Kan hon ens kalla sig bloggare fortfarande?

18:00 17 Dec 2016

Paow:

paowBilden är manipulerad.

Paow åkte till Thailand den 4 december och har sedan dess publicerat 14 inlägg: 

– 8 av dem är rena reklaminlägg.
– 3 är gästinlägg från Lisa Anckarman
– 3 har Paow skrivit själv varpå 1 består av två bilder på hennes kille, och de andra två utgörs av suddiga mobilbilder och gnäll från Thailand.

Är det NÅGON av er som fortfarande klickar er in på denna stendöda blogg? Förutom jag då.. =)

17 kommentarer | “Kan hon ens kalla sig bloggare fortfarande?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. LA skriver:

    Nope och jag skulle förmodligen inte ens reagera om du slutade skriva om henne.

  2. Anonym skriver:

    Snark. Så fruktansvärt tråkig människa.

  3. Malin skriver:

    Jaa tyvärr, ångrar mig i princip varenda gång jag klickar in..precis på samma vis som med dessie. Stendöda bloggar båda två och skriver de nånting så blir man mest irriterad hur jäkla idiotisk texten oftast är. Mycket har försämrats på ett år men svårt att släppa då man läst deras bloggar sen de började??

  4. Anonym skriver:

    Har inte gått in där på över tre år! ?

  5. Anonym skriver:

    Jag undrar, Camilla, du är ju en vuxen människa. Skäms du inte över vad du gör med ditt liv? Att sitta och skvallra och klanka ner på unga tjejer så som du gör i den här bloggen? Jag hoppas för mitt liv att jag inte är som du när jag närmar mig 40 års ålder….

    1. Anonym skriver:

      En vuxen mobbare

    2. JoTjena skriver:

      Skäms inte DU som hänger här på bloggen och försöker läxa upp Camilla. 😛
      Om jag inte gillar en blogg så skiter jag helt enkelt att gå in på den. Rekommenderar det starkt. Varför sitta och reta upp sig i onödan liksom?

      1. Anonym skriver:

        Haha och så denna lilla armé som står bakom och ständigt ska försvara Camilla. Känns som jag kastats tillbaks till högstadiet…

        1. Salsan skriver:

          Är 1 person en armé?

        2. JoTjena skriver:

          Min åsikt är att jag tycker det är riktigt korkat att hänga på en blogg som man retar upp sig på + att försöka läxa upp blogginnehavaren. Vad får man ut av det? Handlar inte om att försvara just Camilla.

          Själv slutade jag läsa Paows blogg när hon svarade en läsare som undrade om henne katt. typ ”Hoppas din mamma dör” . Sedan dess har jag aldrig mer klickat in mig där.

          1. anonym skriver:

            Så det är skillnad o läxa upp bloggare änn och läxa upp blogginnehavaren?? Förklara det. Vuxna människor som mobbar. I början var det skoj men det har bara blivit grovt och gått för långt. Ingen roligt utan en bitter smak i munnen. O sen det här med tyra hela jävla tiden. snacka om besatthet. Det är faktiskt otäckt. Ok o skämta lite men rena elakheter är bara fult o att göra bort sej som människa. Då blir det kräkningar och ingen gillar och bli kränkt. Fattar man inte det som vuxen människan då är det illa.

          2. JoTjena skriver:

            Till anonym :
            17 Dec 2016 kl. 21:10

            För mig blir detta ännu märkligare. Om man tycker en blogg sysslar med mobbning samt kränkningar och får en bitter smak i munnen. Den besöker man. Jag hade då aldrig klickat in mig på en sida som jag tyckte så om. För mig blir det lite skevt.

            Saklig kritik är en sak men att sitta med härskarteknik och trycka ned blogginnehavaren med personangrepp, då är man ju inte bättre själv. För mig blir det lika fult.

        3. anonym skriver:

          Anonym högstadiet var toppen mot det här. Hade askul här sprutar elakheter som eld från en drakens mun. Ibland mer ibland mindre. Synd om vissa som har hat i sej måste må uruselt. Men det är ingen ursäkt jag och flera jag känner fått nog. Det hackas om och om igen på samma personer. Är det kul nej det är inget kul .

    3. Sandra skriver:

      Frågar du människorna som skriver skvaller i tidningar varje dag samma sak? Jag kan lova att vi är många fler som är intresserade av alla ”kända bloggare” år 2016 än vi är intresserade av kändisars skilsmässor och utlandsresor. Du verkar ju faktiskt också gilla skvaller? Även om du och typ 80% till bara gör det i smyg ?

  6. Nicolina skriver:

    Läser enbart genom app med RSS-feed (Blogkeen)! Om alla gjorde det skulle bloggar som inte uppdateras inte få ett endaste klick ju 🙂 och vad det gäller Paow specifikt så försvann hon från min feed ihop med Dessie yeeeaaaars ago

  7. Anya skriver:

    Kan du inte sluta skriva om den här ointressanta, rasistiska, facistiska och extremt korkade bruden? Jag kan inte klara henne och det vänder sig nästan i magen på mig när jag ser bild på henne härinne. Ge henne inte uppmärksamhet. Hon får lära sig att uppdatera sin blogg and get back in the game innan hon ens är värt att nämna här.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg