Ang Josephine Qvists bröstoperation.

10:24 24 Feb 2017

Josephine Qvist:

Edit – Jag SKITER fullkomligt och totalt i vad folk gör med sina egna kroppar men jag skiter INTE i vad detta gör med våra barn och ungdomarna psyke! 

josieSaxat från mitt tidigare inlägg. 

Nu har jag fått höra lite mer om Josephines bröstoperation från henne själv och hon tycker att jag i mitt inlägg framställer henne som att hon ”sålt sig själv” för att få en billig operation.
Hon menar att hon valt kliniken med omsorg och hade tänkt betala själv men blev sedan erbjuden ett rabatterat pris för exponering på sina kanaler men att hon fortfarande betalat 55 000 kr ur egen ficka.

Hon skriver att hon blir ledsen, att hon är en vanlig människa med känslor och hon undrar:
Om vi vänder på det – skulle jag vilja bli behandlad likadant?

 1. Skillnaden mellan oss är väl den att jag aldrig skulle publicera något sånt här överhuvudtaget – om jag nu mot förmodan skulle genomgå ett liknande ingrepp –  med tanke på vilket inflytande jag vet att stora bloggare och influencer har över sina – framförallt – yngre läsare.
 2. Du har inte fått ett rabatterat pris som privatperson – du har fått det i egenskap av influencer pga alla dina följare. Hade du haft 164 följare hade kliniken knappast givit dig en fet rabatt.
  Återigen handlar det om att vilja åtnjuta alla de fördelar som kommer med att vara en stor influencer men så fort man blir granskad eller ifrågasatt så är man bara en helt vanlig person med känslorna på utsidan.

Givetvis vill jag inte att någon ska bli ledsen över det jag skriver men att bli granskad som stor influencer är faktiskt något som kommer med den rollen och alla de fördelar som det innebär.
Klarar man inte av det så borde man nog fundera över ett annat karriärsval i livet – och detsamma gäller alla andra offentliga personer med makt och påverkan som dagligen granskas.

 

76 kommentarer | “Ang Josephine Qvists bröstoperation.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Annan Anna skriver:

  Exponeringen i fråga är alltså värd minst 16.000 kr. Josephine räknas väl inte som någon storbloggare/influencer så 16k antar jag är väldigt bra ”betalt” för något man ändå tänkt göra.

  Det mesta som influencers gör reklam för skulle de väl aldrig komma på tanken att köpa/göra om de inte fick betalt eller det var gratis.

 2. AJ skriver:

  Mycket märkligt fenomen! Men så praktiskt för bloggare att kunna välja vem de vill vara allt utifrån vad som passar för tillfället.
  Har flera gånger stött på det, när bloggaren får kritik så förvandlas heltids/proffsbloggaren bara till en ”vanlig tjej” som bara vill skriva dagbok och ”tipsa” om lite saker.
  Nej fy fan så osympatiskt många bloggare framställer sig själva utan att de förstår. Giriga, bortskämda och världsfrånvända, blä.

 3. ah skriver:

  Jag förstår faktiskt inte ens hur bloggarna tänker. Om de tänker överhuvudtaget?

  Jag lånade min brors frus telefon (10 år yngre än jag). Hennes flöde på instagram bestod mestadels av bloggare och andra c/d/e-kändisar där det kändes som var och varannan bild var på någon som fick en injektion i antingen läpparna/hakan/kinderna/pannan. Och var det inte det, så var det onaturliga tandblekningar i massor. Tätt följt av diverse operationer. Tuttar i överflöd. Och pepparkaks-spraytans.

  Har dem inget som helst konsekvenstänk? Typ:
  ”Vad skapar jag för avtryck i världen när jag gör så här” eller ”Vad tycker unga tjejer som ser upp till mig, om att jag gör på det här sättet”?
  Det är så jävla oansvarigt. Dessa personer lever på sina följare, men skiter fullständigt i vad som händer med dem eller någon i framtiden. Det är bara jag jag jag jag.

  1. S skriver:

   Så du anser alltså att även om man är så missnöjd med t.ex. brösten att man mår dåligt så får man inte fixa dom för att det kan påverka andra?

   Du verkar glömma bort det faktum att man äger sin egen kropp och har rätten att göra precis vad man vill med den. Vill man skaffa tänder vita som snö eller tuttar stora som två luftballonger så har man rätt till det. För att det är ens egen kropp.

   Sen kan man ju fundera kring hur man ska prata om det med sina läsare men att man aldrig ska få fixa något för att andra kan må dåligt köper jag inte. Det är föräldrar och andra vuxna i primärgruppen som ska lägga grunden och ge barnet en trygghet i hur de ser ut, inte någon bloggare. Ja, bloggarna lever på att andra läser. Nej, det betyder inte att dom måste hålla sig från saker för att andra kommer läsa om det.

   1. ah skriver:

    Nej, det anser jag inte. Det är du som lägger dina egna känslomässiga tolkningar i det jag skriver.

    1. Anonym skriver:

     Men du skriver ju att dessa influencers är oansvariga som inte reflekterar över de konsekvenser deras ”avtryck” kan få för följaren. Det tolkar jag som att du flyttar ansvaret från mottagaren till avsändaren. Är det inte istället mottagaren som ska ta ansvar för sin egen förmåga att tolka och hantera den information som hen frivilligt tar del av? Eller, om mottgaren är minderårig, föräldrarnas ansvar att begränsa mottagarens exponering av information som hen inte är mogen nog att hantera på egen hand?

  2. anonym skriver:

   Håller med ah. En del är så ego. Vill bara ha mer och mer gratis. Nej tack jag jobbar ihop till mina resor m m. Tycker verkligen det gott i överdrift vad en bloggare får för förmåner. Om man tänker på vad dom gör i motprestation.

  3. ET skriver:

   Förstår inte varför du kände att du hade rätt att klicka in på hennes Instagram?

 4. The real Hmm skriver:

  Skriver en kommentar så att ni garanterat inte saknar mig idag ifall jag inte har något annat att skriva till er under dagen.

  Skyndar nu ut i solen ❄️?

  Tjingeling!

  1. ida skriver:

   Undrar hur mycket tid du lägger dagligen på att kommentera? Du skrev igår att du sitter i en pool på ett spa och inte ens då kan du slappna av? Ja, ut i solen med dig!! Tjing

   1. The real Hmm skriver:

    Hej Ida!

    Eftersom du ställer en fråga och jag oftast försöker besvara dem så ska du här få ett och jag ska dessutom förbarma mig över er och ge er lite mer info.

    Jag hade haft tillgång till det spat i tre dagar. Jag var lite färdig med att bara slappa utan ville ha lite underhållning. Ni får mig ofta att skratta. Att skratta är bra för både hälsa och själen.

    Kommentera och tid jag lade igår? 30 miniuer tror jag. 45 med att läsa resten av innehållet i bloggen.

    PS Jag ska forstätta med att ge er förvirrande klassmarköre genom att avslöja att jag inom kort kommer ha tillgång till spat igen i ytterligare tre dagar.

    Åh de myror ni måste ha ??

    1. Anonym skriver:

     Du verkar på allvar vara så extremt ocharmig. Vad sysslar du med?

     1. The real Hmm skriver:

      Inte säkert jag kommer svara på det men du får förtydliga med vad du syftar till med ”sysslar” för att jag ska ha en chans att förstå vad du menar.

      Om jag gör en gissning på vad du frågar efter, jag leker lite med er. ?

     2. ah skriver:

      Jag tycker ni som hackar på Hmm verkar vara ganska så bittra faktiskt. Vad jobbigt det måste vara att inte ha humor samtidigt ha ett liv lika innehållsrikt som ett tomt cornflakespaket.

    2. Katarina skriver:

     Hej Hmmm, helt ärligt så verkar du vara otroligt fixerad vid alla dessa bloggar. Jag tror att det här är ditt liv, utan vänner irl så måste du ha detta för att känna tillhörighet i livet. Jag hoppas du en dag kan få ett riktigt liv också. Ta hand om dig Tjing

     1. The real Hmm skriver:

      Hej Katarina!

      Jag hoppas att analyser och slutsater inte är en del av ditt yrkesval, för då är jag är jag övertygad att du kommer få det svårt i din karriär.

      Tjing tjing!

  2. Anonym skriver:

   Varför skulle någon sakna någon som kommenterar på en stor blogg?

   1. vvv skriver:

    Ingen vet, men ändå omnämns the real hmm väldigt ofta i kommentarerna utan att ha skrivit själv.

  3. M skriver:

   @TRH

   Finns det någon bakgrund elle anledning till att du går in här och lämnar just en sån här kommentar?

   /Nyfiken som inte hänger med

    1. M skriver:

     Ok, då hänger jag lite bättre med. Och för att få det sagt så håller jag inte med den som startade den diskussionen som du länkade till.

     Om jag får ställa en fråga till så undrar jag vad ditt syfte är med att börja skriva som du gjort här ovan idag? Du skriver att du leker med oss (antar att du menar de som stör sig), men vad vill du uppnå med det?

     1. The real Hmm skriver:

      @M Ha kul samt driva lite… vi kan kalla det för att trolla. 🙂

     2. The real Hmm skriver:

      Ett annat svar skulle också kunna bli…

      Making lemonade ??

 5. Greta skriver:

  Undrar just hur mycket Isabella Löwengrip skulle få betalt om hon lät extrautrusta sig med nya bröst och exponera resultatet över internet?
  Säkert 100 tkr + brösten + en resa långt bort för att vila upp sig efter operationen.
  ”Riktiga bröstbilder” skulle naturligtvis betinga högre pris. 🙂

 6. Johan Andersson skriver:

  Det är ju helt bisarrt att tro att du ”granskar” något överhuvudtaget. Personen ifråga har ju varit 100% öppen med att hon har ett samarbete med företaget, vilket är positivt då folk förstår att det är just ett SAMARBETE.
  Att använda Blogg/Youtube/Instagram etc. för att få ut budskap är väldigt vanligt bland företag idag och görs inom alla branscher.

  När någon väljer att på ett objektivt sätt gå ut och berätta om processen inför en operation, skälen till att genomföra ingreppet (smärta, skavsår av BH-band, miss förnöjelse med form, etc) och man därefter kritiserar personen så är det väldigt lågt gjort. Vem är du att döma vad någon annan gör när denna person är helt öppen kring vad hon genomgår?

  Josephine har inte skadat någon utan berättar från sitt perspektiv kring hur hon upplever förloppet och detta kompenserar med ett relativt lågt belopp då det är mycket arbete bakom det hela. Det finns inga krav eller önskemål på att hon ska uttrycka sig enligt något företaget eller klinik har sagt till henne. Det är meningen att hon ska dela med sig av SIN historia utifrån SITT perspektiv.

  Du verkar ha ett nöje i att kritisera andra människors beslut utan att tänka på konsekvenserna. Även om man är en offentlig person så kan man må dåligt av att människor kritiserar och skapar ett stigma kring något som de vågar vara öppna kring. Josephine har utan problem möjlighet att tjäna väsentligt mer pengar på andra samarbeten utan detta var ett förslag från oss som leverantör för att försöka kompensera henne för den tid hon lägger på arbetet. Hon hade alltså tänkt att vara öppen med detta oavsett men vi ansåg att den exponeringen vi får genom att ha ett ÖPPET samarbete skulle gynna oss som företag. Josephine gynnar det inte speciellt mycket med tanke på människor som dig som försöker trycka ned henne.

  Det är enkelt för många att sitta och vara kritisk bakom en datorskärm men vill du diskutera detta öppet så välkomnar jag dig till en diskussion där vi kan träffas över en kopp kaffe.

  Bästa hälsningar,

  Johan Andersson
  VD Motiva i Skandinavien

  1. I.O skriver:

   Mycket bra skrivet Johan.

  2. Sofia skriver:

   Men nej, har du läst vad Camcam har skrivit? Hon har bara ifrågasatt om operationen var sponsrad eller inte då det inte framgick med tydlighet till att börja med. Har du läst denna blogg innan så vet du att det varit mycket diskussioner om just korrekt reklammärkning. Sen kan man ha långa diskussioner om vad man lägger ut på sociala medier och vilken granskning man kan förvänta sig som offentlig person, och där har Camcam redan gett sin syn på saken. Så, ska ni sponsra fler bloggare i fortsättningen så se till att samarbetet markeras enligt konstens alla regler från början så kanske ni slipper liknande diskussioner!

   1. Johan Andersson skriver:

    Detta framgår tydligt och har du följt med sedan Youtubeklippet publicerats för ca 10 dagar sedan så står det klart och tydligt att det är i samarbete med Motiva. Det är inget någon part försökt att dölja på något sätt.

    1. Sofia skriver:

     Nej, i det fotot på Instagram som hänvisas till i inlägget så framgår det inte att det är ett samarbete. Det ska i så fall stå först i texten, det räcker inte med ett gäng hashtags i slutet. Du ska inte behöva leta rätt på en film på Youtube för att förstå att det är ett samarbete!

    2. Emma skriver:

     Jag har sett båda klippen och jag tolka det som att hon skulle betala det hela själv. Hon säger klart och tydligt: Jag ska betala själv. Absolut hon säger inte jag betalar hela beloppet själv, men hon säger:
     Jag ska betala själv.
     Vilket jag tolkar som ingen spons. Och reklammarkeringen syns inte om du spelar videon på mobilen

    3. Marja skriver:

     Som många har kommenterat så ska man inte behöva titta på ett Youtube-klipp för att få information om ett specifikt blogginlägg är reklam/samarbe, eller ej. Det ska framgå av varje inlägg som är en del av samarbetet. Sedan kan du ju sluta försöka framstå som kvinnornas stora hjälte iom att du ”räddar” dem från dessa enorma ”bröstproblem”, tror det i 99% av fallen mer handlar om rent estetiska ”problem” och en bild av hur man ska se ut som kvinna. Du tjänar pengar på detta, eller är det någon form av ideell verksamhet?

  3. Bloggbevakning skriver:

   Delselius i Gustavsbergs centrum har asgoda semlor! Funkar det?

   1. Johan Andersson skriver:

    Väldigt gärna i stan om möjligt men kan säkerligen ta mig till Gustavsberg. Mejla gärna på johan@motivaimplants.se om du så önskar.

    Vänliga hälsningar,

    Johan

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jaha, du var allvarlig? Och vad ska vi prata om? ?

     1. Johan Andersson skriver:

      Det var jag allvarlig med, föredrar alltid ett samtal mellan fyra ögon framför att diskutera något på internet. Du kan då få klarhet i saker istället för att spekulera i saker och ting.
      Mejla du ditt nummer så kan vi träffas.

      Vänliga hälsningar,
      Johan Andersson

     2. Annan Anna skriver:

      Du ska få en liten rabattkod förstår du väl! 😉

     3. Alex skriver:

      Blev det jobbigt nu när du blev ifrågasatt?

  4. Anonym skriver:

   Hade bloggaren haft vett att mörka ut inläggen korrekt från början hade det aldrig ens skrivits om. Nu vet hon bättre till nästa gång ni ska sponsra henne

   1. Johan Andersson skriver:

    Hon skrev öppet om detta för 10-12 dagar sedan på Youtube så det var säkerligen mer ett misstag än något försök att mörka då hon varit öppen kring detta sedan start. Det står tydligt och klart i hennes video att det är ett samarbete.

    1. Anonym skriver:

     det stod ja. men inte alla som läser det eller vet att det ens finns att läsa.. men i videon sa hon klart och tydligt inget om något sammarbete och att hon skulle betala hela op själv.

  5. AJ skriver:

   Grattis till att ha lyckats framställa sig själv så oseriös Johan Andersson! Här kommer du till Josephines så kallade räddning, vilt fajtande med plasttuttar.
   En VD som skriver ett inlägg i vad det verkar vara affekt. Väldigt proffsigt…

   1. Johan Andersson skriver:

    Vilt fightande? Det är uppenbarligen hur du väljer att läsa det hela. Varje människa ska ha rätt att kunna ta ett beslut kring deras egen kropp utan att bli kritiserad, att en person väljer att gå ut och berätta om sin erfarenhet för att minska stigmat för kvinnor med liknande problem så är det bara positivt.

    1. AJ skriver:

     ”Minska stigmat”
     Du måste skämta??? Fattar du vad det är du skriver?
     Du är ju en av dem som hjälper till att öka stigmat!
     Stigmat är att kvinnor idag har ett overkligt och ouppnåelig ideal att leva upp till. Du står bredvid och klappar händerna och fyller fickorna med pengar.

   2. Nina skriver:

    Håller med… Dessutom kommenterar han som ett kioskmongo, vilket inte direkt hjälper hans ”cause”.

  6. two of a kind skriver:

   Eh va? ”Ett försök att kompensera henne för den tid hon lägger ner?” Ja ni betalar henne för att få positiv uppmärksamhet i hennes sociala medier. Gynnar det inte Josephine eftersom Camcam ”trycker ner henne”? Skulle nog påstå att 16 000 kronor är rätt mycket pengar för många, eller vad tror du tex en undersköterska eller lokalvårdare tjänar på en månad? Eftersom du nu menar att hon fått en ”relativt låg summa för det jobbet”. Ännu värre är det att man ens ska behöva fundera på om det var ett samarbete eller ej med tanke på den dåliga märkningen.

   Tycker att det är löjligt att en vd för ett företag är sååå mån om att gå in och beskriva hur synd det är om samarbetspartnern. Och inte på ett sakligt sätt utan med ord som ”dömande” ”trycka ner” . Att säga att ingen tar skada av det samarbetet är ju trams, som vd på ett dylikt företag lär du väl knappast ha missat debatten om skönhetshetsen i samhället och hur den klättrar nedåt i åldrarna, vem är du att bedöma vilken inverkan detta har på Josephines unga följare?

   Camcams argument i inlägget är vettiga, självklart måste man kunna tåla granskning när man har en sådan position. Det gäller både er som företag och influencern ifråga. Och vadå diskutera detta öppet, kan det bli mer öppet än så här? Vad är det du vill prata om över en kopp kaffe? ”Buhu, det är så synd om Josephine som fått en stor summa av sin bröstoperation betald av oss för att vi ska få bra reklam, och så kommer stora stygga Camcam och IFRÅGASÄTTER?!” Nej jag tycker att det här inlägget av Johan Andersson ger en mycket bitter smak i munnen …

   1. Johan Andersson skriver:

    16.000:- skulle inte räcka till en tidningsannons och budskapet blir mycket mer väsentligt för målgruppen genom en ordentlig uppföljning.
    Självklart har Josephine all rätt att skriva både vad som är positivt och negativt med operationen. Vad vi önskar är en saklig beskrivning av hennes problem, lösning, hur hon upplever processen och i slutändan om hon är nöjd eller inte.
    Även om detta är mycket pengar för många så är det från företagets perspektiv en god investering för att nå målgruppen vi önskar nå ut till.

    Josephine har ett problem som är relativt vanligt bland kvinnor som har stora bröst vilket ger ryggproblem, i vissa fall svamp i bröstvecket, svårigheter att hitta underkläder etc. Landstingen täcker även denna typ av operation många gånger men det är en lång process och man kan därför vända sig till privata plastikkirurger.
    Josephine har varit tydlig med att skriva att det är ett samarbete sedan videon som publicerades på youtube sedan länge. Det framgår även på hennes IG och varken vi eller Josephine försöker dölja att vi har ett samarbete kring detta.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Har du missat bilden här uppe till vänster där det på intet vis framgår att det rör sig om ett samarbete?

     1. Anonym skriver:

      Hon skrev öppet om detta för 10-12 dagar sedan på Youtube så det var säkerligen mer ett misstag än något försök att mörka då hon varit öppen kring detta sedan start. Det står tydligt och klart i hennes video att det är ett samarbete.
      Hade hon velat mörka detta så hade hon inte berättat detta redan från början utan hade kunnat neka detta. Vi har varit överrens från början kring hur detta ska framställas.

     2. D skriver:

      Då är det väl ännu mer pinsamt/under all kritik att varken ni eller hon själv uppmärksammat hur dålig reklammarkeringen var, det gör ju att man än mer tar er som oseriösa.

  7. Anonym skriver:

   Trode kommentaren var skriven av en tjugoårig kille som är lite småkär i bloggaren men jag hade visst fel.

   1. Anonym skriver:

    Tvärtom, tror du har helt rätt!! (Att han dessutom är vd är ju en annan sak …)

  8. Saris skriver:

   Det är knappast en slump att VD:n till ett sådant företag är en man. Dessa män tjänar multum på osäkra tjejer och vill fortsätta göra det och ni motiverar det genom att säga att ni bygger upp kvinnors självförtroende med era tjänster som ni erbjuder. Vilken jävla bullshit!

   1. Johan Andersson skriver:

    Det finns en mängd studier som visar att livskvalitén för över 75% av kvinnor som lider av problem med sina bröst har en förbättrad livskvalitet efter ett ingrepp. Att jag är en man är en slump då det finns en mängd chefer i vår organisation som är kvinnor. Min personliga hållning är att mycket kirurgi som genomförs inte är nödvändig men samtidigt är inte jag den som lever i en missnöjd kvinnas kropp utan varje vuxen individ har rätt att ta egna beslut kring sin kropp.

    1. J skriver:

     Skulle varit intressant att få reda på vad dessa ”problem med brösten” är för något. Spontant tänker jag mig att den målgrupp ni vill åt genom Josephine Qvists instagram består av unga tjejer som nyligen blivit myndiga och får fria tyglar att göra exakt vad de vill med sin kropp (guldgruva). Hälften av oss kan nog konstatera att majoriteten av dessa unga tjejer nog har ett mindre byst än ett hängigare byst som samlat på sig svamp.. Detta problem vi talar om ligger nog snarare i att dessa tjejer blivit hjärntvättade att man inte duger som man är skapt och att fillers och implantat är vad de tror är sanningen, det normala för att bli accepterad. Jag tycker det är oerhört naivt och oetiskt att en person som är så pass kunnig inom området sänder en så orealistisk och felaktig bild i var det huvudsakliga problemet ligger, dvs i dessa unga tjejers psykiska välbefinnande. Men när pengarna rullar in försvinner förnuftet och konsekvenstänket för många..

  9. Tips skriver:

   Tips tips tips fina ni! Gabriella Joss är öppet missnöjd med sina bröst, där får ni mycket valuta och exponering för samarbetet! Hur magiskt vore inte ett samarbete med tuttar och tropik? <3 KRAM

  10. M skriver:

   Johan Andersson; Klart ni vill att tillgången på tjejer ska säkras upp med reklam och annonser så att ni kan fortsätta rulla in dem på löpande band och opereras hos er – Kaatjing! Pengar rullar in..

   1. Johan Andersson skriver:

    Inte så vi tänker men du har rätt till dina förutfattade meningar.

  11. M skriver:

   Men??? Fattar nada. Hittar inget företag som heter Motiva i Skandinavien i företagsregistren? Det enda bolag som Johan Andersson är VD för är Femiline AB, ett företag som verkar importera och sälja implantat från Costa Rica osv. enligt google?? http://www.allabolag.se/5590078993/femiline-ab

   Som sagt, -Kaatjing! Pengar rullar in..

 7. Nej tack skriver:

  Vi är nog många som är trötta på alla dessa ”önskelistor” och det öppna tiggeriet om resor och nya boobs till exempel. Det blir till slut rätt löjligt. Och för att tillägga… Nej jag är inte ett dugg avis. Har gott om pengar att göra vad jag vill, men avundsjukekortet ligger ju alltid nära till hands när det gäller kritik.

  Företag som strösslar saker över bloggare väljer jag numer helt bort. Linas matkasse och elfa är två bra exempel.

  1. Nej tack skriver:

   Menar inte att J har tiggt i just detta fallet. Kommenterar bara detta fenomen i stort.

  2. Johan Andersson skriver:

   Det har inte varit något tiggeri utan en ekonomisk kompensation för ett samarbete som vi initierat efter att ha frågat Josephine om hon skulle vilja det. Din personliga hållning gällande reklam respekterar jag och har förståelse för, samtidigt är det ett accepterat medel för företagare och i samhället i stort. Vi kan tyvärr inte bedriva en verksamhet utan att försöka exponera vilka möjligheter som finns för kvinnor som önskar få hjälp med sina problem.
   Vi hoppas även kunna minska stigmat då det är en stor mängd kvinnor som skäms för något då absolut inte ska behöva må dåligt över, på grund av personer, som har för mycket åsikter kring andras liv.

   1. Anonym skriver:

    Ja du har rätt att för många kvinnor/tjejer mår dåligt i onödan då för många har åsikter om hur tjejer ska se ut. Det du har fel i är var dessa åsikter kommer ifrån.

  1. Poppis skriver:

   Det är det också.

  2. A skriver:

   Men VA! Dömdes han till 2.5 år? Är det betingat eller obetingat? CamCam, gräv mer i det här!

  3. LA skriver:

   Låter tyvärr inte som Adde om man går in på länken som de har till DNs artikel om det hela, där står det att mannen är från Gotland…

 8. Anonym skriver:

  Bara jag som tycker att gabjoss familj blir sjuka sådär passligt igen, verkar mer som att hon är trött av att vara själv med jason och därför får F stanna hemma ett par dagar så hon får sova ut. Hon skriver ju själv at dom haft en mysig sjukdag med husplanering osv, och att hon fått sova massor (F då??). Samma senast då hon skulle till sthlm på event så blev F passligt sjuk och kunde passa jason. Barnet har för övrigt ovanligt lätta febersjukor utan andra symptom? Är kanske bitter då min tjej oftast har hemsk snuva och hosta vid minsta lilla förkylning, haha

  1. Anonym skriver:

   Jag skäms för henne

 9. G skriver:

  Sett att sindy sökt mdma i en Facebook grupp?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Japp! Kommer ett inlägg om det!

  2. vvv skriver:

   Men suck…att hon aldrig lär sig

 10. Steffi skriver:

  Jag håller helt med dig! Blev ganska trött när jag läste hennes ursäkt om hur hon inte blivit sponsrad med operationen. Precis som du skriver fick hon rabatt för att prata om kliniken och ingreppet, hon fick det för hon har många följare. Hade hon betalat hela beloppet själv och endå rekommenderat kliniken hade jag nog inte sagt något om det. Nä, jag tycker hennes ursäkt var dålig och kan inte alls förstår hennes resonemang.

 11. Julis skriver:

  Har du sett inlägget på Amanda shulman där hon gör en Beyoncé? Det är marknadsföring för Daisy grace ss17, men i gen av dem som lagt upp bilden i sitt privata flöde skriver att det är marknadsföring (Hannah, Amanda Malin Eklund mfl) det verkar som många tror att bara för man jobbar med ett märke eller äger det så behöver man inte markera det som reklam. De bara hashtaggar daisygrace, som om det räcker.
  Eftersom de driver ett bolag som jobbar med PR och marknadsföring borde de väl kunna/vilja följa lagen?

  Likaså är calle och Alex shulman iväg på en resa som tydligt är spons, men ingen av dem märker ut det på inläggen.

  Så tröttsamt. Jag utbildar i Sociala medier och en del i utbildningen handlar om marknadsföringslagen och RO. Mina studenter blir alltid chockade över vad lagen säger för ingen följer det. Suck.

 12. Tusse skriver:

  Ok inget som helst snyft övers för bloggare som får sånt här sponsrat och sen gråter ut för de tycker att de blivit kritiserade och behandlade ”orättvist”. Ingen känns vuxen nog att bära ansvaret som kommer med tex spons och reklamavtal. Gratis är gott!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg