Så mysigt!

11:54 20 Mar 2017

Margaux Dietz:

Tydligen vill Maggis och hennes snubbe träffa mig och spotta lite på mig vilket jag finner ytterst märkligt med tanke på att jag inte alls höll med i den kritik som riktades mot deras senaste poddavsnitt.
Men i vanlig ordning så har de ju givetvis inte tagit reda på någon fakta själva utan lyssnar mer på hörsägen för det är ju enklast så. Jag tvivlar på att de ens skummat inlägget ifråga utan är totalt känslostyrda utan minsta fakta på fötterna.

Men du, Jacob!
Ta och läs det HÄR inlägget och förklara för mig varför jag förtjänar att spottas på?
Jag väntar med spänning!

44 kommentarer | “Så mysigt!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. !!! skriver:

  Hahaha. Nu är det fyra inlägg!!!
  Begrav begrav begrav. ???

 2. Anonym skriver:

  Han verkar SÅ OMOGEN. Usch, ingen jag skulle välja att skaffa barn med.

  1. Sannie skriver:

   Tur du slipper

 3. Anonym skriver:

  Nu får du ge dig!

  Jacob säger i podden att han skulle vilja träffa dessa näthatare och få ner dem på jorden.
  Att du tar åt dig av detta betyder att du ser dig själv som en av dessa näthatare då han inte ens nämner dig i sammanhanget.

  1. Hannah skriver:

   Han säger även rakt upp och ned att han skulle vilja spotta på dom.

   1. Anonym skriver:

    Lite omoget kan jag hålla med om, men vad tycker du att man ska göra med näthatare och få slut på det här eftersom det resulterar i psykisk ohälsa och ibland till och med självmord.

    1. Linn skriver:

     Jag tror nog inte man löser något genom att säga att man ska spotta på dom?

    2. Bloggbevakning skriver:

     Men att folk ifrågasätter hans attityd mot Margaux är väl för i helvete inte näthat? Urvattna inte ett allvarligt begrepp, tack!

     1. Ylva skriver:

      Det dom utsätts för är verkligen inte näthat utan det är kritik mot hur Jacob beter sig mot Margaux i deras podd. Margaux har även fått lite kommenterar kring att det verkar inte så fräscht att hon har så dålig hygien men det hade folk inte pratat om om det inte vore så att hennes pojkvän pratar om det vitt och brett i deras podd.. Så nej, de utsätts inte för näthat utan för vanlig kritik.

     2. Anonym skriver:

      Definitionen av näthat och det har förekommit en hel del av det här i denna blogg gentemot Margaux och Jacob.

      Näthat är ett samlingsbegrepp för hot, trakasserier, kränkningar, förolämpningar eller nätmobbning mot en individ, eller hets mot folkgrupp (engelska hate speech), som sker över internet. Ofta handlar det om hatiska kommentarer på sociala medier, spridande av integritetskränkande fotografier och personuppgifter.

     3. Anonym skriver:

      Om man definierar det som skrivs om Margaux och Jacob här som näthat, trakasserier och hot så måste ju skiten som Jacob säger till Margaux räknas som trakasserier och psykisk misshandel.

  2. Anonym skriver:

   Tror camcam baserade inlägget på kommentaren hon fick, där står det att han vill träffa samt spotta på henne med.

 4. M skriver:

  Har du märkt av att mycket hat börjat komma efter du gick ut med att ha bloggen som heltidsjobb? Och sedan blivit mer och mer. Var är alla roliga kommentarer, det är bara gnäll bland kommentarerna nu för tiden.

  1. Elle skriver:

   Knappast Camcams fel.
   Jag har märkt att attityden har förändrats till det negativa på ganska många bloggar.

   1. Anonym skriver:

    Det håller jag inte med om. Bloggägaren sätter stämningen på vilka kommentarer det blir och så här ser det verkligen inte ut hos alla.

    1. Elle skriver:

     Stackars svaga som kommenterar, som inte har någon egen vilja, utan tydligen bara dras med,

     1. Anonym skriver:

      ???

      Om man lockar till sig en hyenaflock som gläfsar och tuggar i sig allt om Tyra, Catrin och Dessie får man inte bli förvånad när packen vänder sig mot den hand som matar den.

    2. Anonym skriver:

     Bloggägaren kan tyvärr inte sätta stämning på vilka kommentarer som kommer i alla lägen, det stämmer tyvärr inte, går inte alltid att påverka. Och sen så är det så att alla bloggare släpper inte igenom alla kommentarer utan har granskning på och ofta bara släpper igenom sånt som gynnar dem själva och inte sånt som t.ex. avslöjar lögner och påhitt. Här inne går ju kommentarer in direkt och visas automatiskt, så är det inte på alla bloggar.

  2. JoTjenaMors skriver:

   En bidragande orsak kan kanske vara att bloggen fått så många fler besökare. Bloggbevakning ligger tvåa på Bloggportalen lista. (Grattis Camilla)

   1. Bloggbevakning skriver:

    Tusen tack!

   2. M skriver:

    Fast varför skulle det bli så mycket gnäll och hat pga mer läsare. Alla de roliga och härliga kommentarerna från förr är som bortblåsta. Tråkigt..

  3. Matilda skriver:

   Känns som om ett helt gäng från Flashback har hittat hit. Flera av kommentarerna är som direkt hämtade därifrån, ofta snäppet högre standard dock, har inte riktigt kommit till att urarta i att någon 1. Tar den i röven 2. Tar droger

 5. Sandra skriver:

  Du måste ju nämna Bellas nonsens idag om deras kris haha vilket bs!

  1. Anonym skriver:

   Var hittar man det??

  2. Lägg ner! skriver:

   Seriöst! Låt henne vara! Att ni aldrig blir nöjda. Hon ber alla respektera att hon inte vill prata om det. Fatta de istället!

 6. Anonym skriver:

  Hur uttalar man hennes namn?

  1. Anna skriver:

   Margåå

   1. Anonym skriver:

    Tack! Höll på att vricka tungan

  2. Linnea skriver:

   CamCam! Har du bokat in något möte med Skatteverket för att fråga om vad det är som pågår med Dasha Girine’s bolag Helium Studios? Varför har de likviderat bolaget och var mutresorna till New York, Paris och Hawaii korrekt skattemässigt genomförda?

  3. ABCD skriver:

   Margå skulle jag tro ?

 7. Alexa skriver:

  Trevlig kille. En sånt kap skulle man förökat sig med!

  1. Lina skriver:

   Haha eller hur!

   De kommer ha gjort slut innan barnet är ett. Och margaux kommer få ta allt själv. Tror inte han kommer göra ett piss.

 8. Salsa skriver:

  I en frågestund från 2015 svarar Margaux såhär på frågan om hur länge hon och Jacob varit tillsammans -”Vi har varit tillsammans 3,5 år eller egentligen bara 2,5 år om man räknar med alla pauser vi har haft”.

  Känns ju stabilt, hoppas det har blivit bättre sedan dess.

  1. Anonym skriver:

   Hon kan ju inte säga att dom har varit ihop i 3,5 år om dom hade pause i 1 år? Då har dom varit tillsammans 2,5 år.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Lite roligt att den kommentar som lämnades på hennes blogg om det här inlägget togs bort.

   2. Salsa skriver:

    Tolkar hennes svar som att dom haft flera olika pauser som totalt blir ca 1år men att det är 3,5 år sedan dom blev tillsammans när hon svarar på frågan.

    1. Guacamole skriver:

     De har gjort ett poddavsnitt som heter ”Vi gjorde slut” där dom berättar om när dom gjorde slut, det var något år sedan, de var inte ihop på över 1 år innan dom blev tillsammans igen. Så då har dom först 1 år där dom inte var ihop samt utöver det så har de haft olika pauser?

     Låter som en fruktansvärt instabil relation att ta in ett barn i..

 9. Anna skriver:

  Människans hjärna fungerar på ett spännande vis. Man tar för givet att Camcam näthatar en när man omnämns, oavsett om det är i positiv eller negativa ordalag. Samtidigt verkar man obrydd om att ens egen partner talar om en i betydligt grövre termer.

  Personligen hade jag ju bra mycket hellre blivit ”hatad” av en människa som inte finns i mitt liv (i det här fallet Camcam) än att min partner regelbundet talar nedvärderande om mig på hans sociala medier (i det här fallet deras gemensamma pod).

  1. Nina skriver:

   Spot on!

 10. Karin skriver:

  Jag håller med om att en del av kommentarerna de fått har varit taskiga (typ att hon aldrig skulle tvätta håret eller att någon ”spyr i munnen” av Jacob – det är ju inte så trevliga saker att skriva), men de struntar helt i att kommentera att de flesta av inläggen faktiskt har varit välformulerad kritik. Inte alls näthat. Flera har uttryckt ORO över hur Margaux blir behandlad och över hur lite Jacob verkar engagera sig i graviditeten, med syfte att uppmärksamma dem om värdet av att ta tag i sådant i tid. Men eftersom de vill ”spotta de små ynkliga människorna i ansiktet” så får man väl anta att de är lyckliga i sin relation och att Margaux är hundra procent nöjd med att exempelvis ordna inför barnets ankomst ensam. Precis som hon skriver idag, alla är vi olika. Hon kanske tycker att det är rimligt att det är kvinnan som tar ansvaret över barnet och är helt tillfreds med att fortsätta göra det under resten av barnets uppväxt också. Personligen hoppas jag bara att hennes följare inte låter sig inspireras alltför mycket, eftersom jag tror att delat ansvar mellan föräldrarna är bättre både för barnet och för samhället. Alternativt hoppas jag att bilden vi fått genom podden är felaktig, men i så fall vore det väl bättre att rätta till den än att spotta följare i ansiktet.

  1. Anonym skriver:

   På vilket sätt ska Jacob inte hjälpa till när barnet har kommit?
   Det står att han varit med på i princip alla besök hos barnmorskan och att de går kurser tillsammans.

   1. Karin skriver:

    Jag syftade exempelvis på det Margaux tidigare har skrivit om att hon känner sig så ensam i graviditeten eftersom killen inte förstår, på att de i tidigare poddar tjafsat om att Margaux läser på så mycket om barn medan Jacob inte gör någonting, på att de pratat om att Jacob legat bakis på helgerna medan Margaux gjort ärenden och på att Jacob mest gjorde sig lustig när Margaux pratade om hur han kan hjälpa henne under förlossningen. Men som sagt, är bilden de gett ut felaktig och Jacob i själva verket är väldigt delaktig, så vore det väl bättre att säga det istället för att prata om att spotta på folk?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla