Så tuttarna var sponsrade!

14:36 23 Feb 2017

Josephine Qvist:

jose

Igår jag la upp den här bilden till vänster från Instagram och ifrågasatte ifall Josie Qs nya tuttar var sponsrade med tanke på alla länkar och hashtags och ni var många som menade på att hon skulle betala dem själv.
Nu visar det sig att de de facto var del av ett samarbete mellan kliniken och henne själv enligt bilden till höger.

När Kissie fick sina tuttar betalda av Nyheter24 under förutsättning att tidningen fick vara med på kliniken så stannade typ världen och folk förfasade sig över hur en tjej kunde sälja sig på det sättet.
Nu för tiden höjer man knappt på ögonbrynen när en person får sådant sponsrat – hur kan det ha blivit så?
Vad är nästa märkliga sak att få spons på?
Skilsmässor? Begravningar? Adoptioner?

19 kommentarer | “Så tuttarna var sponsrade!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Cicci skriver:

  Utdrag från Paows senaste bild på instagram: tyvärr så tatuerade jag mig hos en väldigt oseriös tatuerar så min tatuerare nu fick ”städa/täcka” med andra ord göra cover up på nästan hela min rygg.

  Var det inte här det diskuterades om hon fick ryggtavlan sponsrad? Hahaha..

  1. Anonym skriver:

   Jo, fast vi vet ju fortfarande inte om det var sponsrat eller samarbete.

 2. Isa skriver:

  Lustigt att du skriver om bröstförstoringar och spons häromdagen. Nu har Gabsan Joss gått ut med huuuur missnöjd hon är över sina bröst efter graviditet och amning… Fiskar hon också spons eller? 😉 tycker dessutom hon har sån dubbelmoral som ena stunden klankar ner på sin kropp och hur missnöjd hon är och i andra sekunden så ska alla andra älska sina kroppar för hur dom ser ut. Om alla andra ska älska sina kroppar, varför kan inte hon då föregå med gott exempel själv och sluta skämma sin kropp inför en massa lättpåverkade läsare…?

  1. Kic skriver:

   ? tänkte lika, hon fiskar efter sponsring av nya bröst.

   Men tycker det är lite konstigt att hon är så missnöjd att hon ej känner sig bekväm utan bh när hon har sex, men hon har inga problem med vääääääldigt urringade toppar.

   1. Mojan skriver:

    Det låter ju högst logiskt; i sina urringade toppar har hon ju en pushupbh som ger brösten snygg form.

 3. Jonna skriver:

  Det förstod jag efter första videon. Hon är sponsrad av motiva, själva företaget som gör implantatet. Ofc att hon får sina bröst betalda. Annars skulle hon aldrig sitta o visa upp implantatet i en video och berätta massa om varför motiva är sååå bra osv osv. Hon vill verkligen att alla ska veta vart hon opererar sig och hos vem. Hon skriver ju under videon på youtube ”videon är i SAMARBETE med Motiva”.

  1. Maria skriver:

   Tycker det är så sjukt oansvarigt att promota operationer och ingrepp på det sättet. när man vet hur mkt det påverkar andra och då särskilt alla småkids som ser det.

 4. J.J skriver:

  Rätta mig om jag har fel, men var det inte på Laila Bagge och Niclas Wahlgrens bröllop där allt var sponsrat?
  Reklamskyltar på borden av olika företag och sånt..
  Nån som minns?

 5. Anonym skriver:

  Hur seriös är en klinik som ger ut gratis operationer i utbyte av sponsring från b-kändisar? Skulle aldrig operera mig på ett sådant ställe.

  1. Annan Anna skriver:

   Eftersom jag är rätt så insatt i ämnet så kan jag garantera att just den här kliniken och den klinik i Skåne som sponsrat flera b-kändisar är riktigt seriösa. Kliniken som Margaux var och kände på implantat hos likaså. Vet inte om det var tv4(?) eller kliniken som sponsrade Anna Books boobs, men även den kliniken är bra.

   Det finns mindre seriösa plastikkliniker i Sverige, men dessa fyra kliniker hör absolut till de bättre.

   Sen är det ju upp till var och en om man vill operera sig hos någon som sponsrar b-kändisar, men att de gör som andra moderna företag och annonserar via influencers gör dem inte automatiskt till oseriösa. Självklart kan jag hålla med om att det kan bli lite felriktad reklam då många läsare/prenumeranter är väldigt unga.

 6. emblas.se skriver:

  Känns som man rycker på axlarna åt det mesta nuförtiden… världen förändras snabbare än vi hinner acklimatisera oss, och då blir det nog så.
  Förutom Akademibokhandelns bokrea, den rycker man bannemig inte på axlarna åt!

 7. Andy skriver:

  ”När Kissie fick sina tuttar betalda av Nyheter24 under förutsättning att tidningen fick vara med på kliniken så stannade typ världen och folk förfasade sig över hur en tjej kunde sälja sig på det sättet.”

  Det är bara för att när Kissie fick sina tuttar gratis så var det fortfarande nytt för oss och jag tror inte att någon fick en operation sponsrad förut vilket gjorde att det väckte reaktioner. Nu är det ju så att folk får allt möjligt sponsrat så det har lite blivit som vardagsmat för oss, vilket i sig är väldigt tragiskt. Vi har blivit vana vid det helt enkelt.

 8. Anonym skriver:

  Tycker att det borde finnas vissa lagar gällande reklam/rabattkoder för operationer, ingrepp, fillers etc precis som det gör mot alkohol och cigg.
  Obehagligt hur unga tjejer han slänga ur sig: ange ordet X i kassan så får du 15% rabatt på er behandling!!

 9. Sofie skriver:

  Godmorgon!
  Först och främst, vad är problemet? Varför sticker det så i dina ögon? Hur kan en operation reta din dag så mycket att du väljer att skriva ett onödigt inlägg och även väljer att skriva felaktig information. Josephine har väldigt klart och tydligt skrivit ut att hon gör en operation då hon haft problem med sin rygg tack vare de tunga brösten, i många många år. Hon har ALDRIG under sina inlägg uppmanat oss tjejer att gå till kliniken och göra en operation för att få lite rabatt? Så vem är du att döma hennes val i livet. VEM hade inte tackat ja för ett litet bidrag på några tusen, vem tusan hade sagt ”nej tack jag vill betala allt själv, tack ändå” ja inte du verkar det som.. pengajagare om någon. För kan tänka mig att du skriver detta inlägg endast för att få fler följare som leder till mer pengar. Och stämmer det att du förnedrar Josephine för att få högre tittarsiffra då måste jag säga att du är en riktig hemskt och lömsk person som förhoppningsvis en dag växer upp och förstår att livet handlar om mer än bara avundsjuka och elakheter. Hoppas du med en dag får känna på hur det är att vara omgiven av kärlek.. skickar lite kramar till dig, inte för att du förtjänar det men du verka behöva det!

  1. Haa skriver:

   Bara för att förtydliga för dig, hon gör en bröstförstoring. Och inlägget i sig handlade om att Camilla tidigare skrev ett inlägg om att Josephine erlade vara sponsrad, vilket nu bekräftas.

   1. Amanda skriver:

    Men är du knäpp eller? Hon gör ingen bröstförstoring! Hon gör en bröstförminsknibg – dem tar ut bröstvävnad, sen ska dem lyfta bröstet-
    Det kan du googla fram bilder själv på, sen ska hon lägga i inplantat- för att skapa en fin form för att få ett långvarigt resultat! Och om du hade några hjärnceller kvar hade du förstått att eftersom hon har ut vävnad finns det plötsligt plast över!? Och implantaten hon sätter i är mindre än hennes bröst idag.
    Fyfan vad trött jag blir på er, jävla råttor! Låt en tjej vara ifred och äga rätten av sina egna val! Ni har INGENTING med det här att göra.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG