Att åma runt bland gravar.

15:00 19 Mar 2017

Monas Universum:

Vad är det för fel på folk?
Hur kan man tycka att människors sista viloplats är en lämplig ”location” att åma runt och visa upp nya kläder på?
Är det inte TäljeCatten så är det Mona!

Respektlöst är bara förnamnet!

Tack för tips, Marie!

60 kommentarer | “Att åma runt bland gravar.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kicki skriver:

  Så respektlöst av Mona och dessutom inga snygga kläder !

  1. Chema skriver:

   Hade det varit bättre om hon haft snygga kläder på sig och åmat runt? :p

   1. Kicki skriver:

    Nej jag menade mest att det var respektlöst att åma runt på begravningsplatsen.
    Dessutom inga snygga kläder ?

 2. Elle skriver:

  Smaklöst och respektlöst!
  Topparna ser BTW ut som att de kommer från Aliexpress och kostar 3-4 dollar.

  1. I know skriver:

   Japp, och hon har tidigare beställt grejer därifrån och sen sålt vidare på sin internetbutik. Hon orkade inte ens ta egna bilder på dem utan kopierade bilderna rakt av från Aliexpress.

   1. Maja S skriver:

    Whaaaaat??!

 3. Christina skriver:

  Ser inte riktigt problemet, faktiskt. Det är ju inte direkt gravskändning som pågår…?

  1. The real Hmm skriver:

   Ah, du var efterlängtad från mig med tanke på hur vissa här resonerar ang respekt och integritet. Hur det är viktigt att ”föremålet” ska kunna kommunicera för att vi ska ta det på allvar.

   Ska blir spännande att se hur många likes du får. Borde vara rätt många med tanke på att vi nu pratar om de som är döda och att de efterlevande förmodligen aldrig kommer få se dessa bilder. 🙂

   1. Anonym skriver:

    Förstod inte om det var medhåll eller ej…?

   2. E skriver:

    Då borde det vara ok i din bok att göra samma sak i ett bårhus så länge ingen anhörig ser bilderna? Antar även baserat på vad du skrivit att nekrofili också är ok? Personen är ju ändå död.

 4. X skriver:

  Nej, detta tilltag gillas inte!

 5. Anonym skriver:

  Jag hade faktiskt blivit rätt arg om någon höll på sådär bredvid min familjegrav.

 6. Malin skriver:

  Yogagirl håller just nu på och ”dehydrating her placenta”… ?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Alltså – jag VET! Vem om inte Yoga Girl att käka upp sin egen moderkaka liksom?

 7. Alex skriver:

  Är ganska säker på att de som ligger där inte bryr sig. För de är .. DÖDA .. Om det mot all förmodan finns liv efter döden så tror jag knappast att de hänger kvar vid eventuella benrester utan gör något roligare. Typ skrämmer pensionärer genom att släcka lampor i gamla hus.

  1. M skriver:

   Om man tänker längre än näsan räcker så kanske man inser att en grav inte är till för den som dött utan för de som är kvar. En grav är den plats på jorden man går för att hedra sina döda föräldrars, sin vän, sina syskon eller någon annan. En plats där man kan lägga ner deras favoritblommor, tala med dem, en plats där familjen kan samlas och sörja de som gått bort. Det är vanligt folkvett att uppföra sig med respektfullhet på en begravningsplats. Men vissa människor verkar har uppfostrats i en svinstia med tanke på hur de beter sig.

   1. S skriver:

    Precis. Hade någon stått och posat vid min dotters grav när jag kommer dit och ska göra fint med blommor eller ljus, då vetifan vad jag hade sagt…

   2. Alex skriver:

    Det handlar om att nån blir fotograferad vid en kyrkogård. Det är knappast så att de står och poserar på själva gravstenarna. Så länge inget förstörs ser jag inte problemet.

    Är inte uppväxt med grisar, utan i ett ganska normalt hem.

 8. Anna skriver:

  Där saknas det etik o moral ! Spelar ingen roll att dom döda inte bryr sig, respektlöst!

  1. The real Hmm skriver:

   Bara för att vara extra tydlig. Jag håller med dig Anna. 🙂

 9. Maja S skriver:

  En kyrkogård är för de döda o de efterlevande.
  För mig är en kyrkogård ett ställe där man beter sig vördnadsfullt, lugnt o fint.

  Bete sig så där är respektlöst!
  Men är vi förvånade ??

  Skitfula kläder och ett åmandesom bara ser löjligt ut!

  1. Maja S skriver:

   På bloggen är det en del som ifrågasätter Monas val AB plats att fota på. En kommentar på Instagram med.

   Och Mona svarar i ett av inläggen att de frågat nån på kyrkogården om lov.

   Va fan! Man gör inte sånt där punkt!

   1. Bloggbevakning skriver:

    Haha! Vaddå? Nån vaktmästare då eller?

   2. Anonym skriver:

    Och Mona ljuger ALDRIG ??

    1. Anonym skriver:

     Eller hur!?

     Se bara på de återkommande frågorna om dotterns hund Kenneth. ”Åh, han mår bra, men hon vill inte att han syns i bloggen.” Lögn. Han såldes till Skåne för flera år sedan.

     1. Anonym skriver:

      Va?!?!?! Den hunden var ju hennes STOOOORA kärlek…..

 10. Kajsa skriver:

  Så trött på Mona och hennes entourage som verkar bestå av tanter som tror sig vara hennes vänner och som syryker Mona medhårs no matter what. Nu är hon alltså i Italien för att köpa in kläder som hon ska sälja till sina bloggläsare för kompispris som gör hennes make galen minsann. Jaja visst. Snark.

  1. Stina skriver:

   Haha huvudet på spiken ?

 11. Ellen skriver:

  Men jäklar vad många klick hon kommer få nu på de där apfula syntetplaggen.
  Smart tänkt Mona.
  Men dags att byta ut lite tugg nu va? ”Maken blir galen för jag säljer så billigt men det skiter jag i” känns ju som om det har gjort sitt nu.

  1. Anonym skriver:

   Ja jösses vad hon tjatat denna fras … borde snarare vara ” maken är överlycklig för att jag genom bloggen ökat omsättningen massor då jag kränger fula prylar till mina läsare så att vi kan fortsätta leva gott ( och lura folk på miljoner )”

 12. Katarina skriver:

  Kyrkogårdar är kininet bara till för de som vilar där, utan för deras anhöriga. Som sörjande kanske man inte vill mötas av ett spektakel som flaxar runt och tar bilder till sin blogg? Jag hade inte velat det. Finns ju hur många parker och naturområden som helst i det här landet om man vill se lite träd, och ta foton på sig själv.

 13. kati skriver:

  Hon försöker sticka ut det sticker bara

 14. Sandra skriver:

  Aldrig hört talas om människan! Knappast ett modelejon ;))

 15. Snoken skriver:

  Det är ju rätt fascinerande att vara på inköpsresa i ITALIEN av alla ställen och inte hitta ett mer passade ställe för spexiga och promotande bilder för försäljning. Fruktansvärt oproffsigt.

  1. Anonym skriver:

   Det ser ut som att hon är på den judiska begravningsplatsen.

  2. Fattar inte skriver:

   Även det är rätt fascinerande att hon är på inköpsresa i Italien av alla ställen och köper så fula och billiga trasor. Varför åka ända ner till Italien för att köpa såna när man kan klicka hem dem från Aliexpress till billigare pris?

 16. Karin skriver:

  Ja,det var ju det jag frågade om 12.52….men tyvärr kom det inget svar.Konsigt med en kvinna som är så resvan men ändå inte känner till en prosciutto på ställning,och kallar risotto för;svamp,ris och något klet…är hon på riktigt dum eller bara gör hon sig?

 17. Susawoo skriver:

  Alltså jag har lagt mig ner vid morfars grav, ovanpå marken där kistan troligtvis är. Men jag låg still, njöt av tystnaden, pratade lite med morfar och försökte plantera lite krusbär och blommor, det finns inga bilder. Hade dock snygga kläder.

 18. Nina skriver:

  Mona och hennes kompis som hon är i Italien med ska tydligen starta något som heter Monasuniversumbrand där de ska sälja dessa skitfula kläder. Man ser ju tydligt gravstenar på bilderna får hoppas att dessa bilder inte används när de ska sälja kläderna sen, Mona är ju en fan av Ullared så jag antar att det ät därifrån hon lärt sig vad hon tror ska sälja.

 19. Anonym skriver:

  Mona gör som hon vill, både bland levande och döda. Man blir en aning fundersam om man läser ett inlägg från januari i år på äldsta dotterns offentliga FB-sida som handlar om sättet att hantera avslöjade pedofiler på, bl a när de dyker upp i familj och vänkrets. Tycker att hon verkar vara emot hela sättet som Mona gjort allt på, med hatiska inlägg i blogg och bilder på personer från bröllop och allt vad det var – därför att det slår så hårt mot t ex övriga familjemedlemmar som helt oskyldiga barn. Kan Mona ha gjort som hon vill här också? Å andra sidan måste ju dottern tillåtit Mona att göra så.. Får inte ihop det där riktigt. Dottern har väl halvsyskon i pappans familj…

  1. Anonym skriver:

   Har äldsta dottern en offentlig fb-sida? Vad heter den?

  2. Anonym skriver:

   Mona har varken delat, gillat eller kommenterat inlägget heller

  3. Anonym skriver:

   Vill veta mer om dottern och Mona, vad har hänt där?! Trodde dottern var helt m på att hänga ut pappan men läste härinne att hon sen slutat på familjens firma och att relationerna inte var så varma …

  4. Anonym skriver:

   Jag tolkade Johannas inlägg på ett helt annat sätt än du verkar ha gjort. Hon skriver att folk gapar om att pedofiler ska hängas ut, men när en pedofil väl hängs ut så döms även förövarens anhöriga. Oskyldiga anhöriga blir ofta svartmålade som släkting/anhörig till en pedofil. Alltså hon skriver och riktar sin kritik till de som dömer oskyldiga anhöriga och tycker att folk ska sluta med det för att offer ska kunna våga berätta vad de varit med om utan att behöva vara rädd för att oskyldiga anhöriga ska dras med i skiten.

   Jag ser mao ingen koppling/pik till det Mona gjort i sin blogg. Utan snarare att hon uppmanar folk att inte döma anhöriga. För hon tycker att offer ska våga prata om vad de varit utsatta för och att pedofiler ska skämmas. Men vill inte att oskyldiga ska drabbas.

   (Ursäkta ev upprepning)

 20. Ellen skriver:

  Vad sysslar kvinnan med egentligen? Söker man på hennes namn på merinfo finns bl a 6 aktiebolag där hon finns med. På 5 av dessa finns anmärkningar som utmätning eller ansökan hos KFM. Det 6:e är startat 2016 så där har väl inte så mycket hunnits med än.

 21. Anonym skriver:

  Hon är säkert i Prato och gör inköp. Där finns många kinesiska återförsäljare/fabriker. Alltså samma ”skit” som t ex Ali Express tillhandahåller.

 22. nina skriver:

  Mona och hennes optiker vänner har planerat att åka till Peru nästa helg men det har ju varit kraftiga översvämmningar och 60 personer eller mer har dött. Mona skriver då” Det ser lite körigt ut pga av jordskred och alla översvämningar. Skulle i ärlighetens namn ändå vilja åka dit det är som jefligast. Det är ju dom som behöver oss mest.”

  Är det verkligen glasögon man behöver när 70.000 personer står utan hem pga av jordskred och översvämningar och vad kan Mona och hennes optiker vänner göra?

  1. nina skriver:

   Tror också att det kan vara farligt att åka till dessa områden om man inte vet hur man ska hantera en situation där det kan uppstå tex.nya jordskred och översvämningar.

 23. Anonym skriver:

  Så fruktansvärt respektlöst!
  En kyrkogård är sista viloplatsen och även om det är som tidigare påpekats avlidna personer som ligger där så är det en plats för oss anhöriga att kunna gå till för att sörja och hedra.
  Tänk om jag är där för att lämna blommor eller tända ljus för min avlidna lillebror och Mona är där och leker fotomodell :/

 24. Amanda skriver:

  Obehagligt.

 25. Ajlin skriver:

  Fick mig att tänka på den här snubben som på allra bästa vis sätter dit folk som inte kan respektera grav- och minnesplatser.

  https://petapixel.com/2017/01/21/artist-shames-disrespectful-holocaust-memorial-tourists-using-photoshop/

 26. Nina skriver:

  Hon skrev så här idag ”PS. Till er som blev lite upprörda över att vi fotat kläder på en gravplats igår: ber om ursäkt om för att ni tog illa upp. Dock frågade vi givetvis om lov före och 98% av bilderna togs dessutom utanför då vi hittade en bättre plats för ändamålet” Vad då LITE upprörda om man läser alla kommentarer här, på hennes blogg och insta tycker jag att det visar på mer än bara lite upprörda och inte ett enda publicerat kort är utanför gravplatsen.

  1. Maria skriver:

   Värsta ursäkten när man ber om ursäkt för att folk reagerat och inte för att hon gjorde fel. Hon lever väl efter mottot;
   Paragraf 1: Jag har alltid rätt.
   Paragraf 2: Om jag skulle ha fel, trär paragraf 1 i kraft.

   1. Maja S skriver:

    Som vanligt har Mona aldrig fel.. Hon har typ kräkts på några skrivare på Intagram.
    Sur som ättika 😛

 27. Annika K skriver:

  Haha o där blev mina inlägg på Instagram borttagna och så är jag blockad!

  För nära sanningen eller!?

  Haha KARMA säger jag bara

  1. Anonym skriver:

   Vad skrev du? 😀

   1. Annika K skriver:

    Först skrev jag att jag skulle sluta läsa bloggen då hon föll i mina ögon då hon körde fotosession på kyrkogården.

    Fick som svar att så skön att alla andra kan vara perfekta o att jag var avundsjuk (snabb summering)

    Jag svarade då att jag inte är ett dugg avundsjuk på hennes fejkliv o glattiga yta.

    Haha sen åkte jag ut o hon censurerade bort mina inlägg.

    Hon klämmer till med Orka! på slutet också

    1. Annika K skriver:

     Glömde… Skrev också att folk börjar få upp ögonen för hur hon verkligen är

    2. Anonym skriver:

     Korkat av henne att inte ta bort sina egna svar dessutom. De ligger ju kvar. Men inte så länge till antagligen…. (närå Mona vi vet att du aldrig nånsin skulle läsa nånting på Bloggbevakning)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla