Vi har en egen liten hjälpreda..

12:30 16 Dec 2016

GabJoss:

bagjoss

SuperJason hjälper till med paketinslagningen och om jag får gissa så gillar han snörena allra bäst.
Takes on to know one nämligen..
Jag har nämligen en egen liten paketfantast här hemma i form av Tjocka Hetsätarkatten.
Förutom öronproppar så är han helt besatt av paketsnören till den milda grad att jag fått göra om min inspelningsstudio till julklappsrum så jag har en dörr att stänga till. Häromdagen spydde han nämligen upp en hel tuss med paketsnöre som han lyckats tugga loss från en julklapp i ett obevakat ögonblick.

Är det förresten någon mer vars katt låter som sirenen på en brandbil precis innan spyan kommer? Och varför alltid på mattan? ALLTID PÅ MATTAN!
Vill han inte stänka ner sina tassar eller?
Va fan, han slickar sig själv i röven – och sen gärna mig på munnen – så vad kan lite magsyra mellan klorna egentligen göra?

20 kommentarer | “Vi har en egen liten hjälpreda..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nicks ? skriver:

    Min hund gör likadant! ALLTID på mattan. Jag tänker att det är för att han under produceringen av uppkastningen inte vill riskera att tappa tassfästet på den hala parketten.

    1. Tifli skriver:

      Skrattar så jag väcker barnen! ”Tappar tassfästet”.. ? Snorar och skrattar värre än Putin när Trump tillträdde..

  2. Prusseluskan skriver:

    Matta eller säng var min katts favoritområden. Lät som en igenstoppad dammsugare innan han la upp det.

  3. Anna skriver:

    Fattar inte heller varför det måste vara mattan?!?! Försökte lägga dit en tidning när min katt försökte spy förra gången, men då flyttade hon på sig Bara för att spy på mattan

  4. M skriver:

    Ja, våra katter spyr aaaalltid på mattorna. Det är ”jättekul”. Är för övrigt superbra om man kan undanhålla paketsnörena från sina kissar, eftersom tarmarna kan skäras sönder av snörena om katterna får i sig dem. ❤️

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag vet.. jag trodde inte mina ögon när jag såg vad man spytt upp.. Lilla korven! <3

  5. Blahabla skriver:

    Nu är min katt så pass duktig att han kräks på golvet, gärna öppet så jag ser det. Överdrivet renlig.
    Min hund däremot vill gärna kräkas i mitt knä om han får välja. Tur är väl det att han bara kräkts 2-3 gånger. Jag antar att han kompenserar kattens renlighet på det viset 🙂

  6. Kattis skriver:

    Häromdagen spydde min hund i sängen.. på mig 🙁 hade föredragit mattan.

  7. Cissi skriver:

    Fick åka in akut till veterinären för att min hund svalde presentsnören! Enligt vet så kan dom på nått sätt ställa till det rejält i tarmarna så var försiktiga med sånt runt djur som äter allt ?

  8. ABC skriver:

    Mina katter föredrar också att spy på mattan men jag brukar försöka ta hand om dem lugnt och sansat och ”hålla håret” som om de vore människor som är fyllesjuka, hehe.

    1. ABC skriver:

      Ja… då brukar de alltså kunna spy på golvet i stället.

  9. Kattprataren skriver:

    Katter spyr oftast på mattor/textilier för att få bättre fäste med klorna när dom hulkar! Dom får lite bättre kontroll över lillkroppen. *onödigt fast ändå lite nödvändigt vetande*

  10. Cia skriver:

    Alltid på matta! Men jag har lärt honom att spy på badrumsmattan! 🙂 Eftersom även han alltid ropar och jalmar före han spy, fick jag alltid bära/föra honom till toaletten när han började läta som att han ska spy. Efter ett tag lärde han att direkt gå till toaletten när han känner sig dålig. 😀 Badrumsmattan kan man bara kasta i tvättmaskinen.

  11. LGA skriver:

    Apropå djur som lämnar ofräscha presenter till sina ägare.
    Min mammas första katt födde sina ungar i hennes säng. Hon vaknade till klet och nya små liv!

    Ofräscht i meningen att det var massa ”livmodersklet” som katten inte hunnit ta hand om, alltså inte kattungarna i sig. 😐

    1. Sandy skriver:

      Åh vad fint :’)

    2. Anonym skriver:

      Min katt födde också ungar i min pappas säng! Vill tro att det var för att hon kände trygghet där

  12. Anna skriver:

    Jag har några gånger flyttat på min hund UNDER TIDEN hon spytt, enbart för att hon ska spy på golvet och inte mattan. Hon stirrar alltid kränk på mig efteråt

  13. Sandy skriver:

    Vår ena katt tjuter som en galning när det är dags att spy och såklart alltid på mattan. Hinner jag så flyttar jag honom alltid ut på golvet och sitter bakom och håller honom, annars backar han upp på mattan under kräkningen och lägger halva där. Soffan är också poppis så där kör vi filtar så det är lätt att bli av med skiten.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG