Vad hände med hat och hot?

17:00 13 Dec 2016

My Martens:

mygg2Öppen Instagram igen.

För ungefär en vecka sedan gick Myggan ut med buller och bång och sa att hon gjorde sitt Instagramkonto privat eftersom hon utsatts för så mycket hat och hot men nu verkar allt vara peachy keen igen eftersom konto återigen är öppet.

Kaaaan det vara så att det inte var så roligt att ha en privat konto eftersom de påverkade antal likes och kommentarer för ”fröken Bekräftelsebehov Galore”??
Någonting måste det ju vara för att Myggan ska tulla så mycket på sin nyss uppsatta princip.

Det ÄR verkligen folk som Myggan som urvattnar begrepp som hat och hot. Det är väl ingen som tror på att My på allvar utsatts för något av det när hon inte ens klarar av att hålla sin Instagram stängd i en vecka för just detta?
Är det någon som sett en tillstymmelse till hot eller hat på hennes blogg eller Instagram? Jag är benägen att hålla med er som påstår att hon bara hittat på alltihop för än så länge ser jag ingenting som tyder på motsatsen.

Upp till bevis eller håll snattran!

27 kommentarer | “Vad hände med hat och hot?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Hon är ju helt galen o sjuk på riktigt?

  2. Nina skriver:

    Myggan mytoman hela dan. ?

  3. Anonym skriver:

    Jag har följt hennes blogg ett par år. Har aldrig sett en hotfull eller hatisk kommentar. Däremot en hel del ifågasättande vilket inte alls är samma sak som hot och hat. Att hon blir ifrågasatt är ju som dom flesta vet inte så konstigt. Hon ger exempel på vad folk skriver för hat och hot som hon kallar det och hon får enligt sig själv hundratals sådana mejl och kommentarer. Ingen har sett dessa men hon lipar ofta om det. Tror att det är för att söka sympatier från läsarna och hennes för stunden vänner. Jag skriver för stunden vänner eftersom hon byter ut eller blir dumpad regelbundet. Mn undrar ju vad det beror på…

  4. anonym skriver:

    Hon var arg på någon som heter Andrea o skrev typ att hon inte ville ha andrea där o hon fått negativa kommentarer av henne. Tror myggan har temperament o visar det mer och mer. Min kommentar tog hon bort. O den var inte elak. Ja så är läget over and out.

    1. Anonym skriver:

      Hennes pappa går under namnet ”gaphalsen” i staden där han bor. Äpplet brukar ju inte falla långt från trädet och det stämmer bra i i detta fall ?

  5. X skriver:

    Jag kom att tänka på en grej…Myggan är ju väldigt imponerad av kändisar. I myggans snedvridna värd är nog booken en riktig kändis som hon gärna skulle vilja synas med. Tänk er dessa två offerkoftor tillsammans. Förstå så mycket tokerier damerna skulle komma fram till om dom umgicks och kunde bekräfta varandras galenskap ?

  6. Inna skriver:

    Ja, läs om hennes pappa ”Gaphalsen” som tydligen härjat runt i Jönköping (?). Iof rår ju inte hon för hur han beter sig, men…. Det jag reagerade på under tiden hon var Maggans ”bästa vän” var att HON blev bjuden på allt, aldrig att man såg att hon bjöd tillbaka. Inbjuden till hur många familjära middagar som helst. Hur många middagar har vi sett henne bjuda sina vänner på? Nya som gamla, nä! Säger en del i min värld i alla fall.

  7. Britt skriver:

    Då får väl jag ta på mig ”kärringen mot strömmen” kostymen då! Jag tycker att My verkar vara en mycket rar kvinna som får ta mycket negativa inlägg på flera ställen! Kan ni inte ge henne en chans, hon är en ung ensamstående mamma, hon har sonen varannan vecka! Hon verkar kämpa på så gott hon kan! Jag vet inte vad eller vad hon inte gjort/sagt, men för guds skull låt henne vara! Hon är väl inte en slagpåse som det är fritt fram att trycka ner till varje pris ?

    Jag undrar ofta varför vi kvinnor så ofta ”trampar” ner varandra när vi istället borde stötta varandra!

    Till sist, Nej jag känner inte My, är bara en gammal tant som bor ute i obygden!

    1. anonym skriver:

      Britt förklara varför hon är rar? O annat bra med henne. Skriver man en kommentar o det passar inte så tar hon bort den tex. O hur länge skrev hon inte om konkursen o gjorde jättedrama av det. Tycker hon verkar så självgod.

    2. A skriver:

      ”Britt”- Verkar mycket rar.. ja bättre att verka rar i sin blogg än elak, lömsk, egoistisk… Visst kämpar hon, kämpar med att synas, vara känd, hitta kändisvänner, få läsare/följare, samarbeten, lätta och mycket pengar.. De flesta kämpar, många många kämpar så mycket mer än My, och många är ensamstående med Flera barn och Varje vecka.
      Stötta just lögner och mygel känns lite svårt.
      Men visst är My säkert rar, gullig och trevlig ibland precis som Alla kan vara, även mördare, pedofiler och psykopater tyvärr..

  8. en som läser Mys blogg skriver:

    Håller med ovanstående kommentator. Jag känner inte heller My.
    Är också bara en gammal tant som bor ute i obygden men beundrar My för sin styrka Heja My.
    Det finns tydligen många stallkers och elaka fd vänner.Usch

  9. Sofia skriver:

    Nu var det ju DU som drog upp det, så varför säga att My skall hålla snattran?
    Hon släpper väl inte igenom hatkomentarerna på bloggen, och mycket kommer väl via mail oxå. Tror hon har visat upp några kommentarer i bloggen någon gång… Men om de är riktiga eller ej är väl svårt att bevisa?!
    Jag vet inte riktigt vad man skall tro om henne (…. Men hur många kändisars bloggar kan man tro på?
    Och hon är klart inte ensam om att göra sitt IG konto privat och sen öppna det igen. Jag tycker det händer jämt hos folk… Tror de gör det när det stormar som mest, och sen öppnar de igen när det verkat lugna ner sig.

    1. ABC skriver:

      Syns man inte finns man inte….. enkelt

  10. Anonym skriver:

    Fy fan vad elaka ni är dom flesta här inne! Och hur kan du som har denna blogg hålla på att skriva så mycket skit?! Sover du gott om natten? Har ni ingeting att göra om dagarna? Ett förslag:skaffa er ett jobb! Lämna My i fred! Vad har hon gjort er? Nä just det, ingenting! Jag läser inte allt som hon skriver, och jag håller inte med henne i allt heller. Men skillnaden är att jag behöver inte vräka ur mig en massa skit för det.

    1. Anonym skriver:

      Varför är det fel att ifrågasätta ett motsägelsefullt beteende? Varför är det fel att reflektera över det myggan skriver i bloggen? Myggan påstår att hon skriver en äääärlig blogg, varför är det fel att ha synpunkter på det när det är uppenbart att hon inte alls är så ärlig som hon själv påstår? Och nej, det är ingen här som utsätter Myggan för hat och hot!

    2. anonym skriver:

      Anonym jag tycker inte du låter trevlig o du vet inte vad hon gjort mot andra. Sköt du dit o lägg inte näsan i blöt utan håll dej du till hennes blogg o var nöjd med det.

      1. X skriver:

        Alltså denna kommentar är ju helt snurrig…fattar ingenting, nästan som om Myggan skrivit den ?

  11. A skriver:

    Tyvärr camcam så är det just såna här inlägg som triggar igång näthat ännu mer. Jag gillar din blogg men tycker att du ibland går lite över gränsen för vad som är ok. Tänk dig in i Mys situation istället. Jag köper inte heller allt My skriver men jag tycker faktiskt hon är oförtjänt all skit. Känner henne inte heller men har följt henne sen ems-tiden och alltid tyckt att hon känts äkta och jordnära, faktiskt.

    1. Anonym skriver:

      På vilket sätt menar du att camcams gick över gränsen i detta inlägg?

      1. Anonym skriver:

        Var inte just detta inlägget jag syftade på dock, läs min kommentar igen. Jag menade att jag tycker Camcam går över gränsen för vad som är ok i en så pass stor blogg med många följare. Känns tydligt vilka som favoriseras och vilka som gärna svartmål

    2. Ida skriver:

      Du tycker hon känns äkta och jordnära!??!?? Vet inte om du skojar eller är du ironisk kanske..eller myggis själv hehe..

      1. Anonym skriver:

        Nix, inte Myggis, tyvärr. Tänk att hon också kan ha folk som tar hennes parti? Snopet va?

    3. A skriver:

      ”A” Ja precis som en del inlägg My gör som triggar igång näthat, antar att du även tycker att My går över gränsen ibland då.
      Lite lustigt att du tycker hon känns äkta o jordnära hehe men alla har olika uppfattning och alla har rätt till sin uppfattning.

      1. Anonym skriver:

        Ja absolut har My också gått över gränsen i bland.

  12. A.N skriver:

    Nej inte sett hot eller särskilt mycket hat på myggans blogg, sett mer på andra bloggar, och mer hat mot andra på Mys blogg. Men frågor verkar hon inte gilla, det ser hon nog som hat och troligen ser hon avslöjanden som hot. Klart hon gjorde sin insta privat i några dagar pga Cams avslöjande om köpta följare och inte pga några allvarliga hot. My skriver säkerligen snart ett inlägg om näthat/hot med någon form av ”bevis”, som hon troligen skrivit ihop själv, efter att ha läst här. Ja helt klart överdriver hon allt snack om näthat, mobbing, hot o hat..men hon verkar väldigt känslig och paranoid..snacket om hot o hat ger ju sympatier och uppmärksamhet och blir ju också som ett ”skydd” för henne.

    1. Maggan skriver:

      EXAKT! Du har så rätt i prick allt du skriver!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG