My krockade på väg till jobbet igår..

17:30 8 Mar 2017

My Martens:

myg

Myggan krockade tydligen på vägen till jobbet igår och skriver att ingen person skadades utan att det bara var bilarna som skadades – som tur väl är.
När jag bröt ryggen för andra gången i USA så var vi också med om en bilolycka där tjejen som körde bilen kunde kliva ut och gå omkring.
Eftersom några timmar på sjukhuset med mig så började hon få riktigt ont och hade mycket riktigt fått en whiplashskada som hon inte känt av först pga allt adrenalin.

Better safe than sorry.
Jag skulle rekommendera alla att söka läkarvård i efterhand om man varit med om en krock – bara för att vara på den säkra sidan.

22 kommentarer | “My krockade på väg till jobbet igår..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ML skriver:

  Nu kommer alla hata mig men: undra om hon höll på med telefonen? Inte för att på något sätt förminska trafikolyckan utan för att jag faktiskt undrar.
  Skrämmande att se så många medtrafikanter sitta och titta ner i en telefon… jag fick väja häromdagen för en person som bara åkte rakt ut i en rondell, han satt och scrollade i telefonen.

  1. Sandra skriver:

   Håller med dig! Min 6-åring var bara några cm från att bli påkörd på ett övergångsställe. Jag sparkade på bilen och då tittade hon från telefonen och såg förvånad ut ?

   1. Anonym skriver:

    Fy vad arg jag hade blivit! Det är en jäkla mobil, VAD är det som är så viktigt? ?

    1. Sandra skriver:

     Jag blev helt vansinnig! Hade fegisen stannat hade jag annält henne för vårdslöst körande. Reg.skylten var så skitig så jag såg inte vad det stod heller.
     Kan ju tillägga att övergångstället är precis vid en skola där ungefär hälften av alla 700 elever passerar.

     Min storebror dog i en trafikolycka pga inkompetent förare som aldrig borde haft körkort så jag är kanske extra känslig.

     1. Anonym skriver:

      Åh nej gud vad hemskt! 🙁 Beklagar verkligen om din bror! ❤️

     2. Anonym skriver:

      Fy så hemskt, beklagar. Det är väl förbjudet sen några år att titta ner i mobilen under körning, prata i den med headset är väl däremot tillåtet. Whiplash kan man ju lätt få bara av att trilla omkull och inte känner man av det direkt.

  2. S skriver:

   För man kan inte vara med om en olycka utan att ha gjort nått så korkat som att hålla på med mobilen? Och du var där så du vet att det var hennes fel? Alltså, hur okänslig kan man vara?! Herregud!

   1. Alex skriver:

    Vem har sagt att det var mobilen som orsakade det ? Man kan väl få ställa undrande frågor utan att någon ska behöva explodera så här ?

   2. ML skriver:

    Haha, gud. DÄR kom den kommentaren.
    Jo, exakt så vidrig är jag, att jag undrar allmänt om hur en olycka gått till.

 2. Anonym skriver:

  Sök vård och anmäl personskada oavsett om det går bra!! Annars blir det inga pengar från försäkringsbolag om rygg/nackproblem kommer i efterhand!

 3. anonym skriver:

  Bra råd camcam visste ej du hade gjort illa ryggen vad jobbigt. Otäckt med bilolyckor. O bättre kolla upp hos läkaren änn o låta det vara o kanske bli sämre. Kram.

 4. Therese skriver:

  Hon verkar ha en himla otur. Har för mig att hon krockat och kört åt skogen flera ggr…

  1. Anonym skriver:

   Ja eller så är hon helt enkelt en dålig bilförare…

   1. Bloggbevakning skriver:

    Fast vi vet ju inte ens om det var Myggan som orsakade olyckan…

   2. Anonym skriver:

    Oförsiktig, vårdslös, slarvig, impulsiv och har bråttom med tanke på både bilkörandet, skrivandet och annat. Hon är även slug och manipulerande.

    1. Anonym skriver:

     men nej vet ju inte om det var hon som orsakade just denna olyckan. Menade hon behöver ju inte vara en usel bilförande just.

  2. En som vet skriver:

   My har vart av med körkortet flera gånger, tror de finns att läsa om i bloggen. Hon har även vart med i diverse trafikolyckor innan denna, så jo nog börja man undra huruvida hon fick sitt körkort i kornflakespaketet eller inte 😉 Även sett henne dra förbi i sin fd firmabil över Ölandsbron med telefonen klistrad i näven. Ingen skräll kanske.

   1. Anonym skriver:

    Ja, troligtvis därför hon ”tackade nej” till att bli sponsrad med bil, som hon påstod för ett tag sedan, för det skulle inte kännas bra. Hehe VEM tackar nej till en bil liksom.. Klart de inte ville sponsra någon som blivit av med körkortet flera gånger. Alltså hon. Nu vet vi ju inte om olyckan var Mys fel men hon har säkert en bra bortförklaring/historia i vanlig ordning.

  3. Anonym skriver:

   Hon har lyckats bli av med körkortet tre gånger pga fortkörning.

 5. EnsamvargISkogen skriver:

  Angående det här med telefoner hos de som sitter och kör.. Varför gör man det 🙁 ?! Hur kan något i telefonen vara viktigare än att hålla ögonen där de ska vara?
  Råd till alla som kör: MÅSTE du kolla sms eller svara i telefon så stanna då till på ett säkert ställe! Om du pratar mycket i telefon finns det headset,- med och utan sladd. Investera i en ”öronsnäcka”!

  Min fästman är yrkeschaufför och kan ser ned i många av bilarna, där förarna sitter och fipplar med telefonen. Det är också mer än en gång han har fått tvärnita eller väja för att någon har koncentrationen på fel ställe. Varje dag när han jobbar är jag orolig över att han ska hamna i olycka eller liknande, för att någon sitter med telefonen eller kör påverkad.

  Inte att förglömma alla andra som befinner sig i trafiken Både de som går, joggar, cyklar eller tar sig fram på andra vis..En olycka händer så lätt!

  MVH en annan som fick (nack)skador efter att ha blivit påkörd (bil-bil) där den föraren satt med telefonen i högsta hugg.

 6. Anonym skriver:

  Tur att ingen kom till skada. Kanske kan myggan sponsras med en ny bil, eller nej just det hon skrev för ett tag sen att hon blivit erbjuden att bli sponsrad med bil men tackade nej för det kändes inte rätt eeh tror nog snarare det var så att bilföretaget sen inte ville sponsra någon som flera ggr åkt fast för fortkörning och blivit av med körkortet, Det var nog anledningen och inget annat! Fy så beräknande. Idag påstår hon igen att hon har dyslexi och visar påhittade kommentarer, och ber folk dela hehe såå bakslug och beräknande hon är.

 7. Anonym skriver:

  Hur gick olyckan till då? Om hon har rent mjöl i påsen är det väl bara att berätta. Nu drar ju spekulationerna igång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla