Erkänner Catrin brott?

10:00 18 Dec 2016

Catrin Hedlund:

cat

Catrin_hedlund_bedragaren snappade upp på sin Instagram att Catten af Tälje faktiskt erkänner sig skyldig till de bedrägerier hon gjort sig skyldig till sen den förra domen föll.
Undrar om hon ens inser själv att det är det hon gjort?

Annars finns det en artikel i dagens Aftonbladet om Catrin. Elli – som den drabbade kvinnan heter – var med i Brottsplats Sverige och berättade om hur Caty blåst henne på pengar.

as

elli

aaa
aa
a
Källa Aftonbladet

9 kommentarer | “Erkänner Catrin brott?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nina skriver:

    Det är så sorgligt att det inte finns typ körkort och lämplighetsbevis innan idioter skaffar barn.

  2. Q skriver:

    Om man ska försöka förstå hur Catten tänker, vilket inte är helt enkelt, så tror jag hon menar att hon blev anhållen för att de TROR hon återfallit i brott. vilket naturligtvis är helt fel eftersom Catrin gång på gång bedyrat sin oskuld och slutat vara kriminell för läääänge sedan.

  3. Peter skriver:

    Tror inte man kan förstå hur Catrin tänker, hon har ju bevisat gång på gång att hon inte tänker alls??
    Jag fattar bara inte, va fan har hon gjort med alla pengar hon stulit?
    Uppenbarligen inte betalt räkningar (då hon har mkt som ligger hos KFM), och inte har hon åkt på några super lyxiga
    resor heller?
    Hemmet är rätt sunkigt (polaren har varit där) inga fina, dyra föremål heller.
    Fattar inte hur idioten kan fortsätta leva så som hon gör utan att ens ett försök att betala tillbaka till någon för det hon blev dömd för i våras!!!
    Alla dessa personer väntar på sina pengar men Catrin hon fortsätter lägga pengar på utgång, shoppa, julklappar och annat skit!
    Istället för att börja betala tillbaka det hon stulit och blivit dömd för!
    Jäkla människa!

    1. Q skriver:

      Hon skrev nån gång i bloggen att det mesta av pengarna hon lurat till sig gått till att äta mat ute (och resor), det är därför de är vana att äta ute 24/7 typ…

    2. Anonym2 skriver:

      Å så tar hon springnotor på hotell också 😉 så inte ens det lägger hon pengar på.

  4. Tjillevippen skriver:

    Som alla lågbegåvade människor så gillar Catrin ”gratis grejer”. Det spelar egentligen ingen roll vad det är så länge hon slipper betala. Ett slags fattigdomsbevis, helt enkelt.

    1. Anonym skriver:

      Väldigt stor skillnad på att gilla gratis grejer och att stjäla och begå brott. Sen så är det faktiskt de som har mest pengar som får flest saker gratis som tex bloggare och kändisar. Titta bara på den fina goodiebagen som delas ut till oscarsvinnare som redan är typ miljardärer. Bill Gates har nog fått många gratis luncher i sitt liv och han är knappast lågbegåvad.

      1. Tjillevippen skriver:

        Bill Gates drivs inte av att få ”gratis grejer”. Som så många framgångsrika entreprenörer drivs han av en vision. Sedan får han kanske ”gratis grejer” på köpet, som bonus, men det är inte hans ”raison d’être”. Catrin (eller Latrin som hon träffande kallades ett tag) ser sig själv som ”vinnare” när hon har fått en billig semester i Sopot eller en gratis film som hon inte har valt själv. Där har du skillnaden mellan en begåvad och en lågbegåvad människa. Vem tror du är lyckligast?

        1. Anonym skriver:

          Jo, det fattar jag med. Poängen vad att man inte ska göra koppling mellan lågbegåvad=fattig=gillar gratis grejer= stjäl. Förstår så klart att Bill Gates drivs av andra saker än Catrin, har inget problem att man kritiserar Catrin tycker bara att man inte ska hacka på fattiga gratis gillare eftersom de som får mest gratisprylar inte är fattiga.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg