Jag har ingen särskild talang och har heller aldrig ansett mig vara bäst på det jag gör, utan trägen vinner.

16:30 6 Mar 2017

Ida Warg:

ida2

Veckans affärer har skrivit en artikel med Ida Warg som jag rekommenderar alla att läsa. Hon beskriver väldigt rakt och ärligt livet som influencer och jag måste erkänna att min bild av henne bara blir mer och mer positiv.
Inte så att den var negativ tidigare utan mer neutral. Jag har en neutral bild av de flesta i början och sen väljer man själv åt vilket håll pendeln pekar åt.

Hon erkänner rakt upp och ner att hon inte har någon särskild talang och inte är bäst på någonting utan att hon bara har jobbat på och varit enveten.
Jag vet inte om jag är benägen att hålla med henne. Någonting måste man vara bra på – om inte bäst – för att få den positionen som influencer som hon har och att inte ge upp tycker jag definitivt är en av dem!

ida

15 kommentarer | “Jag har ingen särskild talang och har heller aldrig ansett mig vara bäst på det jag gör, utan trägen vinner.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. mira skriver:

    CamCam! För några dagar sen länkade du en dokumentär om Jonbenet Ramsey och det var den först true crime (heter det så?) dokumentären jag har sett och det var så sjukt intressant! Har du några tips om andra som är bra? Jag vet inte riktigt vad man ska leta efter.

    1. A. skriver:

      Här är några tips! Casefile, Stranglers, In the Dark och Spår är några av mina favoriter.

      Råttegångspodden är superintressant för att den har med ljudfiler från rättegångarna från olika uppmärksammade rättsfall, men kan bli enformig ibland.

      Sword and Scale har en ju en miljard avsnitt att lyssna på, men kan vara lite väl vidrig med detaljer och ljudklipp.

      Och så finns ju en hel del ”True Crime” bland P3 Dokumentärs avsnitt såklart.

    2. Podcasten ”Serial” rekommenderar jag verkligen. Speciellt säsong 1. Den är så himla bra! Man blir helt fast!

      Länk:

      https://serialpodcast.org/season-one

      Kram/Tina

      http://www.tinis.me

    3. ebba skriver:

      du MÅSTE se The Jinx innan du ser nåt annat! Och googla inte den innan 🙂

  2. Anna skriver:

    Jag har också varit ganska neutral angående Ida. Dock började känna för ett tag sedan att det skaver lite med alla tillskott och grejor hon promotar och rekommenderar folk. Det är liksom inte bara lite proteinpulver utan ganska många produkter hon även själv tar. Utan att vara medicinskt utbildad eller dietist så känner iaf jag att kroppen kan ju inte behöva så mycket kemikalier. Mår man dessutom dåligt bör man alltid gå till en läkare.

    För ett tag sedan rekommenderade hon även kollodialt silver. Då blev det ridå för mig, tyvärr. Gillar henne annars men för mig raseras hela hennes trovärdighet när man drar in sådant skit i diskussionen.

    1. Anonym skriver:

      Får jag fråga vad det var som gjorde att just kollodialt silver vart ”ridå” för din del 🙂 ?

      1. R skriver:

        Enligt Livsmedelsverket ska inte kollodialt användas till något annat än rengöring… att folk dricker det och tror det är någon form är hälsokost är SÅ sjukt. Man kan bli riktigt dålig av att konsumera kollodialt silver. Kolla in Livsmedelsverkets hemsida vetja, där står det riktig fakta (till skillnad från Ida Wargs blogg).

        https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/kolloidalt-silver/

        Det är dessutom förbjuder inom EU att marknadsföra kollodialt silver som hälsokost.

        1. Anna skriver:

          Skulle precis referera till Livsmedelsverket. Det finns inget i deras information som får mig att öht tro att kollldialt silver är bra för kroppen. När det dessutom finns uttalade riktigt allvarliga risker med det så blir jag mörkrädd. Nu tror jag inte svenskar är så lättlurade att tro att det kan.bota cancer, men det är heller inte vitaminvatten eller dylikt. Om man ska blogga om hälsa ska man vara
          JÄV-IGT försiktig med att rekommendera förtäring av kemikalier. Så nej, jag har slutat läsa hennes blogg nu.

  3. Anonym skriver:

    Äh, jag har ingen som helst speciell talang heller. Visst är jag gullig, rar, lojal och väldigt social. Har lätt för att anpassa mig och få folk kring mig att må bra och känna sig uppskattade, men sedan är det stopp.

    Med vänlig hälsning, Not Einstein

    1. Linda skriver:

      Men då har du väl talang för sociala relationer skulle jag vilja säga.

      Det är inte illa!

    2. emblas.se skriver:

      Samma här! Fast jag är typ halvbra på ganska mycket, men ingen talang kanske… ^^
      Möjligtvis på att svära.

  4. Z skriver:

    Gud jag känner mig så gammal varje gång nån använder ordet ”influencer” i det här sammanhanget.

    Bara kan inte acceptera att folk använder uttrycket på fullaste allvar :p.

  5. 123 skriver:

    Jag upplever att det är en ytterst liten skara av de större bloggarna som besitter någon egentlig talang/kunskap. Flertalet av dem tycks mest vara en kategori av människor med ett enormt bekräftelsebehov. Hur de sedan framställs genom diverse uttalanden och ageranden tycks vara irrelevant för dem så länge de syns, hörs och får likes.

  6. Ida skriver:

    Tack vad glad jag blir <3

  7. Elin skriver:

    Tycker det känns som mer eller mindre alla influencers/media-kändisar antingen glidit in på en räkmacka (sorry tant-uttrycket) eller så låtsats de som det. Är nästan som att det är fult att arbeta hårt utan alla ska bli framgångsrika utan ens försöka. Typ lite som att man ska vara snygg men det får fan inte märkas att man försöker vara snygg.

    Så älskar att Ida lyfter att hennes framgång beror på tålamod och hårt arbete! Det är även skönt för många av oss att man faktiskt inte måste ha världens talang utan att det ”räcker” med målmedvetenhet.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg