Dessie som modell?

15:30 15 Dec 2016

Dessie:

dess

Apropå modell bilder och sånt, så har jag nästan precis nyligen blivit kontaktad av en “modell agentur” om man nu ska försöka formulera företaget på ett bra sätt. Så nu hädanefter ringer dom mig då & då och signar upp mig på olika modell uppdrag för etablerade klädmärken och med fler! Så himla kul, ser fram emot mitt första uppdrag. Jag gillar ju att stå framför kameran enormt mycket och är absolut något jag skulle kunna tänka mig att göra mer! ♥//Dessie

Dessie har tydligen fått någon typ av modellkontrakt och då ÄLSKAR hon att stå framför kamera och posera – vilket är intressant – för i augusti skrev hon ett långt inlägg om hur hon bara gillar när någon tar bilder i rörelser när hon gör något.
Jag kanske inte ser vad ni ser men jag tycker inte hon är varken i rörelse eller gör något kul på den här bilden här ovan som hon gillar så mycket.

Tror ni Dessan kommer göra storlagen succé som modell?

37 kommentarer | “Dessie som modell?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Prusseluskan skriver:

    Gääääsp… Nej! Detta är ytterligare ett av Dessans ”kommer aldrig till målsnöret”-projekt, precis som modellandet för Belleshoes, jeansdesignandet, bokskrivandet, sångkarriären, dejtandet av Johnny Depp ooooooooch så vidare! Men vad påstår man inte för att lägga ut ytterligare en ”legitim” selfie…?

    1. KisseKatt skriver:

      Mår du bättre nu? 🙂

      1. Prusseluskan skriver:

        Jag mår inte dåligt, inte alls. Däremot är jag realistisk. Det verkar vara en ”sjukdom” få förunnat.

        1. S skriver:

          Mjaa… okej. Men realism är ju inget som i sig orsakar ett elakt uppträdande. Så det är inte realismen som det beror på.
          Kanske kan du själv berätta om varför är du känner behovet att vara elak, så slipper jag gissa?

          1. Prusseluskan skriver:

            På vilket sätt är det elakt? Det är fakta, rakt av. In och läs Dessans blogg så får du svart och vitt på allt detta från infen annan än henne själv.

          2. Anonym skriver:

            Prusseluskan, kunde inte hålla med mer. Det är inte många av hennes projekt som gått i hamn och de som hon lyckats starta har tagit slut snabbt. Så att säga att även de här projektet troligen kommer att misslyckas är bara korrekt, inte lögn eller missunnsamhet. Hennes ”track record” är inte så bra….

  2. J skriver:

    Alltså det är ju sååå uppenbart att hon fyller läpparna (fastän hon påstår att hon slutade göra det för några år sen)! Inget fel med att fylla läpparna, men varför ljuga om det?!

  3. A skriver:

    Ja det tycker jag. Du kan ju lägga en av dina ”modellbilder” brevid hennes så kan vi jämföra?

    1. Frida skriver:

      HAHAHAHAHA awwww

  4. A skriver:

    Om man ska arbeta som modell så brukar uppdragsgivaren förutsätta att man har förmågan att använda olika ansiktsuttryck.
    Dessie känns aaaaaningen endimensionell när det gäller den saken…

  5. Anna skriver:

    Men har hon fått några uppdrag?
    Tydligen ringer agenturen då och då och bokar in henne men hon ser framemot sitt första uppdrag.

    Så har hon haft några uppdrag?

    1. Anonym skriver:

      Hon menar nog att dom kommer ringa henne då och då för att boka henne, inte att dom redan har gjort det förut.

    2. S skriver:

      ” Så nu hädanefter ringer dom mig”

      Hädanefter = Från och med nu

  6. S skriver:

    Nu gör du det igen. Vänder och vrider för att kunna hacka lite.

    Dessans inlägg handlar om selfies. Att hon inte är så förtjust i att ta selfies men tvingar sig att göra det för att hon tror att hennes följare vill att hon publicerar selfies. Hon skriver att hon föredrar ”när någon tar bilder på mig när jag är i rörelse”. Att hon tycker att selfies känns fel och fake. Hon föredrar när någon annan fotar henne istället. Kanske för att det blir och känns mer naturligt och icke konstigt då.

    Ivf.. när man modellar så är man i rörelse medan fotografen tar bilder även om fotografi bara har möjlighet att förtälja ett endaste kort ögonblick. Det är skillnad på att ta selfies och när någon annan tar en bild på en. Vilket Dessie också tycker och hon råkar föredra det senare.

    Case goddamn closed.

  7. F skriver:

    …nästan precis nyligen blivit kontaktad av en “modell agentur” om man nu ska försöka formulera företaget på ett bra sätt. …

    Antingen är det väl en modellagentur eller så är det inte. Eller?

    1. Emma skriver:

      Svårt att se det är en av de klassiska agenturerna då Dessie är runt 21-22år och dessutom har fyllt läpparna.
      Låter som en ”agentur” för reklammodellande där det kan vara olika typer av människor/personligheter. Typ som statister och liknande

  8. Moa.. The real, real Moa skriver:

    Men vad är det för fel på Dessies utseende?

    De stora agenturerna har ju ofta ”folk”avd där passar de flesta på något sätt. Ytterst få har utseendet och har det som gör att kameran älskar dem.

    Uppriktigt sagt så tycker jag att du CamCam och Dessie faller under samma söthetsfaktor. Varken mer ellet mindre.

    Varför ens kommentera en ung tjejs mål och ambitioner som du gör? Hon lär nog märka, precis som du och jag, säkert fått göra att livet inte alltid är så enkelt.

    Du behöver inte, för att du kan alltid hacka på D. Låt henne vara glad för det hon tror på.

    Går det bra så är det väl bra. Går det inte bra så är väl det också bra, på sitt sätt.

    Moa

  9. anonym skriver:

    O nu kommer det stora avbrottet hon har ju jobbat så mycket med sina inlägg hur svår hon är jo man har förstått det och tycker nu har hon jobbar så nu kommer den långa pausen dvs tyst några dagar. inte klokt. O dom som fortsätter skriva fast hon inte bryr sej om sina läsare va!!!??? Nej tack inga ego dramaquenn för mej.

  10. Wyy skriver:

    Provoceras inte av någon på samma sätt som jag provoceras av dessie. Alltså inte gabbjoss inte ankpung och inte någon annan som det är så poppis att hata. Varför stör jag mig på henne så mycket???? Någon idé? Är hon arrogant? Jag brukar inse det själv efter ett tag men kan inte sätta fingret på det nu. Why is she so annoying to me?

    1. Hetta skriver:

      Haha jag förstår dig för att jag känner samma sak! Och jsg har kommit på att det är för att hon inte är ärlig… Mot sina läsare och inte ens mot sig själv! Hon är inte konsekvent. Hon leker ”moral” ena gången och nästa ska hon gå emot det, och efteråt lägger hon ansvaret på sina läsare och samhället.

      Det finns massa därtill. Men det får du lista ut själv för jag orkar inte gå djupare just nu:P

      Ha det bra!

    2. X skriver:

      Du sätter ord på mina känslor som jag har för Myggan. Dessie har jag inga problem med, känner mig mest likgiltig faktiskt. Men Myggan däremot blir jag oerhört provocerad av. Och nej, det handlar inte om avundsjuka kan jag tala om innan någon av Myggans försvarare går igång…är fullständigt nöjd med mitt liv och mig själv ?

      1. A skriver:

        EXAKT som jag känner, mitt i prick det du skriver!! Lät som att Hetta beskrev Myggan! Har inte heller direkt några problem med Dessie, ganska likgiltig men har å andra sidan inte direkt följt henne.

  11. Roza skriver:

    Alltså Dessie är ju galet snygg, men jag håller med om att det är konstigt. Först så hatar hon kameran & nu älskar hon den. Men men, människor ändras ju

    1. S skriver:

      Dessie har aldrig sagt att hon inte tycker om kameran. Utan det är Camilla som har valt att formulera sig så att det kan tolkas som så. Eftersom hon inte gillar Dessie vill hon gärna, på subtila sätt, försöka framställa henne i dålig dager och vill att folk ska känna precis så som du gjorde när du läste inlägget. Att ”oj, vad konstigt.” När det egentligen inte alls är konstigt, bara vinklat.

      Jag citerar min egna kommentar här ovan.
      ”Dessans inlägg handlar om selfies. Att hon inte är så förtjust i att ta selfies men tvingar sig att göra det för att hon tror att hennes följare vill att hon publicerar selfies. Hon skriver att hon föredrar ”när någon tar bilder på mig när jag är i rörelse”. Att hon tycker att selfies känns fel och fake. Hon föredrar när någon annan fotar henne istället. Kanske för att det blir och känns mer naturligt och icke konstigt då.”

      Dessie tycker alltså om att bli fotad av andra och har inte sagt något annat om den saken.

      1. M skriver:

        Vad snackar du om? Hon har i flera inlägg skrivit att hon inte tycker om att ta selfies eller vara med på bild

  12. Susawoo skriver:

    Tänkte också på hur hon avskyr bilder, ta bilder av sitt ansikte osv. Hennes selfiebeteende gör det ju ganska uppenbart att hon älskar kameran och uppmärksamheten. Med lite träning kan hon kanske bli en relativt bra modell. Hon har ju längden. Några säsonger av top modell och träning framför kameran. Det enda som går emot henne är åldern, lite gammal för att börja som modell, men det finns ju marknader för allt!

    1. S skriver:

      Nu blir jag tjatig här, men det känns dumt när det framställs som att någon har sagt eller tycker något när det inte stämmer.

      Dessie har aldrig sagt att hon avskyr att bli fotad, utan helt tvärtom. Hon har sagt att hon tycker det känns konsrigt att fota sig själv. Men att hon gör det ändå av den anledningen att hon tror att hennes följare vill att hon publicerar selfies.

      1. Hey skriver:

        Och hade hon inte haft följare så hade hon inte tagit selfies?

  13. Sannie skriver:

    Jättekul för henne om det stämmer! En fundering bara. ”[…]och med fler.” VAD BETYDER DET?!

  14. A skriver:

    Ah, jag hade unnat Dessie en succé! Eller vem är jag att ”unna” någon någonting.. Stort lycka till iallafall till dig Dessie!

  15. Anonym skriver:

    Undrar om det är samma ”agentur” som Dennis M skulle jobba för för några år sedan? Kommer någon ihåg vad den hette?

  16. Tatiana skriver:

    Jag tycker Dessie ser riktigt bra ut!
    Om hon nu har blivit kontaktad av en agentur sa önskar jag henne det basta.
    Det ar kul att modella (när man ser resultatet av bilderna).
    Du da Camilla? Forsokte inte du bli modell när du var i El Lay? Du har val lagt upp några gamla zed cards eller bilder pa dig själv har?
    Hur gick det med den karriären?
    Vilken agentur skrev du kotrakt med? Frilansade du eller var det en san dar scam agency som typ La Talent som tog betalt av dig for att du skulle fa dina zed cards?
    Nyfiken.

  17. Mikaela skriver:

    Hon är väldigt orange! :)) Bara en notis.

  18. Anonym skriver:

    Ja, hon kan säkert bli någon typ av modell, men jag tycker att hon ser lite för ”vanlig” ut och med lite för kort hals. Sen hade hon säkert haft större chans med naturliga läppar, fattar inte grejen med dessa läppar, det är verkligen asnice men småläppar ?

  19. Li skriver:

    Förstår inte hur företag kan välja att arbeta med en sån lat människa.

  20. Amor skriver:

    Tycker hon ser äcklad ut på den här bilden. Varför putar hon sådär konstigt med läpparna? Behövs det verkligen när hon redan har fyllt ut läpparna så mycket? Tycker det här mer ser ut som en instagramselfie än en modellbild.

  21. Anna skriver:

    Dessie har sådant tråkigt utseende och hon ser mkt äldre ut än vad hon är

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg