Katrin använder sin nyfödde son för att göra reklam för knäckebröd.

12:27 11 Mar 2017

Katrin Zyto:

k
Jag har täckt över ansiktet på sonen.

Nog för att Katrin gjort en grej av att fläka ut sina barn på nätet för att tjäna pengar men någon måtta får det väl ändå vara?
Nu använder hon sin nyfödde son till att försöka kränga knäckebröd!

Tydligen är det som Magnus Betnér säger:
Ingenting är heligt!

Tack för tips, Nina!

12 kommentarer | “Katrin använder sin nyfödde son för att göra reklam för knäckebröd.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ML skriver:

    Min erfarenhet är att det finns mängder av torkad frukt, fiberrik musli och färsk frukt på BB? Att påstå att det enbart finns vitt bröd är ju en överdrivt…

    1. Anonym skriver:

      Ja det är klart att BB har saker som får igång magen, tex katrinplommon puré. Katrin är bara en dryg företagare som vill påstå att utan hennes produkter blir man tjock och dör typ…

    2. Jo skriver:

      Tänkte samma! Va iaf så när jag fick min dotter i somras!

  2. Elina skriver:

    Blondinbella och odd är Påväg på weekend ensamma, VISSTE att hon bara ville lura oss. De sitter säkert och skratt åt alla kommentarer.. kolla insta story

    1. Anonym skriver:

      Det är fortfarande inte ett bevis på att de inte haft kris i förhållandet. Hon har aldrig sagt att de ska skilja sig. Men jag tror ändå att något har hänt i deras äktenskap iom han slutat jobba med henne, och hon hållit sig ifrån honom rätt tydligt. Sen att barnen önskar övernatta hos deras mormor är inte något bella o odd ville själva

      1. Sigge skriver:

        Det är klart att barnen fick ledande frågor om de ville övernatta hos mormor. Jag tror inte alls att de kom på detta spontant. Bella gör inget oplanerat. Odd loch hon ska väl ta igen det de förlorat under luftgroparna kan man tänka. 🙂
        Sen finns det naturligtvis något bakom det faktum att det varit ”turbulent” mellan Odd och Isabella och ”turbulensen” har lett till att Odd inte längre jobbar med Isabella (och tydligen inte heller med Zug där även Pingis är delägare).
        Genom tystnaden har Isabella gynnat spekulationer om separation, skilsmässa och otrohet det medhålles. Men jag tror inte allt har varit för att få klick och trafik.
        Vi får väl se om Isabella lägger ut texten någon gång kring varför Odd slutat som COO hos Isabella och som VD i Zug.

      2. Ior skriver:

        Det är helt normalt att man som par inser och lär sig saker på vägen, Bella och Odd kanske insåg att det inte funkar att jobba ihop och kom överrens som två vuxna människor att göra något annat. Sen känns det rätt så självklart att Bella mjölkade det hela och fick igång spekulationer.

  3. Sanne skriver:

    Dessie har på sin insta profil ”one of swedens biggest bloggers and model” sen när blev hon en av Sveriges största modeller? ???

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det ska nog stå ”one of Swedens biggest bloggers and A model”. Alltså att hon är en av Sveriges största bloggare och är modell. Inte en av Sveriges största modeller.

  4. Sandra skriver:

    Klart dom ska på en weekend! Dom måste vara helt utarbetad sen semestern för 2 veckor sen! ;)) klart hon efterkontruerar att barnen själv sagt dom vill åka till mormor som dom knappt träffat… Mytoman!

  5. anonym skriver:

    Gillar inte att bebben är med på reklam. Känns inte ok. Har hon inte annat o tänka på när hon precis blivit mamma.

  6. Martina skriver:

    När jag blev smittad i somras fick jag leta efter vitt bröd ? Dom hade bara fiber o mörkt med frön. Urk.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg