Nu är Dennis ute och ”lånar” bilder igen..

13:30 6 Mar 2017

DennisM/DmRetro:

dm

För inte kan väl HAN ha stulit den här bilden?
Så ihärdigt som han och hans hitte på-bildombudsman skickar ut fakturor till de som delar hans bilder på sociala medier.

Men det är väl en sak att sno en bild – en annan att hävda att klänningen kommer från DmRetro när den de facto inte gör det alls?
Det måste ju handla om en helt annan typ av upphovsrätt kan jag tänka mig.

Tack för tips!

32 kommentarer | “Nu är Dennis ute och ”lånar” bilder igen..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alice skriver:

    Den mannen är i en klass för sig.Fattar han aldrig hur pinsam han är.Hoppas tjejen skickar en riktigt fet faktura till Dennis

  2. Anonym skriver:

    Kräks på den mannne och unnar honom all olycka i världen. Hoppas DM retro går i konkurs och han får flytta hem till mammas källare.

  3. Vivvi the one and only skriver:

    Den där butiken borde stängas. Blir så arg att jag typ får ont i kroppen. Snacka om att kasta sten i glashus.

  4. Vivvi the one and only skriver:

    Kollade vidare i hans Instagramflöde för DM retro och han har ju snott fler bilder från samma tjej. Alltså blir så arg!!

    1. S skriver:

      Haha tror han hittar på! (Men jag kan ha fel)

  5. Linnea skriver:

    Gjorde ett sånt kap idag tack vare Dennis, var inne i hans affär vid Hötorget, hittade en jacka där för 1299:- Köpte idag jackan för 87:- på Wish. Lite längre leveranstid bara, men det är ju fortfarande skitkallt ute så jag räknar inte med att kunna använda den förrän senare i vår. Min kompis tackar även för klänningen som hos Dennis kostar 500 spänn men som hon klickade hem för 190:-

    Det enda hans affär duger till, kolla vilken storlek man har så att man slipper skicka tillbaka till Kina. Tack Dennis.

    1. vvv skriver:

      Haha jag har faktiskt också gjort så. Skit bra ju

    2. Tove N skriver:

      Om det kommer fram en butiksbiträde och frågar om ni vill ha hjälp så borde ni svara ”Nä, jag provar bara storleken innan jag klickar hem billigt på nätet.” Hahaha om flera gör det samtidigt kommer säkert Dennis reagera för då ser han bokstavligen pengarna försvinna framför ögonen.

  6. Sofia skriver:

    Jag kanske fattade fel men skall han nu inte öppna butik med på mall of Scandinavia?

    1. Rebecca skriver:

      Jo det ska ha, helt otroligt

    2. M skriver:

      I en del av MOS så finns det butikslokaler att hyra för en kortare stund och som är till för ”oetablerade” eller up and coming-företag. Antar att det är en sådan lokal han ska hyra isf.

    3. Anonym skriver:

      Han har väl redan en butik (permanent) i MoS?

      1. Frida skriver:

        Ja, det har han!

      2. M skriver:

        Öppnade 4 mars (i lördags) enl MoS hemsida och DMs Instagram.

  7. Anonym skriver:

    Dennis måste ju vara sjuk, på riktigt. Blir så illa till mods av honom.

  8. Jennie skriver:

    Kan man inte skriva till MOS och visa bildbevis på Det han gör? Tror inte att så många vill ha med honom att göra efter det….

  9. Bibba skriver:

    Jag älskar att det på den omtalade ”Kendall Dress” står ”Perfekt till nyårsfesten”!

    Har Denis, Tyra, och Paow blivit sinnesförvirrade på samma gång eller har de uppriktigt missat att det är 2017 redan..?

    1. Anonym skriver:

      Dennis har bara glömt att ändra texten efter nyår, texten skrevs innan nyårsafton. Paow tror jag själv inte har någon kontroll över reklamen som publiceras eftersom hon överlämnade en del av blogg ansvaret till Lices när hon åkte till Thailand.

      1. Bibba skriver:

        Förstod det med 🙂 bara väldigt komiskt hur ytterst dåliga de är på att hålla sig uppdaterade, hehe..

  10. J skriver:

    Och han har redan en butik på Emporia, Malmös störstaköpcenter. Kan inte förstå varför de som är ansvariga och driver dessa köpcenter inte kollar upp/granskar vilka hyresgäster de har egentligen. Borde väl vara högaktuellt att göra detta om man tittar på vad det innebär för marknadsföringen..

  11. Therese skriver:

    Någon som kan upplysa mig om varför han har typ 5 olika väktare springandes i butiken inne i stockholm samtidigt? Tror han på riktigt att folk skulle sno hans aliexpress grejer? 🙂

    1. Sannie skriver:

      Nu har jag bara gått förbi butiken nån gång, så rätta mig om jag har fel, men är den inte asliten? Alltså, 5 väktare (nu kanske det var en överdrift, vad vet jag, men även så lite som 2 väktare) känns som att det skulle fylla upp rätt mycket av den? Eller han kanske har fler butiker än en inne i stan? Den jag gått förbi tror jag låg vid Sergels torg. Mvh/ Bonnläpp som inte kan storstan för fem öre

      1. Therese skriver:

        Den har en övervåning som är rätt stor. Var och kikade där och det var på övervåningen som väktarna knallade runt…

  12. Emma skriver:

    Hur vet han att ”modellen på bilden” är 169cm lång och bär storlek xs? Ljuger han helt hejdlöst?

    1. vivi the one and only skriver:

      Antagligen, eller så uppskattar han längden med sitt superlåga, eller så antar han att hon är så lång då kvinnor i västvärlden är så långa genomsnittligt.

      Mejlade tjejen om hennes bild. Hon lär väl inte läsa, men känns gitt för sjölen att man gjort något rätt. Såg att någon hade kommenterat också på en av hennes bilder. Fler bör göra det samma så det synts.

  13. &Co skriver:

    Men alltså säljer han mycket ur sina butiker samt webshop eller? Hur har han råd att investera i så många butiker samt öppna så många nya? Lägg sedan till kostnaden för att ha anställda och allt annat som kommer med därtill när man har butik. Har han lån på typ mångmiljonbelopp mån tro? Förstår inte de som handlar hos Dennis att det går att köpa billigare på Aliexpress och Wish? Helt ärligt? På riktigt? VAD är det som gör att Dennis FORTFARANDE kommer undan med allt detta och fortfarande verkar växa och expandera?! Jag får det verkligen inte att gå ihop. Någonstans.

    1. Vivvi the one and only skriver:

      Antagligen maffian ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp