Förundersökningen mot Catrin Hedlund pågår fortfarande..

13:30 8 Mar 2017

Catrin Hedlund:

För den som undrar vad som pågår i förundersökningen mot Catrin Hedlund så kan jag meddela att den fortfarande pågår – vad än Catrin vill få det att verka som på sina sociala medier.

Så här skrev åklagaren den 4 mars i ett mail.

cat

Bilden kommer från den eminente ”Hjärnsubstans”.

9 kommentarer | “Förundersökningen mot Catrin Hedlund pågår fortfarande..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Vi kanske ska låta åklagaren arbeta i fred så att hon får tid att göra sitt jobb och inte bara svara på mejl om hur det går.

    1. M skriver:

      Mmm just därför som en person har mailat och sedan delat med sig av svaret på Flashback samt CamCam även sprider svaret vidare här på hennes blogg.

    2. Anonym skriver:

      Jag är inte helt säker, men jag -tror- att hon lyckas jobba ändå 🙂

  2. Anonym skriver:

    Ska bli intressant att se vad som händer i det fallet (fallen). Har dock inte så mycket förtroende för rättsväsendet.

  3. C skriver:

    Catrin la för några dagar sedan upp en bild med tillhörande texten: ”Älskar åklagaren” 😉

  4. Emma skriver:

    Det är inte åklagaren som leder förundersökningen, det är polisen. Åklagaren väljer om åtal ska väckas då denne fått förundersökningen från polisen.

    (I ”större” ärenden kan åklagare vara förundersökningsledare).

    Såg en instalive-sändning med Catrin och fascinerades av hur egoistisk hon verkade. Hon verkar sakna förmågan att tänka på andra.

    Flera ifrågasatte saker hon ljugit om, men då svarade hon med nya lögner. När någon då sa att det inte stämde, då sa hon bara något i stil med ”nej precis, det gör det inte”, och sen var det inget mer med det. Detta upprepades många gånger under sändningen. Man undrar ju om hon inte kom ihåg vad hon nyss sagt, att det kanske är en minnesstörning eller lägre intelligens som ligger bakom? Något är ju fel, det märktes tydligt.

    1. Katarina skriver:

      Om en åklagare alls är inkopplad ( vilket åklagaren är, annars skulle vederbörande inte svara på frågor om förundersökningen) så är den åklagarledd. Vad får dig att tro att denna är polisledd? Eller vet du att det är så?

    2. paglia skriver:

      Hon har nog i botten en biologiskt betingad antisocial-personlighetsstörning som ligger till grund för utvecklandet av hennes narcissism (som däremot är miljöbetingad), sedan får man väl lägga på en adhd-diagnos (det är kaos i hjärnan, alla projekt blir bara halvt genomförda, låg impulskontroll vilket leder till fortsatt brottslighet.

      Eftersom hon inte har förmågan att på riktigt bry sig om andras personers känslor är det lätt för henne att ta till lögnen, ta risker, begå brott etc – det är en ryggmärgsreflex. Frågan är om hon tror på sina egna lögner? Eller om hon bara ljuger för att se om folk går på det?

      1. Lucien skriver:

        Jag tycker hon ger ett billigt intryck. Hon är glad så länge hon får allt gratis, det spelar ingen roll vad det är. Minns när hon åkte till Eskilstuna bara för att få bo gratis på hotell. Vem fan åker till Eskilstuna? Själv åker jag hellre till Paris, även om det kostar en slant.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG