Löshår, löshår, löshår..

19:30 23 Feb 2017

Dessie:

(null)

Dessie och Swedish Naturals lägger båda upp bilder på Dessie i sitt nya löshår och en av er tyckte att skillnaden är enorm på bilderna.
Håller ni med?

Skillnaden är väl att Dessie nästan alltid tar sina bilder med ansiktet snett medan SNs bild är tagen rakt framifrån.
Och så lite filter på det.. =)

Tack för tips!

59 kommentarer | “Löshår, löshår, löshår..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. M skriver:

  Hon ser brunare ut med filtret, men det är väl den enda skillnaden.

  1. Anonym skriver:

   Aa fast ne… Mindre näsa, slätare hy, brunare osv. Ganska stor skillnad

 2. Johanna Grahn skriver:

  Vi har alla våra ”bästa-foto-sidor” och sen tror jag inte Swedishnatural bryr sig om att lägga på diverse filter 😉

  http://www.johannagrahn.se

 3. Roza skriver:

  Tycker hon är lika snygg på båda! ? Dock ser hon VÄLDIGT annorlunda ut på en äldre bild dem lade ut på henne.

 4. Anonym skriver:

  Oj, hon gör verkligen hennes näsa smalare

 5. Milla skriver:

  Hur snygg som helst på alla bilder ?

  1. Anonym skriver:

   Väldigt stor skillnad mot hennes ”lite sne profil”-bilder

  2. sj skriver:

   Det ser ut som en helt annan människa jämfört med den hon visar upp på bloggen och insta. Jag skulle då aldrig känna igen henne irl :S

  3. Matilda skriver:

   Är det här från innan hon opererade näsan?

   1. Anonym skriver:

    Efter, det är från förra gången hon var hos swedish naturals.

  4. Anni skriver:

   Tycker ni verkligen att det är så stor skillnad att man inte känner igen henne? Visst, hon ser hyfsat trött ut på den högra bilden men vem hade inte gjort det efter ett helt gäng timmar hos en frisör? ? Ser tydligt att det är samma tjej fast utan något blurr/utsmetande retusch-tjoflöjt filter eller vad det nu är man använder för att släta till nyllet och göra sig flawless.

 6. Anonym skriver:

  FRÅGA ANG REKLAM. Ett företag gör reklam för sina egna produkter på Instagram, hur kommer det sig att de inte behöver markeras som reklam?

  1. Hanna skriver:

   För att kontot syftar till att visa på företagets produkter?

  2. A skriver:

   Haha va? Vad ska de skriva då? ”I samarbete med oss själva”?

 7. ah skriver:

  ..alltså jag tyckte ju håret såg bäst ut på bilden längst till <-
  Hej så snygg med rakt hår!

  1. Elle skriver:

   Det tycker jag också. Det passade bättre till hennes ansiktsform.

 8. Malin skriver:

  Vilken pod har snackat skit om Yoga-girl, enligt hennes Insta?

  1. Jennifer skriver:

   Jag undrar också!? Arg som är bi är hon i alla fall. Gillar när yogagirl ryter till om nåt 🙂

  2. Emma skriver:

   Tror hon syftar på Hannah och Amanda, de pratade om henne i sin senaste (tror jag) podd, angående något Yoga Girl sagt om förlossning och hur det går om man har/inte har människor i rummet eller något i den stilen. Minns inte exakt hur det var, men har för mig att Hannah och Amanda menade på att hon aldrig fött barn tidigare och inte kunde uttala sig om det. Väldigt oklar sammanfattning haha men något sånt var det, är rätt säker på att det var senaste avsnittet av Fredagspodden.

   1. Jennifer skriver:

    Tack Emma, ska lyssna. Jag tänkte att det var antingen dem eller Katrin Z och Malin Gramer , finns ju inte så många kvinnopoddare som har så många lyssnare (som pratar om graviditet och förlossningar).

 9. A skriver:

  Dessie ser mycket grövre ut, manligare drag på bilder som inte är fixade. Håret ser bättre ut innan hon satte i extensions. Känns ganska ute med extensions…

  1. Lovisa T skriver:

   Vilken onödig och elak kommentar. Hoppas inte Dessie är här och läser 🙁

   1. A skriver:

    Det du glömmer bort är att det är Dessie själv som sätter sig i denna diskussion. Det är hon själv som retucherar sina bilder så hårt att man ser en så markant skillnad på bilderna. Hon SER grövre och med mer manliga drag innan retuchering, med det inte sagt att hon ser ut som en man,

 10. Tina skriver:

  Happelyeverafter fortsätter spy ur sig reklam utan att markera ?
  Jag undrar bara vad anledningen är? Vad är det som är så hemskt att skriva ut att det är reklam? Alla läsare vet ju att dom tjänar pengar på sina bloggar?

 11. R skriver:

  Men gör inte alla så , lägger ut bästa bilderna på sig själv på fb mm? Profilbild jämfört taggade bilder är väl sällan likt varandra

  1. Sandra skriver:

   Så du sitter och redigerar din näsa smalare också? Tycker det är ganska pinsamt att man spenderar så pass mycket tid på att redigera sina bilder

 12. ? skriver:

  Anna Book gör om sitt kök! Wow! Äntligen tar hon tag i saken själv. Hon verkar vara på dåligt humör dock?! Skriver sjuuukt långa arga svar på frågor om varför hon gör om det som Arga Snickaren gjorde..

  1. Kicki skriver:

   Omg!!! Hon är ju rosenrasande i sina svarskommentarer 🙂 Rätt underhållande att läsa o hon lär nog förlora ett par följande pga sina spydiga svar…

 13. Vivvi the one and only skriver:

  Snubblade över Ankungen raggandes på fb.Har jag missat att hon och killen har gjort slut?

  1. Anonym skriver:

   De gjorde slut för ett bra tag sen. I somras/tidig höst typ. Hon o barnen bor kvar i huset och han hyr lägenhet i närheten om jag fattat det rätt.
   De verkade ge sig ut på jakt rätt snabbt efter och är, iaf vad de sagt, vänner. De har kidsen varannan vecka tror jag.

   1. vivi the one and only skriver:

    Jaha där ser man. Tydligen vill hon ha någon med skägg o.O

 14. L skriver:

  Kan inte vi bara för en gångs skull bara lovebomba ett inlägg istället för att håna, kritisera eller hata på en bloggare? (Ja, jag har nog kritiserat en eller annan bloggare så jag låtsas inte vara en ängel!) Men, jag vill göra bättre och bidra till en bättre stämning på internet.

  Så Dessie: du strålar i ditt nya hår! ❤

  1. Anonym skriver:

   Vill lovebomba dig 🙂 :* klart man beter sig som en otrevlig idiot ibland – det gör alla – men blir så glad och ”positivt smittad” (ehh, klockan är halv fyra på morgonen, ok? Ni fattar ju:)) när någon låter den mänskliga empatin (ja, vi må vara den art som hatar mest, men glöm aldrig att vi faktiskt också älskar mest!) svämma över såhär. Det är så fint, får en att minnas att man faktiskt egentligen vill andra väl, men ibland blir man ju bara så less och trött hehe….
   Men tack, fina du, för att du påminde mig om att det faktiskt finns mer gott än ont hos oss! Det är lätt att man glömmer, liksom att fastna i en nedåtgående spiral; hjärnan är ju evolutionerad som så att den fäster särskild vikt vid det negativa, och tappar sikt på det som är bra, och det är därför det funkar så bra när vi hjälpa åt, och lyfter varandra. Man bär ju alltid bättre när man är hjälps åt.
   Sry för värsta hippie-kommentaren men va fan, alla ni andra som läser och kommenterar, känn efter riktigt ordentligt och säg mig sen att det inte känns jäävligt bra att vara blödig 😉 hoppas ni alla får en fucking MAGISK fredag! 😉 😀

 15. Naomi skriver:

  Kom och tänka på en sak när jag kollade blondinbellas blogg, hon lyckas ju alltid få bilder då barnen tittar bort, tror du att dom lyckas precis pricka när båda tittar bort eller har dom lärt dom det? Typ först tar dom vanliga bilder med ansiktena med och sen ba ”så barn nu är det bloggbilder ni vet vad som gäller” och så tittar dom bort, hm, låter dumt kanske men ja vem vet

  1. Amanda skriver:

   Jag har länge funderat på samma grej ? skulle vara intressant att veta..

 16. CAK skriver:

  YogaGirl har skrivit ett låååångt inlägg på IG om ngn podd där de snackat massa skit om henne och hennes graviditet och val att föda hemma – ngn som vet vilken podd?

  1. Husky skriver:

   Tror hon syftar till förra avsnittet av Fredagspodden som Hannah och Amanda har.

 17. Lisa skriver:

  Lägg ner den här bloggen/hemsidan.
  Det du skriver är minst sagt elakt, personangrepp, kränkande och inte okej. Du kan inte säga emot att det. Jag tror du vet om det själv, även om du egentligen tänker säga emot mig nu och berätta att jag är känslig eller har fel. Du vet om det eftersom du är anonym och därför inte står för det du säger. Du vet att det är fel men är anonym så kritiken inte riktas direkt mot dig. Men den är mot dig. Nu får du sluta.

  1. Karro skriver:

   Hej Dessie! Tog du åt dig?

  2. Anonym skriver:

   Camilla är ju inte anonym. För kännedom så är det hon som är på headern där uppe 🙂

 18. Page någon? skriver:

  Är det inte omodernt med löshår? Trodde vi gått vidare. Första bilden ser mer up to date ut.

 19. TP skriver:

  Tycker faktiskt inte alls det är så stor skillnad, inte mer än på mina bilder när man lägger till lite instagramfilter och ändrar ljusstyrkan lite.
  Tänker hur jag hade sett ut på en sån bild efter säkert ett antal timmar i frisörstolen, får inte ta bilden själv + ett inte särskilt smickrande ljus. Man kan säga mycket om Dessie men de som påstår att hon inte är snygg försöker bara vara elaka för ful är hon verkligen inte.

 20. Anonym skriver:

  Jag har svårt att bedöma om Dessie är snygg eller inte rent objektivt för jag ogillar hennes personlighet så pass mycket. Allt jag ser är en bortskämd ung vuxen som försöker leka rik och känd.

 21. Jessica skriver:

  Marie Serneholt senast inlägg är spons utan någon som helst markering! Som vanligt när det gäller henne!

 22. Sara skriver:

  Jag undrar vad som gäller med annonsmarkering på youtube videos? Bör man döpa klippet till ”I samarbete med” som jag ser att vissa gör eller räcker det att länka till ”adlinks” i beskrivningen som Kenza gör här:

  https://www.youtube.com/watch?v=GU9KVSa9cU8

  Hon säger inte heller i klippet NÅGONTING att hon fått sakerna gratis utan ba ”tänkte ha på mig något av det jag beställt från asos ikväll, kommer inte ens ihåg vad jag beställde”.
  Jag som konsument fattade inte att det var spons förrän jag såg ett outfitinlägg på hennes blogg där hon länkade till en av tröjorna hon fick som ”adlinks”.

 23. Anonym skriver:

  Är det någon mer än jag som är sjukt ofotogenisk? Jag är väl rätt snygg irl. Ganska vanlig liksom. Men på bild ser jag jättekonstig ut? Det är som att mina drag inte passar för en kamera, typ. Jag skulle aldrig kunna bli bloggare, haha

  1. Jennie skriver:

   Du kan ändå vara glad. Jag tycker (i min skalle) att jag ser hygglig ut. Sen på bild OCH I SPEGELN är jag ganska.. ful. ??

  2. F skriver:

   Känner igen den känslan 🙂 Får ganska ofta komplimanger för mitt utseende men typ aldrig när någon ser ett foto av mig – jag är galet ofotogenisk och känner inte igen mig själv på foto. Fattar ingenting, ha ha!

  3. Anonym skriver:

   Japp, samma här. Det går inte ens att se att det är jag på många bilder. Jag ser ut som ett nerknarkat jäkla miffo på kort, men i verkligheten ser jag bra ut. Kameran hatar mitt ansikte helt enkelt. Det är många som har haft väldigt kul åt det genom åren. Jag är inte lika road av det. ?

  4. Soffan skriver:

   Verkligen! Ser väll helt ”normal” ut i verkligheten men på bild…??
   Vill bara gråta ibland å undra VEM är den där människan?! Kan ofta inte alls relatera till mej själv på bild, fastnar inte alls. Är extremt ofotogenisk vilket många fnissat åt med mej, så det värsta ja vet är när nya vänner eller pojkvänner säjjer nää men det är ju jätte fint, du ser precis ut sådär?? grövre förolämpning kan ja knappt tänka mej?

  5. Anonym skriver:

   Min mormor vill inte att jag är med på bilderna med mina systrar och kusiner för att hon tycker att det förstör ?
   Hon är dock noga med att påpeka att jag är finast av oss på riktigt.

  6. Anonym skriver:

   Jag ser hemsk ut på bild. Ser större ut och mina drag blir jättekonstiga. Trodde först att jag såg ut så på riktigt men att jag uppfattar mig annorlunda i spegeln. Tycker jag ser ganska bra ut men på bild..herre jösses!

 24. Therese skriver:

  Alltså är det bara jag som tycker att det verkar as-jobbigt att ha löshår? Alla bloggare pratar ju om hur himla nöjda de är med sitt löshår, men samtidigt: så fort nån plockar ur löshåret så berättar de hur skönt det är att bara ha sitt eget? Jag kan inte tänka mig att ha hår fasttejpat i mitt eget, att behöva tvätta och styla på ett speciellt sätt osv. Nu har jag iofs tjockt och långt hår ändå, men kan inte tänka mig att jag skulle ha löshår även om jag var tunnhårig. Dyrt är det också, ja kanske inte för bloggarna som får det gratis men för oss andra. Tycker att det är tillräckligt dyrt att klippa och färga som vanligt.

 25. Giga skriver:

  Tycker detta var lite väl magstarkt… varför ska vi fokusera på hennes utseende? 🙁

  1. E skriver:

   Därför att hon själv lägger ungefär 90% av sin offentliga tid till att prata om och fixa med sitt utseende.

 26. Åsa skriver:

  Jag vet inte varför men har alltid tyckt om Dessie. Hon ser så söt, snäll & charmig ut. Läser inte Dessies blogg och har aldrig riktigt gjort det. Följer bara bloggarna genom skvallerbloggar och även fast det är mycket som sägs om att Dessies beteende är hemskt och liknande så kan jag inte få en dålig känsla av henne. Paow är det dock annorlunda med. Men förstår samtidigt mycket med Paow. Hon är förmodligen extremt trasig och vilsen så det är väldigt synd om henne. Hoppas hon finner vägen och läker någon dag. Men vissa av hennes åsikter och sätt gör så jag har lite svårt för henne. Exempelvis om abortfrågan. Dessie får jag mest bara en känsla av att vara ung & vilsen. Jag tycker om henne. Inte för jag har någon aning om hur dessa egentligen är som privata. Dom är mest bara som fantasifigurer jag har följt som funnits på nätet för mig sen tonåren. Dock har jag råkat sett några i verkligheten men dom känns ändå inte så jätte verkliga. Vet inte varför jag skrev detta, ville mest bara skriva att det glittrar mycket om Dessie.

 27. Josefin skriver:

  Har använt löshår från http://www.hairtastic.se och väldigt nöjd med med att det är så tjocka toppar hur är det med swedish natural?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg