Hitta Vänner i Stockholm

09:00 12 Dec 2016

sholm

Skriv något om dig själv och glöm inte att lämna din mailadress så dina nya vänner kan kontakta dig!

19 kommentarer | “Hitta Vänner i Stockholm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emelie skriver:

    Kul Initiativ!

    Jag heter Emelie och är relativt nyinflyttad här i huvudstaden. Jag läser en magister i statsvetenskap och känner inte så många här ännu men då jag antagligen kommer bo kvar här ett tag så vill jag träffa ny vänner! Jag är en nörd med stora mått (Sci-fi/fantasy) och har en förkärlek till skridsko åkning!

    1. emelie skriver:

      även jag glömde mailen, haha

      emelie.andreasson@hotmail.com

  2. Susann skriver:

    Yeeeay vad roligt ?

    Jag har bott i Stockholm i ca 2.5 år och pluggar just nu till lärare på SU.
    Jag hade gärna velat träffa någon/några trevlig människor som gillar att fika, gå ut o gå och träna. Jag bor i Täby kommun så om det finns några vänliga själar där omkring ☺

    OBS jag är egentligen från västkusten o kommer åka dit väldigt snart för att fira jul med familjen

    Finns på instagram: kristiansensusann
    suss_mary@hotmail.com

    1. Susann igen skriver:

      Är förresten 21 år (22 i januari) för den som tycker att det är intressant 😛

  3. Mia från Malmö skriver:

    Hej!

    Jag heter Mia och har precis fått anställning i Stockholm! Jag är en glad och peppig tjej från Malmö som har lätt för att skratta och är glad att få laga mat och baka. När jag inte kollar serier, springer rundor och broderar så älskar jag att svirvla ute på stan- fönstershoppa och fika är ett måste om söndagarna!
    Förutsatt att jag lyckas hitta ett boende så hoppas jag att jag lyckas hitta någon god vän eftersom jag känner ingen i Hufvudstaden! May the odds be in our favor för jag lagar grymma daimbiskvier!

    1. Mia från Malmö skriver:

      Haha glömde lämna mail!
      mia.ninnis@hotmail.com

  4. Maria skriver:

    Shit vad kul!
    Har till och med hoppats flera gånger att du ska fixa nåt sånt här på bloggen, för i kommentarsfältet brukar det vimla av roliga och träffsäkra kommentarer och de bör ju vara skrivna av sköna personer liksom. Man kan ju hoppas 🙂

    Jag heter Maria, pluggar till förskolllärare på SU ocj bor i Bromma med min sambo. Jag har kommit till det där stadier där jag insett vilka mina riktiga vänner är och att det faktiskt inte är särskilt många. Skönt på ett sätt, men jag har i samma veva insett att jag har lite plats över i hjärtat för någon mer, som förhoppningsvis kan bli Den Där Personen som allt bara är självklart med, ni vet.

    Jag älskar sociala medier, riktig junkie, men är på samma gång fågelskådare så variationen är rätt bred vad gäller intressen. Haha! Älskar barn och är sugen på att skaffa egna inom en snar framtid. Gillar MAT, främst att äta. Massor helst. Har totalt tröttnat på att gå ut och slira, tar hellre en öl och sitter och snackar nånstans.

    Kuriosa: Bonde söker fru och SKAM är det bästa man kan se. Är blockad av Anna Stolledano Book för att jag skrev nåt till henne på fyllan som jag ej minns.

    Juste, är 24 år. Hör av er för tusan!!!! 🙂
    Maria.stromberg1@hotmail.com

    1. Marapuu skriver:

      ”Är blockad av Anna Stolledano Book för att jag skrev nåt till henne på fyllan som jag ej minns.”

      Hahahaha, jag dör!! 😀 😀 😀

  5. Jennifer skriver:

    Hej! Jag heter Jennifer och jag är 23 år, bor i en förort norr om Stockholm. Jag studerar på heltid till lärarare. Jag älskar att umgås med med mina nära, jag tycker om att skratta och bara hitta på roliga saker, både stora och små. Jag kan vara väldigt blyg i början men när jag känner mig bekväm så är jag roligare, jag vet inte. Att titta på film och serier är en intresse och i början på nästa år så ska jag börja på taiboxning. Var svårt detta var?Min mejl är jjenniferhansen@hotmail.com ifall någon vill höra av sig :).

  6. Gaby skriver:

    Men åh vad kul!

    Hej, jag heter Gaby och är 24 år gammal. Bor ca 15 min utanför centrala stockholm. Både pluggar och jobbar.

    På min fritid så älskar jag att baka och fika, strosa på stan, kolla serier och umgås gärna med min familj (och vänner såklart!). Går hellre ut och tar en öl och snackar skit än att gå ut och festa. Uppskattar god mat, sociala medier (youtube bl.a.), smink (sminknörd, men för den delen inte ytlig), rita och läsa en bra bok!

    Har alltid värderar nära vänner mer än en massa ytliga, men skulle mer än gärna hitta någon/någr goa vänner till.

    Tveka inte att höra av er, skulle vara supertrevligt att lära känna någon ny rolig typ ☺️ Min mejladress är gabyv.rogers@gmail.com . Instagram är Gabbsans om det för någon anledning skulle vara lättare att ta kontakt där!

  7. Mickan skriver:

    Men yey vad roligt!

    Jag heter Mikaela och är 28, bor i Huddinge (men snart i hus i Tungelsta) med min sambo och vårt treåriga yrväder. Jobbar på en myndighet på dagarna, tränar en del på fritiden och älskar att baka.

    Jag har efter en längre tids depression tappat nästan alla vänner, och att hitta nya i min ålder är inte det lättaste. Så då är det här ju perfekt! Jag saknar att ha vänner runt mig som jag kan spontanfika med, ringa och prata om allt här i livet, vänner som man både kan skratta och ha djupa diskussioner med.

    Hör gärna av er! Min mail är: mikaela.kauppinen88@gmail.com, eller Mikaela Kauppinen på Facebook 🙂

  8. Jessica skriver:

    34-årig tjej från norra Sthlm. Inflyttad för ca 5år sedan till ”storstan”. Inga barn än. Jobbar som bilsäljare. Älskar äventyr/resor/gå ut på nattklubb nån gång ibland, fika, bio, restaurangbesök, köra sportbil (har en egen). Tränar några dagar i veckan men är absolut ingen träningsjunkie. Älskar filmer och serier.

    Jag ser på mina vänner jag har idag att dom har ett otroligt stort kompisgäng. Och här sitter jag, alltid som 5e hjulet och känner mig ensammast i världen. Kanske för att jag är nyinflyttad men jag har liksom inte ”bondat” med någon här än…

    Jag söker efter en eller flera NÄRA vänner. Ni vet, såna som finns där i vått och torrt. Som man kan skratta och gråta med. Jag är en väldigt god lyssnare, saker stannar hos mig och jag vill ha det i retur. Jag vill ha vänner som lika gärna kan gå ut på krogen en kväll som att sitta hemma i soffan och kolla på film. ?
    Varför inte en road trip på sommaren i vackra Sverige med ett glatt tjejgäng?
    Och vad roligt det skulle vara att bara ha en vän som vill åka och bada en varm sommardag…pinsamt men jag brukar få åka själv till stranden. ?

    Äsch, jättesvårt detta men så glad att CamCam ger oss möjligheten. Tänkte nästan lägga ut en kontaktannons på FB ”Sökes tjejvänner”…men det känns så patetiskt. Hoppas på att det finns fler roliga tjejer här. ?
    Min mail: jezzie@live.se

  9. Linda skriver:

    Bästa grejen!

    Linda heter jag, blir 28 i april. Har två dörrar, en på 1år8 månader och en på 3 månader. Jag och min man ska precis börja husbygge ute på Värmdö och det skulle vara skoj med lite mammavänner i närheten. Stora tjejen börjar på förskolan i januari ngr timmar/dag. Så det är oftast jag och mini.

    Älskar att vara ute och när jag är barnfri smutta på vin. Mat gillas också! Nu är ju inte dagarna så planerade men vi trycker in så mycket bus som det går:) och hinka massa kaffe.

    När jag inte är mammaledig jobbar jag i butik, men drömmen är mäklare så det är planen lite längre fram:)

    Så det vore skoj med en mammavän som gillar stt prata om allt mellan himmel och jord och inte enbart bajsblöjor. Och som gärna gör detta över några koppar kaffe och promenader??
    linda.westerlund@hotmail.com

  10. Emilia Sandell skriver:

    Så bra initiativ 😀

    Emilia heter jag, 25 åring tjej som bor i Sollentuna men som snart blir sambo i jackobsberg (längtar så mycket haha) 🙂 Pluggar till digital strateg på nackdelen och jobbar samtidigt på Hunkemöller i Mall of Skandinavien 🙂 Så det är mycket på gång ^^
    Om dagarna när jag inte jobbar, är i skolan eller måste plugga så bloggar jag mycket, skriver, träffar vänner, tränar, drömmer om nästa resa man ska göra, äter gott, dricker gott och försöker må riktigt gott 🙂
    Hör gärna av er så styr vi upp en fika eller nått ^^
    Byemilia.nu.nu
    emiliarsandell@Hotmail.com

  11. Elisa skriver:

    Har aldrig kommenterat förut, men åh ja vad jag letar efter fler vänner.

    Jag är en 30-årig tjej som är lite av en nörd när det gäller film/tv (Netflix-maraton på helgen är något av en favoritsyssla), sci-fi, musik och skriva/webben (jag bloggar om än i litet format). Jag gillar även middagar, både ute och hemma, konserter, bio mm. Jag är öppen för det mesta så länge vi har kul! (förutom bowling och skidor, har aldrig riktigt förstått mig på det..). Sambo men inga barn.

    Är lite av en introvert men kommer igång ju mer man lär känna mig (det där att träffa någon för första gången är så nervigt! någon som håller med?). Gillar dålig humor, roliga youtube-klipp och att bara vara. Jag vill kunna skratta och gråta i mina vänners sällskap, sådär avslappnat som det ska vara när det gäller vänskap.

    Jag finns på elajsa@gmail.com 🙂

  12. Sandy skriver:

    25-årig tjej en bit norr om Sthlm. Kände igen mig så mycket i vad alla skrev under inlägget om LD, aldrig känt att jag passar in någonstans, aldrig varit någons första/andra/tredjehandval utan alltid absolut sista val.

    Sandy-l@outlook.com

  13. Andrea skriver:

    Åh vad roligt!
    Andrea heter jag, är 23 år och har precis fått jobb som förskollärare i Stockholm (tar examen nu i januari, så pepp)! Dock känner jag inte så många i huvudstaden och skulle bli så glad för en (eller flera) ny(a) vän(ner).

    Jag tycker om god mat, vin på uteserveringar, sociala medier, smink, kläder (oj vad ytligt det blev) och att umgås med familj och vänner. Hör av er om ni vill hänga någon dag!!

    Andrea.ekholm93@gmail.com

  14. Sanna skriver:

    Finns det ingen från Enköping här? ??

  15. Optimist skriver:

    28årig barnfri drömmare här :). Introvert och alkoholfri, språknörd och djurvän. Vore kul med fler vänner för aktiviteter/middagar då och då eller bara kontakt för att finnas där.

    blekkan at yahoo punkt se

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp