Så här kör jag också alltid bil..

16:30 23 Aug 2016

Nicole Falcinai:

blog-1

Benen i kors och med märkesväskan i knät. Mest av säkerhet för man vet aldrig när den kan få för sig att rymma (inte alls för att den ska visas upp lite ”humble brag” så där… nääää..).

Andra ställen som är bra att ställa märkesväskan på så att man hela tiden har uppsikt över den när man tar kort – tjuven kan slå till på en sekund – är följande:
1. När man ska ta kort på sin mat. Väskan behöver inte vara i fokus utan det räcker med att man ser den lite suddigt bakom den strategiskt placerade tallriken och ekologiska juicen man valt enkom för ändamålet. En Cola light säger helt enkelt inte mode-hipster som Kung Markatta gör.
2. När man ska fota sina nyinköpta blommor – strategiskt nedstuckna i märkesväskan med tillhörande lilla textslinga ”Flowershoppin’ on a grey day – ingenting muntrar upp som lite färgglada blommor”.. Tjuvar kan gömma sig bland blomster, det vet ju alla..
3. När man ska fota ett rum i sin lägenhet och ”råkar” glömma kvar märkesväskan någonstans på en möbel. Helt oavsiktligen givetvis.

Hur brukar ni skydda er märkesväska?
Över axeln verkar inte vara tillräckligt med skydd nämligen..

8 kommentarer | “Så här kör jag också alltid bil..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
    1. Plumbob skriver:

      Har aldrig varit någon avid följare av Elaine men det är nåt med hur hon skriver som bara klingar falskt i mina öron.

      1. The real Hmm skriver:

        Håller inte alls med. Hon är nog den enda som jag följer som inte håller tillbak när hon blir arg eller målar upp en falsk bild och kan be om ursäkt samtidigt som hon står på sig när hon tycker hon har rätt.

        Däremot så anstränger hon sig för att hennes blogg ska vara personlig men inte privat.

        Om det stämmer, vilket jag tror, att det är en schism mellan Bella och henne så blev inte jag förvånad då jag tycker Bella är falskare än vatten och Elaine inte verkar ha tid får sådan människor. Jag kan relaterar till det.

      2. Johanna skriver:

        Både BB och Elaine är falska därför är det svårt för dem att ha en normal relation. Båda med narcissistiska tendenser, stort ego och kompromisslösa.

    2. Shine skriver:

      Tycker hon gör det här ganska ofta, liksom måste kritisera eller sänka andra för att höja sig själv. Till exempel har hon ibland klagat på andra kvinnors kroppar (för smala etc) för att i samma text prata om hur bra och stark hennes egen kropp här. Hade räckt bra med att bara skriva sina mål i livet. Det blir lite som att indirekt säga att alla som har skrivit om sina mål utan att fokusera på att rädda världen helt enkelt inte bryr sig om världen och så behöver det ju inte vara. Tycker typ att listorna har helt olika fokus och fattar inte jämförelsen faktiskt. Är inget fan av BB heller men ogillar verkligen när man måste sänka andra för att höja sig själv.

      1. C skriver:

        Håller med om allt!

    3. Johanna skriver:

      Håller med! Vad jag fattar stod hon inte upp för sig själv i skolan och bestämde sig för att plugga retorik. Men hon har faktiskt blivit en riktig mobbare själv. Hon som kan alla härskartekniker mm. Numera är hennes kommentarsfält sockersött för ingen vågar sägar emot. Vet inte om hennes arkiv är kvar men minns att hon brukade trycka ner och psyka ordentligt dem som sagt något emot henne eller om någon bara påpekade något. Lättkränkt är hon också.

      Lite roligt att det skrivs så lite om henne i skvallerbloggar… Säker på att det finns mer vi inte vågar ta upp!

  1. Daniela skriver:

    Är det bara jag som är typ avis på att hon kan sitta i skräddarställning i bilen?! Själv är man lika flexibel som en planka :’D

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG