Men boo fucking hooo!

17:52 13 Dec 2016

Ex on the beach:

”Fittpetaren” fortsätter lipa om sin uteblivna ursäkt från NRJ att Ellen spelat fel låt i sändning..
Hur vore det om DU bad om ursäkt till ditt ex efter ditt sexuella övergrepp? Eller tar 10 minuter ur din ack så hektiska dag för att tala om för dina kids-fans att man inte behandlar en kvinna på det viset? Eller varför inte lägga dig och sparka dig trött i sängen? Vad som helst är bättre än det här konstanta lipandet över en ursäkt som du varken förtjänar eller som kommer att komma.

Snacka om att göra en höna av en fjäder! Hoppa på minsta lilla situation som är negativ mot DIG för en gångs skull och blåsa upp den till gigantiska proportioner – allt för att flytta fokus från ditt griseri!
Smart där – synd bara att det inte verkar funka!

Vad spelar det för roll om de spelade fel låt?
De är ju lika kassa båda två och ger mig sura uppstötningar så vad spelar det för roll? På grund av det här har din sorgliga ursäkt till låt fått mer uppmärksamhet än den någonsin skulle fått på egen hand så sitt ner, håll käft och sluta peta sovande tjejer i underlivet!
Patetiskt!

Och att avsluta inlägget med ett litet klassiskt hot cementerar bara din roll som Sveriges största loser!
Varför blev du inte en blöt fläck på lakanet?
Where is the justice?

41 kommentarer | “Men boo fucking hooo!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jenny skriver:

  Wow Camilla du är verkligen on fire idag. En pepparkaka kanske? 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Har redan bakat idag – en fucking pepparkakstraktor med släp. Den ser ut som om min treåriga gudson gjort den. =(

  2. Anya skriver:

   Varför ägnar den här fittpetande pojken inte sin tid åt annat än att prata om fel låt? Exempelvis som en offentlig ursäkt till exet, ett inlägg till unga killar om inte att våldta/fittpeta. You name it.

 2. Roza skriver:

  Jah tror dem spelade fel ”låt” med flit… ?

 3. anonym skriver:

  Vad bra du tar i när det gäller honom fittpetaren. Han är ego o ser inte sina egna fel. Men andras fel ser han desto mer. Bådar inte gott för framtiden . Utan respekt för andra människor blir han inte populär. Men tror ej han fattar det. O så partner? No way innan man mognar o kan ta in vad andra känner.

 4. Lo skriver:

  Vägrar acceptera att han är på riktigt. Att dela verklighet med sådana här människor gör mig riktigt illamående.
  Jag tänker låtsas att han är påhittad. Och att han inte har några som backar honom (VILKA ÄR DE? HUR KAN DE!?).

  1. anonym skriver:

   Lo vad bra skrivet. Låtsas som han är påhittad. Det ska jag ta med mej genom livet när en skitstövel dyker upp. Bra!!

 5. Josefine skriver:

  Hoppas han aldrig avlar sig…

 6. Nathalie skriver:

  En Anna Book light kanske 😉

  1. X skriver:

   Fittpetaren, Booken och Myggan…jag ser stora likheter mellan dessa ?

 7. Anne skriver:

  Blir så illa till mods av att hans flickvän går ut och försvarar hans beteende mot sitt ex. En kvinna som försvarar en kille som begått ett sexuellt övergrepp och förminskar vad han gjort, hur är det möjligt? Det borde väl varenda jävla människa/kotte/IQ-fiskmås på denna jord fatta och hålla med om, att det INTE är okej eller normalt att trycka upp fingrar i någons underliv när hon sover, och dessutom av en så jävla kränkande anledning. Blir förbannad! Jag och min kille har varit tillsammans i 12 år och delar allt, men skulle han trycka upp fingrar i min ”pussy” när jag sov för att kontrollera om jag varit otrogen så skulle han åka ut med ballen före, det kan jag lova.

  1. Anne skriver:

   PS: Menar såklart att det är sorgligt att hon är så förstörd/hjärntvättad (av honom? Samhället? Jag vet inte). Jag tycker synd om henne, låter hon män behandla henne på det sättet? Det är ju hemskt.

  2. anonym skriver:

   Till Anne håller med man gör ju inget som ens partner inte vill. Å han har ju inte frågat för hon sov. Det är sjukt att göra det ett övergrepp. Ingen sund relation kan man ha då.

 8. Margit skriver:

  Tur för honom att det är åldersgränsen som är 13 och inte en IQ-gräns.

 9. Anonym skriver:

  Men vad för ”medicin” har de gett till honom? Ska han spela upp en låt och låtsas som om det är deras eller vad, fattar inte?!

 10. two of a kind skriver:

  Vidrige, sjuke karl! Jag är inte så mycket för att kasta ur mig ”diagnoser” om folk sådär, men när man läser om narcissistisk personlighetsstörning så verkar typ allt stämma in på honom. Att han ges mediautrymme hjälper tyvärr inte till utan lär förstärka hans person.

  1. Sandy skriver:

   Karl?! Den där varelsen kommer aldrig bli en karl.

 11. Anonym skriver:

  För de som undrar kan jag meddela att Dessie inte uppdaterat idag (eftersom jag lovade att hålla koll åt er så ni inte behöver klicka er in hos henne). Återkommer i morgon vid 20 🙂

  1. anonym skriver:

   Bra du skrev det. Hur är dessie egentligen. ? Stort frågetecken dom som tror hon kommer blogga mer går rnog på en nit. Vill dra in pengar men göra så lite som möjligt. Så fel o taskigt mot läsare. Vart dom som följt henne flera år.

 12. Intedingari skriver:

  Det stör mig så enormt att Aftonbladet skrev om att fittpetarens låt inte var hans men att de inte skrev ngt om hans vidriga inlägg om övergrepp (eller hans ”skämt” om det för de som väljer att tro på det).

  1. Frida skriver:

   Håller med! Snacka om fel fokus deluxe.. fy fan.

 13. Nicks ? skriver:

  Den killen är fan inte smart. ?

 14. En fundering skriver:

  ”Och att avsluta inlägget med ett litet klassiskt hot cementerar bara din roll som Sveriges största loser!
  Varför blev du inte en blöt fläck på lakanet?
  Where is the justice?”

  Har läst din blogg i princip dagligen sedan start, men har börjat märka en lite taskigare attityd på senare tid. Jag förstår att din blogg är väldigt mer personlig än vissa andra ”bloggar om bloggare”, men blir allt oftare illa till mods när jag läser vissa inlägg. Ibland går det lite för långt, såsom det du avslutade denna mening med. Visst, han verkar vara ett RIKTIGT JÄKLA AS men känns ändå inte okej att önska någons död (eller icke-födsel). Det mesta på din blogg är kul och underhållande och skrivet med humor. Men ibland så går du steget för långt enligt mig. Annars tack för all den tid och möda du lägger ner på att underhålla och informera oss läsare med vad som sker i bloggarnas ”låtsasvärld”. Kram

  1. Nicks ? skriver:

   Håller med. Vissa inlägg (som detta) spårar ur helt i slutet. Älskar Cams generella finess, men den här typen av avslut blir bara plumpt.

  2. Linnea skriver:

   Jag önskar att inga våldtäktsmän blev födda. Hade undvikit mycket lidande för många kvinnor…

  3. Svatantrya skriver:

   Själv tycker jag inte alls att det är något farligt att skriva. Är man en idiot får man räkna med att folk har hårda åsikter. Sen är ju det där ett klassiskt uttryck och ingen önskan om någons död…

  4. Anonym skriver:

   Tror att tjejen han utförde de sexuella övergreppen på kände sig mer ”illa till mods” än vad du känner dig över Camillas text. Sluta flytta fokus, är så otroligt trött på det.

   1. En fundering skriver:

    Okej, detta var nog det sämsta möjligt inlägg att få fram min poäng eftersom många känner ett sådant hat mot killen det handlar om (med all rätt). Det jag vill få fram är att det känns himla trist att sprida inlägg som resulterar i enbart hatiska kommentarer. Jag tycker faktiskt inte det behöver spridas mer hat över internet än det redan gör, såsom i inlägg som detta tillsammans med negativa och hotfulla kommentarer. Vem det än handlar om, vare sig det är en våldtäktsman eller inte så finns det en gräns. Jag blir illa till mods då hotfulla bloggtexter såsom detta, ”Och att avsluta inlägget med ett litet klassiskt hot cementerar bara din roll som Sveriges största loser!
    Varför blev du inte en blöt fläck på lakanet?
    Where is the justice?”, blir normaliserat och stöds av flera liknande kommentarer.

    Jag är absolut för sakliga argument och skrivandet av texter där man försöker sprida större medvetenhet och dra fokus till stora problem i samhället såsom den här killens övergrepp på sitt ex. Men att skriva någonting som ovan är inte rätt väg enligt mig. Att kritisera och uppmärksamma orättvisor och hemskheter JA, men allt har en gräns på hur man ska gå tillväga. Har själv blivit utsatt för våldtäkt och är absolut för att uppmärksamma att det är ett påtagligt fel i dagens samhällsklimat som gör att killar kan få för sig att något som killen inlägget handlar om gjort är okej, men det finns andra vägar att gå än att skriva ett inlägg som detta som jag tror starkt bidrar till ett negativt klimat på internet överlag. Och det Camilla bla verkar vilja med sin blogg är att ungdomar ska få en bättre, säkrare och mer nyanserad tillbaro på internet. Hon uppmärksammar mycket som är fel med den artificiella bloggvärlden men jag tycker samtidigt att hon misslyckas stort i många avseenden och bidrar till att fortsätta sprida ett destruktivt klimat på internet. Blev lite luddigt kanske men försökte iaf få fram min poäng.

    1. Linnea skriver:

     Men vad skönt för dig att du kan vara saklig och debattera om och med våldtäktsmän istället för att sprida ‘hat’. Jag tror dock vi är många kvinnor som lever med ständig rädsla för att bli utsatta och det sticker verkligen i ögonen när en man som utsatt en kvinna för sexuellt övergrepp vill ha en ursäkt! Det sprider hat, oro, rädsla. Då blir det ett hätskt klimat eftersom det är något som ständigt påverkar oss kvinnor. Och jag har inget intresse av att vara förstående och ta hänsyn till dessa män. Jag vill bara att de ska försvinna.

     1. En fundering skriver:

      Hans inlägg om ”ursäkt” är skrattretande och det han gör förjävligt – håller med till 100%. Tusen gånger värre än det Bloggbevakning skrivit i detta inlägg, men är inte förvånad med tanke på den dåliga attityden han verkar ha dessvärre. Har dock betydligt högre aktning för Camilla och hennes omdöme. Det jag mest ville uppmärksamma är att Bloggbevakning i många inlägg har en väldigt nedlåtande och dålig attityd som främst sprider hat och hatiska kommentarer utan att egentligen ta tag i det riktiga problemet och ägna den största uppmärksamheten åt det istället för att slänga ur sig saker såsom ”Varför blev du inte en blöt fläck på lakanet? Where is the justice?”. Är enligt mig mer effektivt och mindre destruktivt för klimatet på internet att föra fram och uppmärksamma saker som detta på andra vis. Detta är väl det mest kontroversiella inlägget att försöka få min synpunkt fram, borde ha valt att kommentera ett inlägg gällande en annan person istället. Att bara spy ut sig en massa galla och önska någons död leder inte till en förändring av samhället och uppmärksammar inte roten till problemet, dvs anledningen bakom varför killar som honom beter sig som de gör och hur de lyckats få en så förjävlig kvinnosyn i ett av världens mest jämställda länder.

      Sånt här tycker jag är skitbra att uppmärksamma:

      ”Hur kan någonting så fint som Musikhjälpen mynna ut i en massa näthat?
      Fan, starta en egen insamling, panta burkar för barnens rätt att gå i skolan eller något annat produktivt men sitt inte och kasta en massa skit på en person som för det första inte är programledare till vardags och som för det andra med största sannolikhet ställer upp gratis – precis som alla andra som engagerar sig i musikhjälpen.
      Nä, kärlek till Little Jinder! Puss!”

    2. Anonym skriver:

     Ja, du har definitivt valt fel inlägg att föra din kamp i. Jag förstår vart du vill komma och du är väldigt saklig och förståndig i ditt resonemang dock så går inte det att applicera i en diskussion om en våldtäktsman som har massa kids som applåderar och hurrar på honom samtidigt som media står helt tysta näR vi verkligen behöver dem. Eftersom han själv inte förstår att han har gjort fel så är det ännu viktigare att han ser folk skriva om hur vrickad han är. Det finns ingen plats för sansade diskussioner när man har en person som honom på fri fot som inspirerar små killar att stoppa upp fingrar i tjejers underliv när de sover.

 15. Anonym skriver:

  Hej CamCam! Tänkte fråga dig, har du varit in på Michas nya bästis Challiiz blogg? Några reflektioner? Haha!

  1. Zandiih skriver:

   Hur gammal är ”Challiiz”? Känns så extremt fjortis stavning. Vad heter ”Challiiz” egentligen?

   1. Anonym skriver:

    Charlotte. Och är runt 30+ om jag fattade det rätt.

    1. Anonym skriver:

     Charlene var visst namnet. Skyller på tidig morgon.

 16. Eld skriver:

  skrattar högt varje gång jag läser ”fittpetaren” WHAT IS WRONG WITH ME

 17. Anya skriver:

  Tycker det här inlägget är VÄNLIGT. Han förtjänar mycket hårdare ord för att vara såpass ignorant, omogen, arrogant och fittpetande våldtäktsman.

  Att dessutom hota med att han vet saker om andra, herregud. Är han på riktigt? Han är långt ifrån Daniel og Ellens sofistikerade och inspirerande nivå. De hänger inte i samma kretsar och allt vad han säger är liksom.. noll. Jag tar honom absolut inte seriöst, det gör troligtvis ingen annan än hans små 12 åriga fans heller.

  1. Frida skriver:

   Tycker också att detta inlägg är vänligt i jämförelse med vad han förtjänar. Må han brinna i helvetet tillsammans med alla andra svin.
   Mvh en tjej som blivit utsatt för sexuellt övergrepp.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp