Här nystartas det!!

15:30 23 Feb 2017

Catrin Hedlund:

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 13.26.46
Saxat från Cattens blogg.

Det är inte bara Tyra som är ett fan av nystarter – även TäljeCatten verkar ha blåst rent i varenda hörn av sina sociala medier och tjoar om ”Ut med det gamla och in med det nya” som en annan överpeppad cheerleader.

På frågan vad denna nystart innebär så svarar hon ”Skulle nog säga nytt jobb, ny energi, positiva vibes, etc” men glömmer hon inte en sak?
Enligt åklagare Sundström så kommer även denna nystart med största sannolikhet även innebära en ny rättegång.
Men nytt är väl bra så det är bara att tjoa på?

Men hur ska det gå med alla livesändningar när hon bara blockar och stänger folk ute?
Häromdagen ramlade jag in på en live där det var jag och en person till – eventuellt en vän till Catten – och det enda som hände var att Catten satt och åt chips.
Helt ärligt så var det roligare och mer händelserikt att torka upp THKs senaste hetsätarspya från golvet.

Ni ser ju! Fattar ni peppen på den här liven?!

cat

38 kommentarer | “Här nystartas det!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Något som jag tycker är intressant är att Therese Lindgren berättar på Instagram att hon har haft vinterkräksjuka i 5 dagar, och att hon inte ens kan dricka vatten. Dagen innan det så publicerar hon ett inlägg i samarbete med ett företag där hon skriver ”Hur lyxig frukost åt inte jag imorse?! Jag älskar Risentas frukostprodukter som inte innehåller något tillsatt socker! ?? Imorse åt jag deras ekologiska granola i smaken Dadel & Fikon – det kallar jag #engodaremorgon.”. Tycker det är så fult att ljuga. Visst, hon är tydlig med att det är ett samarbete men hon ljuger ju tydligen om att hon ätit det.

  1. Rebecka skriver:

   Jag reagerade på exakt samma sak!

  2. Andy skriver:

   Hon ljuger en hel del för oss som följer henne men det slipper hon undan bara för att folk tycker om henne och ser inte att hon skulle kunna ljuga om något osv. Det är samma sak när hon sa förra året att hon inte tänker göra fler hauls med rabattkoder och visa upp produkterna i sina videor och så gjorde hon en video, 2 månader in i 2017 med just vad hon sa att hon inte skulle göra.
   Jag tycker även att hon och Anders verkar tjafsa typ hela tiden och hon verkar vara en förvuxen bebis.

  3. Hannah skriver:

   Men kan hon inte ha spelat in den sponsrade videon innan hon blev sjuk? Det är ju inte ovanligt att youtubers spelar in ibland flera veckor i förväg. Men jag har iofs aldrig sett hennes videos så jag vet inte hur hon brukar göra.

   1. Andy skriver:

    Syftar du på risentabilden eller videon när hon visar upp sponsrade produkter och ger ut en rabattkod?
    Risentabilden är ingen video och videon hon gjorde om de sponsrade produkterna så sa hon i något i stil med i videon att hon inte tänkte göra fler haul videor och ge ut en rabattkod men att hon gav det ett undantag för att ”videon har en bra innebörd”. Vilket fick mig att tänka, ”kan inte du göra en video som INTE är sponsrad som har samma innebörd?!”.

    1. Ella skriver:

     Vilken video är det du syftar på om rabattkod?

    2. Hannah skriver:

     Jaha ojdå trodde det handlade om en video, men läste om nu och ser att det handlade om ett inlägg på insta ? Min kommentar är inte längre befogad

 2. Anonym skriver:

  Enligt bloggen så har hennes fantastiska advokat ringt idag igen med bra nyheter 🙂 Har man hört det förut!?! Aldrig varit med om en person som har så tragiskt liv men konstant får ”bra nyheter”

 3. Nina skriver:

  Vad menar hon med ”MyLifeIsYourMovie” Hon skriver idag ”Powernappade i 45min, sen blev jag väckt av att advokaten ringde med lite bra nyheter”
  Undrar vad hon menar med det

  1. Nina skriver:

   Fått nytt jobb och ska åka utomlands nästa vecka måste ha en väldigt förstående arbetsgivare.

   1. Z skriver:

    Jag har gjort det flera gånger. Har aldrig varit ett problem.

 4. Anonym skriver:

  Hon blockade mig och kallade mig för en ”hater”. 🙂 Jag frågade bara hur hon kunde bete sig så nonchalant mot hennes offer (hon rättfärdigade att shoppar och åker på semester). Hennes kompisar hoppade på mig fort som attan.

 5. Gudde skriver:

  I och med att hon är en sådan skithög tycker jag att det är helt okej att kalla henne Latrin. Här en nytagen bild från hennes glamorösa liv i kollektivtrafiken:

  http://sv.tinypic.com/view.php?pic=nwk83l&s=9

  1. Ida skriver:

   Den är däremot inte nytagen 🙂

 6. Anonym skriver:

  SwedishNaturals har lagt upp bilder på Dessie där man ser hur mycket Dessie redigerar sina egna bilder med filter och mjukar upp sin hud. Ok att man självklart lägger upp bilder där man tycker man är fin men hennes bilder skiljer sig rejält från verkligheten. Dessutom vet jag inte vad jag tycker om SwedishNaturals kundrådgivning…varför låter man en kund färga sitt hår ton i ton med sin brun utan sol hud? Det blir inga kontraster i utseendet.

 7. M skriver:

  Jag har en ärlig och genuin önskan. Går det att blockera The Real Hmm från kommentarsfältet? Jag får riktiga obehagskänslor av hens kommentarer och hon tar över varenda inlägg med ändlösa kommentarer. Man orkar inte ens gå in i kommentarerna för att man vet att hen är därinne och domderar och trycker ned andra som försöker kommentera. Det är helt sinnessjukt. Det är så tråkigt att en person ska styra ett helt kommentarsfält och göra det supertrist att kommentera när man tycker så mycket om bloggen och diskussionerna i övrigt. Det går liksom inte heller att bara scrolla förbi eftersom det är varenda inlägg som besudlas av hennes formuleringar. Snälla!

  1. Anonym skriver:

   hen, hon, det blev lite olika där. Sorry!

  2. Sydney skriver:

   Tänk, själv gillar jag för det mesta The Real Hmms kommentarer då de ofta ger ett annat perspektiv och skapar bra dialog här i kommentarsfältet. Blir så mycket roligare diskussioner när inte alla tycker samma, och mycket handlar om i mitt tycke välbehövliga ifrågasättanden.

   Dessutom kikade jag på typ senaste 15 posterna och du överdriver väldigt om hur mycket kommentarer som kommer från The Real Hmm. Så.. scrolla på och let The Real Hmm liiiive. 🙂

  3. Matilda skriver:

   Det finns människor som sprider så extremt mycket hat och förakt här inne och folk hänger upp sig på hmm. Låt henne vara, hon gör verkligen ingen illa.

  4. Anonym skriver:

   Åh jag håller verkligen med! Tycker TRH förpestar kommentarsfältet 🙁

  5. ah skriver:

   Jag ser hellre att du blir blockerad tbh. Undrar lite också hur lite liv du har? Om man orkar lägga ner energi på att störa sig på EN person som KOMMENTERAR på en BLOGG.

   Herrejösses.

   1. Anonym skriver:

    Vad mycket tydligare det blir när du använder VERSALER på vissa ord sådär. Not.

    En person ja, som kommenterar på en blogg ja, men hela tiden och på varje inlägg och kommentarer som är milslånga. Blir rätt övertagande då.

    Herrejösses.

    1. ah skriver:

     Vad tråkigt att du inte tyckte det blev tydligare. Kan förenkla det för dig eftersom du inte hängde med:

     The-real-hmm-varken-skriver-i-varje-inlägg-eller-gör-milslånga-kommentarer-hela-tiden-men-du-kanske-borde-gå-till-optikern.

     #skullegåtttillspecsaversistället

     1. Anonym skriver:

      Känns det bra nu? 🙂

     2. ah skriver:

      Om det innebär att du gick till optikern och fick glasögon så du slapp sitta här, bitter och med huvudvärk – ja jävlar så bra det känns!

     3. Linda skriver:

      Om det nu ändå ska blockeras så vore det en bra ide att blockera dig med ah.

      Du är rent utav otrevlig.

     4. ah skriver:

      Kul att ni är 3st som tycker det. Skicka in en ansökan om att få mitt nick/ip bannat till Camilla då, men sitt för gudsskull inte här och klaga och bidra till mer dålig stämning. För det är ju rent utav otrevligt.

     5. Henrietta skriver:

      Och jag som skrattade gott åt #skullegåtttillspecsavers. ah ska inte blockeras, hen behövs!

  6. Emelie skriver:

   Blockera är väl kanske att ta i, men The real hmm kanske kan ta åt sig när det skrivs negativt om hens kommenterande.
   Det senaste tycker jag framförallt att hen har varit väldigt snabb med att tolka helt fritt, och dra egna slutsatser av en kommentar som verkligen makes no sense?

   DET är sjukt irriterande.

   1. Henrietta skriver:

    Jag tycker att det låter som en usel idé att ta åt sig vad främmande människor tycker om en.
    Tänk så många färre kränkta och ”mobbade” människor vi skulle ha då.

    1. Anonym skriver:

     Hear, hear!
     I övrigt, mina vänner, så är världen såhär, och ibland måste man helt enkelt hanteras med folk man inte gillar i sin omgivning. Det bör tas för självklart att man inte kan censurera andra bara för att de inte faller en på läppen, kan jag tycka. Eller vad tycker ni? Är det på era villkor andra ska få delta, och om så, varför då?
     Vill ni ha ett safe space står det er fritt att krypa undan, men att istället begära att hela omgivningen ska anpassas efter eget tycke och smak, det är faktiskt en rätt högfärdig och egenkär attityd, tycker jag. Jag menar, vem är någon att komma och kräva att andra ska spela efter deras pipa? Varifrån anser man sig ha förärats med en sådan rätt? Lägg ner.
     Vi människor är deltagare i interaktiva situationer och passar det inte så är det upp till var och en om man vill anpassa sig. Att kräva av andra att de ovillkorligen ska anpassa sig efter blott en själv är dock helt orimligt. Vem är du, liksom? Man kan ha åsikter, men det säger ju sig självt att det inte faller på någon enskild att regissera en gruppinteraktion.

    1. The real Hmm skriver:

     #tilleralla

  7. S skriver:

   Jag tycker Hmm verkar vara en rätt trevlig prick. Skriver aldrig dumma eller nedlåtande saker. Svarar sakligt på tilltal och skriver sin åsikt utan att vara dryg.

 8. hk skriver:

  Hon ser så sliten ut, bevis på att det inte lönar sig vara kriminell

 9. Anonym skriver:

  ”Etc” ? Vad mer Catten?

 10. Peter skriver:

  Kan Catten bli mer tragisk än så här?!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG