Hitta Vänner i Malmö

09:01 12 Dec 2016

malmo

Skriv något om dig själv och glöm inte att lämna din mailadress så dina nya vänner kan kontakta dig!

20 kommentarer | “Hitta Vänner i Malmö”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jessica skriver:

    Pluggar för tillfället i Lund och ska bo här i två år till innan flytten går till Malmö där sambon nu jobbar! Gillar naturen och att göra saker. Har varit väldigt engagerad i studentlivet och är nog rätt klar med det ”galna” festlivet även om en utgång kan vara kul ibland! Älskar djur och är uppvuxen på gård med allt från får till hästar nära mig.

    Letar kanske inte efter någon att träffa ibland utan är sugen på att få en till bästa vän! Någon som man kan lita på och alltid ha kul med! ☺️ Någon man dels kan sitta brevid en hel kväll och dricka te till en bra film med men också åka iväg och kanske bowla, gå i skog eller bara göra något! Någon som går att skämta med men också prata allvar med.

    Har du dessutom djur eller en fotbollsälskande sambo (fotboll är nämligen prio ett hos min sambo) så är det verkligen inget minus! ?

    1. Sofia skriver:

      Pluggar i Lund – check!
      Bor i Malmö – check!
      Gillar te – check!
      Älskar djur – check!
      Har en katt – check!
      Har en fotbollsälskande sambo – check!

      Övrigt om mig: jag gillar att laga mat (och blogga om det), diskutera livet och dricka rödvin. Går ut ibland men tycker den perfekta lördagkvällen är att umgås hemma med några vänner och äta middag tillsammans.

      Jag uppskattar humor och ärlighet. 🙂

      1. Jessica igen skriver:

        Herregud, kan det bli bättre? ?
        Skriv gärna till mig på Facebook! Heter Jessica Lundström och har en profilbild med lockigt hår, blå klänning och ett glas ☺️

        1. Sofia skriver:

          Done and done! 😀

      2. Kattis skriver:

        Checkar av på allt förutom fotbollsälskande sambo, däremot ställer han upp att kolla om alla andra vill och är peppade…han brukar lätt dras med i mitt hejande 😛

        Var aktiv inom studentlivet tills jag började jobba. Pluggade dessutom också i Lund, men jobbar nu sen 2.5 år tillbaka. Har tre katter, älskar middagar men säger inte heller nej till galnare grejer ^^,

        1. Sofia skriver:

          Hur kontaktar vi dig då? 🙂

          1. Kattis skriver:

            Heter Katrin KT på Facebook (arbetar inom socialt arbete så därav lite hemligare namn) och har en fin selfiebild, haha. Bara att slänga iväg ett meddelande ?

    2. Ansjovis skriver:

      Pluggar i Lund, bor i Malmö, har hund, sambo älskar MFF ? Gillar att baka och rita!

    3. Jessica skriver:

      Ni får alla gärna höra av er till mig! ? Jag som oroade mig över att ingen skulle svara!
      Lägger en länk till min Facebook så ni hittar mig ☺️ https://m.facebook.com/creepcraap

      1. Ansjovis skriver:

        Jag har ingen fb! Men om du ser det här och har en mejl kan du lämna den så kan jag slänga iväg ett meddelande, jag kikar in imorgon eller så och ser om du svarat ?

    4. Aasa skriver:

      Hej! Jag kommer flytta till Malmö i vår, efter att ha bott utomlands i flera år – och jag känner ingen! Utom min engelske man som lär sig svenska nu!
      Gillar att resa, laga mat, läsa kläder och är lite av en gamer. Pluggar språk deltid.

      Letar efter vänner som är härliga, lättpratade men också kan vara allvarliga. Jobbar inom mat /dryck branschen, vill skaffa hund! Vill träffa någon som gillar middagar, gå promenader, åka på utflykter, och ta en öl efter jobbet! Och gärna någon som kan ge mig lite Malmö inside information! 😉

      aasa1981@gmail.com

  2. Amanda skriver:

    Hej! Jag är en snart 26-årig norrbottning som ska flytta från Luleå till Malmö med sambon i början januari.
    Känner ingen där och har ännu inget jobb vilket gör att jag är rädd att jag kommer känna mig ensam.
    Jag skulle gärna lära känna folk som är samhällsintresserad, lugna och lättsamma.
    Nån som kan visa mig runt i Malmö och ta en fika med. 🙂

    Maila mig gärna på amandanikkalavainio@gmail.com

  3. Aasa skriver:

    Hej! Jag kommer flytta till Malmö i vår, efter att ha bott utomlands i flera år – och jag känner ingen! Utom min engelske man som lär sig svenska nu!
    Gillar att resa, laga mat, läsa kläder och är lite av en gamer. Pluggar språk deltid.
    Letar efter vänner som är härliga, lättpratade men också kan vara allvarliga. Jobbar inom mat /dryck branschen, vill skaffa hund! Vill träffa någon som gillar middagar, gå promenader, åka på utflykter, och ta en öl efter jobbet! Och gärna någon som kan ge mig lite Malmö inside information! ?
    aasa1981@gmail.com

    1. Ansjovis skriver:

      Kan ge lite hundtips, har en 1-årig hund i Malmö ? Slänger iväg ett mejl när jag sitter vid datorn istället!

    2. Dori skriver:

      Jag är också på väg att flytta till Malmö! 5 år utomlands och flyttlasset går nästa vecka. Jag vill gärna lära känna Malmöiter som gillar den här bloggen. Själv gillar jag långa restaurangbesök (alltid med efterrätt), ta en bio, kalla promenader vid Ribban, testa spännande drinkar och roliga träningspass.

      Oj låter som en kontaktannons men ja ni förstår vad jag menar. Låter det som du?

      1. Aasa skriver:

        JA! Skicka ett mejl!

  4. Anonym skriver:

    Bor nära Malmö, pluggar juridik, styr ett eget företag, älskar allt med ekonomi, företagande, sälj mv. Jag är en ambitiös med stora drömmar om min framtid och är en riktigt workoholic! Tyvärr har jag förlorat massor vänner av just den anledningen, då jag knappast har (hade) tid att ses, men nu när jag håller ledigt under längre perioder åt gången kan jag inte låta bli att önska att det fanns någon jag kunde gå ut och fika med eller ta en promenad i stan med (OBS. Jag festar tyvärr knappt längre, så helst inte en blöt utekväll). Just nu i december gör inte annat än att sitta hemma och…. vara uttråkad. Jag har inte någon utöver min fästman att hänga med, så jag tror även att han skulle bli otroligt glad, hah…. 🙂

    Är du min long lost friend? Jag kan tyvärr inte ses varje dag, jag kommer tyvärr inte att svara alla SMS dygnet runt. Men snälla, ha tålamod med mig och förstå min sits. Du får gärna vara i samma sits som mig, så vi kan pusha och inspirera varann, men det är absolut inget krav!

    1. Anonym skriver:

      Det skulle stå att jag är en ambitiös tjej* 🙂

  5. A skriver:

    Kan tipsa om att ladda ner appen Gofrendly, lite som en Tinder för vänner, bra ställe att hitta nytt folk att hänga med.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp