskadad guppy[…]”
    Hahahaha! Alltså CamCam, jag dör! Är det okej om jag har en liten crush på dig? ?

  6. T skriver:

    Bella har en tendens att gapa med munnen på sina bilder. Tex bilden från när barnen ”attackerar” henne utomhus. Eller bilden från hela LCC gängen från workshop dagen i söndags och nu inne på dagisets toalett samtidigt som hon göt Peace tecknet

    Kan låta mycket tramsigt men hjälp så kul det hade varit om du kunde luska fram alla ”gap-bilder” och ha de under ett och samma inlägg. Varför tror ni hon gapar så där?

    1. H skriver:

      Hahahahaha ja snälla camcam gör det!! Ett gap-collage

  7. Tee skriver:

    Jag är förlovad till en koreansk man så jag har följt med på några koreanska ettårskalas och det är fan nästan som att gå på bröllop. Kostar minst lika lite dessutom, helt galet. Ser faktiskt lite smått fram emot när vi får ha vårt första ettårskalasbröllop, om alla andra får så får jag också.

  8. L skriver:

    Så små barn tycker ju att det mesta är kul, så man måste inte anstränga sig så värst för deras skull 😛 Att se en katt, att gunga lite och äta banan kan få en ettåring att kikna av skratt, så megakalasen är bara för de vuxnas skull. Inget fel med det givetvis, det är en bra anledning att samla alla man tycker om, men att tro att den som har störst kalas vinner pris för Årets Bästa Förälder är lite..tokigt.

    Man gör som man vill, så klart. Tror inte att många kommer att få bestående men för att deras barnkalas var för stora. Menar bara att man inte behöver slita ut sig och gå in i väggen för ett ettårskalas. Eller något kalas alls, faktiskt.

  9. Lovisa T skriver:

    Vitt och silver alltså. Snark. Trött på ängsliga instagram-föräldrar som inreder barnrummen i ljusgrått. Färg är kul och stimulerande för barn, och det finns fler varianter än pastell.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg