Skräp.

17:00 12 Feb 2017

Sandra Beijer:

snady

Sandra Beijer skrev fint om sitt ex för några dagar sedan och fick höra av sina läsare att hon hängde ut honom. Nu, ännu några dagar senare så får hon reda på att han gjort något oförsvarligt mot henne – enligt hennes Snap – och nu fylls hennes blogg istället av kärlek från andra tjejer.

Att behandla sin partner som skit kan aldrig ursäktas på något vis och är aldrig, aldrig, aldrig okej men jag kan inte låta bli att tänka på en sak min terapeut en gång sa till mig.
”Vad är den gemensamma nämnaren i alla mina dåliga relationer?” och svaret var ”JAG”!
Det var JAG som drogs till alla de här dåliga personerna och således är det JAG som måste ändra på mig. Sviniga killar och tjejer kommer alltid att finnas men jag kan ju se till att inte välja dem i framtiden.

Lite så känner jag med Sandra. Hon verkar gå på nit efter nit i sina relationer och jag tycker så synd om henne.
Fy fan att ha försökt att hålla god ton i inläggen – just för att inte hänga ut honom – och så har han varit gjort något sånt här mot henne.
Snacka om att the gloves should come off now!

 

54 kommentarer | “Skräp.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Jag blev så himla ledsen för Sandras skull igen. Jag vet inte vad han har gjort men det känns som han har haft en annan flickvän samtidigt som han har varit tillsammans med Sandra. Jag vet inte om det stämmer men det vore i så fall verkligen vara den vidrigaste svinigheten någonsin.

 2. Anonym skriver:

  Hur gör man för att slippa hamna där då.. känns inte helt enklet

 3. Lisa skriver:

  Ja det är tråkigt! Sen tycker jag inte om spekulationer och att folk tar för givet att det handlar om otrohet, för det är faktiskt ingen som vet. Men hennes inlägg öppnar ju å andra sidan upp för spekulationer genom att säga A men inte B. Hoppas hon hittar rätt tillslut iallafall. Hon är en så bra människa verkar det som så hon förtjänar verkligen en fin kille! De finns därute så jag hoppas hon inte ger upp hoppet.

  1. Lisa skriver:

   De som spekulerar gör ju det för att hon talade om vad som hade hänt på Snapchat och alla har inte det.

   1. Johanna skriver:

    Vad sa hon på snapchat då, för oss som inte har henne där och bara läst bloggen? Någon som vet?

    1. Lisa skriver:

     Jag vet inte för jag har inte Snapchat så absolut ingen aning. Han kanske hade en annan tjej samtidigt?

     1. S skriver:

      Nej hon skrev inte (på snap) att han varit otrogen!!! Hon skrev typ samma som på bloggen, att hon fått reda på att han var ett svin men ingenting mer, absolut ingenting om varför. Hon har en mysig snapchat btw så tips å följa 🙂

   2. Knopen skriver:

    Sa hon på snapchat att M varit otrogen medan de var tillsammans eller vad spekulerar de om?

    I vilket fall önskar jag Sandra det absolut bästa. Hon verkar vara en fantastisk tjej som har det tufft just nu <3

   3. Lisa skriver:

    Ok, på bloggen skrev hon inte så tydligt att han hade varit just otrogen. Har inte snapchat så vet ej vad hon skrev där.

 4. hej skriver:

  Vad sa din terapeut mer än så? Eller hur hjälptes du av att få höra dom orden? Vad gjorde du annorlunda när du valde din nuvarande partner? För det gemensamma i alla situationer är ju en själv. Såklart! Att man råkar ut för massa idioter kan ju bero på att man blir drabbad, inte att man själv väljer att hamna i sådana situationer. Är det möjlig att gå igenom ett liv utan att gå på nitar, oavsett om det gäller vänner, kärlek eller arbete?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Ja, alltså jag gick i KBT i fyra år så det är mer än att bara säga de orden. Givetvis är det mer än så annars skulle ingen behöva terapi.Men mycket handlade om självkänsla och egenvärde och att sluta vara en prestationsprinsessa.

   1. hej skriver:

    Men nu skrev ju du ”men jag kan inte låta bli att tänka på en sak min terapeut en gång sa till mig” i det här inlägget och inte i en KBT-session, därför jag frågar. Har själv fått höra den där meningen en massa gånger men vet inte riktigt hur det ska hjälpa om man inte får mer råd än så? Vad ska Sandra göra annorlunda, kan hon göra annorlunda? Måste det alltid vara en själv det är fel på?

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jag kan bara tala för mig själv och i mitt fall var det mig det var ”fel” på.. Hur det är i andras fall vet jag så klart inte.

     1. hej skriver:

      Men jag kommenterar ditt inlägg som du skrivit om Sandra: ”Sviniga killar och tjejer kommer alltid att finnas men jag kan ju se till att inte välja dem i framtiden. Lite så känner jag med Sandra.”

      Det låter verkligen som att du ger henne samma råd eller försöker ge henne en tankeställare, jag undrar bara vad man/hon har för nytta av att höra det om man inte får några fler verktyg än så

      1. Bloggbevakning skriver:

       Tror du att ett inlägg från mig kan ha samma effekt som 4 år i KBT? Steg 1 är att få upp ögonen för problematiken. Steg 2 är att få hjälp att lösa den. Jag är bloggare, inte terapeut. 😉

     2. hej skriver:

      Nej det tror jag verkligen inte. Jag bara undrar varför du skrev så, om det nu var menat som ett gott råd

      1. Bloggbevakning skriver:

       Det var mer en reflektion än ett ”gott råd”..

     3. hej skriver:

      Jag fick höra samma sak av en kompis, just efter min kille varit otrogen. Hon kunde inte riktigt förklara vad hon ville ha sagt med den kommentaren, så det hjälpte det mig över huvud taget heller. Det vara bara en floskel hon kom med. Om du fick höra det av en terapeut + 4 år i KBT kanske den reflektionen ska komma enbart från folk som kan hjälpa en vidare efter den reflektionen.

      1. Bloggbevakning skriver:

       Hade jag sagt det till en kompis så hade jag givetvis kunnat förklara för henne exakt hur jag fått den hjälpen men det är givetvis ingenting jag tänker skriva ut i ett inlägg eller i en låååång kommentar här eftersom detta inte är en blogg om hobbypsykologi. Men att din kompis inte kunde förklara varför hon sa det eller vad hon menade verkar ju konstigt. Eller så hade hon inte mer att säga än så och då blir det ju en floskel från henne.

     4. hej skriver:

      Så du kommer förklara det här bättre för Sandra?

      1. Bloggbevakning skriver:

       Nej, varför skulle jag det? Jag känner inte henne och tvivlar på att hon kommer be mig om råd. Jag tror du missförstått syftet med den här bloggen om du tror det.

     5. hej skriver:

      Okej, enda anledningen till att jag kommenterade var att du faktiskt skrev om Sandra

      1. Bloggbevakning skriver:

       Om, inte till. Stor skillnad.

     6. hej skriver:

      Du sa det bra själv

      ”Men att din kompis inte kunde förklara varför hon sa det eller vad hon menade verkar ju konstigt. Eller så hade hon inte mer att säga än så och då blir det ju en floskel från henne.”

      1. Bloggbevakning skriver:

       va?

    2. Anonym skriver:

     Hej, det är väl rätt självklart att man får rannsaka sig själv ifall man dras till dåliga människor? Annars får man ju gå på nit efter nit ifall det”nu är fel på alla andra”

     1. hej skriver:

      Vad betyder att gå på en nit? Är det ultimata att aldrig ha ett misslyckande i sitt liv, är det ens möjligt? Det är ju möjligt att saker bara inte funkar. Och om någon går bakom ryggen på en och är otrogen, hur ska man göra för att förhindra att samma sak händer igen? Man kanske är helt ovetandes. Hur rannsakar man sig själv då? Tycker det är så himla luddigt

     2. Anonym skriver:

      Är Hej den nya The Real Hmm? Suck

     3. Anonym skriver:

      Hej- nej det är inte möjligt att undvika att gå på nitar under en livstid, men om man alltid råkar ut för exakt samma killar, samma relationer och mår exakt likadant så bör man reflektera lite över sin egna roll i det. Det betyder inte att det är ens egna fel att folk behandlar en illa utan att man har en möjlighet att rädda sig själv. En av mina bästa vänner träffar alltid män som är mansgrisar, tar henne föregivet, anser att kvinnans roll är i köket och hon blir en överarbetad ”mamma”. Alltid. Jag ser vid första anblicken på hennes killar vad det är för typer och om hon blev medveten om varför hon väljer dom så hade hon gjort det med. Men hon vill inte självrannsaka eller reflektera. Vad som hade blivit annorlunda är att hon hade insett sitt behov av att känna sig behövd och därför dras till män som inte riktigt klarar av att sköta sitt egna liv.

    3. Anonym skriver:

     Men herregud människa ge dig

     1. hej skriver:

      Jag kommenterar i ett kommentatorsfält, jag diskuterar något jag försöker förstå, jag använder mina tangenter. Och nu kommer jag att fortsätta med dig!!! Om du inte ger dig då förstås

      1. Bloggbevakning skriver:

       Så länge du förstår att det är kommentarsfältet till en blogg du diskuterar i och inte blandar ihop det med någonting annat som du gjort här ovan när du frågade om jag tänkte sätta mig ner och prata KBT med Sandra Beijer bland annat. Sånt får du gärna hålla på med i andra forum.

     2. Anonym skriver:

      hej, två saker. 1. Camilla har tyvärr uppfattningen om att den här bloggen 50% av tiden existerar i ett vakuum och att de saker som då skrivs om andra inte når fram till dem eller påverkar dem.
      2. Bland kommentarerna här ska man gärna inte försöka diskutera för mycket. Det brukar mest leda till bråk bara. One-liners är att föredra.

      1. Bloggbevakning skriver:

       Så DU tycker att jag borde skrivit KBT-råd till Sandra som nån typ av hobby-psykolog? Det hade varit nått.. 🙂

     3. hej skriver:

      Nej, jag skrev ”Så du kommer förklara det här bättre för Sandra?” alltså ditt inlägg och din reflektion om hennes relationer. Samt att jag skrev faktiskt att jag var medveten om att ditt inlägg inte kunde likställas med terapi. Om du ser på min första kommentar så ser du att jag undrar vad tanken bakom ditt inlägg var då jag generellt sett tycker det är en konstig sak att säga till någon (eller om någon).

     4. Ida skriver:

      ”Hej” När man går till en Terapeut eller Psykolog så sitter inte de och ger dig råd. De hjälper dig att hjälpa dig själv. Genom att säga att” i varje dålig relation så är den gemensamma nämnaren du” kan betyda så mycket och inget konkret. Det är vad du tar åt dig av som betyder något. Vissa dras till alkisar för att de har ”lärt” sig alkisar och är trygga i deras beteenden. Man kan bara börja med att rannsaka sig själv och ta resten därifrån.

 5. Linda skriver:

  Vad skrev/sa hon exakt på Snapchat? Och vilket är inlägget där hon fick kritik för att hänga ut honom?

  1. Anonym skriver:

   Undrar också, hittar inget av detta, bara det sista hon skriver på sin blogg där hon inte förklarar något alls, förutom att han betett sig illa. Nån som vill berätta var allt står (eller var det står, har inte snap)? Tack!

   1. Anonym skriver:

    VaD det står menar jag…

    1. Anonym skriver:

     På Snap vet jag inte, känns som massa vet? Men folk kanske bara antar eller helt enkelt nöjer sig med att hon fått veta ngt som gör honom till ett svin. Iofs skriver hon ju inte ut att allt handlar om honom, kanske e om ngn vän…?

     Det inlägget hon fick kritik (visserligen av typ 2 pers) för att hänga ut honom var för ngra dagar sen när hon typ skrev hur man hanterar ångest. Då nämnde hon typ att man måste komma ihåg vad man gillade innan och vad som var ens eget intresse. Så skrev hon typ att vissa grejer trodde hon var deras grej medan det egentligen var hennes grejer som hon förde över till honom

     1. Anonym skriver:

      Vilket verkligen inte känns som en uthängning hallå eller. Men nån tyckte att det var att förminska hans intressen och mognad (han e lite yngre än Sandra)

     2. S skriver:

      Det stod ju redan ett svar bland de första kommentarerna här vid det laget ni kommenterade ? 🙂

      Tar det igen: Nej hon skrev inte (på snap) att han varit otrogen!!! Hon skrev typ samma som på bloggen, att hon fått reda på att han var ett svin men ingenting mer, absolut ingenting om varför. Hon har en mysig snapchat btw så tips å följa ?

 6. anonym skriver:

  Men dom verkar ju haft flera fina år. Ingen vet ju vad som kan hända. Men det blir ju lättare o gå vidare om man upptäckt något inte ok som var i slutet av relationen. Kärleken är skör o riskfylld.

 7. anonym skriver:

  Hallå det är livserfarenhet. Det drabbas vi alla av. O efter det kanske man lär sej av det. Livet går upp o ner. O det är bara o kämpa vidare o våga tro o hoppas igen. Kram.

 8. ABCD skriver:

  Det där är enkelt att säga men ibland visar inte vissa människor sina dåliga sidor förrän man lärt känna dem och umgåtts med dem ett tag. Vissa visar sig vara svin i efterhand. Hur ska man undvika det är det tänkt då? Nej, precis det går inte. Människor är komplicerade varelser med känslor och vissa personlighetsdrag som kan ändras. Ibland vet man faktiskt inte om personen är ett svin förrän ett år, två år, flera år.

 9. ABCD skriver:

  Jag har förövrigt en nära vän som hade ett förhållande med en kille och de hade ett fint förhållande i några år. Så kände hon att hon inte älskade honom längre, att de var som vänner snarare än pojkvän/flickvän – och gjorde slut med honom. Han tog extremt illa vid sig och blev riktigt nasty, spred ut rykten om henne och tvingade sina vänner att inte umgås med henne mer. Hur NÅGON hade kunnat förutspå att han var ett sånt svin är ett mysterium för han var en otroligt omtänksam,uppmärksam, snäll och generös kille medan de var tillsammans.

  1. K skriver:

   Åh.. Det där kändes precis som att du skrev om mig och att jag vore den där vännen. Jag lämnade mitt ex av den anledningen, dock inte för att jag inte älskade honom längre (jag älskade honom högt!) utan för att jag upplevde att vår relation mer var en vänskaplig relation, att han var som en bror till mig. Ibland var han till och med som en farsa. Jag ville så jävla gärna att han skulle behandla mig som en flickvän och inte en syster men det gick inte. Det sexuella, passionerade som bör finnas i en parrelation fanns inte (från hans sida) och jag saknade det och avslutade till slut vårt förhållande efter att ha kämpat för en förändring under flera år. Han blev otroligt ledsen och spred ut att jag hade rymt ifrån honom och att jag bara lämnade utan någon förklaring. Han vände alla mina vänner emot mig.
   Jag har aldrig tänkt att han gjorde något fel i det, jag har lagt skulden på mig själv trots att jag samtidigt känner mig modig för att jag lämnade en relation som sårade mig. När jag läste din kommentar så gick det som hastigast upp för mig att jag kanske har rätt att känna mig ledsen för hur han betedde sig efter vårt uppbrott. Så tack för det. Det var några år sedan nu men vännerna hälsar fortfarande inte.

   1. ABCD skriver:

    Glad jag blir att ha hjälpt till lite. Min väns pojkvän älskade henne högt och din pojkvän antagligen med, och därför blev de så ledsna (att de sedan agerade på detta sätt är en annan historia). Sorg blandat med en märklig manlig stolthet. Det hade inte med henne eller dig att göra, hoppas du inte tror det mer i fortsättningen. Om du inte betedde dig illa så är det ju han som har gjort fel.

    Du har rätt att känna dig ledsen men jag hoppas att du tagit dig långt bort från det där nu och att du mår bra! Som sagt, glad att min kommentar hjälpte =)

    1. K skriver:

     Tack <3 Jag mår bra igen men tänker ofta på det. Det får ta sin tid antar jag! 🙂

   2. Anonym skriver:

    Och där känner jag att det skulle kunna vara mitt eget liv du skriver om. Jag delar samma erfarenhet: är snarare som min sambos syrra/faster/mores/dotter än en flickvän. Däremot har jag inte lämnat honom…än. Passionen har aldrig funnits från hans sida, han är lat och har alltid hellre solosex. Jag har blivit så bitter av flera års sexbrist, har svårt att dölja det och gemensamma vänner vänder mig ryggen. Förmår mig inte outa orsaken till min bitterhet och därmed outa min partner som har ett uppenbart porrproblem så jag framstår bara som besvärlig utan grund. Förstår sen länge att detta är ohållbart i längden och vänner mig just nu vid tanken. Men ett uppbrott är oundvikligt. För som du säger – det är väldigt sårande med partners som är oengagerade på det sexuella planet.

    1. K skriver:

     Jag känner så väl igen mig. Jag berättade inte heller för någon om vårt problem och jag jobbade hårt för att begrava de där kränkta och sårade känslorna. Jag tyckte det var fruktansvärt att leva i ett sådant förhållande! Jag var så ambivalent i mina känslor, kände mig som en kåt äcklig gubbe samtidigt som jag var så sårad och kränkt. Varför ville han inte ha mig? Vad var det för fel på mig? Ändå var jag så kär och jag älskade honom så otroligt, jag ville verkligen att det skulle fungera! Jag övervägde om jag ändå inte kunde tänka mig ett förhållande utan sex (alltså han var inte ett dugg intresserad av det) men långt inombords så visste jag att det aldrig skulle gå. Antingen skulle jag bli 50 bast och söka mig en älskare i hemlighet (och jag avskydde den tanken) eller så skulle jag bli tvungen att lämna honom (också hemsk tanke). Men jag ville inte vara otrogen och jag insåg tillslut att jag ville ha mer av mitt förhållande. Han var min bästa vän men han tog också platsen som min partner och därigenom tog han ifrån mig det man upplever med en partner eftersom han bara var som min vän/bror/farsa. Det var ett fruktansvärt uppbrott, jag blev deprimerad och upplevde det som att det var JAG som blev lämnad. Men jag ångrar det inte. Jag berättade till slut också för min familj (jag var så skör och i upplösningstillstånd att jag vände mig till mina päron och syskon – med sexproblem!) och istället för att tycka att jag var dum i huvudet så tyckte de att det var helt sjukt att jag levt så länge med detta faktiskt STORA problem.
     Mitt råd är att ta tag i skiten, bit ihop och få det överstökat. Du är värd mer och du kommer inte att ångra dig. Ju förr du lämnar desto bättre. Livet är kort och du är värd att få leva det!

    2. L skriver:

     Du måste lämna honom. Sök stöd hos en psykolog om möjligt. Du har bara ett liv och sådär ska livet inte vara. Våga lämna!!

 10. Lollo skriver:

  Det slog mig nu att Sandras pojkvänner faktiskt fått en jäkla skjuts av att synas på hennes blogg. Hon är bra på att boosta dem, både i text och genom att ta snygga smickrande bilder på dem. Så rimligt att deras status stiger i många tjejers ögon tack vare kopplingen till Sandra.

 11. linn skriver:

  han e gay. magnus alltså. det är min gissning. ”han e död för mig. nästan 4 år lång relation bortkastad”
  så skriver man om man känner sig lurad, inte om han skulle vart otrogen den senaste tiden.
  han föll väl för sandras stjärnglans å tyckte det va häftigt att få hänga i den ligan, men jag lovar att han träffat nån snubbe som han nu kärat ner sig i, därav break-up. plus oundvikligt att inte göra slut om ena är straight å andra gay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer