Kissie kopierar inlägg rakt av.

10:30 10 Mar 2017

Kissie:

platin

Bloggbråks-Platin –  som ville starta tjafs med mig när jag startade den här bloggen och när jag skrev om en intervju med henne – publicerade en lista i förrgår kl 10:56 morse med 13 anledningar till feminism och vem kopierade den och publicerade den på sin egen blogg några timmar senare vid 15:30?
Kissie!

Kissie la till en enda punkt för att göra listan 14 punkter lång men annars är den identisk – snodd rakt av:

Kissies tillagda punkt – För att kvinnor fortfarande tjänar mindre än män trots att vi arbetar lika många timmar och gör lika bra jobb.

Jag förstår att Kissie är på semester och har blivit av med fjorton systemkameror och elva mobiltelefoner men att sno ett inlägg så här rakt av är inte bara respektlöst utan visar även på en galet låg bloggmoral.
Skäms!

plat

kis

Tack för tips, anonym!

33 kommentarer | “Kissie kopierar inlägg rakt av.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. M skriver:

  Snälla CamCam, ändra i texten till rätt tidpunkter för när de olika inläggen publicerades. Platins inlägg publicerades 8 mars kl 10.56, alltså i förrgår. Och Kissies publicerades igår, 9 mars kl 03.30.

  Stor skillnad mot för det du har skrivit att Platin skulle ha publicerat inlägget imorse…

  1. Bloggbevakning skriver:

   Fixat! Tack för heads up!

   1. M skriver:

    Det är ju fortafarnde fel ? Platins inlägg publicerades i förrgår, 8 mars. Idag är det den 10 mars och igår var det därför den 9 mars.

   2. M skriver:

    Du har även skrivit fel klockslag på Kissies inlägg. Stor skillnad på 15.30 och 03.30.

    Varför allt detta slarv så ofta? Fortafarande hög feber eller? ?

    1. Matilda skriver:

     Det står 03.30 EM (=15.30) same same, bara olika format för tid

    2. Anonym skriver:

     Sen står det ”startade blogga” det heter ”började blogga”

     Tycker många av de senaste inläggen har innehållit många fel. Samma sak när du skrev ”STORT” i inlägget om att Katrin fått en son istället för ”Grattis”. Du skrev också reklam på ett ställe där det skulle stått alkohol ”Så om jag eller någon annan bloggare gör reklam för reklam”.

     Skärpning

     1. vvv skriver:

      Fast cam cam är ju sjuk, ingen sköter väll sitt jobb till punk och pricka när man är sjuk, speciellt inte på cocilana haha.

     2. MmeMim skriver:

      Sluta gnäll!

      Konstruktiv kritik kan mycket väl framföras men då kanske du kan kosta på dig ett annat alias än ”Anonym”.

     3. Juso skriver:

      Fortfarande hundra gånger bättre grammatik än svenskabloggare, så jag är nöjd.

     4. Anonym skriver:

      Hahaha PUNK och pricka mena såklart punkt

 2. Anonym skriver:

  Detta är anledningen till att Kissie ÖHT tagit sig någonstans idag. Hon kan INGENTING själv. Och när bloggtiden är över och hon längre inte kan klättra på andra för att ta sig fram, kommer hon inte duga till någonting. Det måste kännas fruktansvärt för henne att veta att hon inte är bra på något. Förutom att kopiera andra med allt från utseende till åsikter. Hon är så pinsam, att hon inte skäms?

  1. Erica skriver:

   Att DU inte skäms, vaddå inte bra på mågot. Hur vet du det? ?

   1. Anonym skriver:

    Då hade hon väl visat det i bloggen? Verkar mest totalt talanglös

  2. EnsamvargISkogen skriver:

   Nu läser inte jag Kissie¨s blogg, eller har någon direkt aning om vem hon är eller vad hon gör MEN att säga att hon inte kan någonting och att hon inte duger till något är inte alls särskilt trevligt.
   Precis som med alla bloggare, de delar med sig av det som de vill. Läsarna (du?) har inte en aning om hon är duktig på något som hon inte har delat med sig av. Vem vet, hon kanske är otroligt duktig på att sy, dansa, eller bygga hus i arkitetprogram 🙂 ?

 3. M skriver:

  Kissie är en riktig kopierings drottning. Hon har ofta kopierat från mindre bloggar och sedan tagit åt sig äran själv. Hennes läsare sväljer allt och hyllar henne till skyarna. Trodde hon växt upp och vågade vara sig själv men icke. Kommenterade på hennes blogg men den försvann illa kvickt. Nu är jag säkert blockad för det är så hon fungerar- ingen kritik.

  1. vvv skriver:

   Hon brukar inte blocka men hon ändrar gärna om kommentarerna eller raderar.

   1. A skriver:

    Kissie blockar visst. För 1-2 år sedan när hon kopierade ett flertal inlägg från Annica Englund så blockade Kissie tom så det inte gick att skriva Annicas namn. Sen ändrar hon negativa kommentarer till positiva

    1. vvv skriver:

     Jaha, skevt att hon inte blockat mig. Hon ändrar bara mina kommentarer om jag skriver något kritiskt.

 4. Anonym skriver:

  Åhhhh, ge inte denna Platin någon uppmärksamhet! All hybris och ”gash-gash”-ande ger mig rysningar.

  1. Alice skriver:

   Men nu handlade det också om kopierings drottningen Kissie. Tycker det är bra att det kommer fram vad hon pysslar med. Ta åt sig äran av andras arbete är fan inte okej

  2. Bloggbevakning skriver:

   Jag hade inte lyft upp hennes inlägg om det bara handlade om det men nu handlade om att Kissie kopierade det rakt av – det är det intressanta här. Och så gör man inte!

   1. Anonym skriver:

    Hon har väl betalt kissie för det nät allt spammande inte funkade.

 5. Ann-Marie skriver:

  Personligen skulle jag skämmas om jag tog åt mig äran för vad någon annan gjort. Det verkar som om de flesta av Kissies inlägg som hon fått mest beröm för är mer eller mindre rakt av kopierat från någon annan, mindre, bloggare. Det är så otroligt lågt gjort att inte ens länka eller ge någon cred till den som verkligen gjort jobbet.

 6. Anonym skriver:

  ”publicerade en lista i går kl 10:56 morse”

  Whats up med dina texter Camilla?

 7. E skriver:

  Caaam! Anna Book är med i Brynolf & Ljung, finns på TV4 play!

 8. Duktiga Camcam skriver:

  Vet du vad mer man inte gör? Man retar och ger sig inte på folk och mobbar och gör narr av dem på det sättet du gör. Exempelvis Odd. Du nästan hånar honom när du inte vet något om honom och dessutom har han valt att inte vara aktiv i sociala medier längre och inte ens Bella nämner honom så mycket och ÄNDÅ så gör du narr av honom.

  Vet du något mer Camcam? Det är väl tur att du ger dig på vuxna människor (ibland lite yngre också vilket du borde skämmas för) för det är folk som dig, som livnär sig på andras bekostnad och MOBBAR andra människor som gör att ungdomar i dagens samhälle begår självmord och skadar sig själva. DET är GOAAAALLLLLZZZ. Att bli som dig.

  1. Anonym skriver:

   Hahahahahahaha ??? dagens!

 9. Anonym skriver:

  Påtal om Kissie och hennes påstådda (ovannämnda) talanglöshet, vad hände med hennes lip-plumper? Jag var väldigt taggad på den men sen verkade projektet läggas ner.. Känns som många av hennes projekt gör det. Ja nu var jag taskig,buhu, men alla vet att det stämmer.

 10. Sandra skriver:

  wow, skrattade rätt ut. När jag läste listan på Kissies blogg så tänkte jag ”bra lista, men att kvinnor jobbar lika mycket som män stämmer ju inte?”. Nu förstår jag varför alla punkter var rätt förutom den :’D

  1. Vic skriver:

   Fast kvinnor med samma jobb och arbetstider som en man tjänar oftast mycket mindre. Så den stämmer visst..

   1. Sandra skriver:

    Fast det var inte det hon skrev utan hon skrev att kvinnor jobbade lika mycket män. Och det stämmer inte.

    Däremot så är det sant att kvinnor som jobbar lika mycket som män, och har samma utbildning i snitt tjänar sämre än män.

    Jag är väl insatt i hur löneklyftorna ser ut så sluta försöka läxa upp mig när problemet inte är min kunskap utan din läsförståelse.

 11. ah skriver:

  Fy! 🙁

 12. F skriver:

  Inte första gången som hon kopierar listor av Platin, hon har även kopierat ”inne och ute” listor och lite annat snått och gott. Dock är Platin medveten om detta och När jag kommenterade det i hennes blogg sa hon att hon såg det som en komplimang att ”kissie inspirerades av hennes blogg” eller nått sånt. Undrar om hon känner annorlunda nu när hennes blogg blivit större och kissie ändå fortsätter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla