Dessie och Simon..

14:00 13 Dec 2016

Dessie:

Dessie är inte blyg av sig när det kommer till att dela med sig av privata detaljer om sitt liv för alla att beskåda på nätet. Så här skriver hon i en grupp på Facebook i en tråd om vad det sjukaste man gjort mot en kille är:

dessie1
Detta stämmer inte riktigt med det hon berättat tidigare om hur hon och Simon träffades.
I det HÄR inlägget framställs Simon som någon typ av hjälte som räddade henne ur hennes destruktiva relation med Daniele men av ovan lästa text så går de inte riktigt ihop.

Den som fick mig att bli fri var faktiskt Simon. Mycket av det här känns så trovärdigt just pga det.. Som samtalet till Simon. Jag träffade ju Simon i flera månader när jag fortfarande var fast med D. Så sista gången jag träffade D så hade han låst in mig i lägenheten i Lidingö, jag grät och ringde Simon som hjälpte mig därifrån. Exakt som i drömmen. Alltså det finns så mycket som jag bara längtar efter att få prata ut om, för att själv kunna bearbeta detta, men också för att dela med mig om detta för att förhoppningsvis hjälpa andra kvinnor i samma situation. Det finns så mycket saker som jag var med om, som ingen borde få uppleva. Hemska saker…

Känns det inte lite som att Dessie ändrar sin historia för att passa hennes syften just där och då?

Tack för tips, Linnea!

27 kommentarer | “Dessie och Simon..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paa skriver:

    Njaa, varför skulle inte båda delar ha hänt?
    Är man ung och i dåligt/destruktivt förhållande och får uppmärksamhet ifrån någon annan så kan man nog lägga ”riddar rollen” på den personen. Jag vet jag gjorde så iallafall när jag var i samma ålder som Dessie var då och var lite ”Åh denna kille är DEN som kommer få mitt liv att bli bra igen”

    Så hon kan nog ha suttit där i hans trappuppgång i hopp om att han är den och att Simon sen i sin tur faktiskt kom senare och hjälpte henne ur det 🙂

    Well well, what do I know.

    1. Lövet skriver:

      Men nu utgår du från att Dessie talade sanning vilket kan vara lite vanskligt…. Hon är ju ingen direkt känd för att tala sanning om någonting och hon ljuger ofta om stora saker. Exempelvis ljög hon under flera månader om att hon och Simon gjort slut i februari 2016 men sen visade sig att de varit ihop ända tills i höstas (och jag är fortfarande inte säker på att det är slut).

      1. Paa skriver:

        Jo det utgår jag faktiskt ifrån 🙂
        Dessutom kan en relation vara mer än svart och vit och kanske inte något man vill förklara för folk

        Jag är singel, men har någon som är i mitt liv utan att vi träffar/dejtar andra. Vi älskar varandra men vi har inte heller något förhållande och är absolut inte heller enbart KK.

        Hur skulle jag kunna förklara en sån form av relation för utomstående om jag skulle vara en offentlig person? Helt omöjligt och folk skulle självklart hitta fel eller leta saker att anmärka på. Så jag förstår hon helt enkelt sa det var slut för att folk skulle ge fan i hennes sak. Vilket inte är vår sak att ens bry oss om hennes relation till Simon.

  2. Alex skriver:

    Träffade hon simon när hon var 16? Tänkte att det kanske var Daniele hon syftade på?

    1. D skriver:

      Hon skriver pappan till mitt barn så det borde vara Simon…?

      1. Alex skriver:

        Tänkte jag inte på, du har helt rätt. Glömmer av hur ung hon är ibland..

  3. Emilia skriver:

    Varför skriver hon som att hon kommer från orten? Sådär brukar hon ju inte skriva.

    1. Anonym skriver:

      Det brukar bli så när hon hänger med vissa av sina kompisar. Dessutom hon smått besatt av att framstå som ”gangsta”, det är en del av henne påstådda MC-intresse och förkärlek till snabba, vräkiga bilar.

  4. Danie skriver:

    Ren spekulation: OM hon var så besatt av att få Simon låter det inte helt otroligt att hon blivit gravid ”av misstag” med vilje, som hon tidigare anklagats för…

  5. anonym skriver:

    Ju mer jag hör om henne ju konstigare blir det. O den där predikan på bloggen. Destruktiv o ursäkta lat o blogga. Verkar komplicerat. För o vara är hon 22 verkar hon så omogen. Tror hon lever i sin egen lilla värld att hon inte bryr sej om läsarna skriver hon ju i sin predikan. Dåligt.

  6. Amanda skriver:

    Inte okej att dela inlägg från en PRIVAT tjejgrupp på Facebook.

    Ta bort inlägget, snälla.

    1. Frida skriver:

      Håller verkligen med!

    2. Anonym skriver:

      Varför är det inte ok? Inget på nätet är privat och det finns ingen tystnadsplikt för Facebook….

      1. Johanna skriver:

        Nej det finns ingen tystnadsplikt men man kan ändå visa respekt för det den gruppen vill.

        1. Susawoo skriver:

          Vet du vilken grupp det handlar om? Vilka som är medlemmar? Grundare? Jag kan inte avgöra det.

    3. Alex skriver:

      *buhu* *snörvel* *snyft*

      För fan tjejer, torka upp snoret nu. Det är en grupp på facebook! Facebook.. ! Där ni är medlemmar under ert RIKTIGA namn och med bilder på ert RIKTIGA face.

      Vill ni vara privata så dela med er av era livshistorier under en pseudonym på flashback eller familjeliv eller annat valfritt forum.

      Herregud vad provocerad jag blev av det här. ”det är en privat grupp”. Jag dör!!

      1. anonym skriver:

        Håller med Alex vadå privat nej ta inte bort det never.

  7. Korvis den Bestörta skriver:

    Therese Lindgren berättar om en av sina ‘pinsammaste’ saker i en mukbang. När hon went batshit loca och skulle bryta sig in i sitt ex facebook för att kolla om han dejtar någon ny…

    …och när hon insåg att hon skulle bli påkommen ringde hon upp honom och skulle skylla på hackers.

    Det galnaste är dock att hon i retrospekt inte låter som att hon tycker det är speciellt galet, trots att hon medger att det ‘säkert’ är olagligt. Nejdå, men jävligt pinsamt att bli PÅKOMMEN.

    Åh den där Therese. Jag gillar henne, men det finns fan mycket att gräva runt i där om man är sugen.

    1. Anonym skriver:

      Kanske för att hon å anders har pratat igenom det och han har sagt att det är lugnt och de ska släppa det? Behöver ju inte vara kaos bara för att, parterna bestämmer om de ska ta det på allvar

  8. ensam skriver:

    ååh snälla camcam kan du inte starta en tjejgrupp på fb? <3 där man kan diskutera allt men också sånt som rör bloggbevakning. tror det kan uppskattas av många samt passar väldigt bra nu när du gjort hittavännerinlägg. pls!!!!!

  9. Keso skriver:

    Fattar inte vart idén om att det skulle vara gulligt med brudar som är psyko kommer ifrån.

    1. vvv skriver:

      Harley Quinn? Fast tror det mer är ”sexig och galen” man vill verka, inte gullig.

      1. Keso skriver:

        Tror nog inte att kidsen har henne i åtanke och vad jag har uppfattat så är det just att det ska vara gulligt och roligt. Som tex Gabriellas anekdoter om att dumpa fjordor över småsaker. Tror inte att hon menar att hon är sexigt galen.

        1. vvv skriver:

          haha var bara ett förslag, annars va väll barney från himym en drivande faktor i att sexig och galen är sammankopplat också?

  10. Nicks ? skriver:

    När man ser hur hon skriver och beter sig privat så blir det extra tydligt att bloggen endast är ett skådespel.

    1. anonym skriver:

      Precis ett falskt skådespel. Av en tjej som inte vet vilket ben hon ska stå på men en sak är säker det är pengar som driver det där jäkla skådespelet. Riktig dramaquenn nu börjar föreställningen o ridån gå ner o det är bra för den dåliga blogg hon har. Kan inte ens kallas blogg.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp